Merhaba kızlar,
Bende cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum.
Sanırım sizin takımda ve 14. takımda yer var...
Şöyle bir geçmişe bakdım da gamzeerdi çok güzel kilo vermişsin...
Listenede göz atıcam süpersin valla...
-meal sınavı test şeklinde
-bütün illerde yapılacak
-ilahiyatçılar farklı katagoride yarışacak. biz 19 yaş üstü grubunda din görevlilerinden ayrı bir grupta sınava gireces
-yaşı küçük olanlara da var, 14 yaş altı ve 14-19 gibi katogoriler de var
-kayıtlar için internet sitesinden kayıt olman şart
52 kilo olabilirsin tabi ki ama istemiyorsan şart değil. sağlıklı kilona gel yeter. benim babamdada şeker var ama sadece ilaç kullanıyor. bu beni de motive ediyor tabi güzellik de motive ediyor. ama baktım da sağlık sen de daha fazla motiv. kaynağı
şu sıralar rgl. ilk günleri şiştim mi ne.64 küsürlerde geziyorumdolayısıyla çok hırslı olmicam. 1 aralıkta 62,5 olsam ne mutlu bana
tebrik ederim istanbulda olsam ben de katılmak isterdim. benim veletler de dolmuşa binmeye bayılıyorlar. aslınsa arabayı çoğu zaman kendimize fuzuli yük ediyoruz. sırf araba yüzünden yürüyüş yapamıyoruz. eşime bazen diyorum güzel gnlerde arabasız ama bebek arabalarıyla yürüyüşe çıkalım gidelim gidelim teeeee nerede yorulursak oradan taksi tutup dönelim (önemli not: ikiz bebek arabası ve 3 çocukla dolmuşa binme zorluğundan öte insanların acıyarak bakmasını istemiyoruz. biz keyif yapıyoruz elalem bize acıyo)
ben de salatı tefriciye okumayı düşünüyordum ama daha başlamamıştım. bu sabah kardeşim aradı o kpss tercihleri varmış dua istiyor. Tafrriciyleri birer elden okusak benim kardeşin de duasını araya kaynatsak
-meal sınavı test şeklinde
-bütün illerde yapılacak
-ilahiyatçılar farklı katagoride yarışacak. biz 19 yaş üstü grubunda din görevlilerinden ayrı bir grupta sınava gireces
-yaşı küçük olanlara da var, 14 yaş altı ve 14-19 gibi katogoriler de var
-kayıtlar için internet sitesinden kayıt olman şart
tebrik ederim istanbulda olsam ben de katılmak isterdim. benim veletler de dolmuşa binmeye bayılıyorlar. aslınsa arabayı çoğu zaman kendimize fuzuli yük ediyoruz. sırf araba yüzünden yürüyüş yapamıyoruz. eşime bazen diyorum güzel gnlerde arabasız ama bebek arabalarıyla yürüyüşe çıkalım gidelim gidelim teeeee nerede yorulursak oradan taksi tutup dönelim (önemli not: ikiz bebek arabası ve 3 çocukla dolmuşa binme zorluğundan öte insanların acıyarak bakmasını istemiyoruz. biz keyif yapıyoruz elalem bize acıyo)
ben de salatı tefriciye okumayı düşünüyordum ama daha başlamamıştım. bu sabah kardeşim aradı o kpss tercihleri varmış dua istiyor. Tafrriciyleri birer elden okusak benim kardeşin de duasını araya kaynatsak
Hoşgeldin canım..İki takımda da yer var tabi ama önceliğim 14. takım..Kendini tanıt bakalım şekercim..2 haftalık deneme sürecimizi geçersen takım listemizde olursun inş.Merhaba kızlar,
Bende cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum.
Sanırım sizin takımda ve 14. takımda yer var...
Şöyle bir geçmişe bakdım da gamzeerdi çok güzel kilo vermişsin...
Listenede göz atıcam süpersin valla...
Ben izah edicektim ama gamze açıklamış zaten..Yoğurt karışımını merak ettim nedir acaba?
Ahh canım ben unuttum bunu..Yarından itibaren başlarım inş..Günlük menü altına kaçtane olduğunu yaz ama duanın..Hep birlikte bitirelim..çok teşekkür ederim rabbim hep yanında olsun tüm güzellikleri size nasip etsin bugün kaldığım yerden devam edeçem inşallah allahın izniyle sıkıştırıp yormayım seni çok sağol allah ne muradın varsa nasip etsin inşallah
Çörek otu bende iştah yaptı..Genelde poğaça ve pide üstünde gördüğümdenmidir nedirmerhaba çanım iki gurubun kaptanı da aynı akrep33 seni iki guruptan birine alacaktır eminim bol kilo vermeler kaç kilosun biraz kendin den bahseder misin evet iki haftadır çok güzel kilo veriyorum yoğurt kürü yürüyüş ve plates sayesinde
YOĞURT KÜRÜ :
bir kase yoğurt
bir çaykaşığı zencefil
bir çay kaşığı zerdeçal
bir çay kaşığı tarçın
bir çay kaşığı çörekotu
karıştır her öğünden önce muhakkak ye atlama çok güzel kilo verdirtiyor denemelisin
Yürüyüşlrine kocaman alkışşşbugün bende de bi gaz bi gaz sabah 40 dk yürüdüm...sonra öğle arasında bi kuaföre uğradım 10 dk...50 dk. yine yürüdüm...akşam da arkadaşla son ders yürüyelim bahçede diye anlaştık...sanırım en az 2 saat yürüyüş yapmış olcam...hayır yaptıkça gaza geldim :)
Tost nöbetlerin bşlamış yine zuzummsabah: ılık su, 15 fındık
ara: 1 kayısılı probiyotik yoğurt
Öğlen: 3yk aşure, yeşil çay, 3 çay kaşığı baharat, 1 çay kaşığı bal ile yutuldu
canım tost çekti.arkadaşla paylaşarak yiyeceğiz. saat de 3 oldu e olsun artıkın. akşama da hafif bir yemek sonra bi nar araöğünü
olacak.
Öğlen arası 8dk jillian hareketleri yaptım.
Ohh ne alaaaaMerhaba kozlar ancak simdi gelebildim
Sahur
Yarim paket bisküvi
Topkek
Türk kahvesi
İftar
Yoğurt
1avuc karisik kuru yemiş
1 saat sonra
1 kepçe mercimek corbasi
2 kepçe ispbak
3 köfte
Bol salata
2 küçük sandviç evmegi
Ayran....
2 küçük dlm helva ohhhhh masallahh
Buaralar kzimi WC ue alistirmaya basladik 17 ayi bitecek ayin 21 de gayet güzel yapıyordu 2 kere kakasini Yapti sonra sıkıntı ciste yapmiyor kakayi bezine bile yapmak istemiyor tuvalete getiriyoeum orada yspmiyir ne yapsam bilemedim
Hoşgeldin canım..İki takımda da yer var tabi ama önceliğim 14. takım..Kendini tanıt bakalım şekercim..2 haftalık deneme sürecimizi geçersen takım listemizde olursun inş.
Ben izah edicektim ama gamze açıklamış zaten..
Ahh canım ben unuttum bunu..Yarından itibaren başlarım inş..Günlük menü altına kaçtane olduğunu yaz ama duanın..Hep birlikte bitirelim..
Çörek otu bende iştah yaptı..Genelde poğaça ve pide üstünde gördüğümdenmidir nediraklıma ööle şeyler geldi ve canım istedi dolayısıyla o yüzden koymuyorum artık çörekotu..
Yürüyüşlrine kocaman alkışşş
Tost nöbetlerin bşlamış yine zuzumm
Ohh ne alaaaa
Sahurunu hiç beğenmedim vee akşamki ekmekleri
Ttlım sabır kocaman sabır lazım..Yapıcaktır zamanla hiç merak etme telaş da etme olurmu
hmm benimkiler 26 aylık ben de cişten yana dertliyimBuaralar kzimi WC ue alistirmaya basladik 17 ayi bitecek ayin 21 de gayet güzel yapıyordu 2 kere kakasini Yapti sonra sıkıntı ciste yapmiyor kakayi bezine bile yapmak istemiyor tuvalete getiriyoeum orada yspmiyir ne yapsam bilemedim
Buaralar kzimi WC ue alistirmaya basladik 17 ayi bitecek ayin 21 de gayet güzel yapıyordu 2 kere kakasini Yapti sonra sıkıntı ciste yapmiyor kakayi bezine bile yapmak istemiyor tuvalete getiriyoeum orada yspmiyir ne yapsam bilemedim
hmm benimkiler 26 aylık ben de cişten yana dertliyim
çocuklar 2 yaştan sonra idrarı tutan bırakan kası kontrol edebiliyorlar bu tabi çocuğa göre biraz önce biraz sonra olabiliri. benimkiler de 18 ay gibi çişlerinin geldiğini fark ettiler. 22-23 ay civarı bir tanesi idrarını lazımlığa bırakabildi. ondan önce hep oyun yapıyorlardı. diğeri bu aya kadar hep kardeşiyle lazımlığa oturmaya gitti ama daha yeni idrarını bırakabiliyor. yani anlayacağın 5-6 aydır oyun oynuyoruz.
Benim sıpalarda durum daha vahim. çiş gelince bi tanesini donunu bezini hepsini çıkartıyotuvalete götürüyorum 3 damla yapıyor. bezliyorum giydiriyorum 5 dakika sonra bi daha çiş diyo. kızıyorum oyun ettiniz yeter diye wcye gidiyoruz bi 3 damla daha yapıyor, diyorum çocuk yalan söylememiş.(niye taksit taksit yapıyorlarsa ...) dün akşam yatttıktan sonra (!) arka arkaya 3 defa tuvalet için kalktık. ben de tuvalet eğitiminim tamamlanmasını iple çekiyorum. geçenlerde bir gece bir tanesini bezsiz yatırdım altını ıslatmadı. sonraki günlerde 5-10 dakikaya ıslatınca tekrar bezleyerek devam ediyoruz.
İlk zamanlar olduğu için gayet normal canım..Ufaklık için çok yeni bir durum, alışana kadar zaman geçer..Allah sabrını versin inş.Sabrediyorum ben ama o tuvaletini yapmadogi için cani yaniyor sonra zorla bezine yapiyor tuvalete gidecek oturacak sadece) deli ya
Menüler himmm duzelmeli farkindayim
hmm benimkiler 26 aylık ben de cişten yana dertliyim
çocuklar 2 yaştan sonra idrarı tutan bırakan kası kontrol edebiliyorlar bu tabi çocuğa göre biraz önce biraz sonra olabiliri. benimkiler de 18 ay gibi çişlerinin geldiğini fark ettiler. 22-23 ay civarı bir tanesi idrarını lazımlığa bırakabildi. ondan önce hep oyun yapıyorlardı. diğeri bu aya kadar hep kardeşiyle lazımlığa oturmaya gitti ama daha yeni idrarını bırakabiliyor. yani anlayacağın 5-6 aydır oyun oynuyoruz.
Benim sıpalarda durum daha vahim. çiş gelince bi tanesini donunu bezini hepsini çıkartıyotuvalete götürüyorum 3 damla yapıyor. bezliyorum giydiriyorum 5 dakika sonra bi daha çiş diyo. kızıyorum oyun ettiniz yeter diye wcye gidiyoruz bi 3 damla daha yapıyor, diyorum çocuk yalan söylememiş.(niye taksit taksit yapıyorlarsa ...) dün akşam yatttıktan sonra (!) arka arkaya 3 defa tuvalet için kalktık. ben de tuvalet eğitiminim tamamlanmasını iple çekiyorum. geçenlerde bir gece bir tanesini bezsiz yatırdım altını ıslatmadı. sonraki günlerde 5-10 dakikaya ıslatınca tekrar bezleyerek devam ediyoruz.
SABAH: adaçayı bir dilim kızarmış ekmek maydonozlu köy peyniri domatesli kekikli salata yoğurt karışımı
ARA:elma
öğlen : yarım dürüm döner sade yoğurt karışımı
ARA: nar
AKŞAM:tarhana çorbası taze fasulye havuç turp salatası yoğurt karışımı
ARA:3 tane çeviz
SPOR: yürüyüş, pazara gidilecek yine yürüyüş ve plates
KİTAP: kuran-ı kerim çevşen sözler 4444 salat-ı tefriçiye (1560 tane oldu)
sınırsız yeşil çay siyah çay nesçafe ve 4litre su
merhaba çanım iki gurubun kaptanı da aynı akrep33 seni iki guruptan birine alacaktır eminim bol kilo vermeler kaç kilosun biraz kendin den bahseder misin evet iki haftadır çok güzel kilo veriyorum yoğurt kürü yürüyüş ve plates sayesinde
YOĞURT KÜRÜ :
bir kase yoğurt
bir çaykaşığı zencefil
bir çay kaşığı zerdeçal
bir çay kaşığı tarçın
bir çay kaşığı çörekotu
karıştır her öğünden önce muhakkak ye atlama çok güzel kilo verdirtiyor denemelisin
Ay çok teşekkür ederim kızlar ilginiz için...
4. takıma girmiş bulunmaktayım.
Nasıl dolduysam 70..79 kg aralığına yazıyorum.
Burayada bakınıcam fırsat buldukça.
Sizden öğreneceğim çok şey var.
Bende akşam malzemelerimi alıp yarından itibaren başlıyım...
Platesin cd si olmasına ragmen çözemedim ben o işi.
Ama spor yapmaya çalışıyorum.
Kısaca ben, 24 yaşındayım evliyim 7,5 aylık oğluşum var.
Evlendiğimde 6 ay içinde 10 kilo aldım.
6. ayımda 74 kiloyla hamile kaldım.Doğuma 105 kiloyla gittim.
Geldiğimde 95 kiloydum.Ve 7 ay içinde kendiliğinden fazla kasmadan 78 kiloyu gördüm.
Cuma gününden veri dikkat ediyorum şuan 75.80 in.
Kociş bana iradesizsin diyince başladı herşey ve burdayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?