Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aaaa bak gamzecim güzel bir yol bu değerlendir bence.

Gamze'cigim. Bu tur davalarda en mukemmel sonuc sahitler sayesinde alinir. Taniklarinin doneklik yapmayacak ve sizin bir takim konulariniza sahit olmus kisiler olmasi cok onemli. Gerci "4 duvar arasinda olan biten olaylarin sahidi mi olurmus" diyebilirsin, haklisin. Yine de bu kadar sorumsuz biri her ortamda kendisini gostermistir diye dusunuyorum. Insallah tahmin ettigim gibidir. Allah sabir versin canim. Bir de halki turizm ile gecinen ilcelerde en buyuk sorun yaz- kis calisilacak is bulmaktir. Sen boyle bir yerde istikrarli bir sekilde calisiyorsun asgari ucret bile olsa bu da bir artidir. Evladin cok kucuk ve anne sevgisine ihtiyaci var. 10 yasindan buyuk kiz cocugu olan birine avukati kiz babaya erkek anneye verilir demisti. Ama kucukler icin boyle bir sey gecerli degil. Bulundugun ilin barosu sana avukat temin edebilir. Canim bir de ne okuyorsaniz ben de destek vermek isterim. Okuyacagim duayi buraya yazabilir misin?

Canım hani spor ve kitap ve su???

Yaaa akrebim aslinda kitap haric ic acici olmayan kisim su ve spor. Bugun salona gittim ama basim agriyor ve oynatamiyorum diye hoca eve gonderdi. Zumba gunumuzdu ama yapamadan eve geldim. Toplasan 500 ml su ve bir bitki cayi var. Oglen cocuklara soz gecirme sanati kitabini uyuyabilmek icin okudum sonra agrinin etkisiyle sizmisim. Gece yine her zamanki gibi uyku hapi niyetine okurum.

Ah canım yinemi başağrısı, geçmiş olsun, Rabbim şifa versin..

Gamzenin okuduğu 4444 kere okunan salatı tefriciye salavat duası..Gamzecim benden 100 adet daha ekle şekercim..

Herkesin fikirleri için çok teşekkür edrim arkadaşlar bu kadar bilgi bile benîm toparlanmamı sağladı avukatım var ama beni ne kadar savunabilecek onu bilmiyorum anlaştık mahkeme bitene kadar para ödemeyeceğim karşı taraf kaybederse hepsini o ödüyor zaten ben kaybedersem taksitle ödeyeceğim sadece mahkemeye dosya parası yatırdım ben o kadar ev içindeki gelirleri gösterdim annemin evi kira değil kendisinin onu gösterdim değerli bir ev güzel olduğu için değil sağlam ve merkezde olduğu için değerli avukat noter Belgesiyle hallederiz diyor ama geliri mal varlığı çok yüksek olduğu için belli bir yaştan sonra senin elinden alırlar diyor DNA tarihini bekliyoruz şimdi herşey sonra başlayacak düştüğüm durum çok kötü Allah kimseye yaşatması okumuş olduğum dua 4444 salatı tefriciye duası okuyan okumayan herkese teşekkür ederim artık kimse kimseye elini uzatmıyor devir o kadar değişti derken burada yardımlaşmayı paylaşmayı tekrar gördüm teşekkür ederim hepinize

Merhaba selennnnnnnn su daha çok içmelisiniz biliyorum kış hava soğuk olduğu için insanlar su ihtiyaçlarının farkına bile varmıyorlar o yüzden de açlıkla karıştırıyorlar yarım litre su çok az elinin altında muhakkak su olması lazım bir yudum iç 10 dk sonra bir daha iç ben en az 3.5 litre su içiyorum bu gün 4.5 litre su içmişim bağırsaklarını çalıştırman ve temizlenmesi için

“Salât-ı terficiye” nin aslı, Latin harfleriyle okunuşu ve anlamı şöyledir:

اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.

Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.

Anlamı:

“Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.” Okumak isteyen arkadaşlar için kendiniz için devokuyabilirsiniz güne 21 defa okumak bile faydalımış sıkıntıları insanın üzerinden alır dua sonuçta zararını görmezsiniz kendiniz için bile günde bir kere okusanız sadece bu değil tüm dualar için geçerli Rabbim hepsini duyar benim dinime sahip çıktığımı görenler şaşırıyor normal de açık bir bayanım ama oruçlarını namazlarımı dualarımı ibadetlerimin hiç birini kaçırmadım Allah'ın izniyle de yapmaya devam edeceğim kimin ne dediği umrunda değil çünkü ben kendim için yapıyorum sizde hergün bir tane duayı kendiniz için okuyun arkadaşlar inanın çok rahatlayacaksınız ben çok severim dini sohbetleri bulduğum sohbete de gider katılırım kaçırmam onları böyle konuşuyorum diye de yanlış anlamayın beni herkesin mutlu olmasını istiyorum Rabbim hepinizin yanında olsun inşallah

Günaydın güzeller

Geçen haftanın listesi:

**2. TAKIM 335. ETAP** BİRİNCİSİ

akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit
Seldom ( 85,5/84,9/0,6 /0,70 %).
trabzonspor( 88,7 /88,7 / 0/0 %)Sabit
hedef52 ( 64,3/63,5/ 0,8/ 1,24 %).
gamzeerdi (75 /71,2/ 3,8 / 5,07 %)
selennnnnnnn ( 64.8 /63,8 / 1,0/1,54 %)

2. takım ortalaması= % 1,43

Bu hafta:

**2. TAKIM 336. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit/ 14. takıma transfer
Seldom ( 84,9/ / / %).
trabzonspor( 88,7 / / /%)
hedef52 ( 63,5 // / %).
gamzeerdi (71,2 // / %)
selennnnnnnn ( 63,8 / / /%)
siyahbeyaz06( / / / %)Yeni üye, hedef kilo:

2. takım ortalaması= %

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum..Sırayla liste sırası en son kimde kalmştı hatırlamıyorum o yüzden başdan alalım..
seldomcum liste sırası senden başlasın umarım müsait olursun..hedefcim sevgili yardımcım sen de nöbette ol..Eğer gelemez isem gözüm arkamda kalmıyor hamdolsun, iyiki varsın
siyahbeyaz gelirse kilosunu ekliyoruz kızlar glmezse listeye eklemiyoruz..

.. ve herkes kilosunu, yüzdesini hesaplayp listeye eklesin lütfen

**2. TAKIM 336. ETAP**

Seldom ( 84,9/ / / %).
hedef52 ( 63,5 /64,7/-1,2 /-1,89 %)
gamzeerdi (71,2 // / %)
selennnnnnnn ( 63,8 / / /%)

2. takım ortalaması= %

akrep 14. takıma mı geçiyoo

. Günaydın kaptanım

sen bu gidişle haftasonuna bitirceksin anlaşılan. ben de 50 tane okdum. eklersin listene.
Rabbim dularını kabul etsin.

Günaydın kızlar kim ne kadar vermiş çok merak ediyorum...

Ben listede yokum.
Ancak kilo bildirimini yapıcam..

15.11.2013 cuma 77 kg
22.11.2013 cuma 74.90
Giden:-2.100

Listede olmadığım için %hesaplamama gerek yok sanırım.
Çoook mutluyum ve sizlerle paylaşmak istedim

Buda dünki menüm

Sabah yoğurt karışımı
Domates,salatalık,iki dilim tam buğday ekmek,biber,roka
Şekersiz çay

Ara 2,3 ceviz

Öğlen

Yoğurt karışımı
Ton balıklı salata

Ara Meyveli yoğurt

Veee kaçamak yaptığım an misafirim vardı

Akşam yani 17:00 gibi kısır yedim..

Ve 17:30 yoğurt karışımı ile yemeği bitirdim.

30 dk yürüyüş
10 dk twist
50 bacak hareketi

Ve romanımı bitirdim...

2 litre su

Bitki çayı içmedim...

Kocişde diyorki hayatım yolda okuyordun neden evde kitap okuyorsun.
Dedim sen dizi izle kociş okumam lazım

Son düzenleme:
*2. TAKIM 336. ETAP**

Seldom ( 84,9/ / / %).
hedef52 ( 63,5 /64,7/-1,2 /-1,89 %)
gamzeerdi (71,2 // / %)
selennnnnnnn ( 63,8 /63, 3 / 0, 5/0,78%)

2. takım ortalaması= %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…