merhbalar arkadaşlar dün ve bugün yoğunluk sebebiyle gelemdim , görevlendirmelerim vardı.şimdi geldim. malesef diyet de iyi gitmedi.
Geçmiş okuyayım dedim gamzenin durumuna üzüldüm. daha doğrusu sinirlendim o adama.
resmen bu yapılan kadına karşı şiddet, psikolojik maddi fiziksel hepsi var. fiziksel şiddet çünkü kürtaj istemiş, kolaysa kendisi etinden et kopartsın. maddi şiddet çünkü kendi mal varlığı var diye elinden çocuğunu almaya çalışıyor. psk. şiddet çünkü rahat bırakmıyor.
Acaba kadın aile ve sosyal politikalar bakanlığı bu konuda gamzeye destek olur mu yok gösterir mi, en azından güçlü bir avukat temin eder mi? valiliklere danışılabilir.
0212 656 96 96
0549 656 96 96
bu da aile içi şiddet danışma hattı.
tam olatrak acil şiddet durmu değil veya artık aile içi değil ama özellikle avukat konusunda yardımcı olabilseler keşke.
Bugunku cok ic acici olmayan mönüm
Sabah 1/2 yufka ile gozleme
Ogle 1 greyfurt,
1 cok az sekerli kabak tatlisi
Aksam 1/2 kase corba
1 porsiyon feslegenli makarna
Ben geldim...
Deneme süreme burda devam edeceğim kısmetse...
Umarım hep birlikde başarırız kızlar...
teşekkür ederim kaptanım inşallah geçecek on beş aydır aramamış sormamış üstelik hamileliğimde bile arayıp sormadı şimdi keyfe geldi benim salak eski kocam ne yaptınız diye beni istemeye geldiklerinde aşka geliyor mahkemelik olduk tekrar bakalım ne elde edecek çocuk daha küçük onlara verilmez ama maddi sıkıntılarım var diye de verilir mi acaba diye de korkuyorum
Canım hani spor ve kitap ve su???
Yaaa akrebim aslinda kitap haric ic acici olmayan kisim su ve spor. Bugun salona gittim ama basim agriyor ve oynatamiyorum diye hoca eve gonderdi. Zumba gunumuzdu ama yapamadan eve geldim. Toplasan 500 ml su ve bir bitki cayi var. Oglen cocuklara soz gecirme sanati kitabini uyuyabilmek icin okudum sonra agrinin etkisiyle sizmisim. Gece yine her zamanki gibi uyku hapi niyetine okurum.
Ah canım yinemi başağrısı, geçmiş olsun, Rabbim şifa versin..
Gamzenin okuduğu 4444 kere okunan salatı tefriciye salavat duası..Gamzecim benden 100 adet daha ekle şekercim..
Yaaa akrebim aslinda kitap haric ic acici olmayan kisim su ve spor. Bugun salona gittim ama basim agriyor ve oynatamiyorum diye hoca eve gonderdi. Zumba gunumuzdu ama yapamadan eve geldim. Toplasan 500 ml su ve bir bitki cayi var. Oglen cocuklara soz gecirme sanati kitabini uyuyabilmek icin okudum sonra agrinin etkisiyle sizmisim. Gece yine her zamanki gibi uyku hapi niyetine okurum.
. Günaydın kaptanımGünaydın güzeller
Geçen haftanın listesi:
**2. TAKIM 335. ETAP** BİRİNCİSİ
akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit
Seldom ( 85,5/84,9/0,6 /0,70 %).
trabzonspor( 88,7 /88,7 / 0/0 %)Sabit
hedef52 ( 64,3/63,5/ 0,8/ 1,24 %).
gamzeerdi (75 /71,2/ 3,8 / 5,07 %)
selennnnnnnn ( 64.8 /63,8 / 1,0/1,54 %)
2. takım ortalaması= % 1,43
Bu hafta:
**2. TAKIM 336. ETAP**
akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit/ 14. takıma transfer
Seldom ( 84,9/ / / %).
trabzonspor( 88,7 / / /%)
hedef52 ( 63,5 // / %).
gamzeerdi (71,2 /67.3/ 3.70 %5.19)
selennnnnnnn ( 63,8 / / /%)
siyahbeyaz06( / / / %)Yeni üye, hedef kilo:
2. takım ortalaması= %
Salât-ı terficiye nin aslı, Latin harfleriyle okunuşu ve anlamı şöyledir:
اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihil ukadu ve tenfericu bihil-kürabu ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-rağâibu ve husnul-havâtimi ve yusteskal-ğamâmu bi-vechihil-kerîmi ve alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-adedi külli malûmin lek.
Anlamı:
Ya Rab! Efendimiz Muhammede tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca. Okumak isteyen arkadaşlar için kendiniz için devokuyabilirsiniz güne 21 defa okumak bile faydalımış sıkıntıları insanın üzerinden alır dua sonuçta zararını görmezsiniz kendiniz için bile günde bir kere okusanız sadece bu değil tüm dualar için geçerli Rabbim hepsini duyar benim dinime sahip çıktığımı görenler şaşırıyor normal de açık bir bayanım ama oruçlarını namazlarımı dualarımı ibadetlerimin hiç birini kaçırmadım Allah'ın izniyle de yapmaya devam edeceğim kimin ne dediği umrunda değil çünkü ben kendim için yapıyorum sizde hergün bir tane duayı kendiniz için okuyun arkadaşlar inanın çok rahatlayacaksınız ben çok severim dini sohbetleri bulduğum sohbete de gider katılırım kaçırmam onları böyle konuşuyorum diye de yanlış anlamayın beni herkesin mutlu olmasını istiyorum Rabbim hepinizin yanında olsun inşallah
71.200-67.500=3.700. 3.70/71.200= 0.051. 0.051*100=5.19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?