ben Ayşenur 19 yasımdayım 170 boyum ve 1 yıllık evlıyım ögrencıyım.. evlendıgımden berı 11kılo falan aldım önceden 65-67 kıloydum ve 79 uda gordum tartıda yıkıldımve böyle bır yarışmada daha cok motıve olacağımı düşündüm benı aranıza aldığınız için cok teşekkür ederım
ben 1.60 boydayim ve 79 kiloyu gordum.yikilma neresinden donersen kardir deyip hosgeldin diyeyim.
Kesinlile doğru düşünmüşsün canım..
Hoşgeldin
2 hafta deneme süremiz var, bu süre içinde gerçekten kilo vermek istediğini bol paylaşımla bizlere gösterirsen takım listesindesin canım..
Yok canım henüz deneme süresindesin, ben buraya not bırakmışsın diye yazıyorum anladım niyetinde burada kalmak istediğini o yüzden gel diyorum.. Yoksa karışmam kimsenin isteğine..
Sen buraya gelmek istediğini söyle hiç ayıp olmaz şekerim merak yapma..
Hep birlikte vazgeçmeyelim.Gitsin kilocuklar
Bu sefer gitsin kilolar geri gelmesinler canım..
Kitabı merak ettim, içeriği nedir canım?
Hahayyyyy alemsiniz :))))) bende 162yim 104ü gördüm yikilmadim walla :) 79u gordugumde bayram etcem ben :) siziiiin yasinizdayken diye başlıca da o zamanda 65 falandim yani...oyyy oy nerelere gidem ben :)
inş zayıflarsın cnm ama bende bebekte yok ve yenı 1 yıllık evlıyım dur demesem bu kılolar gıder ilerı
bıde bende yüksek kolestrol var ve kanımda yaglanma var gecen gun ogrendım dıyet yapmam ve yedıklerıme dıkkat etmem lzım hep bu kılodan oldu valla
evet haklısın cnm elımden geldıgınce dıkkat edıyorumTabi tatlım daha çok miniksin :) şimdiden kurtul bu yuklerden sonra daha zor oluyor...
Kesinlile doğru düşünmüşsün canım..
Hoşgeldin
2 hafta deneme süremiz var, bu süre içinde gerçekten kilo vermek istediğini bol paylaşımla bizlere gösterirsen takım listesindesin canım..
Bu sefer gitsin kilolar geri gelmesinler canım..
Beni de güldürdün yahuuHahayyyyy alemsiniz :))))) bende 162yim 104ü gördüm yikilmadim walla :) 79u gordugumde bayram etcem ben :) siziiiin yasinizdayken diye başlıca da o zamanda 65 falandim yani...oyyy oy nerelere gidem ben :)
Tatlım o zaman günde en az 1 saat yürüyüş görmek istiyorum menü listende hem de en tempolusundan..inş zayıflarsın cnm ama bende bebekte yok ve yenı 1 yıllık evlıyım dur demesem bu kılolar gıder ilerı
bıde bende yüksek kolestrol var ve kanımda yaglanma var gecen gun ogrendım dıyet yapmam ve yedıklerıme dıkkat etmem lzım hep bu kılodan oldu valla
sabah: (11:30) 3 zeytın, 1 haslanmıs yumurta beyazı, 1 kk kadar peynır, yarım domates, bıraz taze sogan,sekersız cay, 2 dılım kadar kepeklı ekmek
(gec kahvaltı yaptıgım için öglen yemegı yıyemedım ama meyvele gecıstırdım)
ara: 1 hurma, 1 mandalina, yarım muz
akşam: (19:35)
1 kase ıspanak yemegı
1 dılım kepeklı ekmek
(yarın su içmeye baslıycam)
Hahayyyyy alemsiniz :))))) bende 162yim 104ü gördüm yikilmadim walla :) 79u gordugumde bayram etcem ben :) siziiiin yasinizdayken diye başlıca da o zamanda 65 falandim yani...oyyy oy nerelere gidem ben :)
sen de cok tatlisin:))en kisa zamanda gorursun 70 leri insallah.
Amin amin inşallah...şubatta 70lerdeyim :) 79.9 yani :)
ben Ayşenur 19 yasımdayım 170 boyum ve 1 yıllık evlıyım ögrencıyım.. evlendıgımden berı 11kılo falan aldım önceden 65-67 kıloydum ve 79 uda gordum tartıda yıkıldımve böyle bır yarışmada daha cok motıve olacağımı düşündüm benı aranıza aldığınız için cok teşekkür ederım
hmm benimkiler 26 aylık ben de cişten yana dertliyim
çocuklar 2 yaştan sonra idrarı tutan bırakan kası kontrol edebiliyorlar bu tabi çocuğa göre biraz önce biraz sonra olabiliri. benimkiler de 18 ay gibi çişlerinin geldiğini fark ettiler. 22-23 ay civarı bir tanesi idrarını lazımlığa bırakabildi. ondan önce hep oyun yapıyorlardı. diğeri bu aya kadar hep kardeşiyle lazımlığa oturmaya gitti ama daha yeni idrarını bırakabiliyor. yani anlayacağın 5-6 aydır oyun oynuyoruz.
Benim sıpalarda durum daha vahim. çiş gelince bi tanesini donunu bezini hepsini çıkartıyotuvalete götürüyorum 3 damla yapıyor. bezliyorum giydiriyorum 5 dakika sonra bi daha çiş diyo. kızıyorum oyun ettiniz yeter diye wcye gidiyoruz bi 3 damla daha yapıyor, diyorum çocuk yalan söylememiş.(niye taksit taksit yapıyorlarsa ...) dün akşam yatttıktan sonra (!) arka arkaya 3 defa tuvalet için kalktık. ben de tuvalet eğitiminim tamamlanmasını iple çekiyorum. geçenlerde bir gece bir tanesini bezsiz yatırdım altını ıslatmadı. sonraki günlerde 5-10 dakikaya ıslatınca tekrar bezleyerek devam ediyoruz.
bugün yediklerim
sabah bol yesillik peynir yumurta elma
ogle yogurt karisimi, bol salata,mercimek corba,3-4 kaşık sutlac
aksam yogurt karışımı,yoğurtlu çorba ,1 köfte ,bol bol salata,3 ceviz,bir meyve
yuruyus yapamadim,60 mekik,40 yarim $inav,en az uc lt su,uc bardak bitki cayi
Canim Allah bu sureci kolaylikla atlatmani nasip etsin.
Ben bu sureci bir a4 kagit ile cozdum. Kagida bir onceki gece sorunsuz uyudugunda ve ciş problemi yasamadiginda (gece degilde gunduz altina kacirirdi) bir isaret koyardim. Her hafta basinda bir istegini ogrenir ve o seyi yapardim. Gecen yil trt1 de superdadi diye bir program vardi. Superdadi bir kartona problemi temsil eden simgesel resimler yapistirmisti yanlarindaki kutucuklara da her dogru davranis icin 1 gulen yuz yapistiriyordu. Aklin yolu birmis deyip gulmustum. Benim bitirmeyi istedigim, cocuklara soz gecirme sanati kitabinda da benzer seyler yaziyor. Kizim okumayi ogrendigi icin yapilmasini istedigim davranislarin listesini yaptim altina da bu kurallara uyulmamasi halinde tv ve gezme hakki kullanilmayacak yazdim. Hic bir sekilde tolerans gostermedim. Cunku kizim ilgi cekmek icin bizi parmaginda oynatiyordu. 10 kez uyandiracak kadar da bahane uretme kapasitesiyle donatilmis uykusuz bir prensesti. Seninkiler bir de ikiz Allah yardimcin olsun. Ama denemeni ve bahsettigim programin videolarini izlemeni tavsiye ederim. Yine de her cocugun kullanim kilavuzu farkli ve bu kilavuzu yazacak olan sensin. Eminim icinde bir yerlerde bunun cozum yolu var. Ikiz anneleri cennetlik diyorum daha ne diyeyim
ewet kararliyim.ama tatli gorunce biraz yiyorum.en azindan abur cubur yemiyorum artik.bu bile kilo vermemi sagladi.Siyahbeyaz masallah kararli ve azimli gorunuyorsun.
Karbeyazi tekrar hosgeldin canim.
Akrep33'um bu haftasonu seninle konustugumuz konulari hallettim canim.
Hic bir isi yarina birakmamak lazimmis ustumden bir yuk kalkti. Sen harika bir kadinsin. Iyi ki varsin. Musait oldugunda goruselim.
Seldom yuruyusler, kosturmacalar derken bir bakmissin kilolar gitmis, seker normale donmus. Bu arada sana soz veren kisi sozunu tuttu mu? Iyi haberlerini bekliyoruz.
Hedef52 bu hafta nasil gidiyor. Bak gecen hafta spor yapmadim. Bu haftayi da yapmadi say. Eee surekli disarida yemek yedigimi de dusunursek beni alt edebilirsin. 62 yi unutmadin degil mi?
Yaaa kizlar sizleri de bir kac saat bos birakmaya gelmiyor ne cok sey yazmissiniz
Bugun
Sabah 1/4 d ekmek 2 k.k peynir (ayak ustu kahvalti modeli)
1 fincan kahve
Oglen 1 kase corba diger 1/4 d. Ekmek
Ara 1 b ayran
Aksam 1/2 yufka ile peynirli gozleme
1.5 d ekmek, et sote
Su icmeyi unuttum. Mp4 ile ingilizce konusma alistirmalarini dinledim, uyurken de bir kac sayfa cocuklara soz gecirme sanatini okuyacagim cok ara verdim kitabi bitirmem lazim. Daha bir yigin okumam gereken kitap var.
Subatta 79.9 kotumser bir tavir degil mi? Sen o rakamlari Ocak ayinda sollarsin canim.
bugün yediklerim
sabah bol yesillik peynir yumurta elma
ogle yogurt karisimi, bol salata,mercimek corba,3-4 kaşık sutlac
aksam yogurt karışımı,yoğurtlu çorba ,1 köfte ,bol bol salata,3 ceviz,bir meyve
yuruyus yapamadim,60 mekik,40 yarim $inav,en az uc lt su,uc bardak bitki cayi
Güzel haberlerini bekliyordum canımKarbeyazi tekrar hosgeldin canim.
Akrep33'um bu haftasonu seninle konustugumuz konulari hallettim canim.
Hic bir isi yarina birakmamak lazimmis ustumden bir yuk kalkti. Sen harika bir kadinsin. Iyi ki varsin. Musait oldugunda goruselim.
Seldom yuruyusler, kosturmacalar derken bir bakmissin kilolar gitmis, seker normale donmus. Bu arada sana soz veren kisi sozunu tuttu mu? Iyi haberlerini bekliyoruz.
Hedef52 bu hafta nasil gidiyor. Bak gecen hafta spor yapmadim. Bu haftayi da yapmadi say. Eee surekli disarida yemek yedigimi de dusunursek beni alt edebilirsin. 62 yi unutmadin degil mi?
Yaaa kizlar sizleri de bir kac saat bos birakmaya gelmiyor ne cok sey yazmissiniz
Bugun
Sabah 1/4 d ekmek 2 k.k peynir (ayak ustu kahvalti modeli)
1 fincan kahve
Oglen 1 kase corba diger 1/4 d. Ekmek
Ara 1 b ayran
Aksam 1/2 yufka ile peynirli gozleme
1.5 d ekmek, et sote
Su icmeyi unuttum. Mp4 ile ingilizce konusma alistirmalarini dinledim, uyurken de bir kac sayfa cocuklara soz gecirme sanatini okuyacagim cok ara verdim kitabi bitirmem lazim. Daha bir yigin okumam gereken kitap var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?