Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydinnnnnnnnn akrebim. Bugun daha iyiyim. Fena bir siskinlik var sanki vucudum su tutmus gibi, bunun icin ne yapmam lazim bilgin var mi?
Canım yeşil çay ödem atar, calcium tablet ödem atar, yeşil elma ödem atar, haşlanmış nohut ödem atar ve lahana ödem atar ve maydanoz ödem atar vs. vs. vs.
Gununuz aydin, huzurunuz bol olsun.
Kalpler yumusak oldugu icin bir kale icinde korunur. Kalplerini koruyan kaburga kemiklerinden bile daha sert ve katilasmis yurekleri olanlardan yaradanimiz hepimizi korusun. Amin.
Amiiiiiiiiiiiiiin
Kahvalti yapmamistim iyi oldu. Sekersiz olsun lutfen

Sen harikasın o yüzden harika gidiyosun canım benim

evet kendime çeki düzen vermeliyim, ühüüü kiloma bile bakmıyorum ne ettim diye...oruca da niyetlenmedim sırf tembellikten:26:

Hafta sonu okul aile birliği yönetimine seçildim..bu sabah müdrle toplantımız vardı..Gitmeden elma sirkeli suyumu içip gittim..Az önce geldim eve yoğurt karışımı yaptım hemen onu yedim..Şimdi de kızı okula götürücem ve dışarı işlerime koşturucam inş.
Bu karışımı çok düzenli kullanamıyorum ama sabahları mutlaka yiyorum böyleyken bile epey faydası var sanki özellikle karın bölgemdeki yağlar içe doğru hüplenmiş gibi..Bu karışım süpürge görevimi görüyor ne

evet kendime çeki düzen vermeliyim, ühüüü kiloma bile bakmıyorum ne ettim diye...oruca da niyetlenmedim sırf tembellikten:26:

Üst üste artı kilo ile gelirsen takımdan çıkarılacağını biliyosun dimi canım

merhaba ben aranıza yeni katıldım .
29 yaşındayım , çalışıyorum ,
90 kilodan 63 e kadar inip tekrar yukarıya hızla tırmanmayı başardım
şuanda 70 kilodayım ..

akrepcim beni buraya davet etti
aranızda olmak istiyorum bunda sonra kurallarınız varmıdır?

Hoşgeldin masumcum

Kurallarımız var tabi ilk sayfamızda..

Arkadaşlar masummu ben karataydan tanıyorum..Hala karataya devam ediyomusun canım??

Benim şimdi çıkmam lazım sen arkadaşlarla tanış kaynaş hepside oldukça canayakın ve konukseverlerdir..Anlaşacağına eminim..

Görüşmek üzere canım

akrepp karıştırdın sanırım cnm sen beni :18::18::18::18:
ben montidennnnn masumm

Merhaba dogum gununu kutlamakta geciktim. Umarim bu yil senin hayatini guzellik, basari, huzur ve sevgiyle donatir.
Basarini da tebrik etmekte geciktigim icin uzgunum. Tebrik ederim devaminin gelecegine eminim. Esen kal.

Merhaba dogum gununu kutlamakta geciktim. Umarim bu yil senin hayatini guzellik, basari, huzur ve sevgiyle donatir.
Basarini da tebrik etmekte geciktigim icin uzgunum. Tebrik ederim devaminin gelecegine eminim. Esen kal.

teşekkür ederim tüm dileklerin için sende çok güzel başarılar elde edersin inşallah çanım

teşekkür ederim kaptanım çok dikkat etmeye çalışıyorum zayıflamak istiyorum mayıs ayında ablamın düğünü var çünkü

Daha once bu sayfaya katildigimda bir arkadasimiz bir elbiseye kafayi takmisti. 'O elbiseyi giyecegim' diyordu. Giydi ve resmini ekledi. Sen simdiden kiyafet arastirmasina basla istersen. Kimbilir belki bir elbiseye asik olursun. Benim yakinlarimdan biri keske dugun yapacak olsa oooooffff fena gaza gelirdim herhalde :)

oooooooooooooofffffffffffffffffffff kaptanım iyi hoş diyorsunda fethiyede doğru düzgün kıyafet bulamıyorumki abiye nasıl bulayım abiyeyi istanbuldan yada internetten bulup kardeşime yaptıracağım kardeşim terzi bakalım bana model önerebilir misiniz ablamın düğünü ve kır düğünü olacak hala karar veremedim herkes uçuş uçuş olsun diyorlar ama ben kızla onu biraz zor zaptedebilirim çünkü çok hareket li yerinde duramayan bir kızım var :))))))))))

acilen kilo vermemlazım, 4-5 gündür savsakladım diyeti. bunun için lahana suyu kürüne karar verdim. deneyen var mı? sabah akşam 1 bardak haşlanmış lahananın suyu içiliyor...detoks oluyormuş

lahana suyu kürü yorumu ....Alıntı

merhaba ben başlıcam demiştim 7 gün 3 ara 7 gün 3 ara toplam 20 gün oldu devam edicem yarın vücut yağ oranım 29,4 ken şuan 23,2 oldu 20 günde hocamla birlikte herkes şaşırdı tabi arkadaşlarım falan çünkü yağ yakmak çok zor
kilo olarak bana yarım kilo falan fark etti normalde haftada 1 kilo verirken 1 kilo 200 gram falan fark etti önemli olan benim için yağ yakmama yardım olmasıydı çünkü fitness a gidiyorum ve amaç kilo vermek değil de sıkılaşmak o yüzden mutluyum çok teşekkürler tekrardan yağ yakmak isteyenler ve fitness la uğraşanlar için gerçekten harika tekrar teşekkürler iyi günler

gündüzleri hgenelde böyle oluyor...ben gündüz girebiliyor akşamaları ve haftasonları giremiyorum...

hadi yaa çok kötüymüş böle olması bende akşamları ve hafta sonları
giremiyorum desene kendi kedimize konuşucaz burdada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…