Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

guaydın cnm.. evet oyle oluyor benımde esım bana ıyı bakıyor demekkı dedıgın gıbı gecelerı tatlı isterdım bazen alırdı ve ben dondurmaya bayılırım evde hep tek kalıyodum onceden esım gecede calışırdı işe gıttıgı an baslardım yemege neskafe, dondurma, meyve vs evde neyı bulduysam bıde ben kalabalık bır aılede buyudum tek olunca can sıkıntısından sureklı bırseyler yıyıyordum haftada 1 veya bazen 2 kutuyu tek yıyordum ve bu hale geldım eskı fotolarıma bakıyorum 1,5 yıl oncekıne falan ne kadar zayıfmısım :84: esım Allahtan sımdı normal calısıyorda dıyet yapabılıyorum en azından o evde oldugu zaman mumkun degıldı

Günaydın..

Sabah yürüyüşleri yapıldı karışımlar yenildi, duş alındı ve kahvaltı öncesi elma sirkeli su da içildi, az sonaa kahvaltı zamaanıııı

günaydın kızlar..
anlaşılan herkes uyuyor bi erkencı benım burada neyse bende kahvaltımı yapıyım bari

Günaydın..

Sabah yürüyüşleri yapıldı karışımlar yenildi, duş alındı ve kahvaltı öncesi elma sirkeli su da içildi, az sonaa kahvaltı zamaanıııı

gunaydın cnm oooh ne guzel heveslendım valla dus alasım geldı

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydinlar.bugun ve onumuzdeki iki gün oruç tutmayı planlıyorum.kısa günleri kaçırmamalıyım)

bende tutmayı düşünüyorum 1 ay borcum var gecen yıllardakı ramazanda kı borclarımın toplamı (regl oldugum zamanların) gunler kısayken tutmalıyım :)

günaydın kızlar...öğlene kadar dersim yok size bir bakayım dedim :) iyi oluyomuş böyle aralar unutmuşum ben :) oruçlarınızı aradan çıkarın bence de...benim 1/3 bitti bile ne kaldı şurda 40 gün :) alıştım da şükür...yalnız yine hazımsızlık sorunum başladı...hemen karın hareketleri ve sirkeli suya dönmeliyim..ramazandaki gibi çatlamak istemiyorum :/ sabah kızım kalktı ve ben kahvaltı etmicem orucum :) dedi...ben de ısrar etmedim zaten okulda kahvaltı saatleri var ben orada yemezse diye tıkıveriyordum evde :) sonra baktım çubuk kraker koyuyor çantasına ne oluyor oruç değilmisin deyince ben çubuk kraker orucu tutcam öleyimmi açlıktan yani dedi :) vesselam biz ailecek orucuz :) bi de haftasonu otobüs macerasından beri bi otobüs aşkı gidiyor evde..akşam diyorki annecim bi otobüs alalım mı biz??küçük arabayı ben sürerim otobüsü sen hem tostiksin ya rahat edersin :)))) anam kızım beni otobüslere layık gördü yeahhh :/

bende tutmayı düşünüyorum 1 ay borcum var gecen yıllardakı ramazanda kı borclarımın toplamı (regl oldugum zamanların) gunler kısayken tutmalıyım :)

hem ben orucken atistirmiyorum,tatli krizlerim olmuyor.tatli ewde varsa da orucum yiyemiyorum zaten.aksamda cocuklarla zar zor yemek yiyorum zaten.oruc turmak bana ii geliyor anlayacagin.hem bu guzel aylaridegerlendirmek,hem.kisa gunleri kacirmamak,hem de nefis terbiyesi kilo vermek icin idealgunlerdeyiz.

inş cnm öyle olucagız

Aminnnn :)

Tabi ilk burayı gördüğüm için,kalbim burdan yana.
Sen kaptansın benden daha bilgisin ayıp olmaz diyorsan bende sizinle yoluma devam etmek isterim.
4. takıma bildireyim nasılsa henüz takımda değildim.
Deneme süresinede burda devam edeyim.

Şuan çook mutluyum :)

Seni tanımasamda yıllar öncesinden biliyorum,nasıl kilo verdiğini azmini.
Nasıl destek olduğunu.O yüzden burda olmalıyım öyle hissediyorum...

Hep birlikde çıtır hatunlar olalım inşallah :)

Sabah,

domates,salatalık,maydonoz,iki dilim tam bugday ekmek
2 zeytin
Şekersiz çay

Ara 2 ceviz

Öğlen

Mercimek çorba (süzme)
Tavuklu salata

Ara

Bir fincan türk kahvesi

Akşam (17.15)

Yeşil elma,tarçın,bir iki ceviz yanında light süt

Tokdum aslında ama geç saatte bırakmak istemedim.
Akşam yemek olayı bende bitti.Kocişin yanında bir lokma yesem vazgeçicekmişim gibi geliyor
O yüzden kociş yemek yerken ben oğluşumla oynuyorum.

2 litre su
2 kupa bitki çayı

Akşam sporum 30 dk yürüyüş
100 bacak hareketi
10 dk twist ile çalışdım.

Ben geldim...

Deneme süreme burda devam edeceğim kısmetse...
Umarım hep birlikde başarırız kızlar...

Hosgeldiiiiin....hadi bakalım hayırlı olsun :)

Light urunlerden uzak durmak gerek..sebebini çok bilmemekle beraber benim diyetisyen asla istemiyor..

Canım ben yoğurt kürüne bugun başladım :)

Bakalım neler olacak çok merak ediyorum...

O yoğurt kürünü 9 gündür yapıyorum hiç aksatmadan..iftar ve yatmadan önce sahur niyetine...ama şimdilik ben de mucizeler yaratmadi..rutin kilo vermelerim aynen devam...bakalım ısrarla devam ediyorum...

SABAH: çay yumurta roka salatası peynir ekmek yoğurt karışımı
ARA: elma
ÖĞLEN: ıspanak yoğurt karışımı
ARA: nar
AKŞAM: balık (fırında) tarhana yoğurtlu semizotu salatası ve soğan salatası yoğurt karışımı
ARA: bademli siyah kuru üzümlü yoğurt karışımı
SPOR: yürüyüş ve plates
KİTAP: Kur'an_ı kerim sözler çevşen 4444 salatı tefriçiye (2200)

yogurdun etkısı nedır cnm? :44: gercekten faydası oluyor mu

yogurdun etkısı nedır cnm? :44: gercekten faydası oluyor mu

ben yoğurdun etkisini gördüm iki haftadır da çok güzel kilo verdim ama bu iki hafta içerisinde ekemk dışında hiç bir hamur işi tüketmedim meyve çok tükettim ve yemek küçük tabaklarda yedim çok dikkat ettim herşeyime sporumu düzenli yaptım

tebrıkler cnm bende o zaman denıyım :44:

teşekkür ederim kaptanım inşallah geçecek on beş aydır aramamış sormamış üstelik hamileliğimde bile arayıp sormadı şimdi keyfe geldi benim salak eski kocam ne yaptınız diye beni istemeye geldiklerinde aşka geliyor mahkemelik olduk tekrar bakalım ne elde edecek çocuk daha küçük onlara verilmez ama maddi sıkıntılarım var diye de verilir mi acaba diye de korkuyorum

Son düzenleme:

teşekkür ederim hedefim reklam değil valla daha rahat ve esnek hareket edebileceğim bir hayat istiyorum kilo olunca iki adım atıp yoruluyorum şimdi daha iyiyim tabi bide annem de yüz seksen üç kilo çıktı iki hafta önce tartıldı şimdi onu da diyete soktum birlikte yapıyoruz onunlada iyi oluyor o yüzden korkuyorum biraz da bazı şeyler genetik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…