........ ve kızlar 1 Aralk hedeflerinizi alayım hepinizden..
Benim 1 Aralık hedefim : Ayy çok heyycn yaptımmm :18:tamam tamam söliicemmm
1 Arlık hedef kilom: 62 olsun..Zaten iki hafta kaldı şurda...
Hadi akalım herkeslerden hedef kilo alalım canikolar
Tebrik ediyorum kzlar, üperdik u hafta da..Tabii en süperimiz gamzeydi yine
Senii ook tebrik ediyorum hayatım, süpersin süpersin süpersin..Banaa beni hatırlatıyorsun..Buralara ilk geldiğim zamanlarda üst üste derclerim olurdu..Şimdi tekrar gaza geldim saynde..birinci olduğun için paylşım sayfası açıklama bekliyor senden tatlım..
Sabah çıktım bende 40 dk çok tempolu yürüdüm geldim..Spor şart anacıım ensemizde onca kişi
hangi cd cnm.bende gündüz yürüyüş akşamda sıkılaşmak içinbiseyler yapayım isityorum.30-35 dk sursun ki çocukları babaya bırakacağım ya acizlenmesinler.
jilliani deneyeceğim ama indirmistim zamanında şimdi bulamıyorum.bebeklerden uğraşamadim da.cd si de hepsiburada da kalmamış.neyse.sagol cnm
Merhabalar 2. takım
Hepinizi tebrik ederimbi çay içmeye gelmiştim fakat kimsecikler yok sanırım benden size gelsin
Tebrikler bacım bu azminle en kıza zamanda hedefine ulaşıp mezun olacağına tüm kalbimle inanıyorum canım
Tamam canımhedef kilom 72.
1 Aralık hedefin 65 miiHedef kilom 65 çok ve hızlı verdiğim için cesaret edip 65 dedim ama inşallah veririm
Haklısın canım.. Yarından itibren u dediklerin uygulanacak inş.Teşekkür ederim kaptanım sende iyi sayılırsın ama biraz daha fazla spor yapılsa daha iyi olacak sadece yürüyüş tek başına yetmiyor ben fazladan plates başlangıç cd si var oradan onu da yapıyorum karun bölgem gözle görülür şekilde toparlandı çok faydasını gördüm ve yoğurdun düzenli yapın kaptanım
Tamam canm..84.5 hedef kilom
Kızlar bugün 9da evden çıktık ve avrasya maratonuna katıldık...çoook güzeldi...hava da güzeldi...taaaam 8 km yürüdük 7 yaşındaki çocukla :) tam 4 saatte de geri döndük eve...iftara yetisemedim...ama değdi doğrusu..kızım çok mutlu oldu...otobüse binmeye bayıldı :) cidden bugün farkettim ki kızım hiç minibüs otobüse binmedi :) ve koca günden tek bahsettiği otobüs :)
Plates başlangıç programı diye bir cd allan menezesin eğitmenliğinde olan bir cd ben plates spor salonlarında aldım canım 35 lira civarlarındaydı bir de pilates orta seviye programı cd sini de aldım ama sadece başlangıç programını yapıyorum cd yaklaşık 40 dk ama ben bazen yarım saat yapıyorum çocuktan dolayı
Sabah: peynir zeytin bir dilim ekmek semizotu domatesli salata çay Limonlu su yoğurt karışımı Öğlen: elma yeşil çay nar Akşam : ciğer kavurma bezelye yemeği tarhana çorbası yoğurt karışımı Ara: nar elma yoğurt karışımı. Kitap: Kur'an-ı Kerim sözler cevşen 4444 salatı tefriciye. Spor: yürüyüş ve plates
gamzecim günaydın...tefriciye 340 oldu ama bugün boşum öğle namazından sonra 400 yaparım onu...daha lazımsa günde 100 tane okuyabilirim
-meal sınavı test şeklindeSa arkadasım linke girdimde telefondan girdigimden heralde pek bişi anlamadım kayıtlar baslamıs anladıgım kadarıyla senın bu konu hakkında bılgını merak edıyorum takımları gezıyodum buarada bn komsu takımdam 3.merve canm bna bilgi verirsen cok sewınırım nerde nasıl yapılıyo bu yarısma katılmak istiyorum
ne bileyim şekerim yani 52 olmam için başlangıç kilomu düşünürsek 52 kg vermem lazım :) höhhh yani mimkiiiiiiin değil bence :) hem olup napcam allasen...benim derdim şekerim...yoksa görüntü hiç umurum değil...öyle ben böyle de mutluyum edasından değil bu sözüm...hep böyle paspal bakımsız bir hatundum ben :) hayatımda bir kere acaba başörtüm nasıl diye aynaya bakmışlığım var mı?? o derece pespayeyim ben :) zerrre miktar görüntü ilgilendirmiyor..keşke ilgilendirseydi belki motivasyonum yükselirdi..şimdi şeker kontrol altında ya hemen bi tarafım e tamam işte yeter bu kilo diyor...ama ben babamı görüyorum insülin bağımlısı ve genetik yatkınlık da ortada o korkuyla tutuyorum kendimi...yoksaaaaaaaaaaaa ne yerim ne yerim walla....bak şu an acaip yemek istiyorum..amaaaaaaaaaa yemicem :/
şu sıralar rgl. ilk günleri şiştim mi ne.64 küsürlerde geziyorum........ ve kızlar 1 Aralk hedeflerinizi alayım hepinizden..
Kızlar bugün 9da evden çıktık ve avrasya maratonuna katıldık...çoook güzeldi...hava da güzeldi...taaaam 8 km yürüdük 7 yaşındaki çocukla :) tam 4 saatte de geri döndük eve...iftara yetisemedim...ama değdi doğrusu..kızım çok mutlu oldu...otobüse binmeye bayıldı :) cidden bugün farkettim ki kızım hiç minibüs otobüse binmedi :) ve koca günden tek bahsettiği otobüs :)
Sabah: peynir zeytin bir dilim ekmek semizotu domatesli salata çay Limonlu su yoğurt karışımı Öğlen: elma yeşil çay nar Akşam : ciğer kavurma bezelye yemeği tarhana çorbası yoğurt karışımı Ara: nar elma yoğurt karışımı. Kitap: Kur'an-ı Kerim sözler cevşen 4444 salatı tefriciye. Spor: yürüyüş ve plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?