- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Ben de 7 kg almistim, esim annemi gordugu anda iki eliyle havada vazo cizermis gibi yapip 'goruyorsun degil mi? Kiziniza cok iyi baktim' demisti cok gulmustum. Gece 12 de bile tatli yemeye goturmek iyi bakmak anlamina geliyor demek ki bunu evlenince anladim
Peki senin yeme aliskanliginda neler degisti? Ne kadar gencmissin masallah .Ayyyy yari yasimda birini gorunce yaslandigimi hissettim :18:
Günaydın..
Sabah yürüyüşleri yapıldı karışımlar yenildi, duş alındı ve kahvaltı öncesi elma sirkeli su da içildi, az sonaa kahvaltı zamaanıııı
gunaydinlar.bugun ve onumuzdeki iki gün oruç tutmayı planlıyorum.kısa günleri kaçırmamalıyım)
bende tutmayı düşünüyorum 1 ay borcum vargecen yıllardakı ramazanda kı borclarımın toplamı (regl oldugum zamanların) gunler kısayken tutmalıyım :)
inş cnm öyle olucagız
Yok canım henüz deneme süresindesin, ben buraya not bırakmışsın diye yazıyorum anladım niyetinde burada kalmak istediğini o yüzden gel diyorum.. Yoksa karışmam kimsenin isteğine..
Sen buraya gelmek istediğini söyle hiç ayıp olmaz şekerim merak yapma..
Hep birlikte vazgeçmeyelim.Gitsin kilocuklar
Ben geldim...
Deneme süreme burda devam edeceğim kısmetse...
Umarım hep birlikde başarırız kızlar...
Sabah,
domates,salatalık,maydonoz,iki dilim tam bugday ekmek
2 zeytin
Şekersiz çay
Ara 2 ceviz
Öğlen
Mercimek çorba (süzme)
Tavuklu salata
Ara
Bir fincan türk kahvesi
Akşam (17.15)
Yeşil elma,tarçın,bir iki ceviz yanında light süt
Tokdum aslında ama geç saatte bırakmak istemedim.
Akşam yemek olayı bende bitti.Kocişin yanında bir lokma yesem vazgeçicekmişim gibi geliyor
O yüzden kociş yemek yerken ben oğluşumla oynuyorum.
2 litre su
2 kupa bitki çayı
Akşam sporum 30 dk yürüyüş
100 bacak hareketi
10 dk twist ile çalışdım.
Canım ben yoğurt kürüne bugun başladım :)
Bakalım neler olacak çok merak ediyorum...
Canım ben yoğurt kürüne bugun başladım :)
Bakalım neler olacak çok merak ediyorum...
Hosgeldiiiiin....hadi bakalım hayırlı olsun :)
Light urunlerden uzak durmak gerek..sebebini çok bilmemekle beraber benim diyetisyen asla istemiyor..
O yoğurt kürünü 9 gündür yapıyorum hiç aksatmadan..iftar ve yatmadan önce sahur niyetine...ama şimdilik ben de mucizeler yaratmadi..rutin kilo vermelerim aynen devam...bakalım ısrarla devam ediyorum...
yogurdun etkısı nedır cnm? :44: gercekten faydası oluyor mu
ben yoğurdun etkisini gördüm iki haftadır da çok güzel kilo verdim ama bu iki hafta içerisinde ekemk dışında hiç bir hamur işi tüketmedim meyve çok tükettim ve yemek küçük tabaklarda yedim çok dikkat ettim herşeyime sporumu düzenli yaptım
Güzel haberlerini bekliyordum canımGörüşelim tabi...Senle görüşmek güzel
Bu arada hedef bugün sabah bir cee dedi sonra görünmedi ne olduki acaba??
Gamzenin sıkıntısının yinelediğini hissediyorum, kuzuu lütfen üzme kendini hiç bir kuvvet anne ile evlat arasına giremez..Bugünler de geçecek senin için sadece bir anı olarak kalıcak merak etme şekercik
canim WC eğitiminde geceli gündüzlü cikarmak gerekiyormus burada desene benin baya yolum var
Yavaş. Yavaş badlayalim teyzesi))
Aman silinti olmasında ...))
Aminnnn
Yaninda reklamlara cikarsin yoğurtla zayıflayan kizz)))taktir ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?