hosbulduk cnm bol eksılı gunlerrr
Meniyü yazarken sabah ve öğleyi daha önce yazdığım için bi daha yazmadım sadece akşamkileri yemedim yani gün boyu. Sen gün boyu sadece onları yedim zannettin değil mi:44:
1-zencefili yeni okuduğuj için ağrı kesici diye biliyorum. hem de adet söktürücüymüş.
2- ikisi de içilir bence, rahatlatır.melisa nedense 1 adım daha önde benim için.
3- Sarı kantaron ve melisa öneriyorlar. ya da git ne uğraşacan d.ğadan'ın Relax çayını al iç, adamlar araştırmış yapmışlar içinse sarı kantaron felan var...
4- çay iç iç nereye kadar, sorunu kökten çözmelisin. en iyisi sen o çaylardan her yapışta 2 bardak yap birini müdürünüze içir
heyecen stres panik atak için dualar...ALINTI
İnşirah suresini okumani tavsiye ederim, bir çok kisi panik atagi yenmis diye okumustum bu dua ile.
İnşirah Suresi :
Bismillahirrahmanirrahim
1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab
1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.
Hz Mûsa'nin duasi :
"Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli"
Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni.
( Taha: 25-28 )
Bu duâlari da okuyabilirsin :
- Rabbi yessir ve lâ tüassir Rabbi temmim bil hayr.
"Ey Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir."
- "Allahümme rahmeteke ercü fela tekilni ila nefsi tarfate'aynin ve aslih lî şeni küllehü lâ ilahe illa ente. " (Ebu Davud, Edeb, 101).
"Ey Allah'ım! Senin rahmetini umuyorum,beni göz açıp kapayıncaya kadar,nefsimle başbaşa bırakma.Halimi tümüyle düzelt,Senden başka ilah yoktur"
- La ilahe illallahul-Azîmul-Halîm, La ilahe illallahu Rabbul-Arşil-azîm, La ilahe illallahu Rabbus-semavâti ve Rabbul-ardi ve Rabbul-Arşil-kerîm.(Buharî, Daavat,27; Müslim, Daavat, 83).
Büyük ve kullarına karşı yumuşak davranan Allahtan başka ilah yoktur. Büyük Arşın Rabbi olan Allahtan başka ilah yoktur. Göklerin Rabbi, yerin Rabbi ve şerefli Arşın Rabbi olan Allahtan başka ilah yoktur.
- Ya Hayyu ya Kayyum! Bi rahmetike esteğîsu.(Tirmizî, Daavat, 91).
Ey daima hayatta olan Hayy, bütün varlıkları ayakta tutan Kayyum! Rahmetinin hakkı için senden yardım istiyorum.
Ya Bâsit , Ya Fettâh isimlerini de zikredebilirsin.
El Basit :
Açan, genişleten. Rızkı genişleten, ruhları bedenlerine yayan. İstediğine sevinç ve saadet ihsan eden. Bazı toplum ve fertlere maddi ve manevi yardımda bulunup onları sevindiren, neşelendiren ve kendilerine yaşama sevinci veren.
El Fettah :
Iyilik kapılarını açan. Her türlü müşkilleri halleden ve zorlukları kolaylaştıran. Kullarına maddi ve manevi kapılar açan.
akşam tavuk yemekten vaz geçtim, çocuklar tavuk yesin ben ton balığı yiyeyim. balık kızartma olmadıkça bana kilo verdiriyor...
....farkında mısınız bilmem gelen giden olmayınca kendi kendime konuşmaya başladım
benıstanbulda yasıyorum 26yasındayım 1yasında bebegım var 115kıloyum 70lere kadar yolumvar 163 boyum tesekkurler
Hoşgeldin canım...takıl bize sürün :/
1-adet sancilari için bitkisel ne onerirsiniz?
2-uykusuzluk için melisa mi papatya mi içilir?
3-stres için şöyle boşver beeeee modu için hangi çay olabilir?
Bu surenin manasını ilk okuduğumda çok sevmiştim..heyecen stres panik atak için dualar...ALINTI
İnşirah suresini okumani tavsiye ederim, bir çok kisi panik atagi yenmis diye okumustum bu dua ile.
İnşirah Suresi :
Bismillahirrahmanirrahim
1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab
1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.
Hz Mûsa'nin duasi :
"Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli"
Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni.
( Taha: 25-28 )
Bu duâlari da okuyabilirsin :
- Rabbi yessir ve lâ tüassir Rabbi temmim bil hayr.
"Ey Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir."
- "Allahümme rahmeteke ercü fela tekilni ila nefsi tarfate'aynin ve aslih lî şeni küllehü lâ ilahe illa ente. " (Ebu Davud, Edeb, 101).
"Ey Allah'ım! Senin rahmetini umuyorum,beni göz açıp kapayıncaya kadar,nefsimle başbaşa bırakma.Halimi tümüyle düzelt,Senden başka ilah yoktur"
- La ilahe illallahul-Azîmul-Halîm, La ilahe illallahu Rabbul-Arşil-azîm, La ilahe illallahu Rabbus-semavâti ve Rabbul-ardi ve Rabbul-Arşil-kerîm.(Buharî, Daavat,27; Müslim, Daavat, 83).
Büyük ve kullarına karşı yumuşak davranan Allahtan başka ilah yoktur. Büyük Arşın Rabbi olan Allahtan başka ilah yoktur. Göklerin Rabbi, yerin Rabbi ve şerefli Arşın Rabbi olan Allahtan başka ilah yoktur.
- Ya Hayyu ya Kayyum! Bi rahmetike esteğîsu.(Tirmizî, Daavat, 91).
Ey daima hayatta olan Hayy, bütün varlıkları ayakta tutan Kayyum! Rahmetinin hakkı için senden yardım istiyorum.
Ya Bâsit , Ya Fettâh isimlerini de zikredebilirsin.
El Basit :
Açan, genişleten. Rızkı genişleten, ruhları bedenlerine yayan. İstediğine sevinç ve saadet ihsan eden. Bazı toplum ve fertlere maddi ve manevi yardımda bulunup onları sevindiren, neşelendiren ve kendilerine yaşama sevinci veren.
El Fettah :
Iyilik kapılarını açan. Her türlü müşkilleri halleden ve zorlukları kolaylaştıran. Kullarına maddi ve manevi kapılar açan.
akşam tavuk yemekten vaz geçtim, çocuklar tavuk yesin ben ton balığı yiyeyim. balık kızartma olmadıkça bana kilo verdiriyor...
....farkında mısınız bilmem gelen giden olmayınca kendi kendime konuşmaya başladım
Canım daha önce başka takıma katıldınmı hiç..benıstanbulda yasıyorum 26yasındayım 1yasında bebegım var 115kıloyum 70lere kadar yolumvar 163 boyum tesekkurler
Şşşşşt hayr dile komşuna hayr gelsin başınaDirek siyanur içirsem toplum hayrına :/
Canım haklısın..gün içinde eşek gibi calistigimdan ( bugün 8 saat dersim vardı ) ancak akşam girebiliyorum...yeaaaa bu kadın bana 36 saat ders verdi cinnet geçirip 3. sayfa haberi olcem heeee :/
Bu kadın cidden çok etkiledi seni konuşma tarzın bile değişti kuzuHoşgeldin canım...takıl bize sürün :/
hosbulduk sonundakımutluluk ıcın bımuddet surunmeye razıyım:)
hosbulduk sonundakımutluluk ıcın bımuddet surunmeye razıyım:)
Insallah. Amin.inşlh guzel kilo bildirimleri olacak yarınnn
Hosgeldin. Bu arada cok gencmissin (bana nazaran :)herkese zayıflama yolunda basarılar dılıyorumbndegrubunuza katılmk ıstyorum mumkunsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?