eski menülerini bilen biri olarak seni bu sefer çok gayretli gördüm. öğlen nesfit ara öğünde kremalı çizinin yarısı yememek falanakşama sebze oooo daha ne olsun...iyi umarım bu gün de böyle olursun
canımı nası nası yeşillik çektirdin
gamze iyi güzel kilo veriyorsun ama çok azaltıyorsun. bak bi de sırf karbonhidrat gidiyorsun. yoğurt kürü yaparken en azından yoğurttan protein alıyordun o da yok.
2. TAKIM 334. ETAP** *
akrep33 ( 64 / / / %)
Seldom (85.8 / / / %)
trabzonspor( 88.8 / / 0 / %)
hedef52 ( 64,3/64,3/ / 0,0 %)
gamzeerdi (78/ 75 /3,0/ 3,85 %)
selinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu sefer takıma girecek galiba ( / / / %)
Yani evet sus tabiiki bak ben sustumm
Harikasın canım benim ya inan bana harikasın
Tatlım hedef zaten çalışıyor
bu ne yawwwww
3 kilooooooo
umutsuz ev kadını modunda yazdığım için siz benim çalıştığımı çıkartamadınız tabi
ben çalışıyorum, memurum. . ilk çocuk 1 yaşındayken işe başlamıştım. bu sefer çocuklar 4,5 aylıkken başladım. hakikaten çalışmak iyi geldi .
evet asıl hayran olunması gerekenler 2-3 çocuğa apartman dairesinde bakan ev kadınları.
Oo kaptanim iyi gidiyorsun vallaa
Valla haklisin canim benim annem 5 çocuk doğurdu hepsini normal vakti büyüttü okuttu evlendirdi hala okutan 2kardesim birde benim kizima bakiyor gerçi biraz hasta bu aralar kadinsal sebepler çok üzülüyorum allhtan dileğim saglikli günlerine dönmesi birazda bu yüzden gekemiyirum pek vakit bulup
Sende kaptanimizdan geri değilsin heeeee
Ya evet haklisin onlar icin de cok zor. Bence de apartmanda cocuk zaptetmek buyuk basari. Calisiyor olmana sevindim. Hic bir anne calisiyor diye cocuklarina yetmedigini dusunmesin. Aglayarak ise giden arkadaslarim var. Hatta biri 5. Yilinda vicdsn azabina dayanamayip isi birakti. Simdi cok pisman. Cogu calisan anne, cocuklariyla ev kadini anneden daha kaliteli zaman geciriyor.
**2. TAKIM 334. ETAP**
akrep33 ( 64 / 63.2 / 0.8 / 1.25%)
Seldom (85.8 / / / %)
selennnnnnnn ( / / / %)
Bu hafta liste düzenleme sırası gamzede ama gamzecik henüz kendi kilosunu listeye eklemeyi beceremiyor anladığım kadarı ile..
Hedefcim olurda gelemmez isem liste emaneti sende güzelim...
Not: Bugün benim doğum günümmmmmmm
Canım eski kilo ve yeni kilonu yazarmısın hemen, gözden kaçmasın yine
2. TAKIM 334. ETAP** *
akrep33 ( 64 / / / %)
Seldom (85.8 / / / %)
selinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu sefer takıma girecek galiba ( / / / %)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?