Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bendeeeeeeeeeeeee,
Harikasın gamzeee
Evet takımda gamze fırtınası, gamze rüzgarı eseeer

selennnnnnnn valla orucu bi bıraksam sen beni geçivereceksin gibi. asıl senden çok gamzeden korkuyorum ben 71,2 oldu hatun bu hızla giderse 3 haftaya bizi de sollayacak

Buradan market ve pazar listesi de paylasirmissiniz.
Gamze lutfen mönünü 1 gun onceden hazirla ben de takipteyim. Burada akilli ve kafaya koydugunu yapan biriyle iddiaya girdim de

Izin vermeyelim mi ne dersin? Buradan yemek tarifleri ve lezzetleriyle ilgili yazisip caninin cekmesini saglasak olmaz mi? Yoksa biz kendimiz kazdigimiz kuyuya mi duseriz? Yaa aciktim simdiden. Lezzet kelimesi alerji yapti

şimdiden mi acıktın. bence gamzeyi rahat bırakalım, daha önümüzde koskoca 3 hafta var, geçirtmeyiz kendimizi

arkadaşlar menülerim haftalık yazıp hepinize sunabilirim herkesin yediğini yiyorum ben de ama bir kaşık ve bir kepçeden fazla yemiyorum makarna pilav varsa ekmek kesinlikle masaya bile koymuyorum bünyemde çok çabuk kilo verir ayrıça yoğurdun gerçekten faydasını gördüm yemek hazırlamadan önce yoğurdunuzu hazırlayıp yerseniz yemek de az yiyorsunuz acıkır gibi olursanız yoğurt veya nar yiyin ben akşamdan yanıma ayıklıyorum yarın iş yerinde açıkınça nar elma yoğurt yiyorum yemeği sadece 3 öğün yiyin onun dışında tatlı börek yasak herşey yiyebilirsiniz bol bol meyve yeşil çay çeviz fındık kayısı kuru siyah erik kuru çeviz en önemlisi bol bol su için ben yaklaşık günde 4 litre su içiyorum çünkü insanlar susadığını veya acıktığını karıştırabiliyor suyu başka şeylerden az çok aldığı için sanki susamamış da açıkmış gibi hissediyor o zaman da yemek yiyoruz kesinlikle yanlış su için bol bol bol bol yeşil çay

arkadaşlar türkiye çapında meal yarışması var. katılalım ve duyuralım. maksat meal okumak. tabi ödüllü bi de. dereceye girenlere umre+ para ödülü var. kardeşim de böyle bir yarışmada 1. olup eşiyle umreye gittiği için biliyorum ki torpil de yok. lütfen duyuralım.
9 mart 2014 pazar günü sınavı. her ilde yapılacak, ücretsiz.
kayıtlar başladı.
incelemek isterseniz

UFKA YOLCULUK | Kültür Yarışmaları

hadi meal okuyalım, kim bilir belki de umreye de beraber gideriz

http://www.ufkayolculuk.com/

Son düzenleme:
sabah: melemen bir dilim ekmek limonlu su yoğurt karışımı peynir zeytin semizotlu domatesli salata
ara: nar yeşilçay
öğlen : yarım simit peynir
ara: elma
akşam: nohut domatesli şehriye pilavı yoğurt karışımı havuç ve turp salatası mercimek çorbası
spor : hava yağmurlu evde plates
kitap: bu gün yok

Ah sorma dün gece 24:00 sıraları canim korkunç bişiler istedi, yemek tatlı gibii..Eşim erken gelirse künefeye gidicez ve bir yandan dolaptaki yemeği çıkar ye diyor aklım.. aklıma takım geldi dedim saçmalama, gittim yeşil elma yıkadım yedim bi tane ve kendmi kitap okumaya verdim..eş de çok geç geldi tatlı da olmadı ohhhhhhh çok şükür zaten bu hafta diyet açısından kötü geçti ama şükür kilo almamışım yoğurt karışımı sanırım onun yüzünden kilo almadım..
Ben şimdi saçlarımı kurutayım..
Giyindim kızımın beslenmesi hazır..
Ehh saçlar ve hafifinden makyaj işim tamamm[/QUOTE]

Off yaaa o kunefe belasini benim de canim cekiyor. Once ikinizi 62 ile bir geceyim 2 tane yiyecegim.
Ohhh guzel bir gun olacak belli ki.

Dunyanin ilk diyet kitabinin yazarinin bir sozune bayildim.

'Insanlar disleriyle mezarlarini kaziyorlar'

Dogru yaa nice insanlar ameliyat olup cok kotu hastaliklardan kurtulurlar ama tam hastaneden cikacagi sanilirken migde kanamasi gecirip x olurlar. Hastaneye yatis nedenleri kanser gibi buyuk rahatsizliklari olanlarin olum nedenlerine bakin ya migde kanamasi ya da kalp krizidir. Dislerimizle mezarlarimizi kazmayalim, migdemize, kalbimize, bagirsaklarimiza dikkat edelim. Hepinizi optum.

Takipteyiz arkadasim. Protein agirlikli beslenmek kilo vermeyi hizlandiriyormus. Bur de tuzu yine birakabilsem. Cok haklisin su icmeyi unuttugumda daha cok acikiyorum. Acaba icilen siyah veya bitki caylari su yerine gecmiyor mu? Bizlere moral oldugun icin tesekkurler. Allah da senin moralini yuksek tutsun.

protein diyetlerine hiç kendini kaptırma derim. etrafımda 10dan fazla dukan yapan insan vardı çok güzel kilo verdiler sonra hoooop kilolar geri alındı.hem de göbeğe ve çok çirkin bi şekilde!ben de tam dukan yapamasam da arada karb. oranını baya düşürdüm ilk zaman kolayca gidiyor çünkü su gidiyor, 1 tabak makarna yiyince fazlasıyla geliyorlar.
idolümüz gamzeye bakacak olursak herşeyden yiyor , ölçülü yiyor. Protein de yiyeces ama abartmicas.
Son zamanlarda kendimi Karatay teyzeye ihanet etmiş gibi hissetsem de meyve yiyorum azar azar. gamzenin narlarını gördükçe benim de nar yiyesim geldi belki o kilo verdiriyordur
akşama nar alıcam inşallah

ben izmir de bir diyetisyene gidiyorum ban herşeydden ve azar azar yememi söylüyor bende onu yapıyorum bütün tahlilerim yapılarak başlandı bana diyete sadece yoğurdu ve limıonlu suyu ben ekledim listeme zararını değil faydasını da gördüm doktoruma da danıştım her hafta diyet listemi gönderiyorum değiştirmem gereken yerleri değiştiriyor ara da kaçamak veriyor fakat ben yapmıyorum dikkat edilirse verilen kilolar da alınmaz bence zayıfladık deyip homini gırtlak yenirse ve tatlı böreklere geri dönülürse o olur bence ben her şeyden çok çok az yiyorum

ya ben listede yok muyumbilmiyordum .
herkesi tebrik ederim verdiğiniz kilolar için.

asure yaptim.hepinize bir tabak gonderiyorum:)ama siz yemek için ugrasmayin kilo alirsiniz falan.ben hepinizin yerine birer tabak yedim bile :)

aslinda ewet olmasi gereken herşeyden az az yemek.bizim yemek yeme alışkanlığımız böyle olsaydı kilo almaz ve bu topikte buluşmazdık galiba.ama zararın neresinden dönülse kardır .

ya ben listede yok muyumbilmiyordum .
herkesi tebrik ederim verdiğiniz kilolar için.

asure yaptim.hepinize bir tabak gonderiyorum:)ama siz yemek için ugrasmayin kilo alirsiniz falan.ben hepinizin yerine birer tabak yedim bile :)

birer tabak mı??? kaç tabak yedin bakiim. bize daha aşure gelmedi, arkadaş pazartesi yapacak. armut piş ağzıma düş bizde böyle

evet listede ilk hafta olmuyorsun. bu istikrarı sağlamak için koyulmuş herkese uygulanan bir kuraldır. malumun biz kadınlar pazartesi diyete başlar çarşamba diyeti bitiririz böyle kararsız üyeler de sıklıkla takımlara giriş yapıp üç gün sonra fıydıkları için takımlar sürekli o girdi bu çıktı hesabı yapıyordu. bir hafta devam etmeyen üye listeye alınmayınca bu sıkıntı kalkıyor.

üzülme verdiğin kilo boşa gitmeyecek gelecek cuma senin için 2 haftalık kilo bildirimi yapılacak ve ortalaman alınacak. önümüzdeki hafta da kilo verirsen takıma katkı sağlamaya başlamış olacaksın:13:

himm okeyto.sagolasin.cok mantikli gercekten:)
cookk asure yedim,cok.
haftaya cok daha dikkat edicem,soz.takimim icin az yiyecegim.

amaaaan ne kaynatmışsınız mümkün değil hepsini birden okumam :) gamzecim kocaman tebrikler...aman dikkat öyle herşeye takılıp sağlığından olma..zayıflamak güzel ama sağlıklı olmak herşeyden önemli...aferin hepimize epey toparlandık..bir ara neydik ayol sanki kilo alma takımı gibiydik :) ben az vermişim her zamanki gibi ama gayet istikrarlıyım şükür!! (kendini inandırma çabaları :) 84ü gördüm ya pehhhhhhhh...400 gr sonra aralık hedefimdeyim daha ne olsun...

bugünkü menü :

iftar : 2 biber dolması
3 yk yoğurt karışımı
yarım dilim yumurtalı ekmek (bide yağda kızarmış :) kaçamak olsun iki lokmacık :)
1 balçık hurma (bu da bitti bugün Allahtan ya dayanamıyorum çok seviyorum ama kalorisini de bilmiyorum biraz tedirgin yedim)

sahur : söğüş
baharatlı tost
biberiyeli yeşilçay (bugün canım çok istedi tost ben de sahura sakladım...9 gibi yer yatarım artıkın :)

1.5 lt su

kitap : olasılıksız

spor : 100 ip atlama (ancak buna gücüm yetiyor onu da taksit taksit...tabanlarım ağrıyor koca cüsseyi gün boyu taşımaktan...

bu arada ben bugün gelince bir de iftar açmadan tartıldım sadece 100 gr fark vardı..bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim :/ iyi bişey gibi boşaltımla verilen kilo değil demekki sabahki kilom, kötü bişey gibi sabahtan beri 6 derse girdim hopladım zıpladım falan filan 100 gr mı gitmiş yani?? sizce?

Dukanci degilim proteinciyim

napiyim seviyorum ama kabizlik yasadigimdan sinirli tutmaya calisiyorum. Hedefcigim canim cekiyorsa her seyin tadina bakiyorum. Allahtan sansliyim canim sadece cigkofte ve cekirdek ceker. Baklava, pasta anim cekseydi ne yapardim bilmem. Aaa Karatay teyzem meyveye cıssss mı diyor? Iyi fikir yarin ben de nar alayim. Hem sıkıp kizima iciririm. Icmek istemezse vampircilik oynar yine iciririm.

Bak gelecek hafta sporuma baslayacagim. Bugun kizartmadan yaptigim kusbasi etli karniyariktan 1 tane yedim. O lezzete ikinizi gecebilmek icin dur dedim. Gardini al istersen. Haftasonu brançlara gideyim deme. Kizartma, tatli hupletme sunun surasinda 62 ye bir sey kalmadi. Senin 52 hedefini tutturdugun gunu iple cekiyorum ve ilk kutlayan ben olmak istiyorum.

Aaa Izmir de misin? Essiz bir sehir. Cok sanslisin cook. Orali misin? Izmir'in kizlari cok guzel olurlar da.
Cop sisini, sokakta satilan midye dolmasini, bir cok yerini ozledim.

son cümlelerde bi kasıldım güldüm suratımı ekşittim falan :) ya ben 52yi sanırım 13-14 yaşında görmüştüm :) evlendiğimde 24 yaşındaydım ve 72 kiloydum...gerçi senelerce 72-75te kaldım son 4 yılda 30 kilo aldım...anam 30 kilo yahu!!! ama mazeretlerim çok :) aslında hep ölçülü yedim öyle çok boğazına düşkün değildim ama şeker çıkınca bir kısır döngüye sıkıştım kaldım...kilo şekeri şeker kiloyu tetikledi durdu...neyse ki artıkın gayet kontrol altında...yazdıklarını okuyunca bi an ben 52 olsam nasıl olurum diye düşündüm...düşünmeye çalıştım....düşünemedim :) yani garip dururdu heralde ne bileyim...kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş mi acaba :) ben 75 olayım yeter diyorum...şimdilik :)

Aralik hedefine 400 gr mi kaldi harikasin. Ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin? Seldom
Mezuniyet hedefin ne ve ne zaman? Diyorum ki mezun oldugumuz gibi bulusalim. Sokaktaki kedi ve kopeklere yiyecek bi seyler verelim. Amac o verdigimiz yiyecekler verdigimiz kilolarin sembolu olsun. Guzeller guzeli prensesini ve seni optum.

Canim cep telefonundan yazmak zor oluyor. Harfleri sil duzelt falan zaman geciyor. Bunlari neden mi yaziyorum. Senin yazdiklarinin benzerlerini ben sana zaten sordum ama senin yazdigini gormeden. Harfleri duzeltip oyle gonderdim. Cok ilginc bir sey.

Bazen akrep33 umle de benzer etkilesimler yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…