son cümlelerde bi kasıldım güldüm suratımı ekşittim falan :) ya ben 52yi sanırım 13-14 yaşında görmüştüm :) evlendiğimde 24 yaşındaydım ve 72 kiloydum...gerçi senelerce 72-75te kaldım son 4 yılda 30 kilo aldım ..anam 30 kilo yahu!!! ama mazeretlerim çok :) aslında hep ölçülü yedim öyle çok boğazına düşkün değildim ama şeker çıkınca bir kısır döngüye sıkıştım kaldım...kilo şekeri şeker kiloyu tetikledi durdu...neyse ki artıkın gayet kontrol altında...yazdıklarını okuyunca bi an ben 52 olsam nasıl olurum diye düşündüm...düşünmeye çalıştım....düşünemedim :) yani garip dururdu heralde ne bileyim...kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş mi acaba :) ben 75 olayım yeter diyorum...şimdilik :)
Aralik hedefine 400 gr mi kaldi harikasin. Ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin? Seldom
Mezuniyet hedefin ne ve ne zaman? Diyorum ki mezun oldugumuz gibi bulusalim. Sokaktaki kedi ve kopeklere yiyecek bi seyler verelim. Amac o verdigimiz yiyecekler verdigimiz kilolarin sembolu olsun. Guzeller guzeli prensesini ve seni optum.
Canim cep telefonundan yazmak zor oluyor. Harfleri sil duzelt falan zaman geciyor. Bunlari neden mi yaziyorum. Senin yazdiklarinin benzerlerini ben sana zaten sordum ama senin yazdigini gormeden. Harfleri duzeltip oyle gonderdim. Cok ilginc bir sey.
Bazen akrep33 umle de benzer etkilesimler yasiyorum
52 isminden de anlasildigi uzere nickini hedef52 koyan sevgili rakibimin hedefi. Ben evlendigimde 48 idim ama genc kizlik suremde hep 52 civari oldum.
Seker isin icine girince kisir dongu kacinilmaz oluyor. Haklisin. Bende de gizli seker varmis ondan cok sık acikiyormusum. Senin boyunu bilmiyorum ama benim gibi 1.60 boyunda birine yakisiyor. Bu arada resimlerine baktim ama boyunu yine de tahmin edemedim.
Aşue kuyusuna düşmüş gördüm senihimm okeyto.sagolasin.cok mantikli gercekten:)
cookk asure yedim,cok.
haftaya cok daha dikkat edicem,soz.takimim icin az yiyecegim.
Ne iyi ne kötü sadece açken metobolizmanın çalışmadığını gösterir şekerimamaaaan ne kaynatmışsınız mümkün değil hepsini birden okumam :) gamzecim kocaman tebrikler...aman dikkat öyle herşeye takılıp sağlığından olma..zayıflamak güzel ama sağlıklı olmak herşeyden önemli...aferin hepimize epey toparlandık..bir ara neydik ayol sanki kilo alma takımı gibiydik :) ben az vermişim her zamanki gibi ama gayet istikrarlıyım şükür!! (kendini inandırma çabaları :) 84ü gördüm ya pehhhhhhhh...400 gr sonra aralık hedefimdeyim daha ne olsun...
bugünkü menü :
iftar : 2 biber dolması
3 yk yoğurt karışımı
yarım dilim yumurtalı ekmek (bide yağda kızarmış :) kaçamak olsun iki lokmacık :)
1 balçık hurma (bu da bitti bugün Allahtan ya dayanamıyorum çok seviyorum ama kalorisini de bilmiyorum biraz tedirgin yedim)
sahur : söğüş
baharatlı tost
biberiyeli yeşilçay (bugün canım çok istedi tost ben de sahura sakladım...9 gibi yer yatarım artıkın :)
1.5 lt su
kitap : olasılıksız
spor : 100 ip atlama (ancak buna gücüm yetiyor onu da taksit taksit...tabanlarım ağrıyor koca cüsseyi gün boyu taşımaktan...
bu arada ben bugün gelince bir de iftar açmadan tartıldım sadece 100 gr fark vardı..bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim :/ iyi bişey gibi boşaltımla verilen kilo değil demekki sabahki kilom, kötü bişey gibi sabahtan beri 6 derse girdim hopladım zıpladım falan filan 100 gr mı gitmiş yani?? sizce?
walla süper olur :) canım ben 18 şubat 2013te taaaaaaaaam 104 kg olarak başladım diyete...çok naif bir diyetisyenim var..hedefimiz bir yılda yani şubat 2014te 80i görmek...sonra yeni hedef belirlemek...aylık kontrollerimde aylık hedefler koyuyoruz..böylece küçük hedef daha kolay ve motive edici oluyor...başladığımdan beri 2 kez kilo sabitleme yaptık...oralar kırılma noktasıymış o nedenle duraksamalarda sabitleme yapıyoruz..sadece yaz tatilinde 1 ay annemle olunca yedim içtim 3 kilo aldım, ki ona da dr.um izin vermişti, onun dışında her hafta 100 gr.da olsa verdim...bazen motivasyonum düşüyor ama genelde iyi gidiyor gibi...bir düzen oturttum...yeme disiplini oluşturuyorum kendimce..sonuçta ben diyabetiğim bir ömür...o nedenle öyle hızlı vermek istemiyorum ki geri almayayım ama sabrım da kalmıyor bazen :)
mezuniyet hedefim 75...sanırım hazirana kadar...o zamana kalmadan da becerebilirsem bir kahve molasına uğramak niyetindeyim şişliye :)
bezm-i elesti bilirmisin? önce ruhlar yaratıldığından, dünyaya gönderilmeden evvel bezm-i elestte beklerler..ve bazı ruhlar taaa oradan birbirlerini tanırlar...hani bazı insanları sanki senelerdir tanıyor gbi olursun, ya da gözgöze gelmeye bile gerek görmezsin anlamak için...işte tam o..belki bizimkiler de bezm-i elestten muhabbettedirler kimbilir :)
boyum 162 hayatım...ama benim sıkıntım her hatunun totosu olur benim şuan 42 alt bedenim ama üst beden hala 46...yıllarca hentbol oynamıştım...geniş omuzlar, zamanında kaslı şimdi yağlı kollar :) maşallah anneden yadigar kocaman göğüsler..bildiğin elma şekeri gibiyim...çubuğa takılı top :)
Yok canım aslen Sakarya lıyım 1999 yılındaki depremden sonra fethiye ye geldik ve burda kalmaya devam ettik izmşrli bi arkadaşım önerdi doktoru bende gittim görüştüm fethiye de yaşadığım için mail yoluyla ve 15 güne bi ben giderek zayıflıyorum evdeki tartımla oradaki tartı arasında da sadece 100 gram gibi oynuyor o kadarAaa Izmir de misin? Essiz bir sehir. Cok sanslisin cook. Orali misin? Izmir'in kizlari cok guzel olurlar da.
Cop sisini, sokakta satilan midye dolmasini, bir cok yerini ozledim.
Sabah: maydonozlu omlet peynir zeytin bal ekmek çay semizotu salatası yoğurt karışımı Limonlu su Öğlen: nohut domatesli şehriye pilavı yoğurt karışımı roka salatası. Akşam: bezelye tarhana tavuk salatası ekmek yoğurt karışımı Ara: elma nar yeşil çay yoğurt karışımı Spor: plates Kitap: yok Su: dün 4.5 litre su içtim bugün hedef 4 ama daha fazlası da olabilir
menu cok guzel.gamzeerdi pilatesi nerden yapiyorsun?
Sporaa az da olsa baslamissin.tebrikler.amaaaan ne kaynatmışsınız mümkün değil hepsini birden okumam :) gamzecim kocaman tebrikler...aman dikkat öyle herşeye takılıp sağlığından olma..zayıflamak güzel ama sağlıklı olmak herşeyden önemli...aferin hepimize epey toparlandık..bir ara neydik ayol sanki kilo alma takımı gibiydik :) ben az vermişim her zamanki gibi ama gayet istikrarlıyım şükür!! (kendini inandırma çabaları :) 84ü gördüm ya pehhhhhhhh...400 gr sonra aralık hedefimdeyim daha ne olsun...
bugünkü menü :
iftar : 2 biber dolması
3 yk yoğurt karışımı
yarım dilim yumurtalı ekmek (bide yağda kızarmış :) kaçamak olsun iki lokmacık :)
1 balçık hurma (bu da bitti bugün Allahtan ya dayanamıyorum çok seviyorum ama kalorisini de bilmiyorum biraz tedirgin yedim)
sahur : söğüş
baharatlı tost
biberiyeli yeşilçay (bugün canım çok istedi tost ben de sahura sakladım...9 gibi yer yatarım artıkın :)
1.5 lt su
kitap : olasılıksız
spor : 100 ip atlama (ancak buna gücüm yetiyor onu da taksit taksit...tabanlarım ağrıyor koca cüsseyi gün boyu taşımaktan...
bu arada ben bugün gelince bir de iftar açmadan tartıldım sadece 100 gr fark vardı..bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim :/ iyi bişey gibi boşaltımla verilen kilo değil demekki sabahki kilom, kötü bişey gibi sabahtan beri 6 derse girdim hopladım zıpladım falan filan 100 gr mı gitmiş yani?? sizce?
Ayyy canim benim hedefe beraber gidelimDukanci degilim proteinciyim
napiyim seviyorum ama kabizlik yasadigimdan sinirli tutmaya calisiyorum. Hedefcigim canim cekiyorsa her seyin tadina bakiyorum. Allahtan sansliyim canim sadece cigkofte ve cekirdek ceker. Baklava, pasta anim cekseydi ne yapardim bilmem. Aaa Karatay teyzem meyveye cıssss mı diyor? Iyi fikir yarin ben de nar alayim. Hem sıkıp kizima iciririm. Icmek istemezse vampircilik oynar yine iciririm.
Bak gelecek hafta sporuma baslayacagim. Bugun kizartmadan yaptigim kusbasi etli karniyariktan 1 tane yedim. O lezzete ikinizi gecebilmek icin dur dedim. Gardini al istersen. Haftasonu brançlara gideyim deme. Kizartma, tatli hupletme sunun surasinda 62 ye bir sey kalmadi. Senin 52 hedefini tutturdugun gunu iple cekiyorum ve ilk kutlayan ben olmak istiyorum.
82yigordun say,72yi de gorursun.62yi gorunce olusacak ozguven patlamasi ile 52ye ucarsin beaa.walla süper olur :) canım ben 18 şubat 2013te taaaaaaaaam 104 kg olarak başladım diyete...çok naif bir diyetisyenim var..hedefimiz bir yılda yani şubat 2014te 80i görmek...sonra yeni hedef belirlemek...aylık kontrollerimde aylık hedefler koyuyoruz..böylece küçük hedef daha kolay ve motive edici oluyor...başladığımdan beri 2 kez kilo sabitleme yaptık...oralar kırılma noktasıymış o nedenle duraksamalarda sabitleme yapıyoruz..sadece yaz tatilinde 1 ay annemle olunca yedim içtim 3 kilo aldım, ki ona da dr.um izin vermişti, onun dışında her hafta 100 gr.da olsa verdim...bazen motivasyonum düşüyor ama genelde iyi gidiyor gibi...bir düzen oturttum...yeme disiplini oluşturuyorum kendimce..sonuçta ben diyabetiğim bir ömür...o nedenle öyle hızlı vermek istemiyorum ki geri almayayım ama sabrım da kalmıyor bazen :)
mezuniyet hedefim 75...sanırım hazirana kadar...o zamana kalmadan da becerebilirsem bir kahve molasına uğramak niyetindeyim şişliye :)
bezm-i elesti bilirmisin? önce ruhlar yaratıldığından, dünyaya gönderilmeden evvel bezm-i elestte beklerler..ve bazı ruhlar taaa oradan birbirlerini tanırlar...hani bazı insanları sanki senelerdir tanıyor gbi olursun, ya da gözgöze gelmeye bile gerek görmezsin anlamak için...işte tam o..belki bizimkiler de bezm-i elestten muhabbettedirler kimbilir :)
boyum 162 hayatım...ama benim sıkıntım her hatunun totosu olur benim şuan 42 alt bedenim ama üst beden hala 46...yıllarca hentbol oynamıştım...geniş omuzlar, zamanında kaslı şimdi yağlı kollar :) maşallah anneden yadigar kocaman göğüsler..bildiğin elma şekeri gibiyim...çubuğa takılı top :)
arkadaşlar türkiye çapında meal yarışması var. katılalım ve duyuralım. maksat meal okumak. tabi ödüllü bi de. dereceye girenlere umre+ para ödülü var. kardeşim de böyle bir yarışmada 1. olup eşiyle umreye gittiği için biliyorum ki torpil de yok. lütfen duyuralım.
9 mart 2014 pazar günü sınavı. her ilde yapılacak, ücretsiz.
kayıtlar başladı.
incelemek isterseniz
UFKA YOLCULUK | Kültür Yarışmaları
hadi meal okuyalım, kim bilir belki de umreye de beraber gideriz
UFKA YOLCULUK | Kültür Yarışmaları
Sporaa az da olsa baslamissin.tebrikler.
İlginc ben oruc tutunca wcye cikmasam bile800gr. Gittigi oldu.nerden gidiyosa,ter(iyyyy)+nefes(bende de ne efes varmis bea) olabilir maantiken
Ayyy canim benim hedefe beraber gidelim
82yigordun say,72yi de gorursun.62yi gorunce olusacak ozguven patlamasi ile 52ye ucarsin beaa.
Genc kizken 70lerdeydim deme.o zamanlarda genctk ama simdi aklimizi kullanmayi daha iyi biliyoruz.
Plates cd si aldım evde kendim yarım saat yada 40 - 45 dakika muhakkak yapıyorum ayrıca çoğu zaman yağmur olmadığı zaman yürüyüşe de çıkıyorum çok da faydasını gördüm doğumdan dolayı ister istemez sarkan bir göbeğim vardı o toparlandı vücudum sıkılaştı
Plates cd si aldım evde kendim yarım saat yada 40 - 45 dakika muhakkak yapıyorum ayrıca çoğu zaman yağmur olmadığı zaman yürüyüşe de çıkıyorum çok da faydasını gördüm doğumdan dolayı ister istemez sarkan bir göbeğim vardı o toparlandı vücudum sıkılaştı
Tebrik ediyorum kzlar, üperdik u hafta da..Tabii en süperimiz gamzeydi yineCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 334. ETAP SONUC LİSTELERİ
8 - 15 KASIM
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................2. TAKIM
İKİNCİ .................3. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................9. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
2. takımdan.............gamzeerdi.................5.07%
İKİNCİ
13. takımdan.............buseb......................3,58%
ÜÇÜNCÜ
9. takımdan.............betül77 .....................2.55%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?