Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dogru ya sen Fethiyedeydin degil mi? Akil kalmamis bende. Guzel yerdir. Ama yerli halkini cok fazla sevememistim. Oradayken hep Istanbullular ile gorusurdum.

Selam kizlar haftasonu surekli disardaydik sayfamiza giremedim. Seldom, hedef52 okudum ama cevap yazamadim. Hepinizi optum.

Karbeyazi hos geldin. Akrep33 arkadasimiz cevap yazacaktir. Iki hafta deneme suresinden sonra grubumuza katilabiliyorsun. Mesaj paylasiminin cok olmasi lazim. Zayiflama yolculugunda kararli oldugunun gorulmesi icin 2 hafta sure konulmus. Burada yediklerimizin listesini paylasiyoruz. Dogru bedlenmeyle ilgili arkadaslarimiz yorumlar yapabiliyorlar. Cuma sabahlari da tartilip bildirim yapiyoruz.

dun ve onceki gun yediklerimi yazmamisim yahu
onceki gunu hatielamiyorum ama dunu yazayim hatirladigim kadariyla.
sabah az biraz patates kizartmasi,asure (su asure fasli bitse de zavalli asureler benden kurtulsalar)
ogle yogurt karisimi bol salata kuru fasulye
aksam yogurt karisimi bol salata kuru fasulye maden suyu

40 dk yuruyus enaz 3 lt su,iki fincan bitki cayi
kitap 3-4 sayfa sartlari zorlayarak okuyabiliyorum

hedef benim buyuk ile senin ikizler ayni yastalar galiba.benim ki 28 eylul dogumlu.

Banyo pırıl pırıl oldu, ikindi kılındı, akşam yemeğinin ön çalışması yapıldı, çamaşaırlar toplandı..

Buraları azıcık turladıktan sonra akrep giyinip süslenip okula doğru yol alıcak

Gamzecim yatsıdan sonra bugünün salavatı okunup sana rapor verilecek aklımda yani unutmadım tamammı zuzumm

Katılabilirsin tabii hayatım..
Kendini tanıtırmısın bize

ben Ayşenur 19 yasımdayım 170 boyum ve 1 yıllık evlıyım ögrencıyım.. evlendıgımden berı 11kılo falan aldım önceden 65-67 kıloydum ve 79 uda gordum tartıda yıkıldım ve böyle bır yarışmada daha cok motıve olacağımı düşündüm benı aranıza aldığınız için cok teşekkür ederım

ben 1.60 boydayim ve 79 kiloyu gordum.yikilma neresinden donersen kardir deyip hosgeldin diyeyim.

[/QUOTE]ben 1.60 boydayim ve 79 kiloyu gordum.yikilma neresinden donersen kardir deyip hosgeldin diyeyim.[/QUOTE]

hoşbuldum cnm senin adın nedir? :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
canim WC eğitiminde geceli gündüzlü cikarmak gerekiyormus burada desene benin baya yolum var

17 ay erken değil mi?? Hepsi ilk zamanlarda mutlaka kabız oluyorlar..bi müddet sonra geçer inşallah...
Yavaş. Yavaş badlayalim teyzesi))
Aman silinti olmasında ...))
Aminnnn

Yaninda reklamlara cikarsin yoğurtla zayıflayan kizz)))taktir ediyorum seni

Ahh o kocişşlerrr

Tatlım şu an için yeni olduğundn hi bir takıma girmiş sayılmazsın..Senin seçimin karar senin şekerim, bekleriz her zaman :13:

Hemen öncesi şekerim..Yoğurt yiyosun ve zaten mide yarı şişiyor yer kaldıysa menünü yiyosun

Ahh ki ne ah...

Kelimeleri hala kulaklarımda.
Görecek ama gününü.
Hediyelerimi alim forumda bulduğum her yere eklicem

Teşekkür ederim bilgiler için canım...

Gerçekden mi..
Yani 2. takımda olayım desem burdada deneme süresi olucak sonrasında mı takıma alınıcam...

Diğer takıma ayıp olur sanki,ama ilk burayı görmüştüm sizinle olmayıda çok isterim...
Burda yer yok diyerekden 4. takımda buyur edince orayada yazmaya başladım...

Tühhh

Ben sizi görünce takıma girmeye karar vermiştim :)

Yaşında daha küçükmüş ne hoşş:)

Metabolizman hızlıdır diye düşünüyorum.
Azimlenmişsin kesinlikle başarıcaksın.
Bak şimdiden inandım ben

Asla vazgeçme olur mu?

Bak şimdiden inandım ben

Asla vazgeçme olur mu?

cok tesekkur ederım cnm galıba metebolizmam hızlı hemen kılo alıp verıyorum

İftar : 2 mantar kurabiye ile okulda açtım
5 yk sebzeli pilav
2 ızgara kofte
domates biber
3 yk yoğurt karışımı

sahur : 1 mandalina
yarım armut
2 yk yoğurt karışımı

1.5 lt su

kitap : hoca

Kesinlile doğru düşünmüşsün canım..
Hoşgeldin
2 hafta deneme süremiz var, bu süre içinde gerçekten kilo vermek istediğini bol paylaşımla bizlere gösterirsen takım listesindesin canım..

Yok canım henüz deneme süresindesin, ben buraya not bırakmışsın diye yazıyorum anladım niyetinde burada kalmak istediğini o yüzden gel diyorum.. Yoksa karışmam kimsenin isteğine..
Sen buraya gelmek istediğini söyle hiç ayıp olmaz şekerim merak yapma..

Bak şimdiden inandım ben

Asla vazgeçme olur mu?

Hep birlikte vazgeçmeyelim.Gitsin kilocuklar
cok tesekkur ederım cnm galıba metebolizmam hızlı hemen kılo alıp verıyorum
Bu sefer gitsin kilolar geri gelmesinler canım..
İftar : 2 mantar kurabiye ile okulda açtım
5 yk sebzeli pilav
2 ızgara kofte
domates biber
3 yk yoğurt karışımı

sahur : 1 mandalina
yarım armut
2 yk yoğurt karışımı

1.5 lt su

kitap : hoca

Kitabı merak ettim, içeriği nedir canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…