Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aslında kendime sürekli telkin ediyorum, hiç tevazu gösteremicem ben ne badireler atlattım dimdik ayaktayım mevlanın izniyle çok şükür...ama benden çok kızımın perişan olması, çanta gibi sağa sola bırakmak beni yıpratıyor...ama allah büyük ben gibi günahkar bir kulun değil ama bir masumun ahını alan kişi de iflah olmaz...bu benden çok onun imtihanı ve farkında değil ama kaybeden o...az kaldı inşallah bu istanbuldan da kurtulcaz kuzuşumla o zaman için şimdi yutkunma zamanı...

gün boyu bir paket çörekotlu kraker tırtıkladım durdum çünkü yemek için dahi boşluğum yoktu...neyseki bütün paket sadece 180 kaloriymiş...kalorisi az diye kurtarırmı hayır ama yine de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum işte...

akşam : 1 porsiyon (5-6 yk) fırında kabak kızartması (yoğurtlu)
5 zeytin
2 dlm ekmek

1,5 lt su (bu ara su içemiyorum nedense)

spor artık çok zor...çünkü günde 6-8 saat dersim var hep ayaktayım, hem halim kalmıyor, hem de kızımla yalnız kaldık artık onu organize edip spor çok zor..belki düzene sokarsam 100-200 ip atlasam yeter bana

kitap birkaç gün daha olmayacak...sınavları bitirmem lazım önce

yarın dr kontrolüm var...hedef 85li rakamı görmekti ulaşmış olduk...şimdi muhtemel ki 84 dicek hedef...bakalım inşallah...3 ay zamanım kaldı ilk hedefe varmak için...

Su anki kilom 65.4 Hedef kilom 56

Gecen hafta 65.9 kg idim.
Kilo vermeye karar verdigimde 67-68 kg araligindaydim.

Akrep33 komutanim cok yogunsun belki mesajimi gormedin,
sabah ilk is kilo bildirimimi yapmistim. Sonrasinda da bu mesaji yazdim.
Sen daha sonra kilo bildirimini sormussun.
Bir daha siteye girmedigimden mesajini gormedim, yoksa tekrar cevap yazar 'ben bildirim yapmistim' derdim.

ilahi adalletttt bu olsa gerekk

bu arada düündümde bayramdan beri aslında 3 haftadır kilo vermek için içn hiç bir gayret göstermemmişim bana acil dekoks lazımm çok üzgünüm keske 87 leri gorsem regli donemim ne bilim ya kafam çok karısık...

su yoğurtlu bilmem neli emziren anne içi odem attırıcı bişler lazım sanki bana yaaa

Bu sozu ilk sen yazmistin, senin sayende okumustum. O gun bugundur dilimden dusurmem.

Genc annelerin icine dustuk iyi mi? Nice mutlu, umut, huzur, saglik ve sevgi dolu yillara.

Canim benzer bir durumu ben yasamistim ve sadece 3 gun calisabilmistim. Calismayi cok istedigimden kaybettigim isim icin cok goz yasi dokmustum. Ama goruyorum ki senin durumun cok daha zor. Allah yardimcin olsun. Tek basina yetisebildigine gore yasadiklarin seni guclendirmis. Ben Sıslı'de oturuyorum evin yakinsa sabah 08:30 08:45 civari kizimi okula birakiyor 16:00 dan sonra kizimi alip eve geliyorum. Yasit sayilirlar. Bir cozum uretene kadar seve seve evladina bakarim. Yasayan bilir. Yasamayana tum anlatilanlar bos. Senibtanimiyorum ama teklifimde cok ciddiyim. Hatta bizim okulumuz devlet okulu kizim kursa da kaliyor ve 16:05 de cikiyorlar. Yakinsa okulumuza da kayit ettirirsin. Allah'im kaldiramayacagin yuku vermez. Bu da gececek. Sabah dedim ya hic bir bulut kalici degil gececek. Sabret ve yurekten yaptigim teklifi dusun.

Son düzenleme:

Ahh canım inan dedim bu kız boşluk bırakmaz noldu unuttumu dedim ama görmemişim ben bu mesajı kusura bakma olurmu, hakkını helal et ve herşeyde bir hayır var senin eski kaydın görünmüyor, eski nick adın farklımıydı acaba bu kadar çok n li isim bulunamıyor maalesef canım.

Seldomcum düşün bu teklifi bu kızımız yabana atılacak kızlardan değil

Bugun sayfanin delisi modunda duvara konusur gibiyim:)
Kimse yok muuuu?

Olur bazen böyle vakalar canım..Kimse olmaz olurmu var elbet ama değişik saatlerde oluyor mesela ben 2 saat önce geldim eve yoğunluğum vardı akşamda siyaset akademi eğitimine davetliydim.Kayseri belediye başk. konuktu.
Şimdi bakalım paylaşıma ve listeleri yapalım malum cezamız devam etmekte....

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 333. ETAP SONUC LİSTELERİ
25 EKİM - 1 KASIM

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................4. TAKIM

İKİNCİ .................14. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................9. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
14. takımdan.............Ryo.................4.89%
İKİNCİ
4. takımdan.............beril77......................4,52%
ÜÇÜNCÜ
2. takımdan.............gamzeerdi .....................1.76%

Gamzecim tebrik ediyorum seni canım Doğum gününde güzel bir başarı yakaladın ve böylesi başarılarla dolu olsun yaşamın inş.

Sende benim gibi akrep burcusun benim doğum günümde 8 inde yani diğer cumaya ehh bende doğum günümde dereceye girerim kimbilir

Son düzenleme:

canım benim aslında akşam mesajını gördüm ama ağlamaktan :) hiçbirşey yazamadım...ben ümraniyedeyim çooook uzağız çok...çok teşekkür ederim, sadece yardım çaban için değil, bana şu dar anımda hala kocaman yürekli insanlar olduğunu hatırlattığın, herşeye rağmen bu dünyanın bu güzel yürekli insanlar hürmetine yaşanılabilir olduğunu gösterdiğin için...bu teklif zaten bütün yükümü aldı götürdü...elbet bir çaresi olacak...allah benim ne kadar çabaladığımı görüyor bu emeği karşılıksız bırakmaz biliyorum...ama insanoğlu işte en küçük dar boğazda hayat durdu zannediyor...şu günlerde tabiri caizse boğuluyorum sanki...herbirşey üstüste mi gelir!! ya da ben yoruldum herşey üstüste gibi geliyor :) neyse vardır bir hikmeti yaşananların elbet...çok çok çoooook teşekkür ederim...birgün bir kahve içmeyi isterim seninle...adını bile bilmediği birine gönlünü açan birini her daim hissetmek isterim hayatımda...

gelelim diyetisyen kontrolümüze...

sabah 85.7 geldim dr.da...yani hedefe ulaşmışız...yeni hedef 1 aralıkta 84.5in altına inmek...ortalama 1.5 kg ile yola devam ediyoruz...tabi aralıkta karaciğer detoksu ve hacamat var yine...

yağ oranım oldukça azalmasına rağmen su oranımda geçen seferkine göre çok azalmış...daha doğrusu ödem çok fazlaymış suyu çoğaltmamı istedi..haklıydı son 2 haftadır nedense su içemiyordum...karbonatlı suyu sordum limon ve sirkeli suda aynı şey içebilirsin ama faranjiti tetikler dedi...aslında açlık orucu öneriyor 21 aralıkta ama ben dayanamam diye tırsıyorum, bütün sindirim sistemi için çok faydalı imiş...eşime amerikada uygulanmıştı iki kez...gerçekten bir müddet çok rahat etmişti ama ben çalışırken cesaret edemiyorum bayılır kalırım diye :)

bi becersem de şu yoğurdu ben de düzene koysam...ama nerde ben de o istikrar :)

Estagfurullah ne hakki helal-haram edilecek bir durum yok. Onceki katilimimda da sabahlari en erken ben bildirim yapiyordum gozden kacabiliyordu. Icin rahat olsun.

Evet daha az n ile olan bir nickim vardi ama sifreyi kabul etmedigi icin giris yapamamistim o yuzden bir kac n daha ekleyip bu nicki almistim. Ama 2. Gruba girdigim deneme gunleriydi diye hatirliyorum. Mezun olurken simdiki nickimle mezun olmus olmam gerekmez mi?

Anneannem tepedeki evinin balkonundan bakip soyle demisti " eskiden kotu insanlari parmakla gosterip cocuklarima su, su insanlar kotu uzak durun derdim. Simdi parmagimla sadece iyileri gosterebilirim cunku artik onlar parmakla sayilabilecek kadar azlar. Benim yazdiklarim olmasi gereken seyler ama o kadar cok kotu insan var ki benim yaptigim normal bir teklif bile cok buyuk bir iyilikmis gibi gorunuyor. Buyutulmemesi gereken bir sey. Ahhh ahhhh bir de o parmakla gosterilen iyiler var ki Allah bizleri oyleleriyle karsilastirsin. Bizleri oylelerinden eylesin. F-cebook da akrep33 umun arkadas listesindeyim. Olmadi ozelden konusuruz. Bak kosullarin degisirse teklifim baki. Hedef52 nin paylastigi dualari oku. Allah'im insallah islerinde kolaylik verir ve yolunu acar. Her serde bir hayir vardir.

Akrep33 um de benim icin refere verirmis amanda aman.

Hmmm, sende hatırlamıyor isen o zaman bu adınla yeniden başlatcaz seni kuzu yinde danışayım ben..

Senle facede arkadaşmıyız
Sen bi özelden face adını şettirirmisin şekerim yoksa sen tahmin ettiğimmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…