selennnnnnnn ( 66.5/64.8 / 1, 7/ 2.56%÷2=1.28)
Dogru hesaplamis miyim?
Cevap verdim ama hedefcim cevabı vermiş zaten
Nasıl kıskandırılırmış ama
Tatlım geri almaz o kiloları merak etme çünkü hem yiyor hem veriyor.Aç kalmadan sağlıklı şeylerle en önemlisi o karışımı düzenli yiyor.Ben düzenli yapamadığım halde 800 gr gitti benden..Tavsiye ederim..
Teşekkür ederim canım..
Rakiplerin seni hızla geçmeye devam edicek şekerim
Teşekkür ederim şekerim
Hedefcim seni kaptan yardımcılığına düşünüyorum ne dersin ve diğer arkadaşlar uygun görüyomusunuz ?
1- Rakiplerim beni hızla geçseler bile onların lay lay lom olduğu bi dönemde onları geçeceğimden emin olsunlar
2- Adı ne olursa 0lsun elimden gelen görevi yapmaya hazırım komutanım
tamamdır. ben haftasonu diyetimi yapacak motivasyondayım (Allahın izniyle). pazartesiden itibaren oruç tutmaya devam edicem , inşallah 63 kilonun başlarında olurum. hadi bakalım kaybeden kazanana kahve pişirecek:) artık pişirdiğimiz kahveyi bilgisayarın başına geçer kendimiz içerizRakipler haftanin bes gunu spor yapsa bile mi
Hedef saka bir yana hadi gel bu hafta kapisalim. Nickinin yanina yazmissin kilo veriyorum diye ama dost dusman gorsun 63 e bir cirpida gelebildigini. Hatta sen iki haftada 63 u bile silkelersin. 62 leri konusuyor oluruz. Ne dersin?
07/ kasim
Sabah corn flakes
Oglen 1/2 simit peynir, zeytin domates.
Aksam az pilav, tavuk, salata
08 Kasim
Sabah erken saatlerde bir kahve oglene dogru corn flakes.
Oglen yok
Aksam 1/2 porsiyon lavassiz sadece kebap olabilir mi?
Yaninda da bol rokali salata.
Bu arada kizimla anlastik disarida yemek yerken abartmamak icin 2 ayri porsiyon yemek yeme donemi bitti.
1/2 1/2 bolusecegiz. Onun da simdiden dikkatli olmasi lazim. Duymasin ama göbisi fena buyudu
tamamdır. ben haftasonu diyetimi yapacak motivasyondayım (Allahın izniyle). pazartesiden itibaren oruç tutmaya devam edicem , inşallah 63 kilonun başlarında olurum. hadi bakalım kaybeden kazanana kahve pişirecek:) artık pişirdiğimiz kahveyi bilgisayarın başına geçer kendimiz içeriz
rakiplerim haftanın 5 günü spor mu yapıyor duuuuuuu
ya ben de spor yapmak istiyorum
artık akşam trambolin olur benim yapacağım
Tamamdir. Anlastik. O halde bir de hedef koyalim ama nickin gibi 52 gun surmesinMesela 60-61-62 kg rakamini ilk goren gibi bir ismi olsun. Hedef sence ne olsun?
Bu hafta liste düzenleme sırası gamzede ama gamzecik henüz kendi kilosunu listeye eklemeyi beceremiyor anladığım kadarı ile..
Hedefcim olurda gelemmez isem liste emaneti sende güzelim...
Not: Bugün benim doğum günümmmmmmm
akrepçim, bahire, genic ve aymudodan haberler alıyormusun? bebişler nasıl acep?? bahire ne yapıyor? görüşürsen selam söyle olur mu?
Mide küçülünce vee beyin doğru komutlandırılınca, sağlıklı yenilir içilir vee vicdandaa rahat olur şekerim
genic iyi canım görüşüyorum koşturmlarda her zamanki gibi..aymudo ile görüşmüyorum buraya yazarsa haberimiz olucak artık..
bahire ilede görüşmüyorum, kendisine haklı olarak verdiğim olumsuz tepki yüzüne o da beni arayamıyor sanırım ama inan benim de hep aklımda, görüşürsem iletirim selamını canım
Doğrumu gördüm 3 kilomu
Gamzeee tebrik ederim yasa sprsin
Ben 88.700 utanç duyuyorum ve telden gidiyorum biri ekleyebilirmi beni
seldom sende güzel olan şey 2 ileri 1 geri yapmıyorsun yani istikrarlısın. bir de oruç ne olursa olsun metabolizmayı yavaşlatıyor. ilkin mide boşaldığı için hızla kilo veriyorsun sonra vücut yavaşlıyor ya zor kilo veriyorsun ya da dikkat etmekten vaz geçip kilo alıyorsun.
Ben geçen hafta diyetim, yaptım kürümü yaptım ama 200 gr. fazla çıkınca moralim çok bozluldu nerde yanlış yapıyorum diye.
düşünecek olursak 200 gram ne ki ödem de olabiliri başka bişey de. ben de kilo bildirdikten sonra yedim. aslında şöyle oldu.
Kilo vermedim çünkü bağırsaklarım çalışmıyo------ekmek-makarna yersem bağırsaklar da çalışır kilo veririm....sonra bi baktım ki tostlara dalmışım. ben de son 2 gündür oruçla kurtardım durumu. haftasonu tutamam ama pazartesi gene başlarım inşallah.
bi de spora vakit ayıramıyoruz. 8 saat dersin var ayaktasın akşama kadar ama malesef bu spor gibi olmuor...
sen sağlıklı şeyler yapıyorsun.önemli olan bu yavaş gitsin yeter ki gitsin...bu hafta 300 ama bak haftaya daha fazla olacak bence. senin de benim de
Hayır canım hiçde az değil lütfen sabır..Düşünsene gram gram alsaydın ne olucaktı..Damlaya damlaya göl olur unutma..Sen başarıcaksın canım:29
1- Rakiplerim beni hızla geçseler bile onların lay lay lom olduğu bi dönemde onları geçeceğimden emin olsunlar
2- Adı ne olursa olsun elimden gelen görevi yapmaya hazırım komutanım
tatlım nice güzel yaşlara sevdiklerinle inşallah doğum günün kutlu olsun...
sana pasta ikram etmiyorum ladyline ile kapışmanız var biliyorummmm
canımsın kıyamam sana hergün mutlaka okuyorum sizleri benim hepinizden haberim var....
sende de bir motivasyon eksikliği var bu aralar ama bence bu biraz da senin yeni müdürle fazla derslerinle kızla ilgilenememe durumunla ilgili gibi geldi. hiç birisini takmıyorsun sen zaten belli bir hedef için buradasın ve her dr kontrolünde bu hedefini tutturuyorsun hadi bakalım silkelen biraz moral bozmak yok. daha ben doğum yapacağım geliceğim senle birlikte devam ederiz diyete bebeğim.
bak nasılda biliyor yine 10 gündür gribim atlatamadım bayramdan beri üstüne yeniledi evde herkes hasta olunca da birbirimize bulaştırıp duruyoruz.
teşekkür ederim çanım ama ben normal dede çok hızlı kilo veririm ve zayıfladıktan sonra kolay kolay kilo almam bunlar benim doğumdan sonra emzirme dönemi,mde aldığım kilolarım ve 95 kiloydum buraya başladığımda 81e düştüm şimdide 75 60 a az kaldı inşallah hiç utanma sadece azmet karar ver ve yoğurt kürünü düzenli yap gerçekten kilo veriyorsun ben diyetisyene de gidiyorum bu gün aradım söyledim haftaya da normal konturolum var haftaya da inşallah iyi kilo vereçeğim
merhaba kaptanım evet doğru bu hafta tam 3 kilo verdim bende çok şaşırdım ve 3-4 kere tartıldım bu arada özür dilerim kaptanım 2-3 gündür iş yerinde ki internette sıkıntı var bağlanamıyoruz o yüzdende sabah evde giriyorum bu haftada sıranın bende olduğunu farketmemişim ayrıça nasıl paylaşılacağını da bilmiyordum muhtemelen sora sora yapacaktım ama tarif ederseniz bir daha kine ben yaparım kaptanım
bu arada doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle niçe niçe güzel yaşların olsun kaptanım :)))))))))))))))
teşekkür ederim çanım ama ben normal dede çok hızlı kilo veririm ve zayıfladıktan sonra kolay kolay kilo almam bunlar benim doğumdan sonra emzirme dönemi,mde aldığım kilolarım ve 95 kiloydum buraya başladığımda 81e düştüm şimdide 75 60 a az kaldı inşallah hiç utanma sadece azmet karar ver ve yoğurt kürünü düzenli yap gerçekten kilo veriyorsun ben diyetisyene de gidiyorum bu gün aradım söyledim haftaya da normal konturolum var haftaya da inşallah iyi kilo vereçeğim
Yoğurt kurunu emziriyirum yapabilir miyim ki ben@???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?