Hosgeldiiiiin....hadi bakalım hayırlı olsun :)
Light urunlerden uzak durmak gerek..sebebini çok bilmemekle beraber benim diyetisyen asla istemiyor..
O yoğurt kürünü 9 gündür yapıyorum hiç aksatmadan..iftar ve yatmadan önce sahur niyetine...ama şimdilik ben de mucizeler yaratmadi..rutin kilo vermelerim aynen devam...bakalım ısrarla devam ediyorum...
hoş geldin aramıza bol güzel zayıflamalar inşallah yoğurt kürü yarar ve güzel kilo verirsin
SABAH: çay yumurta roka salatası peynir ekmek yoğurt karışımı
ARA: elma
ÖĞLEN: ıspanak yoğurt karışımı
ARA: nar
AKŞAM: balık (fırında) tarhana yoğurtlu semizotu salatası ve soğan salatası yoğurt karışımı
ARA: bademli siyah kuru üzümlü yoğurt karışımı
SPOR: yürüyüş ve plates
KİTAP: Kur'an_ı kerim sözler çevşen 4444 salatı tefriçiye (2200)
teşekkür ederim kaptanım inşallah geçecek on beş aydır aramamış sormamış üstelik hamileliğimde bile arayıp sormadı şimdi keyfe geldi benim salak eski kocam ne yaptınız diye beni istemeye geldiklerinde aşka geliyor mahkemelik olduk tekrar bakalım ne elde edecek çocuk daha küçük onlara verilmez ama maddi sıkıntılarım var diye de verilir mi acaba diye de korkuyorum
teşekkür ederim hedefim reklam değil valla daha rahat ve esnek hareket edebileceğim bir hayat istiyorum kilo olunca iki adım atıp yoruluyorum şimdi daha iyiyim tabi bide annem de yüz seksen üç kilo çıktı iki hafta önce tartıldı şimdi onu da diyete soktum birlikte yapıyoruz onunlada iyi oluyor o yüzden korkuyorum biraz da bazı şeyler genetik oluyor
küçük çocuğu vermezler.hamilelikte kadınlara zor günler yaşatan erkeklere acıyorum ve hesapları nasıl olacak merak ediyorum.maddi sıkıntılar dan dolayınafaka bağlanır belki.teşekkür ederim kaptanım inşallah geçecek on beş aydır aramamış sormamış üstelik hamileliğimde bile arayıp sormadı şimdi keyfe geldi benim salak eski kocam ne yaptınız diye beni istemeye geldiklerinde aşka geliyor mahkemelik olduk tekrar bakalım ne elde edecek çocuk daha küçük onlara verilmez ama maddi sıkıntılarım var diye de verilir mi acaba diye de korkuyorum
küçük çocuğu vermezler.hamilelikte kadınlara zor günler yaşatan erkeklere acıyorum ve hesapları nasıl olacak merak ediyorum.maddi sıkıntılar dan dolayınafaka bağlanır belki.
Umarım anneciğinde senin kadar başarılı olur canım...
Ben kalorisi az olsun diye light kullanıyordum canım.
Normali olsa canıma minnet:)
Valla canım bugun başladım.Ama bende gamzeerdi diye sıkı dikkat ediyorum.
Bakalım etkisi nasıl olucak,mutlaka bilgilendiririm sizide.
Bence sende vazgeçme
İnşallah canım.bugün iki öğünümden de önce yedim.
Vuma günü etkisini göreceği
Afiyet bal şeker olsunn;
Listen bence çok güzel..
Canım detayı bilmiyorum,yorumuda bana düşmez belki..
ama bende anneyim.İçim gitti.
Maddi sıkıntıda olsa hiçbir evlat annesinden ayrılmayı hak etmez.
allahım bize evlatlarımızın yokluğunu acısını göstermesin.
Senden almak isteyip,sana verer vermeye çalışanlarıda ıslah etsin..
Herşey kalbinin güzelliğine göre olsun
teşekkür ederim yüz kiloya düşse o bile yeter anneme
teşekkür ederim çanım inşallah etkisini görürsün başarılar çanım sıkıntım allah kimseye yaşatmasın ama boşanan herkesin sıkıntısı önce istemedi şu zamana kadarda yüzünü bile görmedi şimdi onu alaçam diyor öyle işte
teşekkür ederim kaptanım inşallah geçecek on beş aydır aramamış sormamış üstelik hamileliğimde bile arayıp sormadı şimdi keyfe geldi benim salak eski kocam ne yaptınız diye beni istemeye geldiklerinde aşka geliyor mahkemelik olduk tekrar bakalım ne elde edecek çocuk daha küçük onlara verilmez ama maddi sıkıntılarım var diye de verilir mi acaba diye de korkuyorum
onun durumu çok çok iyi biz normal asgari ücretle geçinen bir insanım o yüzden korkuyorum nafaka vermeye yanaşmadığı için üzerine bile almadı noter huzurunda babalık yapmayacağına dair belge aldık şimdi önce dna yapılacak o yüzden onu bekliyoruz
teşekkür ederim çanım inşallah etkisini görürsün başarılar çanım sıkıntım allah kimseye yaşatmasın ama boşanan herkesin sıkıntısı önce istemedi şu zamana kadarda yüzünü bile görmedi şimdi onu alaçam diyor öyle işte
ersnlcim her türlü kitap olur, takvim olur, dua olur.Sen yeterki oku. Tıpkı ilk gelen vahy gibi
gamzecim, konuşmıyayım diyorum ama dayanamadım..Tatlım o adamın derdi hala çocuk değilki zaten, o kendince seni istemelerini duyunca gurur yapmış sersem şey, senin huzurunu kaçırmak maksadı ve o kesinlikle mutlu değil hep huzursuz kiiiiiii olmalı zaten Allah yaptıkarının cezasını çektirecek elbet..İç huzursuzluğu ile seni de huzursuz etmek istiyor sadece bu canım..Rabbim islah eylesinonu ve onun gibilerini ..
hedef nerdesinnn??????????
Neden canım??kaptancım kusura bakmasan ben 13. takıma katılmak istıyorum olur mu sence?
Karışımda ben bişii yaşamadım, oruçla alakalıdır canım..Sahura kalkacaksan yarın iftar öncesi tartıl şekerim..Akrepcim birkaç gündür baş dönmelerim var, bu karşımdaki herhangi birşey yapar mi bir bilgin var mı? Bir de bu dönmeler oructan olabilir diye, malum gün içinde çok yoruluyorum, sahura kalkicam inşallah...o yüzden yarın akşam ki iftar öncesi kilomu mu yazmalıyım ramazan gibi, yoksa sabah mı tartilayim??
Canım o belge senin için kurtarici olur diye düşünüyorum...ben de velayetle uğraşıyorum biliyorsun, öz sorumlulugunu yerine getirmedigini belgelemek çok önemli...ama senin maddi gücün de çok önemli malesef...en azından mahkeme sürecinde daha yüksek göstermezler mi kazancını?? Gerçi sen bunları zaten düşünmüşsündür...allah yardımcımız olsun inşallah...
ersnlcim her türlü kitap olur, takvim olur, dua olur.Sen yeterki oku. Tıpkı ilk gelen vahy gibi
gamzecim, konuşmıyayım diyorum ama dayanamadım..Tatlım o adamın derdi hala çocuk değilki zaten, o kendince seni istemelerini duyunca gurur yapmış sersem şey, senin huzurunu kaçırmak maksadı ve o kesinlikle mutlu değil hep huzursuz kiiiiiii olmalı zaten Allah yaptıkarının cezasını çektirecek elbet..İç huzursuzluğu ile seni de huzursuz etmek istiyor sadece bu canım..Rabbim islah eylesinonu ve onun gibilerini ..
hedef nerdesinnn??????????
Hiç bir maddi güç anne yüreğinden daha zengin değildir canım..
Sen Rabbie sığın... Rabbim yardımcın olsun bitanem..
Bu arada 30 adet salavat yazarmısın benden, okudukça yazarım sana sen notunu al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?