Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

52 isminden de anlasildigi uzere nickini hedef52 koyan sevgili rakibimin hedefi. Ben evlendigimde 48 idim ama genc kizlik suremde hep 52 civari oldum.
Seker isin icine girince kisir dongu kacinilmaz oluyor. Haklisin. Bende de gizli seker varmis ondan cok sık acikiyormusum. Senin boyunu bilmiyorum ama benim gibi 1.60 boyunda birine yakisiyor. Bu arada resimlerine baktim ama boyunu yine de tahmin edemedim.

walla süper olur :) canım ben 18 şubat 2013te taaaaaaaaam 104 kg olarak başladım diyete...çok naif bir diyetisyenim var..hedefimiz bir yılda yani şubat 2014te 80i görmek...sonra yeni hedef belirlemek...aylık kontrollerimde aylık hedefler koyuyoruz..böylece küçük hedef daha kolay ve motive edici oluyor...başladığımdan beri 2 kez kilo sabitleme yaptık...oralar kırılma noktasıymış o nedenle duraksamalarda sabitleme yapıyoruz..sadece yaz tatilinde 1 ay annemle olunca yedim içtim 3 kilo aldım, ki ona da dr.um izin vermişti, onun dışında her hafta 100 gr.da olsa verdim...bazen motivasyonum düşüyor ama genelde iyi gidiyor gibi...bir düzen oturttum...yeme disiplini oluşturuyorum kendimce..sonuçta ben diyabetiğim bir ömür...o nedenle öyle hızlı vermek istemiyorum ki geri almayayım ama sabrım da kalmıyor bazen :)

mezuniyet hedefim 75...sanırım hazirana kadar...o zamana kalmadan da becerebilirsem bir kahve molasına uğramak niyetindeyim şişliye :)

bezm-i elesti bilirmisin? önce ruhlar yaratıldığından, dünyaya gönderilmeden evvel bezm-i elestte beklerler..ve bazı ruhlar taaa oradan birbirlerini tanırlar...hani bazı insanları sanki senelerdir tanıyor gbi olursun, ya da gözgöze gelmeye bile gerek görmezsin anlamak için...işte tam o..belki bizimkiler de bezm-i elestten muhabbettedirler kimbilir :)

boyum 162 hayatım...ama benim sıkıntım her hatunun totosu olur benim şuan 42 alt bedenim ama üst beden hala 46...yıllarca hentbol oynamıştım...geniş omuzlar, zamanında kaslı şimdi yağlı kollar :) maşallah anneden yadigar kocaman göğüsler..bildiğin elma şekeri gibiyim...çubuğa takılı top :)

Sahur menümü değiştiriyorum...canım çok kahvalti istiyordu...uzun süre oruç olunca özlüyor insan..

1 rafadan yumurta
2 çatal kasar peyniri
3 zeytin
domates biber bol maydanoz
2 dlm çavdar ekmegi
biberiyeli yeşilçay

himm okeyto.sagolasin.cok mantikli gercekten:)
cookk asure yedim,cok.
haftaya cok daha dikkat edicem,soz.takimim icin az yiyecegim.
Aşue kuyusuna düşmüş gördüm seni
Bugün okula gldi aşure bir kase orda yedim öğlen,Sonra akşam manevi annem yapmış bir küçük kova doldurmuş boll fındık cevizli harikaydı akşamda onu bitirdim aşure güzeldi ve tartı sonraı yapılması daha bi güzeldi
Ne iyi ne kötü sadece açken metobolizmanın çalışmadığını gösterir şekerim

Çubuğa takılı topp
Bayılıyorum şu senin benzetmelerine yahuu

Bugün akşam geldim eve ve benim leptop kırıldı bu leptop da resmen kaplumbağa yanında tavşn kalır o biçim ağır çalışıyor..1 saatten fazla zamandır listeleri hazırladım düşünün yani..Yarım saati geçti şu iki sayfayı okuyabilmek için.. Telefondan da açılmadı bugün nedense zaten telden liste hazırlanmaz..
Yarın gidicek bakalım tamire inş. çabuk gelir..

Aaa Izmir de misin? Essiz bir sehir. Cok sanslisin cook. Orali misin? Izmir'in kizlari cok guzel olurlar da.
Cop sisini, sokakta satilan midye dolmasini, bir cok yerini ozledim.
Yok canım aslen Sakarya lıyım 1999 yılındaki depremden sonra fethiye ye geldik ve burda kalmaya devam ettik izmşrli bi arkadaşım önerdi doktoru bende gittim görüştüm fethiye de yaşadığım için mail yoluyla ve 15 güne bi ben giderek zayıflıyorum evdeki tartımla oradaki tartı arasında da sadece 100 gram gibi oynuyor o kadar

dunki menümde çok yazacak bisey yok ama
sabah yesillik,omlet
ogle asure ,yoğurt karışımı
ara asure asure asure
akşam asure

asure kazanına düştüm:)

spor yok.su iki lt.iki bardak tarcinli yeşilcay

bugün telafi edeceğim .ama akşam yine misafirlik var hatta yarın aksam da aksam yemegi yemeyip orada salata ve sectigim bir şeyi yemeyi düşünüyorum.insallah.umarim.zira tabağı görünce nevrimdonuyor:)kararsiz kaliyorum:)

Sabah: maydonozlu omlet peynir zeytin bal ekmek çay semizotu salatası yoğurt karışımı Limonlu su Öğlen: nohut domatesli şehriye pilavı yoğurt karışımı roka salatası. Akşam: bezelye tarhana tavuk salatası ekmek yoğurt karışımı Ara: elma nar yeşil çay yoğurt karışımı Spor: plates Kitap: yok Su: dün 4.5 litre su içtim bugün hedef 4 ama daha fazlası da olabilir

Son düzenleme:

menu cok guzel.gamzeerdi pilatesi nerden yapiyorsun?

menu cok guzel.gamzeerdi pilatesi nerden yapiyorsun?

Plates cd si aldım evde kendim yarım saat yada 40 - 45 dakika muhakkak yapıyorum ayrıca çoğu zaman yağmur olmadığı zaman yürüyüşe de çıkıyorum çok da faydasını gördüm doğumdan dolayı ister istemez sarkan bir göbeğim vardı o toparlandı vücudum sıkılaştı

Sabah kizimin capairosindan sonra (onu beklerken ben de yürüyüş bandında yürüdüm 1 saat iyi oldu) alışveriş ve eve geldiiiiik...saat 1de mutfağa bi girdim yeni çıktım dondurucu için pasta börek birşeyler hazirladim...kizimin arkadaşları gelmişti onlara da yemek hazirladim...şimdi onlar film keyfi yaparken ben biraz dinleneyim dedim...iftara da kalmış bir saat :) kendime sadece kremalı findik kurabiye bitane, 1 dlm ıspanaklı börek ve bir dlm de nutellali kek ayırdım gerisini attım dolaba ki tadına bile bakmayayim kalanların...aslında ayırdıkları da cissss ama o kadar olsun di mi? :)

yarın da avrasya maratonuna katilcaz yani yarın erir onlar :)

Merhaba kozlar dun ugrayamadim çünkü liseden kizlarla buluştuk guldukn eglendik...

Bugünkü menumi yazayim

Sabah 3dlm ekmek pizaasi

Aksam
1 kase etli patates
Bolll salata 2 dlm ekmek

Sporaa az da olsa baslamissin.tebrikler.
İlginc ben oruc tutunca wcye cikmasam bile800gr. Gittigi oldu.nerden gidiyosa,ter(iyyyy)+nefes(bende de ne efes varmis bea) olabilir maantiken

Ayyy canim benim hedefe beraber gidelim

82yigordun say,72yi de gorursun.62yi gorunce olusacak ozguven patlamasi ile 52ye ucarsin beaa.
Genc kizken 70lerdeydim deme.o zamanlarda genctk ama simdi aklimizi kullanmayi daha iyi biliyoruz.

Offf mesj yazamiyom ama iyi gidyo bugun acik bfe yokgtu:)cunku dun asure vardi

Son düzenleme:

Sa arkadasım linke girdimde telefondan girdigimden heralde pek bişi anlamadım kayıtlar baslamıs anladıgım kadarıyla senın bu konu hakkında bılgını merak edıyorum takımları gezıyodum buarada bn komsu takımdam 3.merve canm bna bilgi verirsen cok sewınırım nerde nasıl yapılıyo bu yarısma katılmak istiyorum

ne bileyim şekerim yani 52 olmam için başlangıç kilomu düşünürsek 52 kg vermem lazım :) höhhh yani mimkiiiiiiin değil bence :) hem olup napcam allasen...benim derdim şekerim...yoksa görüntü hiç umurum değil...öyle ben böyle de mutluyum edasından değil bu sözüm...hep böyle paspal bakımsız bir hatundum ben :) hayatımda bir kere acaba başörtüm nasıl diye aynaya bakmışlığım var mı?? o derece pespayeyim ben :) zerrre miktar görüntü ilgilendirmiyor..keşke ilgilendirseydi belki motivasyonum yükselirdi..şimdi şeker kontrol altında ya hemen bi tarafım e tamam işte yeter bu kilo diyor...ama ben babamı görüyorum insülin bağımlısı ve genetik yatkınlık da ortada o korkuyla tutuyorum kendimi...yoksaaaaaaaaaaaa ne yerim ne yerim walla....bak şu an acaip yemek istiyorum..amaaaaaaaaaa yemicem :/

iftar : 1.5 dlm ıspanaklı börek
1 fındık kurabiye
2 lokma nutellalı bol kalorili kek
1 lokma patatesli muffin
1 lokma marshmallowlu kurabiye
domates salatalık
biberiyeli yeşilçay

ve tabi ki 3 yk yoğurt karışımı

hepsinden yedim ama hep lokmayla...bi börek şaştı kızımın kalanına da dayanamadım :/ ziyan mı olsaydı yani yeaea

sahur : 1 mandalina

1.5 lt su

1 saat koşu bandında orta tempoda yürüyüş
100 ip atlama

kitap : olasılıksız
29. cüz

Merhabalar 2. takım

Hepinizi tebrik ederim bi çay içmeye gelmiştim fakat kimsecikler yok sanırım benden size gelsin

Tebrikler bacım bu azminle en kıza zamanda hedefine ulaşıp mezun olacağına tüm kalbimle inanıyorum canım

hangi cd cnm.bende gündüz yürüyüş akşamda sıkılaşmak içinbiseyler yapayım isityorum.30-35 dk sursun ki çocukları babaya bırakacağım ya acizlenmesinler.
jilliani deneyeceğim ama indirmistim zamanında şimdi bulamıyorum.bebeklerden uğraşamadim da.cd si de hepsiburada da kalmamış.neyse.sagol cnm

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 334. ETAP SONUC LİSTELERİ
8 - 15 KASIM

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................2. TAKIM

İKİNCİ .................3. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................9. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
2. takımdan.............gamzeerdi.................5.07%
İKİNCİ
13. takımdan.............buseb......................3,58%
ÜÇÜNCÜ
9. takımdan.............betül77 .....................2.55%

Tebrik ediyorum kzlar, üperdik u hafta da..Tabii en süperimiz gamzeydi yine
Senii ook tebrik ediyorum hayatım, süpersin süpersin süpersin..Banaa beni hatırlatıyorsun..Buralara ilk geldiğim zamanlarda üst üste derclerim olurdu..Şimdi tekrar gaza geldim saynde..birinci olduğun için paylşım sayfası açıklama bekliyor senden tatlım..

Sabah çıktım bende 40 dk çok tempolu yürüdüm geldim..Spor şart anacıım ensemizde onca kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…