Neden canım??
Karışımda ben bişii yaşamadım, oruçla alakalıdır canım..Sahura kalkacaksan yarın iftar öncesi tartıl şekerim..
Canım benim tabiki kalabilirsin.. Hatta istersen özelden bana face ve tel nonuda yazarsın görüşebilirizİnşallah bu cuma da biz birinci oluruz herkes istediği kiloya kavuşsun çok hızlı kilo verdiğim için belki çok çabuk ayrılmak zorunda kalırım ama buradaki dostluğu arkadaşlığı samimiyetliği o kadar çok seviyorum bir aile gibi burası herkes birbirine çok güzel yardım ediyor o yüzden eğer kaptanım isterse istediğim kiloya kavuşsam bile kilomu korumak ve bu dostluğu bırakmamak için burada kalmak isterim her cuma çok heyecanlanıyorum acaba kaç kilo oldum kim kaç kilo vermiş hangi takım birinci olmuş merak ve sabırla bekliyorum ben çok mutluyum iyi ki sizlerleyim hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım
kaptanim ben de bugun ve yarin oruc tutaCagim.sahur da yapiyorum.o zaman ben de bugun iftardan once tartilayim ,degil mi?
ersnlcim her türlü kitap olur, takvim olur, dua olur.Sen yeterki oku. Tıpkı ilk gelen vahy gibi
gamzecim, konuşmıyayım diyorum ama dayanamadım..Tatlım o adamın derdi hala çocuk değilki zaten, o kendince seni istemelerini duyunca gurur yapmış sersem şey, senin huzurunu kaçırmak maksadı ve o kesinlikle mutlu değil hep huzursuz kiiiiiii olmalı zaten Allah yaptıkarının cezasını çektirecek elbet..İç huzursuzluğu ile seni de huzursuz etmek istiyor sadece bu canım..Rabbim islah eylesinonu ve onun gibilerini ..
hedef nerdesinnn??????????
İftar : 4 yk yoğurt karışımı
3 kase sehriyeli tavuk çorbası
1/4 dlm ekmek
sahur : yumurta
domates biber
2 zeytin
biberiyeli yeşilçay
2 dlm ekmek
1.5 lt su
yasin
Tebareke
amme
sahur
1 kase sütlaç,1 trabzon hurması,yoğurt karışımı
iftar 1 hurma,1 kase merciek corba,ispanak yemegi,yogurt karisomi,3-4 kaşık sütlaç ,iki dilim ekmek
30 dk yuruyus,60 yarim mekik,40 yarim mekik
iki bardak yeşil cay
Düşündüm hepsini o belge ikimizde de var zaten ama o mahkemeye sunmayacak ben onu sunacam sonuçta istemediğine dair belge boşanma evraklarımızda da yazıyor istemediği için hiç bir hak talep edemez diye ama maddi açından korkuyorum işte onu da halledemiyorum şimdilik bilmiyordum canım Allah senin de yardımcın olsun çok zor çünkü
7:30 SABAH: çay yumurta peynir zeytin Gül reçeli ekmek Limonlu su yoğurt karışımı 9:30 ARA:elma. 12:30 ÖĞLEN: yoğurt karışımı fırında patates baharatlı. 15:00ARA: nar. 17:30 AKŞAM: yoğurt çorbası kabak 1 dilim ekmek yoğurt karışımı. 21:00 ARA: 3 ceviz 3 badem. 23:30 ARA: yoğurt karışımı. 18:30 SPOR: 1 saat yürüyüş 45 dk plates 23:30 KITAP: Kuran'ı Kerim sözler cevşen 4444 salatı tefriciye duasını sabah namazından sonrada okuyorum o yüzden onun sayısını işte yazacağım menülerin haftalık hazır diye menümü şimdiden yazmak istedim ( uykum kaçtı da )
İnşallah bu cuma da biz birinci oluruz herkes istediği kiloya kavuşsun çok hızlı kilo verdiğim için belki çok çabuk ayrılmak zorunda kalırım ama buradaki dostluğu arkadaşlığı samimiyetliği o kadar çok seviyorum bir aile gibi burası herkes birbirine çok güzel yardım ediyor o yüzden eğer kaptanım isterse istediğim kiloya kavuşsam bile kilomu korumak ve bu dostluğu bırakmamak için burada kalmak isterim her cuma çok heyecanlanıyorum acaba kaç kilo oldum kim kaç kilo vermiş hangi takım birinci olmuş merak ve sabırla bekliyorum ben çok mutluyum iyi ki sizlerleyim hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım
Merhaba arkadaşlar mebumu yazayim gün içerisinde pek vakit bulaniyorum msj okudum gamzecim allh kolaylik versin dualarimiz seninle tatlimmm
Dunki menü
Sabah yoğurt karsim
1dlm ek.k
Yumurta
Peynir
1kk helva
Kahvaltilik sos
Öğle
Yoğurt
Salata
1dlm ekmek
Aksam
1dlm pizza
Yarim dlm elmsli turta
Cay
Ara muz
Yoğurt
Cay
Spor maalesef yok yapsam zaten kilo verecrm yapamafigim için gitmiyotki...
ersnlcim her türlü kitap olur, takvim olur, dua olur.Sen yeterki oku. Tıpkı ilk gelen vahy gibi
gamzecim, konuşmıyayım diyorum ama dayanamadım..Tatlım o adamın derdi hala çocuk değilki zaten, o kendince seni istemelerini duyunca gurur yapmış sersem şey, senin huzurunu kaçırmak maksadı ve o kesinlikle mutlu değil hep huzursuz kiiiiiii olmalı zaten Allah yaptıkarının cezasını çektirecek elbet..İç huzursuzluğu ile seni de huzursuz etmek istiyor sadece bu canım..Rabbim islah eylesinonu ve onun gibilerini ..
1/4 dlm ekmek
domates biber
2 zeytin
biberiyeli yeşilçay
2 dlm ekmek
1.5 lt su
yasin
Tebareke
amme
sahur
iftar 1 hurma,1 kase merciek corba,ispanak yemegi,yogurt karisomi,3-4 kaşık sütlaç ,iki dilim ekmek
iki bardak yeşil cay
Düşündüm hepsini o belge ikimizde de var zaten ama o mahkemeye sunmayacak ben onu sunacam sonuçta istemediğine dair belge boşanma evraklarımızda da yazıyor istemediği için hiç bir hak talep edemez diye ama maddi açından korkuyorum işte onu da halledemiyorum şimdilik bilmiyordum canım Allah senin de yardımcın olsun çok zor çünkü
7:30 SABAH: çay yumurta peynir zeytin Gül reçeli ekmek Limonlu su yoğurt karışımı 9:30 ARA:elma. 12:30 ÖĞLEN: yoğurt karışımı fırında patates baharatlı. 15:00ARA: nar. 17:30 AKŞAM: yoğurt çorbası kabak 1 dilim ekmek yoğurt karışımı. 21:00 ARA: 3 ceviz 3 badem. 23:30 ARA: yoğurt karışımı. 18:30 SPOR: 1 saat yürüyüş 45 dk plates 23:30 KITAP: Kuran'ı Kerim sözler cevşen 4444 salatı tefriciye duasını sabah namazından sonrada okuyorum o yüzden onun sayısını işte yazacağım menülerin haftalık hazır diye menümü şimdiden yazmak istedim ( uykum kaçtı da )
İnşallah bu cuma da biz birinci oluruz herkes istediği kiloya kavuşsun çok hızlı kilo verdiğim için belki çok çabuk ayrılmak zorunda kalırım ama buradaki dostluğu arkadaşlığı samimiyetliği o kadar çok seviyorum bir aile gibi burası herkes birbirine çok güzel yardım ediyor o yüzden eğer kaptanım isterse istediğim kiloya kavuşsam bile kilomu korumak ve bu dostluğu bırakmamak için burada kalmak isterim her cuma çok heyecanlanıyorum acaba kaç kilo oldum kim kaç kilo vermiş hangi takım birinci olmuş merak ve sabırla bekliyorum ben çok mutluyum iyi ki sizlerleyim hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım
Merhaba arkadaşlar mebumu yazayim gün içerisinde pek vakit bulaniyorum msj okudum gamzecim allh kolaylik versin dualarimiz seninle tatlimmm
Dunki menü
Sabah yoğurt karsim
1dlm ek.k
Yumurta
Peynir
1kk helva
Kahvaltilik sos
Öğle
Yoğurt
Salata
1dlm ekmek
Aksam
1dlm pizza
Yarim dlm elmsli turta
Cay
Ara muz
Yoğurt
Cay
1/4 dlm ekmek
domates biber
2 zeytin
biberiyeli yeşilçay
2 dlm ekmek
1.5 lt su
yasin
Tebareke
amme
sahur
iki bardak yeşil cay
Dunki menü
Sabah yoğurt karsim
1dlm ek.k
Yumurta
Peynir
1kk helva
Kahvaltilik sos
Öğle
Yoğurt
Salata
1dlm ekmek
Aksam
1dlm pizza
Yarim dlm elmsli turta
Cay
Ara muz
Yoğurt
Cay
Teşekkür ederim kaptanım 30 tane ekledim sağol ne muradın varsa Rabbim nasip etsin inşallah Onunda niyetini biliyorum aslında kaptanım ama beni çileden çıkarmaya yetiyor Rabb'ime sığınıyorum zaten ondan başka kimse sıkıntı mı yok edemez bu sıkıntıyı da verdiyse Rabbim vardır bi bildiği diyorum ama çok yoruluyorum fiziken değil ama zihnen çok yorgunum çok düşünüp sıkıyorum sanırım Rabbim büyüktür bana çok çektirdi o daha da acı çeksin Allah'a havale ettim artık onu
merhbalar arkadaşlar dün ve bugün yoğunluk sebebiyle gelemdim , görevlendirmelerim vardı.şimdi geldim. malesef diyet de iyi gitmedi.
Geçmiş okuyayım dedim gamzenin durumuna üzüldüm. daha doğrusu sinirlendim o adama.
resmen bu yapılan kadına karşı şiddet, psikolojik maddi fiziksel hepsi var. fiziksel şiddet çünkü kürtaj istemiş, kolaysa kendisi etinden et kopartsın. maddi şiddet çünkü kendi mal varlığı var diye elinden çocuğunu almaya çalışıyor. psk. şiddet çünkü rahat bırakmıyor.
Acaba kadın aile ve sosyal politikalar bakanlığı bu konuda gamzeye destek olur mu yok gösterir mi, en azından güçlü bir avukat temin eder mi? valiliklere danışılabilir.
0212 656 96 96
0549 656 96 96
bu da aile içi şiddet danışma hattı.
tam olatrak acil şiddet durmu değil veya artık aile içi değil ama özellikle avukat konusunda yardımcı olabilseler keşke.
evetVaktim yok tenefuste yazıyorum ama sefkatder gibi ya da kadın örgütleri destek olurlar bence...özellikle sigortali açlık sınırı üzerinde bir gelir belgelenmesi velayet de çok önemli...bu konuda yardımcı olabilirler...ben öğretmen olmama rağmen tapu ve ruhsat fotokopilerimi bile istedi avukat elimiz sağlam olsun diye...bence gamze buna yogunlasmali..zaten elindeki noter belgesi diğer herşeyi kurtarır...
Dunki menü
Sabah yoğurt karsim
1dlm ek.k
Yumurta
Peynir
1kk helva
Kahvaltilik sos
Öğle
Yoğurt
Salata
1dlm ekmek
Aksam
1dlm pizza
Yarim dlm elmsli turta
Cay
Ara muz
Yoğurt
Cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?