mervecim hoşgeldin kaptanımız gorur gormez donuş yapacaktır sana ben seninle grubumuzun daha kuvvetleneceğini düşünüyorumama almıcaz vercez
benım bugunki menum hiç iyi değilll
sabah: yarım krep
menemen
1 dlm ekmek
öğle:
1 kepçe mercimek
2 köfte az patates
1 dlm fırında makarna
ara: 1 mandalına
akşam: 1 kase çorba
2 yk makarna
az ekmek
kasar
spor yok bu hafta yoğunluk dvm diş dr bile gidemedim dişler çok fena çokkk
Şimdi arkadaşlar, bizim psikopat bir muduremiz vardı...ama gerçekten zalim...başka bir sıfat yumuşak kalıyor yanında...tabi bolca şikayet edilince burdan alındı...ama kadindaki hırsa bak ne yaptı etti geri döndü bide facebooka yazmış dönüşüm muhteşem olacak diye :/ bugün bi toplantı yaptı anam iflahimizi söktüdirek hiçbiriniz hint kumaşı degilsinizden başladı ayağınızı denk alın daha güçlü döndümle bitirdi...acaip gergin mutsuz birgün yaşadık...allah basimizdakileri ıslah etsin...bu kadar insanı uzeni nasıl hala geri gonderirler anlayamiyorum :/ hasılı çok mutsuzum
Gelelim menüye
bugün regl oldum oruc değildim...
Sabah : 1 dereotlu ev pogacasi
1 dlm ıspanaklı börek
domates salatalık biber
öğle : yok
akşam : 1 porsiyon firinda patates kofte
100 gr ekmek
2 lt su
herkese zayıflama yolunda basarılar dılıyorumbndegrubunuza katılmk ıstyorum mumkunsee
Teşekkürler canım..herkese zayıflama yolunda basarılar dılıyorumbndegrubunuza katılmk ıstyorum mumkunsee
Geçmiş olsun canım..Fena olur diş ağrısı Allah yardımcın olsun..mervecim hoşgeldin kaptanımız gorur gormez donuş yapacaktır sana ben seninle grubumuzun daha kuvvetleneceğini düşünüyorumama almıcaz vercez
benım bugunki menum hiç iyi değilll
sabah: yarım krep
menemen
1 dlm ekmek
öğle:
1 kepçe mercimek
2 köfte az patates
1 dlm fırında makarna
ara: 1 mandalına
akşam: 1 kase çorba
2 yk makarna
az ekmek
kasar
spor yok bu hafta yoğunluk dvm diş dr bile gidemedim dişler çok fena çokkk
bu sefer verelım :)) gecmıs olsun dogumdn sonra dogumdan sonra 5 kanalım 2 dolgumoldu :)) ıhmal etmegıtrahatla valla necektımbee o dıs agrılarıından
menüm
dün akşam: 1 kase tarhana çorba,
1 kase zencefilli, zerdeçallı, sarmısaklı kimyuonlu yoğurt yanında 6-7 yk kara lahana yemeği (yeşil mercimekli, buğdaylı, mısırlı)
2 tane 5i 1 yerde çay
1 yeşil çay
yatmadan önce çocuklardan kalan 1 mandalina
bu sabah: 1 bardak ılık su, 1 bardak sirkeli ılık su, 3 kuru kayısı, 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı
canım yoğurt karışımı çekmedi, zerdeçal ve zencefili yuttum
3 dilim hellim peyniri
1 çay bardağı süt
.........
1 yeşil çay
alkali suya devam
1-adet sancilari için bitkisel ne onerirsiniz?
2-uykusuzluk için melisa mi papatya mi içilir?
3-stres için şöyle boşver beeeee modu için hangi çay olabilir?
herkese zayıflama yolunda basarılar dılıyorumbndegrubunuza katılmk ıstyorum mumkunsee
Teşekkürler canım..
Tabiki katılabilirsin tabi deneme süremizi başarı ile atlatırsan..
Kendini tanıtırmısn canım ve ilk sayfamızda kurallarımız var onlarıda oku istersen
Geçmiş olsun canım..Fena olur diş ağrısı Allah yardımcın olsun..
Aynen bende bendee
Böyle bir beslenmeyle kendini dinç hissediyormusun??? Ben çok yorgunum şu ara bir tazelenmeye ihtiyacim var sanırım :/
sabah : limonlu su ve yoğurt karışımı ve elma
ara: nar
öğlen : hiç bir şey yok
ara: nar
akşam : yayla çorbası ıspanak yoğurt karışımı salata
ara: elma
spor: plates ve bir saat yürüyüş işten 3 te çıktığım için
kitap : kuran-ı kerim sözler çevşen
Böyle bir beslenmeyle kendini dinç hissediyormusun??? Ben çok yorgunum şu ara bir tazelenmeye ihtiyacim var sanırım :/
1-adet sancilari için bitkisel ne onerirsiniz?
2-uykusuzluk için melisa mi papatya mi içilir?
3-stres için şöyle boşver beeeee modu için hangi çay olabilir?
sag tarafı yaptırdım sol alt ust kaldı çok feci bide dolgular sızlıyor sıcak sogukta yaşama ızdırap olduuuu genç yaşımdaa
ben varya öyle besleniyorumki bu ara hiç ac uyanmadım kaç gundurrr
bu neeee yemeseydinn bariiiii bundan sonra çok yiyenle az yiyenin muamelesi bende aynı olacakkkk
arkadaşlar ksıır partisi yapıyordu 1 çatal aldım kaçtım.
Öğlen eve gittim yemeğim var diye.
zengin kara lahana yemeği+4 yk baharatlı yoğurt+1 salçalı yumurta+3 parmak kadar tost
............
canım kahve ve çukulata istiyor 12g.lık minik çukulardan aldım.
akşama fırın tavuk yapmayı düşünüyorum.
merhaba hoş geldin diyelim guruba yine başkanımız bilecek ama muhtemelen alır bende deneme süresindeydim iki haftadır artık gruptayım sana da bol zayıflamalar :))))))))))
kendini tanıt istersen...kaç yaşında kaç kilosun boyun hedef kilon...kaptan gelince gerekli açıklamayı yapacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?