Ben de olsam senin gibi düşünür ve karar alırdım canım..Kesinlikle haklısın ve haksızlığın üzerine gitmelisinBugun bir olay yasadim arkadaslar sizin gorusunuzu almak istiyorum.
Ben bir takim kurslara katilirim. Yine bu yil kurs icin basvuru yaptim. Ancak o kursa alinamayacagim cunku baska bir yerde kaydimin oldugu soylendi. Meger benim ve 4 arkadasimin kurs aldigi bir ogretmen, sinif acabilmek icin bizim imzalarimizi atip tekrar kursa katilmisiz gibi islem yapmis. Sonucta burasi devletimizi temsil eden bir yer. Ogretmen olmayan ogrenciler ile sinif acip fazladan para kazanacak, bu olaya mdr yardimcisi da karismis durumda.
Sorum şu siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Sonucta onemli olan benim kursa katilamayisim degil. Illegal bir olayi biliyorum ve devletimin kasasindan calinmis bir para var. Ben baska ogrenciler de magdur edilmesin, bir daha boyle bir seye tesebbus edemesinler diye sikayet etmeyi dusunuyorum. Isinin ehli bir yigin mukemmel ogretmen su an issizken onlara da yapilmis bir haksizlik olmuyor mu? Durust olanlar issiz, imza taklidiyle vermedigi dersten para kazananlar meydanda cirit atiyor. Ancak arkadaslarimdan biri hala o kurumda baska bir hocadan ders aliyor ve surat asmalarini istemiyor. Bir de ekmegiyle oynamayalim diyor. 2. Arkadasim diger arkadasin kararina gore sikayet edebilirim diyor. 3. Arkadasim ise benim gibi haksizligin uzerine gitmek istiyor.
Susmak o dolandiriciliga istirak etmek olmaz mi? Ben 3. arkadasim ile birlikte sikayet etmeye kararliyim. Yine de yanlis karar vermekten korkarim. Benim goremedigim bir bakis aciniz olabilir. Cunku bu ogretmen gecen yil da bize hic bir sey ogretmedi surekli sevgilisiyle mesajlasti ama yine de ders vermis gibi cok iyi bir maasi cebe indirdi. Su an ogrenci bulamiyor cunku kimse ilgisiz bir ogretmene zaman ayirmak istemiyor.
Kisa da olsa cevap verebilir misiniz? Benim kararim dinimizin gereklerince de dogru bir karar mi? Cunku uyari veya uzaklastirma alabilir.
Ben de olsam senin gibi düşünür ve karar alırdım canım..Kesinlikle haklısın ve haksızlığın üzerine gitmelisin
Senin goruslerin benim icin cok degerli, adalet duyguna guvendigim icin cevap vermen benim icin onemliydi. Tesekkur ederim.
Evet mezun oldum. Ama mezun oldugum kg hatirlamiyorum. 56 olabilir.Rica ederim canım.
Listeye alınabilirlik durumunu da sorgulatıyorum, problem çıkmaz ise listedesin bu hafta yalnız paylaşımlarını çoğaltmanı istiyorum senden, lütfen!!
Bugünkü kilonu yazarken önceki kilonuda yaz canım kolaylık olsun..Sen mezun olarakmı ayrılmıştın..
Canım daha önce başka takıma katıldınmı hiç..
Şşşşşt hayr dile komşuna hayr gelsin başına
Bu kadın cidden çok etkiledi seni konuşma tarzın bile değişti kuzu
Bugun bir olay yasadim arkadaslar sizin gorusunuzu almak istiyorum.
Ben bir takim kurslara katilirim. Yine bu yil kurs icin basvuru yaptim. Ancak o kursa alinamayacagim cunku baska bir yerde kaydimin oldugu soylendi. Meger benim ve 4 arkadasimin kurs aldigi bir ogretmen, sinif acabilmek icin bizim imzalarimizi atip tekrar kursa katilmisiz gibi islem yapmis. Sonucta burasi devletimizi temsil eden bir yer. Ogretmen olmayan ogrenciler ile sinif acip fazladan para kazanacak, bu olaya mdr yardimcisi da karismis durumda.
Sonucta onemli olan benim kursa katilamayisim degil. Illegal bir olayi biliyorum ve devletimin kasasindan calinmis bir para var. Ben baska ogrenciler de magdur edilmesin, bir daha boyle bir seye tesebbus edemesinler diye sikayet etmeyi dusunuyorum. Isinin ehli bir yigin mukemmel ogretmen su an issizken onlara da yapilmis bir haksizlik olmuyor mu? Durust olanlar issiz, imza taklidiyle vermedigi dersten para kazananlar meydanda cirit atiyor. Ancak arkadaslarimdan biri hala o kurumda baska bir hocadan ders aliyor ve surat asmalarini istemiyor. Bir de ekmegiyle oynamayalim diyor. 2. Arkadasim diger arkadasin kararina gore sikayet edebilirim diyor. 3. Arkadasim ise benim gibi haksizligin uzerine gitmek istiyor.
Susmak o dolandiriciliga istirak etmek olmaz mi? Ben 3. arkadasim ile birlikte sikayet etmeye kararliyim. Yine de yanlis karar vermekten korkarim. Benim goremedigim bir bakis aciniz olabilir. Cunku bu ogretmen gecen yil da bize hic bir sey ogretmedi surekli sevgilisiyle mesajlasti ama yine de ders vermis gibi cok iyi bir maasi cebe indirdi. Su an ogrenci bulamiyor cunku kimse ilgisiz bir ogretmene zaman ayirmak istemiyor.
Kisa da olsa cevap verebilir misiniz? Benim kararim dinimizin gereklerince de dogru bir karar mi? Cunku uyari veya uzaklastirma alabilir.
Bugun bir olay yasadim arkadaslar sizin gorusunuzu almak istiyorum.
En ince ayrintisina kadar okumussun! Harikasin. Ayrintili cevabin icin tesekkurler.tıpkı benim gibi düşünmüşsün. ben de senin gibi sinir olur arkadaşlarımı olumsuz etkilemek istemez ve aynı zamanda birinin ekmeği ile oynamaktan çekinir ve böyle danışırdım.
1- öğretmen sahtekarlıkla maaş alıyor.
2- sizden izinsiz sizin imzanızı kullanıyor; sizin başka kurslara gitmenize engel oluyor, bu kolay yolu alışkanlık haline getirip başkalarının da haklarını yiyebilir.
3- başka öğretmenlerin hakkını da yemiş oluyor.
4- zaten özensiz bir öğretmen. hayat o kadar da kolay değil, at başkasının imzasını al maaaşını. hayır buna göz yumulursa bu kadının kendini değiştirmesi ve geliştirmesine engel olmuş olursunuz. hatasınından vaz geçirilmeli. müdüre gelince...belki iyi niyetli bir şekilde öpğretmeni sınıf açıp maaş alsın istedi ama müdürlerin görevi öğretmenlere maaş temin etmek değil, önce eğitimi sağlamak sonra da eğitim verene hakkını verdirmek. o da bunu beceremiyor. siz şikayetinizi uygun bir üslupla ilgili mercilere yapın, illaki işinden olacak diye bişey yok, belki uyarı falan olur. bakalım mevlam neyler , neylerse güzel eyler
Istanbulda isen tahmini zor değil bu kurumun...bence şikayet etmelisin...sonuçta senin bilgilerini onayın olmadan kullanmislar
**2. TAKIM 333. ETAP**
akrep33 ( 64.4 / 64 / 0,4 / 0,62%) :92::92::92::92::92:
Seldom (86,2 / / / %)
trabzonspor( 88.8 / / / %)
hedef52 ( 64,1 / 64,3/-0,2 / -0,31 %)
gamzeerdi (79,4/ / / %)
2. takım ortalamasi: %
niye böyle olduğunu bilmiyorum.
dün akşam yoğurt kürü+1 kase ıspanak çorbası+1 kase hazır çorba ile sabahı bekledim. doymadım çocukların tavuğundan bile tırtık tırtık yedim, geç saatlerde salatalıkla idare ettim sırf bugün 63,9 u olsan göreyim diye. olmadı işte. ama ben yanlış biş yapmadım. kosakoca haftada vicdanıma dokunan sadece 1 tost, 3 dilim ekmek, 3 dilim helva varneyse ben de emeğimin karşılığını haftaya görürüm o zaman.
geçen hafta 79.450
bu hafta 78
79.450-78=1.45
1.45/79.450=0.018
0.018*100=1.82
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin.geçen hafta 79.450
bu hafta 78
79.450-78=1.45
1.45/79.450=0.018
0.018*100=1.82
Şu kadarını soyleyeyim bunca yıllık emegimi yakıp istifayı düşünüyorum o boyutta... Pimi çekilmiş bomba gibiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?