Telefonda mesajlarimi goremiyorum buradan yazayim. IsmimHmmm, sende hatırlamıyor isen o zaman bu adınla yeniden başlatcaz seni kuzu yinde danışayım ben..
Senle facede arkadaşmıyız
Sen bi özelden face adını şettirirmisin şekerim yoksa sen tahmin ettiğimmisin
Telefonda mesajlarimi goremiyorum buradan yazayim. Ismim
Se... M... olarak geciyor. Bulamazsan eve gidince bilgisayari acip oradan mesaj gonderirim.
F.cebook a mesaj gonderdim :)
Anneannem tepedeki evinin balkonundan bakip soyle demisti " eskiden kotu insanlari parmakla gosterip cocuklarima su, su insanlar kotu uzak durun derdim. Simdi parmagimla sadece iyileri gosterebilirim cunku artik onlar parmakla sayilabilecek kadar azlar. Benim yazdiklarim olmasi gereken seyler ama o kadar cok kotu insan var ki benim yaptigim normal bir teklif bile cok buyuk bir iyilikmis gibi gorunuyor. Buyutulmemesi gereken bir sey. Ahhh ahhhh bir de o parmakla gosterilen iyiler var ki Allah bizleri oyleleriyle karsilastirsin. Bizleri oylelerinden eylesin. F-cebook da akrep33 umun arkadas listesindeyim. Olmadi ozelden konusuruz. Bak kosullarin degisirse teklifim baki. Hedef52 nin paylastigi dualari oku. Allah'im insallah islerinde kolaylik verir ve yolunu acar. Her serde bir hayir vardir.
Akrep33 um de benim icin refere verirmis amanda aman.
Hmmm, sende hatırlamıyor isen o zaman bu adınla yeniden başlatcaz seni kuzu yinde danışayım ben..
Senle facede arkadaşmıyız
Sen bi özelden face adını şettirirmisin şekerim yoksa sen tahmin ettiğimmisin
Gördünmü canım bütünn bu yaşadıklarımız ibretlik..Rabbim bir tarafdan sıkarak imtihan eder, sıkıntılara verdiğimiz sabır ölçüsünde imtihan sonucumuzu, bu şekilde yıldızlı pekiyili kapılar açarak sunar bize ve bir de bu güzel yıldızlardan diğer tarafa da saklarbugün sabah tam kızımı capora dersine götürüyorum kendimce de burdan aldığım pozitif enerjiyle pürneşe olmaya çalışıyorum falan derken arabada telefonum çaldı...içim bi cız etti niyeyse ve baktım kızımın biyolojik babası arıyor (bilmeyenlere dipnot; kızımın koruyucu annesiyim) nasıl gönülsüz ama bütün sevimliliğimle açtım tabi...müsaitseniz akşam size gelmek istiyoruz dedi...tabi tabiii buyruuuun dedim ama o an sanırım tansiyonum 20 şekerim 300ü vurdu...
neyse akşam geldi eşi ve bebekleriyle...duraktan aldım...arabaya biner binmez 'abla uçak işini naptınız?' dedi.. (velayeti istediğimde uçağa bile binemiyoruz biz böyle yaşam zor demiştim) 'hiiiç her yere arabayla gidiyoruz' dedim...bu işi halledelim dedi iyi de nasıl dedim...şu vesayetmiydi neydi haftaiçi görüşelimde vereyim ben sana dedi :))))))))))) anam çaktırmıyorum ama adamın boynuna sarılcam çığlık atmamak için kendimi zor tuttum...eve geldim banyoya girdim önce annem, kardeşim ve en yakın arkadaşıma msj attım...ayaklarım yerden kesildi...senelerdir beni hasta eden adam ağzıyla vereyim velayeti dedi inanamıyorum...gerçi çokda güvenmiyorum niyeyse alana kadar ama bu da bir adım...
walla velayeti alayım da işmiş evmiş şuymuş buymuş hiçbiri umrum olmaz :) tam 6 yıldır bu anı bekledim :) ayyyyyyyyy kızlarr çok mutluyum ben yaaa :)
ay kaptanım bu mesaja çok güldüm...arkadaşını nasıl bilmezsin be ya?? bak beni tanı çok fena bozulurum heeeee :)
Bu tabloda neden bu kadar ekmege yer verilmiş onu anlamdaım heleki son ara ve neden dayaklık bir liste hazırlıyosun kendine zuzum ya birde çiçeklik, ödüllük liste hazırla kendine olmazmımerhaba kızlar....bugun kac gunden beri ilk defa antrenman yaptım çok sükür bundan sonrası gelir inşlh...
menumuzu yazalım dayak yiyelim
sabah: az menemen
2 dlm ekmek
az kaşar
ara: yarım dlm kek
2 tane hoşbes
öğle:2 dlm ekmek
yarım tabak menemen
ara: yarım dlm ekmek
aslında çok yememişim ama dengesiz olmuş beyaa
Coook guzelllllll.bugün sabah tam kızımı capora dersine götürüyorum kendimce de burdan aldığım pozitif enerjiyle pürneşe olmaya çalışıyorum falan derken arabada telefonum çaldı...içim bi cız etti niyeyse ve baktım kızımın biyolojik babası arıyor (bilmeyenlere dipnot; kızımın koruyucu annesiyim) nasıl gönülsüz ama bütün sevimliliğimle açtım tabi...müsaitseniz akşam size gelmek istiyoruz dedi...tabi tabiii buyruuuun dedim ama o an sanırım tansiyonum 20 şekerim 300ü vurdu...
neyse akşam geldi eşi ve bebekleriyle...duraktan aldım...arabaya biner binmez 'abla uçak işini naptınız?' dedi.. (velayeti istediğimde uçağa bile binemiyoruz biz böyle yaşam zor demiştim) 'hiiiç her yere arabayla gidiyoruz' dedim...bu işi halledelim dedi iyi de nasıl dedim...şu vesayetmiydi neydi haftaiçi görüşelimde vereyim ben sana dedi :))))))))))) anam çaktırmıyorum ama adamın boynuna sarılcam çığlık atmamak için kendimi zor tuttum...eve geldim banyoya girdim önce annem, kardeşim ve en yakın arkadaşıma msj attım...ayaklarım yerden kesildi...senelerdir beni hasta eden adam ağzıyla vereyim velayeti dedi inanamıyorum...gerçi çokda güvenmiyorum niyeyse alana kadar ama bu da bir adım...
walla velayeti alayım da işmiş evmiş şuymuş buymuş hiçbiri umrum olmaz :) tam 6 yıldır bu anı bekledim :) ayyyyyyyyy kızlarr çok mutluyum ben yaaa :)
Tüm herşey senin gülmen içindi deermişimKuzu buraya o kadar çok değişik nick li arkadaşlar geliyorki ve ben selen arkadaşı burda kısa süreli bulunduğu hemen kilo verip gittiği için aslında face de daha iyi tanıyorum ve burdaki nick ini haliyle unuttum..Şimdi bana face den deseydiki efennimm ben bu hafta takıma geliyorum şu nick le ben yollarına kırmızı halılar serdirmezmiydim ki o kadar severim kendisini çok pozitif hayat dolu canlı capcanlı bir arkadaştır o güzeller güzeli de bir prensesi var Allahım esirgesin..
Allaaaam yeaaaaa tükürürüm bak
Coook guzelllllll.
Insallah hafta ici guzel gelismelerini duyariz. Yaradanim ne guzel ustundeki sıkıntıyı aldı degil mi?
Hakkinizda hayirlisi olur insallah.
Offfff yaaaa ne sıkıcı bir gun. Allah'im, her kim icinde sıkıntı hissediyorsa onun sıkıntısını, derdini, tasasini ustunden al. Gogsu daraliyorsa genislet.
Icinden cikamadigi problemleri varsa, o problemlerini corap sokugu gibi cozmesini nasip et. Problemlerinin icinden cikar, olaylari kus bakisi gorebilmesini nasip et. Eyyy Yaradanim senin her seye gucun yeter sen istemezsen yaprak bile kimildamaz yerinden. Bizleri, ailelerimizi, sevdigimiz dostlarimizi koru. Bu dunyaya gelis amacimizi bulmamiza yardim et. Bu dunyada hic bir sey yapmadan, bir iz birakmadan sebepsizce oyalananlardan eyleme. Amin.
Gördünmü canım bütünn bu yaşadıklarımız ibretlik..Rabbim bir tarafdan sıkarak imtihan eder, sıkıntılara verdiğimiz sabır ölçüsünde imtihan sonucumuzu, bu şekilde yıldızlı pekiyili kapılar açarak sunar bize ve bir de bu güzel yıldızlardan diğer tarafa da saklar
Rabbim cümlemizin imtihanlarında kolaylıklar, başarılar, güzellikler nasip etsin inş.
Çok sevindim hayatım tüm güzellikler sizlerle olsun sen yeterki Rabbime tevekkül et
Gamzecim tebrik ediyorum seni canımDoğum gününde güzel bir başarı yakaladın ve böylesi başarılarla dolu olsun yaşamın inş.
Sende benim gibi akrep burcusun benim doğum günümde 8 inde yani diğer cumaya ehh bende doğum günümde dereceye girerim kimbilir
günaydın deyip kaçayım hemen :) herkese iyi haftalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?