Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33 ( 64 / 63.2 / 0.8 / 1.25%).
Seldom (85.8 / 85.5/ 0, 3/ 0.35%).
trabzonspor( 88.8 / / 0 / %).
hedef52 ( 64,3/64,3/ / 0,0 %).
gamzeerdi (78/ 75 /3,0/ 3,85 %)
selennnnnnnn ( 66.5/64.8 / 1, 7/ 2.56%÷2=1.28%)

Dogru hesaplamis miyim?

**2. TAKIM 334. ETAP**

akrep33 ( 64 / 63.2 / 0.8 / 1.25%).
Seldom (85.8 / 85,5/0,3 /0,35 %).
trabzonspor( 88.8 / 88,7 / 0,1 / 0.11%).
hedef52 ( 64,3/64,3/ 0/ 0,0 %).
gamzeerdi (78/ 75 /3,0/ 3,85 %)
selennnnnnnn ( 66.5/64.8 / 1, 7/0,85/ 1,28 %) yeni üye, kilosu ikiye bölündü

2. TAKIM ORTALAMASI: 1.14%

1- Rakiplerim beni hızla geçseler bile onların lay lay lom olduğu bi dönemde onları geçeceğimden emin olsunlar
2- Adı ne olursa olsun elimden gelen görevi yapmaya hazırım komutanım

1- Rakiplerim beni hızla geçseler bile onların lay lay lom olduğu bi dönemde onları geçeceğimden emin olsunlar
2- Adı ne olursa 0lsun elimden gelen görevi yapmaya hazırım komutanım

Rakipler haftanin bes gunu spor yapsa bile mi

Hedef saka bir yana hadi gel bu hafta kapisalim. Nickinin yanina yazmissin kilo veriyorum diye ama dost dusman gorsun 63 e bir cirpida gelebildigini. Hatta sen iki haftada 63 u bile silkelersin. 62 leri konusuyor oluruz. Ne dersin?

Son düzenleme:
07/ kasim
Sabah corn flakes

Oglen 1/2 simit peynir, zeytin domates.

Aksam az pilav, tavuk, salata

08 Kasim
Sabah erken saatlerde bir kahve oglene dogru corn flakes.

Oglen yok

Aksam 1/2 porsiyon lavassiz sadece kebap olabilir mi?
Yaninda da bol rokali salata.
Bu arada kizimla anlastik disarida yemek yerken abartmamak icin 2 ayri porsiyon yemek yeme donemi bitti.
1/2 1/2 bolusecegiz. Onun da simdiden dikkatli olmasi lazim. Duymasin ama göbisi fena buyudu

tamamdır. ben haftasonu diyetimi yapacak motivasyondayım (Allahın izniyle). pazartesiden itibaren oruç tutmaya devam edicem , inşallah 63 kilonun başlarında olurum. hadi bakalım kaybeden kazanana kahve pişirecek:) artık pişirdiğimiz kahveyi bilgisayarın başına geçer kendimiz içeriz

rakiplerim haftanın 5 günü spor mu yapıyor duuuuuuu
ya ben de spor yapmak istiyorum
artık akşam trambolin olur benim yapacağım

Son düzenleme:

olur canım öğlen bişi yememişsin akşamada kebabını salatanı ye. bi ara da yoğurt ye ya da süt iç

dünkü menüm
İftar: 1 mandalina
100 gram. tavuk döner
ayran

eve gidince: 1 havuç, 1 salatalık, mor lahana, soğan, 1yk yağ ile koca bir salata
1 çay bardağı süt+1 yk yulaf ezmesi+5 fındık+1 küçük yeşil elma

Sahur: 1 çay bardağı süt+1 yemek kaşığı yulaf ezmesi

Tamamdir. Anlastik. O halde bir de hedef koyalim ama nickin gibi 52 gun surmesin Mesela 60-61-62 kg rakamini ilk goren gibi bir ismi olsun. Hedef sence ne olsun?

Tamamdir. Anlastik. O halde bir de hedef koyalim ama nickin gibi 52 gun surmesin Mesela 60-61-62 kg rakamini ilk goren gibi bir ismi olsun. Hedef sence ne olsun?

kız keşke 52 gün olsaydı:) ahhhhh ahhhh öyle olsaydı çoktan hedefe varmıştım. hedef kilom 52 benim, aslında hayal desem daha mı iyi.
hmmmm ne olsun hedefimiz.Şimdilik 62 rakamını ilk gören olsun. 62,9 da olur

tatlım nice güzel yaşlara sevdiklerinle inşallah doğum günün kutlu olsun...
sana pasta ikram etmiyorum ladyline ile kapışmanız var biliyorummmm

akrepçim, bahire, genic ve aymudodan haberler alıyormusun? bebişler nasıl acep?? bahire ne yapıyor? görüşürsen selam söyle olur mu?

canımsın kıyamam sana hergün mutlaka okuyorum sizleri benim hepinizden haberim var....
sende de bir motivasyon eksikliği var bu aralar ama bence bu biraz da senin yeni müdürle fazla derslerinle kızla ilgilenememe durumunla ilgili gibi geldi. hiç birisini takmıyorsun sen zaten belli bir hedef için buradasın ve her dr kontrolünde bu hedefini tutturuyorsun hadi bakalım silkelen biraz moral bozmak yok. daha ben doğum yapacağım geliceğim senle birlikte devam ederiz diyete bebeğim.

bak nasılda biliyor yine 10 gündür gribim atlatamadım bayramdan beri üstüne yeniledi evde herkes hasta olunca da birbirimize bulaştırıp duruyoruz.

Doğrumu gördüm 3 kilomu

merhaba kaptanım evet doğru bu hafta tam 3 kilo verdim bende çok şaşırdım ve 3-4 kere tartıldım bu arada özür dilerim kaptanım 2-3 gündür iş yerinde ki internette sıkıntı var bağlanamıyoruz o yüzdende sabah evde giriyorum bu haftada sıranın bende olduğunu farketmemişim ayrıça nasıl paylaşılacağını da bilmiyordum muhtemelen sora sora yapacaktım ama tarif ederseniz bir daha kine ben yaparım kaptanım

bu arada doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle niçe niçe güzel yaşların olsun kaptanım :)))))))))))))))

Gamzeee tebrik ederim yasa sprsin
Ben 88.700 utanç duyuyorum ve telden gidiyorum biri ekleyebilirmi beni

teşekkür ederim çanım ama ben normal dede çok hızlı kilo veririm ve zayıfladıktan sonra kolay kolay kilo almam bunlar benim doğumdan sonra emzirme dönemi,mde aldığım kilolarım ve 95 kiloydum buraya başladığımda 81e düştüm şimdide 75 60 a az kaldı inşallah hiç utanma sadece azmet karar ver ve yoğurt kürünü düzenli yap gerçekten kilo veriyorsun ben diyetisyene de gidiyorum bu gün aradım söyledim haftaya da normal konturolum var haftaya da inşallah iyi kilo vereçeğim

menum
iftar.2dilim kepkli ekmektn tost
ayran
domats.biber

2kestsne
salat
1yk sutlac
1/8 lahmacun
1armut
........isin kotusu uyumaya niyet yok cay iciyom

ewet tek tutar yanı tatil dışında 100 gr bile geri almadım...sabitte olmadım 100 gr da olsa veriyorum şükür...ama ne bileyim işte bazen insan ne zamana kadar diyo :) gerçi bugün akşam bi arkadaşla dışarda yedik her gördüğümde daha küçülmüş oluyorsun falan dedi...ben bu gazla 1 hafta daha giderim :)

Hayır canım hiçde az değil lütfen sabır..Düşünsene gram gram alsaydın ne olucaktı..Damlaya damlaya göl olur unutma..Sen başarıcaksın canım:29

inşallah kaptancım inşallah...sizdeki azim beni de toparlıyor şükür..

2- Adı ne olursa olsun elimden gelen görevi yapmaya hazırım komutanım

ben de koccaman EVET diyorum...e hadi hayırlı olsun :) bi bana kalmıştı ya karar

dimi dimi?? hep o kadın yüzündeeeeeen!! amaaaan bak kilolarımdan bile sorumlu olacak bu gidişle!! walla haklısın hayatım çok gerildim...şu ara saldım çayıra ilk derslere geç gidiyorum..yakındır tutanak gelir o zaman da walla ortalığı ayağa ben kaldırcam yiter yaaaa yiter amaaaa ezik mode off oldu artıkın!!

sana da çooook geçmiş olsun..kuzucuklar iyi olsun da inşallah gelir geçer...arada bir selam ver haberimiz olsun canım..kendine bebişine çok iyi bak...cümbür cemaat allaha emanetsiniz inşallah...

maşallah suphanallah...inşallah sağlıkla istediğin kilolara ulaşır oralarda kalırsın....

Yoğurt kurunu emziriyirum yapabilir miyim ki ben@???

Yoğurt kurunu emziriyirum yapabilir miyim ki ben@???

Hamilelerin düşük riski olduğu için önermiyorlar ama ben kızıma zencefili veriyorum kızım on beş aylık şuanda ve öksürüğe ve gribe çok iyi geliyor ayrıca allahıma şükür hiç kabızlık problemi yaşamadım günde bir kere olmak şartıyla bence kullanabilirsin çocuğuna zarar vereceğini sanmıyorum çünkü doğmuş bebeğin benim kız her yoğurdu yemeye başladığımda o da gelip yiyor benim kız daha bir kere grip oldu şurup vermedim zencefili verdim hep 2 gün demedi iyileşti üst komşumun bebeği 11. aylık daha kış gelmeden 3 kere hastalandı üstelik çok gaz sancısı çeken bir bebek hala önce dene çocukların bazı şeye alerjisi olabiliyor günde bir kere ye dene ona göre iki ye çıkarırsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…