Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben 1.60 boydayim ve 79 kiloyu gordum.yikilma neresinden donersen kardir deyip hosgeldin diyeyim.

Hahayyyyy alemsiniz :))))) bende 162yim 104ü gördüm yikilmadim walla :) 79u gordugumde bayram etcem ben :) siziiiin yasinizdayken diye başlıca da o zamanda 65 falandim yani...oyyy oy nerelere gidem ben :)

Kaptancim ahmet davutoglunun biyografisi...çok etkileyici tavsiye ederim

Hahayyyyy alemsiniz :))))) bende 162yim 104ü gördüm yikilmadim walla :) 79u gordugumde bayram etcem ben :) siziiiin yasinizdayken diye başlıca da o zamanda 65 falandim yani...oyyy oy nerelere gidem ben :)

inş zayıflarsın cnm ama bende bebekte yok ve yenı 1 yıllık evlıyım dur demesem bu kılolar gıder ilerı
bıde bende yüksek kolestrol var ve kanımda yaglanma var gecen gun ogrendım dıyet yapmam ve yedıklerıme dıkkat etmem lzım hep bu kılodan oldu valla

Son düzenleyen: Moderatör:

Tabi tatlım daha çok miniksin :) şimdiden kurtul bu yuklerden sonra daha zor oluyor...

sabah: (11:30) 3 zeytın, 1 haslanmıs yumurta beyazı, 1 kk kadar peynır, yarım domates, bıraz taze sogan,sekersız cay, 2 dılım kadar kepeklı ekmek
(gec kahvaltı yaptıgım için öglen yemegı yıyemedım ama meyvele gecıstırdım)
ara: 1 hurma, 1 mandalina, yarım muz
akşam: (19:35)
1 kase ıspanak yemegı
1 dılım kepeklı ekmek
(yarın su içmeye baslıycam)

inş gırerım lısteye cnm

Beni de güldürdün yahuu
Tatlım o zaman günde en az 1 saat yürüyüş görmek istiyorum menü listende hem de en tempolusundan..

Tatlm sabah yumurtanın sarısı nerde? Kahvaltına bol yeşillik de ekle şekerim..
Kahvaltı sonrası diğr öğünlerde ekmekden uzak dur..
Su istiyorum, spor istiyorum ha bir de olmazsa olmazımız kitap canım, kitap da istiyorum listende, lütfen:13:

sen de cok tatlisin:))en kisa zamanda gorursun 70 leri insallah.

Son düzenleme:
Karbeyazi tekrar hosgeldin canim.

Akrep33'um bu haftasonu seninle konustugumuz konulari hallettim canim.
Hic bir isi yarina birakmamak lazimmis ustumden bir yuk kalkti. Sen harika bir kadinsin. Iyi ki varsin. Musait oldugunda goruselim.

Seldom yuruyusler, kosturmacalar derken bir bakmissin kilolar gitmis, seker normale donmus. Bu arada sana soz veren kisi sozunu tuttu mu? Iyi haberlerini bekliyoruz.

Hedef52 bu hafta nasil gidiyor. Bak gecen hafta spor yapmadim. Bu haftayi da yapmadi say. Eee surekli disarida yemek yedigimi de dusunursek beni alt edebilirsin. 62 yi unutmadin degil mi?

Yaaa kizlar sizleri de bir kac saat bos birakmaya gelmiyor ne cok sey yazmissiniz

Bugun
Sabah 1/4 d ekmek 2 k.k peynir (ayak ustu kahvalti modeli)
1 fincan kahve

Oglen 1 kase corba diger 1/4 d. Ekmek

Ara 1 b ayran

Aksam 1/2 yufka ile peynirli gozleme
1.5 d ekmek, et sote

Su icmeyi unuttum. Mp4 ile ingilizce konusma alistirmalarini dinledim, uyurken de bir kac sayfa cocuklara soz gecirme sanatini okuyacagim cok ara verdim kitabi bitirmem lazim. Daha bir yigin okumam gereken kitap var.

bugün yediklerim
sabah bol yesillik peynir yumurta elma
ogle yogurt karisimi, bol salata,mercimek corba,3-4 kaşık sutlac
aksam yogurt karışımı,yoğurtlu çorba ,1 köfte ,bol bol salata,3 ceviz,bir meyve

yuruyus yapamadim,60 mekik,40 yarim $inav,en az uc lt su,uc bardak bitki cayi

Ben de 7 kg almistim, esim annemi gordugu anda iki eliyle havada vazo cizermis gibi yapip 'goruyorsun degil mi? Kiziniza cok iyi baktim' demisti cok gulmustum. Gece 12 de bile tatli yemeye goturmek iyi bakmak anlamina geliyor demek ki bunu evlenince anladim

Peki senin yeme aliskanliginda neler degisti? Ne kadar gencmissin masallah .Ayyyy yari yasimda birini gorunce yaslandigimi hissettim :18:

Canim Allah bu sureci kolaylikla atlatmani nasip etsin.

Ben bu sureci bir a4 kagit ile cozdum. Kagida bir onceki gece sorunsuz uyudugunda ve ciş problemi yasamadiginda (gece degilde gunduz altina kacirirdi) bir isaret koyardim. Her hafta basinda bir istegini ogrenir ve o seyi yapardim. Gecen yil trt1 de superdadi diye bir program vardi. Superdadi bir kartona problemi temsil eden simgesel resimler yapistirmisti yanlarindaki kutucuklara da her dogru davranis icin 1 gulen yuz yapistiriyordu. Aklin yolu birmis deyip gulmustum. Benim bitirmeyi istedigim, cocuklara soz gecirme sanati kitabinda da benzer seyler yaziyor. Kizim okumayi ogrendigi icin yapilmasini istedigim davranislarin listesini yaptim altina da bu kurallara uyulmamasi halinde tv ve gezme hakki kullanilmayacak yazdim. Hic bir sekilde tolerans gostermedim. Cunku kizim ilgi cekmek icin bizi parmaginda oynatiyordu. 10 kez uyandiracak kadar da bahane uretme kapasitesiyle donatilmis uykusuz bir prensesti. Seninkiler bir de ikiz Allah yardimcin olsun. Ama denemeni ve bahsettigim programin videolarini izlemeni tavsiye ederim. Yine de her cocugun kullanim kilavuzu farkli ve bu kilavuzu yazacak olan sensin. Eminim icinde bir yerlerde bunun cozum yolu var. Ikiz anneleri cennetlik diyorum daha ne diyeyim

Son düzenleme:

Siyahbeyaz masallah kararli ve azimli gorunuyorsun.

canim senin kizinkac yaşında idi.benimki 26 aylik.anlattigin a4 kâğıtlı cozumu denesem aanlarmi yoksa kucuk mu daha.bir de benimki de geceokadar cok kalkiyor ki.bende bir de 10 aylık bebek var:) hic abartmiyorum gece en az 8-10 kez kalkıyorum.bana bi fikir ver arkadasim duami al,cok perisanim bu konuda

yazdigimi okudumda ne kadar acikli olmus.ama gercekten uyku konusunda zor durumdayim.

Urkutmemek için yavaştan alıyorum :) bunca sene bekledim akil hareket etmeye çalışıyorum...benim kız da okuma öğreniyor amaaaaa ben cinnet noktasındayım :/ benim prenses üstün potansiyelli bir de!!! Ne absürd sorunlar yaşıyoruz bi görsen halimizi :)

Subatta 79.9 kotumser bir tavir degil mi? Sen o rakamlari Ocak ayinda sollarsin canim.

Dr.la belirledigimiz hedef o...erken olursa da hayır demem yani :)

Süper olmuş masallah..hele mekiklere bayildim...

Güzel haberlerini bekliyordum canım Görüşelim tabi...Senle görüşmek güzel

Bu arada hedef bugün sabah bir cee dedi sonra görünmedi ne olduki acaba??

Gamzenin sıkıntısının yinelediğini hissediyorum, kuzuu lütfen üzme kendini hiç bir kuvvet anne ile evlat arasına giremez..Bugünler de geçecek senin için sadece bir anı olarak kalıcak merak etme şekercik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…