Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

mervecim hoşgeldin kaptanımız gorur gormez donuş yapacaktır sana ben seninle grubumuzun daha kuvvetleneceğini düşünüyorum ama almıcaz vercez

benım bugunki menum hiç iyi değilll

sabah: yarım krep
menemen
1 dlm ekmek

öğle:
1 kepçe mercimek
2 köfte az patates
1 dlm fırında makarna

ara: 1 mandalına

akşam: 1 kase çorba
2 yk makarna
az ekmek
kasar

spor yok bu hafta yoğunluk dvm diş dr bile gidemedim dişler çok fena çokkk

bu sefer verelım :)) gecmıs olsun dogumdn sonra dogumdan sonra 5 kanalım 2 dolgumoldu :)) ıhmal etmegıtrahatla valla necektımbee o dıs agrılarıından

ayyy ne anlarlar öyle ortalığı germekten, psk. tedavi lazım o kadına önce kendini güvensiz hissediyor ki sizi o kadar sıkıştırıyor. bir insan ne kadar güçlü olabilir ki...arkanı ne kadar sağlama alırsan al o kadar sağlam tekme yersin Sırtını Allah'a dayamadıkça.
uff Allah bu tarz insanlardan korusun, işyerindeki huzur da çok önemli.

herkese zayıflama yolunda basarılar dılıyorumbndegrubunuza katılmk ıstyorum mumkunsee
Teşekkürler canım..
Tabiki katılabilirsin tabi deneme süremizi başarı ile atlatırsan..
Kendini tanıtırmısn canım ve ilk sayfamızda kurallarımız var onlarıda oku istersen
Geçmiş olsun canım..Fena olur diş ağrısı Allah yardımcın olsun..
bu sefer verelım :)) gecmıs olsun dogumdn sonra dogumdan sonra 5 kanalım 2 dolgumoldu :)) ıhmal etmegıtrahatla valla necektımbee o dıs agrılarıından

Aynen bende bendee

menüm
dün akşam: 1 kase tarhana çorba,
1 kase zencefilli, zerdeçallı, sarmısaklı kimyuonlu yoğurt yanında 6-7 yk kara lahana yemeği (yeşil mercimekli, buğdaylı, mısırlı)
2 tane 5i 1 yerde çay
1 yeşil çay
yatmadan önce çocuklardan kalan 1 mandalina

bu sabah: 1 bardak ılık su, 1 bardak sirkeli ılık su, 3 kuru kayısı, 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı
canım yoğurt karışımı çekmedi, zerdeçal ve zencefili yuttum
3 dilim hellim peyniri
1 çay bardağı süt
.........
1 yeşil çay
alkali suya devam

Böyle bir beslenmeyle kendini dinç hissediyormusun??? Ben çok yorgunum şu ara bir tazelenmeye ihtiyacim var sanırım :/

1-adet sancilari için bitkisel ne onerirsiniz?

2-uykusuzluk için melisa mi papatya mi içilir?

3-stres için şöyle boşver beeeee modu için hangi çay olabilir?

sabah : limonlu su ve yoğurt karışımı ve elma

ara: nar

öğlen : hiç bir şey yok

ara: nar

akşam : yayla çorbası ıspanak yoğurt karışımı salata

ara: elma

spor: plates ve bir saat yürüyüş işten 3 te çıktığım için

kitap : kuran-ı kerim sözler çevşen

yarın büyük gün sadece çumadan çumaya tartılıyorum o yüzden bakalım bu hafta ne kadar verdim ayyyyyy inşallah iyi güzel kilo vermişimdir de mutlu olurum :))))))))))))))))

sag tarafı yaptırdım sol alt ust kaldı çok feci bide dolgular sızlıyor sıcak sogukta yaşama ızdırap olduuuu genç yaşımdaa
Böyle bir beslenmeyle kendini dinç hissediyormusun??? Ben çok yorgunum şu ara bir tazelenmeye ihtiyacim var sanırım :/

ben varya öyle besleniyorumki bu ara hiç ac uyanmadım kaç gundurrr

bu neeee yemeseydinn bariiiii bundan sonra çok yiyenle az yiyenin muamelesi bende aynı olacakkkk

Meniyü yazarken sabah ve öğleyi daha önce yazdığım için bi daha yazmadım sadece akşamkileri yemedim yani gün boyu. Sen gün boyu sadece onları yedim zannettin değil mi:44:
1-adet sancilari için bitkisel ne onerirsiniz?

2-uykusuzluk için melisa mi papatya mi içilir?

3-stres için şöyle boşver beeeee modu için hangi çay olabilir?

1-zencefili yeni okuduğuj için ağrı kesici diye biliyorum. hem de adet söktürücüymüş.
2- ikisi de içilir bence, rahatlatır.melisa nedense 1 adım daha önde benim için.
3- Sarı kantaron ve melisa öneriyorlar. ya da git ne uğraşacan d.ğadan'ın Relax çayını al iç, adamlar araştırmış yapmışlar içinse sarı kantaron felan var...
4- çay iç iç nereye kadar, sorunu kökten çözmelisin. en iyisi sen o çaylardan her yapışta 2 bardak yap birini müdürünüze içir

arkadaşlar ksıır partisi yapıyordu 1 çatal aldım kaçtım.
Öğlen eve gittim yemeğim var diye.
zengin kara lahana yemeği+4 yk baharatlı yoğurt+1 salçalı yumurta+3 parmak kadar tost
............
canım kahve ve çukulata istiyor 12g.lık minik çukulardan aldım.
akşama fırın tavuk yapmayı düşünüyorum.

ben de akşam saat 8-9 gibi çayın yanında canın tatlı çekmesi veya mideden açlık sinyallerinin gelmesi 'kilo verme ' belirtisi galiba diyecektim...gece koşa koşa yatağa gidiyorsun bu gün lütfen çabuk bitsin diye, sabah güneş doğar doğmaz uyanıyorsungece işte o yeme isteğini salatalıkla falan bastırınca ertesi gün baskül insanın yüzünü güldürüyor.

heyecen stres panik atak için dualar...ALINTI
İnşirah suresini okumani tavsiye ederim, bir çok kisi panik atagi yenmis diye okumustum bu dua ile.
İnşirah Suresi :

Bismillahirrahmanirrahim

1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab

1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

Hz Mûsa'nin duasi :

"Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli"
Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni.
( Taha: 25-28 )

Bu duâlari da okuyabilirsin :

- “Rabbi yessir ve lâ tüassir Rabbi temmim bil hayr.”
"Ey Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir."

- "Allahümme rahmeteke ercü fela tekilni ila nefsi tarfate'aynin ve aslih lî şeni küllehü lâ ilahe illa ente. " (Ebu Davud, Edeb, 101).
"Ey Allah'ım! Senin rahmetini umuyorum,beni göz açıp kapayıncaya kadar,nefsimle başbaşa bırakma.Halimi tümüyle düzelt,Senden başka ilah yoktur"

- “La ilahe illallahu’l-Azîmu’l-Halîm, La ilahe illallahu Rabbu’l-Arşi’l-azîm, La ilahe illallahu Rabbu’s-semavâti ve Rabbu’l-ardi ve Rabbu’l-Arşi’l-kerîm.”(Buharî, Daavat,27; Müslim, Daavat, 83).
“Büyük ve kullarına karşı yumuşak davranan Allah’tan başka ilah yoktur. Büyük Arşın Rabbi olan Allah’tan başka ilah yoktur. Göklerin Rabbi, yerin Rabbi ve şerefli Arşın Rabbi olan Allah’tan başka ilah yoktur.”

- “Ya Hayyu ya Kayyum! Bi rahmetike esteğîsu.”(Tirmizî, Daavat, 91).
“Ey daima hayatta olan Hayy, bütün varlıkları ayakta tutan Kayyum! Rahmetinin hakkı için senden yardım istiyorum.”

Ya Bâsit , Ya Fettâh isimlerini de zikredebilirsin.

El Basit :
Açan, genişleten. Rızkı genişleten, ruhları bedenlerine yayan. İstediğine sevinç ve saadet ihsan eden. Bazı toplum ve fertlere maddi ve manevi yardımda bulunup onları sevindiren, neşelendiren ve kendilerine yaşama sevinci veren.

El Fettah :
Iyilik kapılarını açan. Her türlü müşkilleri halleden ve zorlukları kolaylaştıran. Kullarına maddi ve manevi kapılar açan.

akşam tavuk yemekten vaz geçtim, çocuklar tavuk yesin ben ton balığı yiyeyim. balık kızartma olmadıkça bana kilo verdiriyor...
....farkında mısınız bilmem gelen giden olmayınca kendi kendime konuşmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…