Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah: yoğurt karışımı limonllu su ve kendimi biraz ödüllendirdim çeyrekten biraz fazla tost yedimmmmmmm

ara: elma

öğle: patats salatası yoğurt karışımı

ara: elma çeviz

akşam pırasa bol limonlu yoğurt karışımı salata

ara: nar

spor : plates yürüyüş

kitap: kuran-ı kerim çevşen sözler

teşekkür edreim bir dahakine çok dikkatli olup o hatayı yapmayacağım

Takımın istikrarı açısından boğazımızı tutamama gibi bir lüksümüz yok hayatım ve önümüzdeki cumaya kadar telafi et ve kasım sonuna kadar 80 i gör lütfen
Şu kadarını soyleyeyim bunca yıllık emegimi yakıp istifayı düşünüyorum o boyutta... Pimi çekilmiş bomba gibiyim...
Saçmalama canım yaa..Yer gök dua üstüne.
Rabbime sığın ve benim büyük bir derdim var deme, derdine dön ve benim senden büyük Rabbim var de..
Bu hepimiz için geçerli olan ilaç gibi reçete

Hazır çorbadan uzak dur hayatım.. Doyurmaz bilakis acıktrır ve içeriği artı kilo yapar.Akşam menünü çok yapmışsın.Muhtemelen hazır çorba ödem yapmıştır bir de geç saatlerde salatalık da olsa yeme..
geçen hafta 79.450
bu hafta 78

79.450-78=1.45
1.45/79.450=0.018
0.018*100=1.82

Tatlım listeye ekliyorsun kilonu ve birde hedef kilonu alayım..

Selennnnnnnn hani kilo bildirim canm yaa..Israrla soruyorum ama ısrarla yazmıyosun

*2. TAKIM 333. ETAP**

akrep33 ( 64.4 / 64 / 0,4 / 0,62%)
Seldom (86,2 / / / %) Hedef kilo:
trabzonspor( 88.8 / 88.8 / 0 / 0.00%) Hedef kilo: 68
hedef52 ( 64,1 / 64,3/-0,2 / -0,31 %) hedef kilo: 52
gamzeerdi (79,4/78 /1,4 / 1,76 %) Hedef kilo:

2. takım ortalamasi: %

Hedefcim bu hafta liste sırası sende hani olaki gelemezsem sen halledersin tatlım ve unutma paylaşımda bizim takım en üstte olucak sırayı gözardı etme şekercim

Tatlım listeye ekliyorsun kilonu ve birde hedef kilonu alayım..[/QUOTE]

hedef 60 ama böyle güzel kilo vermeye devam edersem eski kilom yani 57 olmak isterim ama şimdilik 60 hedef

2. TAKIM 333. ETAP**

Seldom (86,2 / 85.8 / 0.4/ 0.47%) Hedef kilo: 80
gamzeerdi (79,4/78 /1,4 / 1,76 %) Hedef kilo:

2. takım ortalamasi: %

Aslında regl dönemindeyim de ama şükür 85 gördüm :) yarın da dr kontrolüm var bakalım ne olacak...telefondan yazıyorum o yüzden kontrol ederseniz sevinirim...

yaaaa sorma dün çok yedim..mazeretim de çooook gergindim...sanki yeyince azaldı gerginliğim bakliyat hergün tüketmem gerekiyor bir öğün ama dün iki öğün oldu hem çiğ köfte hem pilav..neyseki korktuğum olmadı :)

geçen hafta 79.450
bu hafta 78

79.450-78=1.45
1.45/79.450=0.018
0.018*100=1.82

gamzecim süpersin :)) çıtır anne olcan yakında ne güzel maşallah...

çok haklısın, iş yerindeki huzursuzluk her anını etkiliyor insanın...bir de ben bireysel olarak sıkıntı yaşamadığı biriyim karşısına aldıklarının durumu daha vahim...selencim sen bilmiyorsundur muhtemelen benim tek başına büyüttüğüm 7 yaşında bir kızım var...9-5 çalışıyorum diye gerçekten kendimi zorlayarak özel okula verdim, ki mesai saatleri dert olmasın diye çocuğuma üzülerek tüm gün okulda diye...peki bu kadın geldi ne yaptı, durumumu bile bile, ki istanbulda hiçbir sosyal desteğim de yok, hergün 8.30a ders koydu gün ortası boş akşam 4.30 son ders yine benim hergün...sabah servis 8.30da alıyor 5te bırakıyor resmen 3 gündür çocuk sağda solda bir çözüm üretmek zorundayım çok acil ama çok çözümsüzüm...akşamı çözdüm bir arkadaşa bırakıyor oradan alıyorum 15 dk sonra ama sabahın köründe kimin kapısına bırakcam ya da 1 saatliğine bakıcı mı bulcam...eğer böyle olacağını bilsem bir pilot okula kaydettirir yarım güne de eğitimli bir abla bulurdum yanına içim rahat gelirdim işe...yani etkilenen ben değil kızım oldu bu en çok canımı yakan...

gamzecim süpersin :)) çıtır anne olcan yakında ne güzel maşallah...

teşekkür ederim çıtır ama biraz yaşlı bir anne olaçam bugün doğum günüm ve yaşlandım artık (28 oldukkkkkkkkkkkk)
:))))))))))))))))))))))))))9
yaşlı bir anneyim artıkk

2. TAKIM 333. ETAP**

Seldom (86,2 / 85.8 / 0.4/ 0.46%) Hedef kilo: 80
gamzeerdi (79,4/78 /1,4 / 1,76 %) Hedef kilo: 60

2. takım ortalamasi: % 0,51
gamzeerdinin yüksek performansı bizi notadan kurtardı. az kalsın benim yüzümden nota alacaktık. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
seldom valla tebrikler perşembe günü pilav yemek ve kilo vermek kıssskandım vallaaaa maşallah diyim
akrep sen şimcik beni geçtin mi

liste hazır paylaşsam mı karar veremedim. bekliyim de akrep de kontrol etsin o paylaşmazsa ben paylaşırım inş.

Allah hayırlı bir çıkış yolu versin. çalışan annelerin ortak problemi çocukların okul saatleri. özel okullara sırf mesai saatleri yüzünden çocuğunu gönderen veli sayısı hiç de az değildir. açıkcası ben ilk öğrtimde özele çocuk vermek istemesem de (en baştan kolaya alışmasın diye) sırf mesai saati yüzünden çocuğu özel anaokuluna vermiş bulunmaktayım. öyle ki servis eve bırakacak olsa benim de çocuğu kapıdan alacak kimsem yok diye kendim okula getirip götürüyorum (okul ile iş arası yaklaşık 10 km)
-sıkıntılı bir dönemdesin ama unutma çözülmeyecek problem yok. sen de yavaş yavaş çözmeye başlamışsın, akşam çocuğun gideceği komşu bulmuşsun. Sabahı da bir şekilde çözersin. olmadı çözemiyor olmuyorsa çocuk okulsuz kalacak değil ya...dua edelim. ne olursa olsun en hayırlısı buymuş diye düşünmeye devam et. İnşallah senin de istediğin gibi kızının düzeni bozulmadan ve hayırlısı ile atalqatırsınız bu problemi.
Beşımızdan geçen hala da geçmekte olan bir ilahi adalet hikayesi paylaşmak isterim sizle...tabi öğleden sonra

Efendim bizim nesil 28e daha çocuk diyor :)

Mutlu huzurlu hayırlı senelerin olsun inşallah...kuzucukla beraber nice yıllara...

Daha önce de bu konuyu paylaşmak istedim ama birilerinin araksından konuşur gibi hissedince silmiştim. kişileri çok da açık etmeden anlatmaya çalışayım
Benim eşim çok sesiz biri...kimseye ama kimseye 'hayır olmaz' demez. dolayısıyla da her işi buna yıkarlar.bayramda kıdemli asistan 9 gün tatil yaptı benimki ve dier asistanlar daha fazla nöbet tutarak açığı kapattılar. kıdemli asistan nöbet çizelgesini hazırlarken 29 ekimin tatil olduğunu unutmuş ve yanlışlıkla kendine nöbet yazmış sonra fark etmiş ,çizelgeyi tam 3 defa değiştirdi diyor eşim tüm tatilleri boşaltmak için. tabi en sonunda 29 ekim nöbetini eşime yazmış. (kıdemli ile arasında çok da fark yok aslında topu topu 5ay.)

geçen pazar akşam saatlerinde hocası eşimi aradı, dedim gene vaka var hastaneye gel falan diyecekler ki nöbetçi falan değil. meğer hoca kongreye seni götüreyim demek için aramış, git uçak biletlerini al diyor. eşim de kongreye gitmeyi nasıl istiyor... işin aslını sonradan anladık . hoca ilkin kongreye eşimi götrmek istememiş çünkü en son kongreye eşimi götürmüşlerdi artık sıra başkasındaydı. sırası gelen asistanı aramış telefona cevap vermemiş, kıdemli asistanı aramış o da telefona cevap vermemiş. hoca beklemiş beklemiş geri dönerler belki diye sonra geri dönen de yok. eşimi arıyor telefona eşim çıktı ve kongreyi kaptı. 29 ekimden itibaren 6 gün!!! 2-3 günlük de değil...ertesi gün de hoca telefona bakmadıkları ve geri dönmedikleri için asistanları azarlıyor...kıdemli asistan da en son 29 ekimde nöbetçiydi.ilahi adalet işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…