Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

........ ve kızlar 1 Aralk hedeflerinizi alayım hepinizden..

Benim 1 Aralık hedefim : Ayy çok heyycn yaptımmm :18: tamam tamam söliicemmm

1 Arlık hedef kilom: 62 olsun..Zaten iki hafta kaldı şurda...

Hadi akalım herkeslerden hedef kilo alalım canikolar

Hedef kilom 65 çok ve hızlı verdiğim için cesaret edip 65 dedim ama inşallah veririm

Teşekkür ederim kaptanım sende iyi sayılırsın ama biraz daha fazla spor yapılsa daha iyi olacak sadece yürüyüş tek başına yetmiyor ben fazladan plates başlangıç cd si var oradan onu da yapıyorum karun bölgem gözle görülür şekilde toparlandı çok faydasını gördüm ve yoğurdun düzenli yapın kaptanım

Plates başlangıç programı diye bir cd allan menezesin eğitmenliğinde olan bir cd ben plates spor salonlarında aldım canım 35 lira civarlarındaydı bir de pilates orta seviye programı cd sini de aldım ama sadece başlangıç programını yapıyorum cd yaklaşık 40 dk ama ben bazen yarım saat yapıyorum çocuktan dolayı

Bugün sabah : çay simit peynir salatası patates fırında yoğurt karışımı Limonlu su Öğlen : yoğurt karışımı patates fırında sabah kalan ve yumurta. Akşam : mercimek salatası taze fasulye yoğurt karışımı Ara : nar ve elma Spor : yürüyüş ve plates

Kızlar bugün 9da evden çıktık ve avrasya maratonuna katıldık...çoook güzeldi...hava da güzeldi...taaaam 8 km yürüdük 7 yaşındaki çocukla :) tam 4 saatte de geri döndük eve...iftara yetisemedim...ama değdi doğrusu..kızım çok mutlu oldu...otobüse binmeye bayıldı :) cidden bugün farkettim ki kızım hiç minibüs otobüse binmedi :) ve koca günden tek bahsettiği otobüs :)

İftar : 1 yufkadan gözleme
bol salata
biberiyeli yeşilçay
yarım mandalina
yarım armut
2 yk yoğurt karışımı

sahur : tabiki yukatdakilere bakınca sahur yok :)

1.5 lt su

Net 8 km üzerine epeeeeey daha yürüyüş...

Tamam canım
Hedef kilom 65 çok ve hızlı verdiğim için cesaret edip 65 dedim ama inşallah veririm
1 Aralık hedefin 65 mii Hedeeef gamze ensene doğru geliyor
Haklısın canım.. Yarından itibren u dediklerin uygulanacak inş.
84.5 hedef kilom
Tamam canm..
Çocuğa nasıl dğişik geldi kimbilir

tmm tesekur ederim canım.araştırayım bakayım oturduğum yerden.hem çocuklardan rahatça çıkamıyorum hemde şuan bulunduğum şehir küçük bir şehir.ama iki üst üste doğumdan sonra vücut sarktı,toplanması lazım .sağol

Sabah: peynir zeytin bir dilim ekmek semizotu domatesli salata çay Limonlu su yoğurt karışımı Öğlen: elma yeşil çay nar Akşam : ciğer kavurma bezelye yemeği tarhana çorbası yoğurt karışımı Ara: nar elma yoğurt karışımı. Kitap: Kur'an-ı Kerim sözler cevşen 4444 salatı tefriciye. Spor: yürüyüş ve plates

sabah İstanbul trafiği yine felç olunca kızımın servisi geç kaldı ve doğal olarak ben de işe...amaaaaaaaa isabet oldu...çünkü bugün gezi vardı ve ben geç kalınca yerime başka bir hoca gitmiş :) ben de fırsattan istifade bahçede 40 dk yürüyüş yaptım...akşama kadar da işimi gücümü halleder bir hafta rahat ederim umarım :)

gamzecim günaydın...tefriciye 340 oldu ama bugün boşum öğle namazından sonra 400 yaparım onu...daha lazımsa günde 100 tane okuyabilirim

Merhaba kızlar,

Bende cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum.
Sanırım sizin takımda ve 14. takımda yer var...

Şöyle bir geçmişe bakdım da gamzeerdi çok güzel kilo vermişsin...
Listenede göz atıcam süpersin valla...

gamzecim günaydın...tefriciye 340 oldu ama bugün boşum öğle namazından sonra 400 yaparım onu...daha lazımsa günde 100 tane okuyabilirim

çok teşekkür ederim rabbim hep yanında olsun tüm güzellikleri size nasip etsin bugün kaldığım yerden devam edeçem inşallah allahın izniyle sıkıştırıp yormayım seni çok sağol allah ne muradın varsa nasip etsin inşallah

-meal sınavı test şeklinde
-bütün illerde yapılacak
-ilahiyatçılar farklı katagoride yarışacak. biz 19 yaş üstü grubunda din görevlilerinden ayrı bir grupta sınava gireces
-yaşı küçük olanlara da var, 14 yaş altı ve 14-19 gibi katogoriler de var
-kayıtlar için internet sitesinden kayıt olman şart

52 kilo olabilirsin tabi ki ama istemiyorsan şart değil. sağlıklı kilona gel yeter. benim babamdada şeker var ama sadece ilaç kullanıyor. bu beni de motive ediyor tabi güzellik de motive ediyor. ama baktım da sağlık sen de daha fazla motiv. kaynağı

şu sıralar rgl. ilk günleri şiştim mi ne.64 küsürlerde geziyorum dolayısıyla çok hırslı olmicam. 1 aralıkta 62,5 olsam ne mutlu bana

tebrik ederim istanbulda olsam ben de katılmak isterdim. benim veletler de dolmuşa binmeye bayılıyorlar. aslınsa arabayı çoğu zaman kendimize fuzuli yük ediyoruz. sırf araba yüzünden yürüyüş yapamıyoruz. eşime bazen diyorum güzel gnlerde arabasız ama bebek arabalarıyla yürüyüşe çıkalım gidelim gidelim teeeee nerede yorulursak oradan taksi tutup dönelim (önemli not: ikiz bebek arabası ve 3 çocukla dolmuşa binme zorluğundan öte insanların acıyarak bakmasını istemiyoruz. biz keyif yapıyoruz elalem bize acıyo)

ben de salatı tefriciye okumayı düşünüyordum ama daha başlamamıştım. bu sabah kardeşim aradı o kpss tercihleri varmış dua istiyor. Tafrriciyleri birer elden okusak benim kardeşin de duasını araya kaynatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…