hedeff cim,
bend ebir dönem annemle sonrada kv geldi giti baktık ama 7 aylık olduktan onra deidmki kendi kendime bakıcam
sonra baktım pazara , marete gidmeiyorum hadi dedim banu birde ehliyat al ehliyetide aldımm
oh ne ala deidm ya kimseyi aramadan zırt oraya zırt buraya giidp geliyorum kimseye muhtaç degilim ,
ikiz anneleri zaten olğanüstü bir güce sahiplerrrbelki ukalaık olacak ama cidden öyle,
şükür ki araba kullanıyordum evet o büyük kolaylık. arabada üçünü birden uyuttuğum da oldu, demeyin keyfime...üçünüde arabanın arkasında çocuk koltuklarında uyutmuşum, e arabadan inip nasıl alış veriş yapacaksın? onu da çözmüşüm benzin istasyonuna gidip önce gaz alıyosun sonra içerden ıvır zvır alıyorsun, sonra da dışardan sıcak su alıp kahve yapıyorsun ya da çay alıyosun...işte bu tarz pratik çözümler ürettiğim için 73e vurmuştu kilom
evet Allah olağan üstü bir güç de veriyor. bak o kadar da ukala olma, Allah bi ikiz daha verirse görürsün gününü...
Ben tek çocuk bakarken kendimi bi çok şeyi çözmüş hissettim, her şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum. bi çok insan çocukla yürüyüş yapamıyorum falan der ben her gün bebek arabasına koyup çocuğu yürürdüm alış veriş yapabilirdim.normal düzenimi tek çocuk çok değiştirmemişti o yüzden çocuk çok büyümeden ikinciyi düşündüm, 2-3 yıl sonra da 3.yü düşünüyordum Allah peşin peşin verdi. gördüm günümü. ben güçlü olmayı severim, başkalarına muhtaç olmayı sevmem belki de bu konuda başkaları szö konusu olduğunda daha önceden anlayışsız bir insandım. niye öyle yapmıyorlar niye böyle değil gibi eleştirmiş olabilirim insanları. Ama elimde olmayan sebeplerden başkalarına muhtaç oldum ve açıkcası Allah beni bu konuda terbiye etti. iyi de oldu. o yüzden olağan üstü güçlerim var diyosan devamına hazırlan
AH CNM EVET BEN 3. YÜ DÜŞÜNMÜYORUM
SENN MAŞALLAHIN VAR YA BENİM ŞANSIM İLK ÇOCUKLRIM İKİZDİ.
İKİZLERDEN SONRA YİNE HAMİLE KALDIMM.. AMA OLMADI OLSAYDI ZOR OLACAKTI BİLİYORUM..
BAHSETMEN ÇOK NORMAL CNM ÇÜNKÜ DAHA KÜÇÜKLER VEE DERT YANACAGIN ZMANDALAR EE BİRD EBÜYÜK VARMIŞ SENİNN
AZ DEGİL DERDİN YANİ, AMA BÜYÜDÜKLERİNDE 3 DELKANLI OLCKALAR NE GÜZELL
cnm ikizler 5 yaşınd arahatlar cidden eskiye göre çok çok iyiler
ben geçen yıl kreşe veridm işe başladım
böyle daha mutlu oldukk çünkü insan akafayı yediriyorlar
benimkiler çok mızmızlar herşeye aglayan tipler
vayy onu önce öptün beni sonr öptn gibi dertleirmiz var am genel anlamda daha iyiler
film izliyorlar mesela daha çok oturup tv izlemeyi ögreniyorlar yada boya yapmayı filan ..
sabah babanneye bırakıyorum ben onlar okula götürüp akşamda alıyorlar
bende iş çıkışı gidip alıyorumm.. çokmu uzun yazdım nee
Yani evet sus tabiiki bak ben sustummŞimdi ben bu ikiz muhabbetini okuyunca kendimden utandım :/ tek çocukla basedemeyen beceriksiz hatungerçi mazeretim var...1. Sınıf ve okumaya çalışıyor...ben de cinnet geçirmeden seneyi bitirmeyi hedefliyorum ama:)
Harikasın canım benim ya inan bana harikasınvalla 11 yaşındaydım o zaman çanım daha zordu yani
Hedef52 calismayi dusunuyor musun canim?
Calismak (part-time bile olsa) nefes almani saglayabilir. Ben bir tane cocuk ile psikolojimi alt ust etmeyi nasil becerdim hala anlayabilmis degilim. Keske calisabilseydim. Masum hakli sizler cok guclu kadinlarsiniz.
umutsuz ev kadını modunda yazdığım için siz benim çalıştığımı çıkartamadınız tabiHedef52 calismayi dusunuyor musun canim?
Calismak (part-time bile olsa) nefes almani saglayabilir. Ben bir tane cocuk ile psikolojimi alt ust etmeyi nasil becerdim hala anlayabilmis degilim. Keske calisabilseydim. Masum hakli sizler cok guclu kadinlarsiniz.
Oo kaptanim iyi gidiyorsun vallaaBugünkü menü
Sabah:
Elma sirkeli sıcak su, yoğurt karışımı, peynir, zeytin, zahter, zeytinyağı, ekmek, şekersiz çay.
Öğle:
Yeşil çay, 2 minik kurabiye
Akşam:
Az kavurma, ekmek,soğan salata, bol ama çok bol yeşillik limonlu ( roka, maydanoz, tere, nane )
Çok acıkmışım yeşillikde tazecikdi uff çok da özlemişim nasıl yedim nasıl yedim özellikle limonl limonlu rokanın tadı hala damağımda
Kitap: Çanlar kimin için çalıyor( bitmek üzere)
Vakıa suresi, Esmaül hüsna.
umutsuz ev kadını modunda yazdığım için siz benim çalıştığımı çıkartamadınız tabi
ben çalışıyorum, memurum. . ilk çocuk 1 yaşındayken işe başlamıştım. bu sefer çocuklar 4,5 aylıkken başladım. hakikaten çalışmak iyi geldi .
evet asıl hayran olunması gerekenler 2-3 çocuğa apartman dairesinde bakan ev kadınları.
sabah: çay limonlu su yoğurt karışımı bir dilimekmek ve reçel
öğlen : elma
akşam : karnabahar yoğurt karışımı
ara: nar
spor : bugün hava yağmurlu gibi evde plates
kitap: kuran-ı kerim çevşen sözler
Merhaba arkadaşlar nasilsiniz bakalima baya iyi goedum sizi
Menumu yazayim
Sabah ekmek peynir
Öğle nesfit
Ara mandalina
Yarim paket kremali çizi
Akşam
Yarim tabak pirasa
Yarim tabak pazi kavurma
Az emekli çorba
Ara 2 yk sütlaç...
Bende tek çocukla uğraş ama yanlardan im sagolsunannem hep yardimimda com sinirli benimki ne yapaam sasirdim bi aglamalarki sormayin gitsin ne yapcami saairdim
Bugünkü menü
Sabah:
Elma sirkeli sıcak su, yoğurt karışımı, peynir, zeytin, zahter, zeytinyağı, ekmek, şekersiz çay.
Öğle:
Yeşil çay, 2 minik kurabiye
Akşam:
Az kavurma, ekmek,soğan salata, bol ama çok bol yeşillik limonlu ( roka, maydanoz, tere, nane )
Çok acıkmışım yeşillikde tazecikdi uff çok da özlemişim nasıl yedim nasıl yedim özellikle limonl limonlu rokanın tadı hala damağımda
Kitap: Çanlar kimin için çalıyor( bitmek üzere)
Vakıa suresi, Esmaül hüsna.
sabah: çay limonlu su yoğurt karışımı bir dilimekmek ve reçel
öğlen : elma
akşam : karnabahar yoğurt karışımı
ara: nar
spor : bugün hava yağmurlu gibi evde plates
kitap: kuran-ı kerim çevşen sözler
hadi bakem cevap verin, nedir bunun sırrıYaaaaaa ben bu menüleri görünce çok demoralize oluyorum :/ arkadaş bişey yemiyosunuz siz yeahhhh!! Oburum ben oburhayır yemeden nasıl ömür geçer...bi yerden sonra yiter yaaa deyip saldirmiyormusunuz??? Nedir bunun sırrı???
hadi bakem cevap verin, nedir bunun sırrı
ben saldırıyorum...öfff ekmek yemezsem sonrasında saldırıyorum yersem de 1 dilim daha 1 dilim daha derken bi bakıyorum gene çok yemişim. galiba ben böyle düşe kalka kilo vericem.
Mide küçülünce vee beyin doğru komutlandırılınca, sağlıklı yenilir içilir vee vicdandaa rahat olur şekerimYaaaaaa ben bu menüleri görünce çok demoralize oluyorum :/ arkadaş bişey yemiyosunuz siz yeahhhh!! Oburum ben oburhayır yemeden nasıl ömür geçer...bi yerden sonra yiter yaaa deyip saldirmiyormusunuz??? Nedir bunun sırrı???
akrepçim, bahire, genic ve aymudodan haberler alıyormusun? bebişler nasıl acep?? bahire ne yapıyor? görüşürsen selam söyle olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?