Hemen öncesi şekerim..Yoğurt yiyosun ve zaten mide yarı şişiyor yer kaldıysa menünü yiyosunNormal öğünlerden nekadar önce yiyorsunuz kızlar?
Tatlım necafeden uzak ol..Acaip selülit yapar, ödem yapar..
Suyun hrika, menün harika e sen zaten harikasın
Yok canım aslen Sakarya lıyım 1999 yılındaki depremden sonra fethiye ye geldik ve burda kalmaya devam ettik izmşrli bi arkadaşım önerdi doktoru bende gittim görüştüm fethiye de yaşadığım için mail yoluyla ve 15 güne bi ben giderek zayıflıyorum evdeki tartımla oradaki tartı arasında da sadece 100 gram gibi oynuyor o kadar
hmm benimkiler 26 aylık ben de cişten yana dertliyim
çocuklar 2 yaştan sonra idrarı tutan bırakan kası kontrol edebiliyorlar bu tabi çocuğa göre biraz önce biraz sonra olabiliri. benimkiler de 18 ay gibi çişlerinin geldiğini fark ettiler. 22-23 ay civarı bir tanesi idrarını lazımlığa bırakabildi. ondan önce hep oyun yapıyorlardı. diğeri bu aya kadar hep kardeşiyle lazımlığa oturmaya gitti ama daha yeni idrarını bırakabiliyor. yani anlayacağın 5-6 aydır oyun oynuyoruz.
Benim sıpalarda durum daha vahim. çiş gelince bi tanesini donunu bezini hepsini çıkartıyotuvalete götürüyorum 3 damla yapıyor. bezliyorum giydiriyorum 5 dakika sonra bi daha çiş diyo. kızıyorum oyun ettiniz yeter diye wcye gidiyoruz bi 3 damla daha yapıyor, diyorum çocuk yalan söylememiş.(niye taksit taksit yapıyorlarsa ...) dün akşam yatttıktan sonra (!) arka arkaya 3 defa tuvalet için kalktık. ben de tuvalet eğitiminim tamamlanmasını iple çekiyorum. geçenlerde bir gece bir tanesini bezsiz yatırdım altını ıslatmadı. sonraki günlerde 5-10 dakikaya ıslatınca tekrar bezleyerek devam ediyoruz.
slm kızlar aranıza katılabılır mıyım?
Katılabilirsin tabii hayatım..
Kendini tanıtırmısın bize
ben Ayşenur 19 yasımdayım 170 boyum ve 1 yıllık evlıyım ögrencıyım.. evlendıgımden berı 11kılo falan aldım önceden 65-67 kıloydum ve 79 uda gordum tartıda yıkıldımve böyle bır yarışmada daha cok motıve olacağımı düşündüm benı aranıza aldığınız için cok teşekkür ederım
canim WC eğitiminde geceli gündüzlü cikarmak gerekiyormus burada desene benin baya yolum varhmm benimkiler 26 aylık ben de cişten yana dertliyim
çocuklar 2 yaştan sonra idrarı tutan bırakan kası kontrol edebiliyorlar bu tabi çocuğa göre biraz önce biraz sonra olabiliri. benimkiler de 18 ay gibi çişlerinin geldiğini fark ettiler. 22-23 ay civarı bir tanesi idrarını lazımlığa bırakabildi. ondan önce hep oyun yapıyorlardı. diğeri bu aya kadar hep kardeşiyle lazımlığa oturmaya gitti ama daha yeni idrarını bırakabiliyor. yani anlayacağın 5-6 aydır oyun oynuyoruz.
Benim sıpalarda durum daha vahim. çiş gelince bi tanesini donunu bezini hepsini çıkartıyotuvalete götürüyorum 3 damla yapıyor. bezliyorum giydiriyorum 5 dakika sonra bi daha çiş diyo. kızıyorum oyun ettiniz yeter diye wcye gidiyoruz bi 3 damla daha yapıyor, diyorum çocuk yalan söylememiş.(niye taksit taksit yapıyorlarsa ...) dün akşam yatttıktan sonra (!) arka arkaya 3 defa tuvalet için kalktık. ben de tuvalet eğitiminim tamamlanmasını iple çekiyorum. geçenlerde bir gece bir tanesini bezsiz yatırdım altını ıslatmadı. sonraki günlerde 5-10 dakikaya ıslatınca tekrar bezleyerek devam ediyoruz.
Yavaş. Yavaş badlayalim teyzesi17 ay erken değil mi?? Hepsi ilk zamanlarda mutlaka kabız oluyorlar..bi müddet sonra geçer inşallah...
Aman silinti olmasında ...Kızım tuvalete başlayınca baktım taksit taksit çişini yapıyor bir de resmen ikinarak..tabi bi panikle çocuk ürolojiye gittik...meğer 5-6 yaşına kadar mesane kontrolü tutarsız olduğundan oluyormuş o taksitler...
Aminnnnİlk zamanlar olduğu için gayet normal canım..Ufaklık için çok yeni bir durum, alışana kadar zaman geçer..Allah sabrını versin inş.
Cidden zor durumlr bu durumlar. Boşuna annelik cennetlik değil yani..Allah sabır ve kolaylık versin sizlere
SABAH: adaçayı bir dilim kızarmış ekmek maydonozlu köy peyniri domatesli kekikli salata yoğurt karışımı
ARA:elma
öğlen : yarım dürüm döner sade yoğurt karışımı
ARA: nar
AKŞAM:tarhana çorbası taze fasulye havuç turp salatası yoğurt karışımı
ARA:3 tane çeviz
SPOR: yürüyüş, pazara gidilecek yine yürüyüş ve plates
KİTAP: kuran-ı kerim çevşen sözler 4444 salat-ı tefriçiye (1560 tane oldu)
sınırsız yeşil çay siyah çay nesçafe ve 4litre su
Ahh o kocişşlerrr
Tatlım şu an için yeni olduğundn hi bir takıma girmiş sayılmazsın..Senin seçimin karar senin şekerim, bekleriz her zaman :13:
Hemen öncesi şekerim..Yoğurt yiyosun ve zaten mide yarı şişiyor yer kaldıysa menünü yiyosun
ben Ayşenur 19 yasımdayım 170 boyum ve 1 yıllık evlıyım ögrencıyım.. evlendıgımden berı 11kılo falan aldım önceden 65-67 kıloydum ve 79 uda gordum tartıda yıkıldımve böyle bır yarışmada daha cok motıve olacağımı düşündüm benı aranıza aldığınız için cok teşekkür ederım
Yaşında daha küçükmüş ne hoşş:)
Metabolizman hızlıdır diye düşünüyorum.
Azimlenmişsin kesinlikle başarıcaksın.
Bak şimdiden inandım ben
Asla vazgeçme olur mu?
cok tesekkur ederım cnm galıba metebolizmam hızlı hemen kılo alıp verıyorum
Hepimiz saglikla citir hatunlar olalim.ins canim
Kesinlile doğru düşünmüşsün canım..ben Ayşenur 19 yasımdayım 170 boyum ve 1 yıllık evlıyım ögrencıyım.. evlendıgımden berı 11kılo falan aldım önceden 65-67 kıloydum ve 79 uda gordum tartıda yıkıldımve böyle bır yarışmada daha cok motıve olacağımı düşündüm benı aranıza aldığınız için cok teşekkür ederım
Yok canım henüz deneme süresindesin, ben buraya not bırakmışsın diye yazıyorum anladım niyetinde burada kalmak istediğini o yüzden gel diyorum.. Yoksa karışmam kimsenin isteğine..Ahh ki ne ah...
Kelimeleri hala kulaklarımda.
Görecek ama gününü.
Hediyelerimi alim forumda bulduğum her yere eklicem
Teşekkür ederim bilgiler için canım...
Gerçekden mi..
Yani 2. takımda olayım desem burdada deneme süresi olucak sonrasında mı takıma alınıcam...
Diğer takıma ayıp olur sanki,ama ilk burayı görmüştüm sizinle olmayıda çok isterim...
Burda yer yok diyerekden 4. takımda buyur edince orayada yazmaya başladım...
Tühhh
Ben sizi görünce takıma girmeye karar vermiştim :)
Hep birlikte vazgeçmeyelim.Gitsin kilocuklarYaşında daha küçükmüş ne hoşş:)
Metabolizman hızlıdır diye düşünüyorum.
Azimlenmişsin kesinlikle başarıcaksın.
Bak şimdiden inandım ben
Asla vazgeçme olur mu?
Bu sefer gitsin kilolar geri gelmesinler canım..cok tesekkur ederım cnm galıba metebolizmam hızlı hemen kılo alıp verıyorum
İftar : 2 mantar kurabiye ile okulda açtım
5 yk sebzeli pilav
2 ızgara kofte
domates biber
3 yk yoğurt karışımı
sahur : 1 mandalina
yarım armut
2 yk yoğurt karışımı
1.5 lt su
kitap : hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?