Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Direk siyanur içirsem toplum hayrına :/

Hedefcim allah razı olsun :) hemen başladım bikacina...

Canım haklısın..gün içinde eşek gibi calistigimdan ( bugün 8 saat dersim vardı ) ancak akşam girebiliyorum...yeaaaa bu kadın bana 36 saat ders verdi cinnet geçirip 3. sayfa haberi olcem heeee :/

Sabah : yok (fırsat bulamadım)

Öğle : 1 yk kapuska
5 etsiz çiğ köfte
domates salatalık
çay

akşam : 6 yk bulgur pilavı
Sade kozlenmis patlican
1 elmalı kurabiye

1-adet sancilari için bitkisel ne onerirsiniz?

2-uykusuzluk için melisa mi papatya mi içilir?

3-stres için şöyle boşver beeeee modu için hangi çay olabilir?

Adet sancıları için: Adaçayı, civan perçemi.

Uykusuzluk için: Melisa

Stres için: Sarı kantaron...

Bu surenin manasını ilk okuduğumda çok sevmiştim..
Sayfamın adınıda bu yüzden inşirah/8 koydum.. Yani facede inşirah/8 sayfası bana ait şekerim
Gün boyu hep dışardaydım canım..O yüzden ben gün içinde giremedim haklısın..

benıstanbulda yasıyorum 26yasındayım 1yasında bebegım var 115kıloyum 70lere kadar yolumvar 163 boyum tesekkurler
Canım daha önce başka takıma katıldınmı hiç..
Direk siyanur içirsem toplum hayrına :/
Şşşşşt hayr dile komşuna hayr gelsin başına
Canım haklısın..gün içinde eşek gibi calistigimdan ( bugün 8 saat dersim vardı ) ancak akşam girebiliyorum...yeaaaa bu kadın bana 36 saat ders verdi cinnet geçirip 3. sayfa haberi olcem heeee :/

Hoşgeldin canım...takıl bize sürün :/
Bu kadın cidden çok etkiledi seni konuşma tarzın bile değişti kuzu
hosbulduk sonundakımutluluk ıcın bımuddet surunmeye razıyım:)

merhaba arkadaşlar yıne yogun bir gunu geride bıraktık bugun kusak sınavı yaptkkk allahım bu çocuklarrr beni oldurecek yawwww yanlış yapanmı dersin eksik yapanmı dersinn neyseki bitti bidaha 3 ay sonra...

menumuzu yazalım dayak yiyelim

sabah: ekmek arası kaşar
nescafe

öğle: yarım gözleme

ara: yoğurt

akşam: tavuk doner
ayran

yerken az gibi gelen menu çoaldımı neee

**2. TAKIM 332. ETAP***İkincisi

akrep33 ( 65,1 / 64,4/ 0,7 / 0,35 / 0,54%)
Seldom (86,8 /86,2/0,6/ 0.3 /0,35%)
bahiresemanur ( 74,9 / / / %) Kendi isteği ile ayrıldı
trabzonspor( 89.0 /88,8 /0,2 / 0.1/ 0,11%)
hedef52 ( 64,5 /64,1 /0,4 / 0.2 / 0,31%)
gamzeerdi (81,0/79,4/1,6/0,8/0,98%) Yeni üye

2. takım ortalamasi: % 0,38

Geçen haftaki halimiz..

;Yarın liste sırası hedefte

Son düzenleme:
Arkadaslar internetim ttnet idi dun iptal ettirdim. Agzimdan burnumdan getirdiler. Neyseki degistirdim.

Dunku menum sabah cornflakes, keten tohumu ve tatli badem ile

Oglen sandovic

Aksam ayran, corba, salata, kisir, zeytinyagli pirasa

Bugunku menum

Sabah peynir, salatalik, 1 d. Ekmek
Ara badem 8-9 adet
Oglen 1 pogaca, 2 biskuvi

Aksam zeytinyagli pirasa, corba, salata, 2 kofte

Akrep33 komutanim oncekinde yanlis hatirlamiyorsam 56 kg civarina indim. Oldukca guzel gorunuyordum ve mezun olmustum. Bu cuma 65.9 idim. Hafta icinde tartilmistim 1 kg eksik gosteriyordu ama su icmeyi ihmal etmistim, su oranim cok dusuk cikmisti. Su an ben de tartilmak icin can atiyorum. Insallah 2. Takim alisik oldugu zirveyi yarin yine gorur.

Hedef52 ben tostu surekli disarida oldugum icin bu aralar kacirdim, haklisin. Aklina tostu ben soktuysam uzulurum :) Sen de tostcunun kapisina paspas atmissin, listen oyle diyor:)

Bu arada dua paylasimin icin coooook tesekkurler.

Bugun bir olay yasadim arkadaslar sizin gorusunuzu almak istiyorum.

Ben bir takim kurslara katilirim. Yine bu yil kurs icin basvuru yaptim. Ancak o kursa alinamayacagim cunku baska bir yerde kaydimin oldugu soylendi. Meger benim ve 4 arkadasimin kurs aldigi bir ogretmen, sinif acabilmek icin bizim imzalarimizi atip tekrar kursa katilmisiz gibi islem yapmis. Sonucta burasi devletimizi temsil eden bir yer. Ogretmen olmayan ogrenciler ile sinif acip fazladan para kazanacak, bu olaya mdr yardimcisi da karismis durumda.

Sorum şu siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Sonucta onemli olan benim kursa katilamayisim degil. Illegal bir olayi biliyorum ve devletimin kasasindan calinmis bir para var. Ben baska ogrenciler de magdur edilmesin, bir daha boyle bir seye tesebbus edemesinler diye sikayet etmeyi dusunuyorum. Isinin ehli bir yigin mukemmel ogretmen su an issizken onlara da yapilmis bir haksizlik olmuyor mu? Durust olanlar issiz, imza taklidiyle vermedigi dersten para kazananlar meydanda cirit atiyor. Ancak arkadaslarimdan biri hala o kurumda baska bir hocadan ders aliyor ve surat asmalarini istemiyor. Bir de ekmegiyle oynamayalim diyor. 2. Arkadasim diger arkadasin kararina gore sikayet edebilirim diyor. 3. Arkadasim ise benim gibi haksizligin uzerine gitmek istiyor.

Susmak o dolandiriciliga istirak etmek olmaz mi? Ben 3. arkadasim ile birlikte sikayet etmeye kararliyim. Yine de yanlis karar vermekten korkarim. Benim goremedigim bir bakis aciniz olabilir. Cunku bu ogretmen gecen yil da bize hic bir sey ogretmedi surekli sevgilisiyle mesajlasti ama yine de ders vermis gibi cok iyi bir maasi cebe indirdi. Su an ogrenci bulamiyor cunku kimse ilgisiz bir ogretmene zaman ayirmak istemiyor.

Kisa da olsa cevap verebilir misiniz? Benim kararim dinimizin gereklerince de dogru bir karar mi? Cunku uyari veya uzaklastirma alabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…