Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben kalorisi az olsun diye light kullanıyordum canım.
Normali olsa canıma minnet:)

Valla canım bugun başladım.Ama bende gamzeerdi diye sıkı dikkat ediyorum.
Bakalım etkisi nasıl olucak,mutlaka bilgilendiririm sizide.

Bence sende vazgeçme

hoş geldin aramıza bol güzel zayıflamalar inşallah yoğurt kürü yarar ve güzel kilo verirsin

İnşallah canım.bugün iki öğünümden de önce yedim.
Vuma günü etkisini göreceğiz.

Afiyet bal şeker olsunn;
Listen bence çok güzel..

Canım detayı bilmiyorum,yorumuda bana düşmez belki..

ama bende anneyim.İçim gitti.
Maddi sıkıntıda olsa hiçbir evlat annesinden ayrılmayı hak etmez.
allahım bize evlatlarımızın yokluğunu acısını göstermesin.

Senden almak isteyip,sana verer vermeye çalışanlarıda ıslah etsin..
Herşey kalbinin güzelliğine göre olsun

Umarım anneciğinde senin kadar başarılı olur canım...

küçük çocuğu vermezler.hamilelikte kadınlara zor günler yaşatan erkeklere acıyorum ve hesapları nasıl olacak merak ediyorum.maddi sıkıntılar dan dolayınafaka bağlanır belki.

küçük çocuğu vermezler.hamilelikte kadınlara zor günler yaşatan erkeklere acıyorum ve hesapları nasıl olacak merak ediyorum.maddi sıkıntılar dan dolayınafaka bağlanır belki.

onun durumu çok çok iyi biz normal asgari ücretle geçinen bir insanım o yüzden korkuyorum nafaka vermeye yanaşmadığı için üzerine bile almadı noter huzurunda babalık yapmayacağına dair belge aldık şimdi önce dna yapılacak o yüzden onu bekliyoruz

teşekkür ederim çanım inşallah etkisini görürsün başarılar çanım sıkıntım allah kimseye yaşatmasın ama boşanan herkesin sıkıntısı önce istemedi şu zamana kadarda yüzünü bile görmedi şimdi onu alaçam diyor öyle işte

teşekkür ederim yüz kiloya düşse o bile yeter anneme

İnşallah canım,sağlık herşeyden önemli...

Erkek milleti,malesef çoğu bencil oluyor...
Bir anneyle kuzucuğu arasına kimse giremez,girmemeli..

Herşey kalbine göre olsun..

Bugünki menüm

Sabah yoğurt karışımı

Kahvaltı

Domates,salatalık,biber,2 zeytin
2 dilim tam buğday ekmek

Ara: Yok (Kahvaltıyı geç yaptım)

Öğlen

Yoğurt karışımı

Yeşil salata
Et Sote

Ara: 2,3 ceviz
Bitki çayı

Akşam

Yoğurt karışımı (17:00)

17:30 Sütlü nesfit

1,5 su şu ana kadar...

Su 2, 2,5 olur...
Akşam sporumuda yapıcam...

Kitap zaten okuduğum bir roman var olur mu bilemiyorum ama.
Olmazsa ne okuyım :)
Okumayı zaten çok severim...

Hiç bir maddi güç anne yüreğinden daha zengin değildir canım..
Sen Rabbie sığın... Rabbim yardımcın olsun bitanem..

Bu arada 30 adet salavat yazarmısın benden, okudukça yazarım sana sen notunu al canım

ersnlcim her türlü kitap olur, takvim olur, dua olur.Sen yeterki oku. Tıpkı ilk gelen vahy gibi

gamzecim, konuşmıyayım diyorum ama dayanamadım..Tatlım o adamın derdi hala çocuk değilki zaten, o kendince seni istemelerini duyunca gurur yapmış sersem şey, senin huzurunu kaçırmak maksadı ve o kesinlikle mutlu değil hep huzursuz kiiiiiii olmalı zaten Allah yaptıkarının cezasını çektirecek elbet..İç huzursuzluğu ile seni de huzursuz etmek istiyor sadece bu canım..Rabbim islah eylesinonu ve onun gibilerini ..

hedef nerdesinnn??????????

Canım o belge senin için kurtarici olur diye düşünüyorum...ben de velayetle uğraşıyorum biliyorsun, öz sorumlulugunu yerine getirmedigini belgelemek çok önemli...ama senin maddi gücün de çok önemli malesef...en azından mahkeme sürecinde daha yüksek göstermezler mi kazancını?? Gerçi sen bunları zaten düşünmüşsündür...allah yardımcımız olsun inşallah...

İftar : 4 yk yoğurt karışımı
3 kase sehriyeli tavuk çorbası
1/4 dlm ekmek

sahur : yumurta
domates biber
2 zeytin
biberiyeli yeşilçay
2 dlm ekmek

1.5 lt su

yasin
Tebareke
amme

kaptancım kusura bakmasan ben 13. takıma katılmak istıyorum olur mu sence?

Akrepcim birkaç gündür baş dönmelerim var, bu karşımdaki herhangi birşey yapar mi bir bilgin var mı? Bir de bu dönmeler oructan olabilir diye, malum gün içinde çok yoruluyorum, sahura kalkicam inşallah...o yüzden yarın akşam ki iftar öncesi kilomu mu yazmalıyım ramazan gibi, yoksa sabah mı tartilayim??

sahur
1 kase sütlaç,1 trabzon hurması,yoğurt karışımı
iftar 1 hurma,1 kase merciek corba,ispanak yemegi,yogurt karisomi,3-4 kaşık sütlaç ,iki dilim ekmek

30 dk yuruyus,60 yarim mekik,40 yarim mekik
iki bardak yeşil cay

kaptancım kusura bakmasan ben 13. takıma katılmak istıyorum olur mu sence?
Neden canım??
Karışımda ben bişii yaşamadım, oruçla alakalıdır canım..Sahura kalkacaksan yarın iftar öncesi tartıl şekerim..

Düşündüm hepsini o belge ikimizde de var zaten ama o mahkemeye sunmayacak ben onu sunacam sonuçta istemediğine dair belge boşanma evraklarımızda da yazıyor istemediği için hiç bir hak talep edemez diye ama maddi açından korkuyorum işte onu da halledemiyorum şimdilik bilmiyordum canım Allah senin de yardımcın olsun çok zor çünkü

Son düzenleme:

Teşekkür ederim kaptanım 30 tane ekledim sağol ne muradın varsa Rabbim nasip etsin inşallah Onunda niyetini biliyorum aslında kaptanım ama beni çileden çıkarmaya yetiyor Rabb'ime sığınıyorum zaten ondan başka kimse sıkıntı mı yok edemez bu sıkıntıyı da verdiyse Rabbim vardır bi bildiği diyorum ama çok yoruluyorum fiziken değil ama zihnen çok yorgunum çok düşünüp sıkıyorum sanırım Rabbim büyüktür bana çok çektirdi o daha da acı çeksin Allah'a havale ettim artık onu

7:30 SABAH: çay yumurta peynir zeytin Gül reçeli ekmek Limonlu su yoğurt karışımı 9:30 ARA:elma. 12:30 ÖĞLEN: yoğurt karışımı fırında patates baharatlı. 15:00ARA: nar. 17:30 AKŞAM: yoğurt çorbası kabak 1 dilim ekmek yoğurt karışımı. 21:00 ARA: 3 ceviz 3 badem. 23:30 ARA: yoğurt karışımı. 18:30 SPOR: 1 saat yürüyüş 45 dk plates 23:30 KITAP: Kuran'ı Kerim sözler cevşen 4444 salatı tefriciye duasını sabah namazından sonrada okuyorum o yüzden onun sayısını işte yazacağım menülerin haftalık hazır diye menümü şimdiden yazmak istedim ( uykum kaçtı da )

İnşallah bu cuma da biz birinci oluruz herkes istediği kiloya kavuşsun çok hızlı kilo verdiğim için belki çok çabuk ayrılmak zorunda kalırım ama buradaki dostluğu arkadaşlığı samimiyetliği o kadar çok seviyorum bir aile gibi burası herkes birbirine çok güzel yardım ediyor o yüzden eğer kaptanım isterse istediğim kiloya kavuşsam bile kilomu korumak ve bu dostluğu bırakmamak için burada kalmak isterim her cuma çok heyecanlanıyorum acaba kaç kilo oldum kim kaç kilo vermiş hangi takım birinci olmuş merak ve sabırla bekliyorum ben çok mutluyum iyi ki sizlerleyim hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…