Canım yeşil çay ödem atar, calcium tablet ödem atar, yeşil elma ödem atar, haşlanmış nohut ödem atar ve lahana ödem atar ve maydanoz ödem atar vs. vs. vs.Gunaydinnnnnnnnn akrebim. Bugun daha iyiyim. Fena bir siskinlik var sanki vucudum su tutmus gibi, bunun icin ne yapmam lazim bilgin var mi?
AmiiiiiiiiiiiiiinGununuz aydin, huzurunuz bol olsun.
Kalpler yumusak oldugu icin bir kale icinde korunur. Kalplerini koruyan kaburga kemiklerinden bile daha sert ve katilasmis yurekleri olanlardan yaradanimiz hepimizi korusun. Amin.
Kahvalti yapmamistim iyi oldu. Sekersiz olsun lutfen
sabah: limonlu su yoğurt karışımı yumurta
öğlen: elma yoğurt karışımı
akşam : yeşil mercimek domatesli pilav yoğurt karışımı
ara: nar
spor : plates yürüyüş
kitap: kuran-ı kerim sözler çevşen
evet kendime çeki düzen vermeliyim, ühüüü kiloma bile bakmıyorum ne ettim diye...oruca da niyetlenmedim sırf tembellikten:26:
merhaba ben aranıza yeni katıldım .
29 yaşındayım , çalışıyorum ,
90 kilodan 63 e kadar inip tekrar yukarıya hızla tırmanmayı başardım
şuanda 70 kilodayım ..
akrepcim beni buraya davet etti
aranızda olmak istiyorum bunda sonra kurallarınız varmıdır?
Hoşgeldin masumcum
Kurallarımız var tabi ilk sayfamızda..
Arkadaşlar masummu ben karataydan tanıyorum..Hala karataya devam ediyomusun canım??
Benim şimdi çıkmam lazım sen arkadaşlarla tanış kaynaş hepside oldukça canayakın ve konukseverlerdir..Anlaşacağına eminim..
Görüşmek üzere canım
amanıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın neeeee :18:hoffffÜst üste artı kilo ile gelirsen takımdan çıkarılacağını biliyosun dimi canım
Sen harikasın o yüzden harika gidiyosun canım benim
sabah: limonlu su yoğurt karışımı yumurta
öğlen: elma yoğurt karışımı
akşam : yeşil mercimek domatesli pilav yoğurt karışımı
ara: nar
spor : plates yürüyüş
kitap: kuran-ı kerim sözler çevşen
Canım yeşil çay ödem atar, calcium tablet ödem atar, yeşil elma ödem atar, haşlanmış nohut ödem atar ve lahana ödem atar ve maydanoz ödem atar vs. vs. vs.
Amiiiiiiiiiiiiiin
Merhaba dogum gununu kutlamakta geciktim. Umarim bu yil senin hayatini guzellik, basari, huzur ve sevgiyle donatir.
Basarini da tebrik etmekte geciktigim icin uzgunum. Tebrik ederim devaminin gelecegine eminim. Esen kal.
teşekkür ederim kaptanım çok dikkat etmeye çalışıyorum zayıflamak istiyorum mayıs ayında ablamın düğünü var çünkü
Daha once bu sayfaya katildigimda bir arkadasimiz bir elbiseye kafayi takmisti. 'O elbiseyi giyecegim' diyordu. Giydi ve resmini ekledi. Sen simdiden kiyafet arastirmasina basla istersen. Kimbilir belki bir elbiseye asik olursun. Benim yakinlarimdan biri keske dugun yapacak olsa oooooffff fena gaza gelirdim herhalde :)
Burası hep böyle sakin mi?
gündüzleri hgenelde böyle oluyor...ben gündüz girebiliyor akşamaları ve haftasonları giremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?