Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrepp karıştırdın sanırım cnm sen beni :18::18::18::18:
ben montidennnnn masumm
Aaaaa evet doğru yaa
Tatlım heyecandan karıştırdın sanırım kıyafet önerisi selenden geldi benden değil
acilen kilo vermemlazım, 4-5 gündür savsakladım diyeti. bunun için lahana suyu kürüne karar verdim. deneyen var mı? sabah akşam 1 bardak haşlanmış lahananın suyu içiliyor...detoks oluyormuş
Hadi bakalım..Eski yönteminde iyiydi ama.
Enteresan inş sanada faydası olur canım.
hadi yaa çok kötüymüş böle olması bende akşamları ve hafta sonları
giremiyorum desene kendi kedimize konuşucaz burdada
Yok canım, kızlar yoğun olduğunda sakinleşiyor evet burası ama zaten sayımızda az..Artık sen ben biz olarak devam ettiricez

Sabah okuldan geldiğimde yediğim 2 kaşık yoğurt karışımı ile akşamı ettim..Az önce okuldan gelirken değişik bir peynir soslu erişte keşfettik kızımla..Yapımı da kolaymış..
Nasıl da acıkmışım..
Tabii öncesi yoğurt karışımı, 1 porsiyon peynir soslu erişte, turşu, soğan, süsbiberi, ekmek.

O kadar çok yürüdümki bugün bacaklarım sızım sızım sızlıyor

Aaaa orada 2.5 yil yasadim. Cok sevdigim bir yerdir. Evet bazi seyleri internetten almak zorunda kaliyordum haklisin. O gunun kralicesi sen olacaksin malum en sevdigin yakinin evlenoyor. Meleginle de biri ilgilense cok guzel olur. Zaten acik havada cocuklar oynar seni fazla aramaz bile. Fazla da ucus ucus olmasin canimmm, ruzgar falan olur neme lazim

Gunaydin 2. Takimin kraliceleri.
Gununuz aydin olsun. Yazmaya utaniyorum ama menum boyleydi.

Dun
Sabah sadece kahve

Oglen cok minik bir tavuklu sandovic
Yesil cay

Aksam cig kofte

Kahvalti yapmayinca aclik aklima bile gelmiyor, siskinlik devam.

Plates yapildi, yuruyus yapildi.

Hepinizi opuyorum.

Hedef52 buraya ugramamak sana yaramiyor herhalde

teşekkür edrim ama ufaklık o zaman daha anca on dokuz aylık falan olacak o yüzden benim ilgilenmek gerekecek yine çok sıkmıyorum benim çocuğum etrafımdaki çocuklara göre daha rahat büyüyor yemeği önüne koyuyorum dökse bile karışmıyorum doyunca hem temizliyoruz birlikte hemde banyo yapıyoruz dün kumun içinde oynadı karışmıyorum istediği her şeyi yapabiliyor orada da rahat bırakırım ama biraz fazla haylazız ondan korkuyorum

fethiye çok güzel bende çok severim buralı olmamış olsam bile ama kışın yapılaak bir şey yok ve doğru düzgün alışveriş yapacak yer yok var ama herkes aynı yerlerden aldığı için günde 3-4 kişiyle bazen hatta daha fazla pişti olman çok yüksek (

bugün menüm

sabah :limonlu su yoğurt karışımı patates fırında (kumpir gibi)

öğlen : tavuk dürüm

akşam : pırasa yeşil mercimek yoğurt karışımı yoğurt çorbası

ara: elma ve nar

kitap: kuran-ı kerim çevşen sözler

spor : kızla yürüyüş ve plates

günaydın canlar...dün çok yoğun bir gündü bir ara uğradım ama yazamadım...gün içerisinde bir telaş bir telaş bi bakıyorum akşam olmuş...

bugün yeniden oruca başladım şükür...böyle daha düzenli oluyorum...

ben menüyü yazmaya yüzüm olmadığı için gelmedim:8 çok fena şeyler yedim. dün bir ara yazdım yediklerimi ama fenaydı sildim. şükür akşam itibari ile düzelttim. artık yazabilirim. yanlış anlaşılmasın kötü gidince yazılmayacak diye bişey yok, yazılmalı ama beni bu olumsuz etkileyecekti o yüzden yazmadım.

büyük oğlum 18 aylıktı kardeşimin kınasında hiç rahat vermemişti bana, bi de akşam saatlerind eolunca çocukların uyku saati oluyor, müzik saatinden iyice rahatsız oluyorlar inşallah gündüz olur da rahat edersin.
ben de ikizlere aynı anda yemek yediremediğim için ellerine kaşık önlerine yemek koydum mecburen şimdi akşamşları kendileri yiyorlar yemeklerini. ayakkabıyla eve dalıyorlardı hürraaaaa diye ben de kapıda ayakkabı çıkartmayı öğrettim oyun gibi onlar için, dün akşam kapıda ayakkabılarını çıkartıyorlardı komşum da diyor ki valla kurtardın kendi yemeklerini yiyorlar ayakkabılarını çıkaraıyorlar ben dedi çocuklar ilk okula gidne kadar ayakkabılarınıkendim giydirip çıkartırdım...baştan ne kadar sorumluluk verirsek o kadar rahat ediyoruz.

kaç gündür hamur ağırlıklı beslendim , kürden sıkılmıştım. wc problemi de olunca ekmeğe falan başladım. tabi barttım.
dün akşam biraz yemeyi toparladım. çocuklara nohut pilav yaptım kendime lahana yemeği. ymeğe bulgur falan katmamıştım 2 kaşık pilavı 3-4 kaşık nohutu lahanaya ekleyip yedim yanında yoğurtla. tabi bir parça yağlı bir kemiği de sıyırdığımı itiraf etmeliyim.
gece canım tatlı şekince 1 kuru incir 5-6 fındık 3 ceviz yedim.

Bu sabah: çörek otu yağı, 1 kuru incir, 1 büyük bardak bardak ılık su elma sirkesi damlatılmış
3 dilim hellim peyniri, 1 yumurta tavada, 1 dilim kepekli ekmek

ara: 1 yeşil çay, 1 şekersiz kahve
.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…