Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben de olsam senin gibi düşünür ve karar alırdım canım..Kesinlikle haklısın ve haksızlığın üzerine gitmelisin

**2. TAKIM 333. ETAP**

akrep33 ( 64.4 / 64 / 0,4 / 0,62%) :92::92::92::92::92:
Seldom (86,2 / / / %)
trabzonspor( 88.8 / / / %)
hedef52 ( 64,1 / / / %)
gamzeerdi (79,4/ / / %)

2. takım ortalamasi: %

Kızlar hedef kilolarınızı da ekleyin olurmu..Bu hafta güncelleme yapalım hedef kilolarda..

Senin goruslerin benim icin cok degerli, adalet duyguna guvendigim icin cevap vermen benim icin onemliydi. Tesekkur ederim.

Rica ederim canım.

Listeye alınabilirlik durumunu da sorgulatıyorum, problem çıkmaz ise listedesin bu hafta yalnız paylaşımlarını çoğaltmanı istiyorum senden, lütfen!!

Bugünkü kilonu yazarken önceki kilonuda yaz canım kolaylık olsun..Sen mezun olarakmı ayrılmıştın..

Son düzenleme:
Evet mezun oldum. Ama mezun oldugum kg hatirlamiyorum. 56 olabilir.

Bu diyetimde 56 yi gorup mezun olsam bile sayfadan ayrilmamayi dusunuyorum. Cunku bir anlik hevesle o kilo sabit kalacak saniyoruz, oyle olmuyormus.

Onceki diyetimde burdan ayrildiktan sonra da istememe ragmen kilo verdim. Cok uzunca bir sure 55-56 kilo araliginda gezindim. Daha cok verecegim diye cok korktum. Keske verseymisim :) kilo alinca telafi etmek daha kolay olurdu.

Son düzenleme:
**2. TAKIM 333. ETAP**

Seldom (86,2 / / / %)
trabzonspor( 88.8 /88.8 /0 /0 %)
hedef52 ( 64,1 / / / %)
gamzeerdi (79,4/ / / %)

bu hafta sabit çok yedim özurdilerim tum takımdan bugazımı tutamadım ne deseniz haklısınız

hedef kilon diyete 106 ile başladım hedef suan ortalama 89 diyelim hedefim ise 68 inşlhh

Canım daha önce başka takıma katıldınmı hiç..

Şşşşşt hayr dile komşuna hayr gelsin başına

Bu kadın cidden çok etkiledi seni konuşma tarzın bile değişti kuzu

Şu kadarını soyleyeyim bunca yıllık emegimi yakıp istifayı düşünüyorum o boyutta... Pimi çekilmiş bomba gibiyim...

tıpkı benim gibi düşünmüşsün. ben de senin gibi sinir olur arkadaşlarımı olumsuz etkilemek istemez ve aynı zamanda birinin ekmeği ile oynamaktan çekinir ve böyle danışırdım.
1- öğretmen sahtekarlıkla maaş alıyor.
2- sizden izinsiz sizin imzanızı kullanıyor; sizin başka kurslara gitmenize engel oluyor, bu kolay yolu alışkanlık haline getirip başkalarının da haklarını yiyebilir.
3- başka öğretmenlerin hakkını da yemiş oluyor.
4- zaten özensiz bir öğretmen. hayat o kadar da kolay değil, at başkasının imzasını al maaaşını. hayır buna göz yumulursa bu kadının kendini değiştirmesi ve geliştirmesine engel olmuş olursunuz. hatasınından vaz geçirilmeli. müdüre gelince...belki iyi niyetli bir şekilde öpğretmeni sınıf açıp maaş alsın istedi ama müdürlerin görevi öğretmenlere maaş temin etmek değil, önce eğitimi sağlamak sonra da eğitim verene hakkını verdirmek. o da bunu beceremiyor. siz şikayetinizi uygun bir üslupla ilgili mercilere yapın, illaki işinden olacak diye bişey yok, belki uyarı falan olur. bakalım mevlam neyler , neylerse güzel eyler

Istanbulda isen tahmini zor değil bu kurumun...bence şikayet etmelisin...sonuçta senin bilgilerini onayın olmadan kullanmislar

En ince ayrintisina kadar okumussun! Harikasin. Ayrintili cevabin icin tesekkurler.

**2. TAKIM 333. ETAP**

Seldom (86,2 / / / %)
trabzonspor( 88.8 / / / %)
hedef52 ( 64,1 / 64,3/-0,2 / -0,31 %)
hedef kilo 52
gamzeerdi (79,4/78 /1,4 / 1,76 %)

niye böyle olduğunu bilmiyorum.
dün akşam yoğurt kürü+1 kase ıspanak çorbası+1 kase hazır çorba ile sabahı bekledim. doymadım çocukların tavuğundan bile tırtık tırtık yedim, geç saatlerde salatalıkla idare ettim sırf bugün 63,9 u olsan göreyim diye. olmadı işte. ama ben yanlış biş yapmadım. kosakoca haftada vicdanıma dokunan sadece 1 tost, 3 dilim ekmek, 3 dilim helva var
neyse ben de emeğimin karşılığını haftaya görürüm o zaman.

Son düzenleme:
he he herkesss burda hadi bakem bildirin kilolarınızı lütfen kilo vermiş olun...
seldom sen dünkü bulgurlardan + gelebilirsin aha da şuraya yazıyorum (ben dünkü kısır partisine katılmadığım halde + geldim )

Tost da benim yuzumden degil mi? Tahminim yag kullanmamissindir. Cok etkileyecegini sanmiyorum. Kilo veriminde duraklama olabilir mi? Siz diyet konularini benden daha iyi biliyorsunuz. Insallah gelecek hafta mukafatini kat be kat alirsin.

geçen hafta 79.450
bu hafta 78

79.450-78=1.45
1.45/79.450=0.018
0.018*100=1.82
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin.
geçen haftaki kilo listede yer alan 79 olarak alınıyor, bi de virgülden sonra tek rakam oluyor. yüzde kısmı virgülden sonra 2 basamaklı hesaplanıyor. ben ilgili düzeltmeyi yapıp listemize ekledim seni.

Şu kadarını soyleyeyim bunca yıllık emegimi yakıp istifayı düşünüyorum o boyutta... Pimi çekilmiş bomba gibiyim...

Is hayati cok onemli. Allah yardimciniz olsun. Kendi ozel yasaminda mutlu olmayan, yetersizlik duygulari tasiyan insanlar mobbing uygularlar. Boyle bir kadin yoneticim vardi ve gunlerce agladigim olurdu. Bir gun istifa etmeyi dusundugumu genel merkezimize bildirmistim. Onlar da nedeni ogrenemeyince tum calisanlarin agizlarini yoklamislar ve o mudurun tayinini cikarmislardi. Sansliymisim veya dualarim cevap bulmus. Allah senin goremedigin guzel surprizler ile bir cozum yolu bulur insallah. Hic bir yagmur bulutu kalici degil. Muhakak bu da gececek. Dua ve sabir ile kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…