Aaaaa evet doğru yaaakrepp karıştırdın sanırım cnm sen beni :18::18::18::18:
ben montidennnnn masumm
Tatlım heyecandan karıştırdın sanırım kıyafet önerisi selenden geldi benden değiloooooooooooooofffffffffffffffffffff kaptanım iyi hoş diyorsunda fethiyede doğru düzgün kıyafet bulamıyorumki abiye nasıl bulayım abiyeyi istanbuldan yada internetten bulup kardeşime yaptıracağım kardeşim terzi bakalım bana model önerebilir misiniz ablamın düğünü ve kır düğünü olacak hala karar veremedim herkes uçuş uçuş olsun diyorlar ama ben kızla onu biraz zor zaptedebilirim çünkü çok hareket li yerinde duramayan bir kızım var :))))))))))
Hadi bakalım..Eski yönteminde iyiydi ama.acilen kilo vermemlazım, 4-5 gündür savsakladım diyeti. bunun için lahana suyu kürüne karar verdim. deneyen var mı? sabah akşam 1 bardak haşlanmış lahananın suyu içiliyor...detoks oluyormuş
Enteresan inş sanada faydası olur canım.lahana suyu kürü yorumu ....Alıntı
merhaba ben başlıcam demiştim 7 gün 3 ara 7 gün 3 ara toplam 20 gün oldu devam edicem yarın vücut yağ oranım 29,4 ken şuan 23,2 oldu 20 günde hocamla birlikte herkes şaşırdı tabi arkadaşlarım falan çünkü yağ yakmak çok zorkilo olarak bana yarım kilo falan fark etti normalde haftada 1 kilo verirken 1 kilo 200 gram falan fark etti önemli olan benim için yağ yakmama yardım olmasıydı çünkü fitness a gidiyorum ve amaç kilo vermek değil de sıkılaşmak o yüzden mutluyum çok teşekkürler tekrardan yağ yakmak isteyenler ve fitness la uğraşanlar için gerçekten harika tekrar teşekkürler iyi günler
Yok canım, kızlar yoğun olduğunda sakinleşiyor evet burası ama zaten sayımızda az..Artık sen ben biz olarak devam ettiricezhadi yaaçok kötüymüş böle olması bende akşamları ve hafta sonları
giremiyorumdesene kendi kedimize konuşucaz burdada
O kadar çok yürüdümki bugün bacaklarım sızım sızım sızlıyor
oooooooooooooofffffffffffffffffffff kaptanım iyi hoş diyorsunda fethiyede doğru düzgün kıyafet bulamıyorumki abiye nasıl bulayım abiyeyi istanbuldan yada internetten bulup kardeşime yaptıracağım kardeşim terzi bakalım bana model önerebilir misiniz ablamın düğünü ve kır düğünü olacak hala karar veremedim herkes uçuş uçuş olsun diyorlar ama ben kızla onu biraz zor zaptedebilirim çünkü çok hareket li yerinde duramayan bir kızım var :))))))))))
hadi yaaçok kötüymüş böle olması bende akşamları ve hafta sonları
giremiyorumdesene kendi kedimize konuşucaz burdada
O kadar çok yürüdümki bugün bacaklarım sızım sızım sızlıyor
Aaaa orada 2.5 yil yasadim. Cok sevdigim bir yerdir. Evet bazi seyleri internetten almak zorunda kaliyordum haklisin. O gunun kralicesi sen olacaksin malum en sevdigin yakinin evlenoyor. Meleginle de biri ilgilense cok guzel olur. Zaten acik havada cocuklar oynar seni fazla aramaz bile. Fazla da ucus ucus olmasin canimmm, ruzgar falan olur neme lazim
Gunaydin 2. Takimin kraliceleri.
Gununuz aydin olsun. Yazmaya utaniyorum ama menum boyleydi.
Dun
Sabah sadece kahve
Oglen cok minik bir tavuklu sandovic
Yesil cay
Aksam cig kofte
Kahvalti yapmayinca aclik aklima bile gelmiyor, siskinlik devam.
Plates yapildi, yuruyus yapildi.
Hepinizi opuyorum.
Hedef52 buraya ugramamak sana yaramiyor herhalde
teşekkür edrim ama ufaklık o zaman daha anca on dokuz aylık falan olacak o yüzden benim ilgilenmek gerekecek yine çok sıkmıyorum benim çocuğum etrafımdaki çocuklara göre daha rahat büyüyor yemeği önüne koyuyorum dökse bile karışmıyorum doyunca hem temizliyoruz birlikte hemde banyo yapıyoruz dün kumun içinde oynadı karışmıyorum istediği her şeyi yapabiliyor orada da rahat bırakırım ama biraz fazla haylazız ondan korkuyorum
ivet yoksam senin demi var:)günaydınnn herkeseee
hedef52 seninde mi , ikizleirn var?
ivet yoksam senin demi var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?