Herkesin fikirleri için çok teşekkür edrim arkadaşlar bu kadar bilgi bile benîm toparlanmamı sağladı avukatım var ama beni ne kadar savunabilecek onu bilmiyorum anlaştık mahkeme bitene kadar para ödemeyeceğim karşı taraf kaybederse hepsini o ödüyor zaten ben kaybedersem taksitle ödeyeceğim sadece mahkemeye dosya parası yatırdım ben o kadar ev içindeki gelirleri gösterdim annemin evi kira değil kendisinin onu gösterdim değerli bir ev güzel olduğu için değil sağlam ve merkezde olduğu için değerli avukat noter Belgesiyle hallederiz diyor ama geliri mal varlığı çok yüksek olduğu için belli bir yaştan sonra senin elinden alırlar diyor DNA tarihini bekliyoruz şimdi herşey sonra başlayacak düştüğüm durum çok kötü Allah kimseye yaşatması okumuş olduğum dua 4444 salatı tefriciye duası okuyan okumayan herkese teşekkür ederim artık kimse kimseye elini uzatmıyor devir o kadar değişti derken burada yardımlaşmayı paylaşmayı tekrar gördüm teşekkür ederim hepinize
Merhaba selennnnnnnn su daha çok içmelisiniz biliyorum kış hava soğuk olduğu için insanlar su ihtiyaçlarının farkına bile varmıyorlar o yüzden de açlıkla karıştırıyorlar yarım litre su çok az elinin altında muhakkak su olması lazım bir yudum iç 10 dk sonra bir daha iç ben en az 3.5 litre su içiyorum bu gün 4.5 litre su içmişim bağırsaklarını çalıştırman ve temizlenmesi için
*2. TAKIM 336. ETAP**
akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit/ 14. takıma transfer
Seldom ( 84,9/84,5 /0,4 /0,47 %).
trabzonspor( 88,7 / / /%)
hedef52 ( 63,5 /64,7/-1,2 /-1,89 %)
gamzeerdi (71,2 /67,5/3,7 /5,20 %)
selennnnnnnn ( 63,8 /63, 3 / 0, 5/0,79%)
siyahbeyaz06( / / / %)Yeni üye, hedef kilo:
2. takım ortalaması= %
Canim Allah bu sureci kolaylikla atlatmani nasip etsin.
Ben bu sureci bir a4 kagit ile cozdum. Kagida bir onceki gece sorunsuz uyudugunda ve ciş problemi yasamadiginda (gece degilde gunduz altina kacirirdi) bir isaret koyardim. Her hafta basinda bir istegini ogrenir ve o seyi yapardim. Gecen yil trt1 de superdadi diye bir program vardi. Superdadi bir kartona problemi temsil eden simgesel resimler yapistirmisti yanlarindaki kutucuklara da her dogru davranis icin 1 gulen yuz yapistiriyordu. Aklin yolu birmis deyip gulmustum. Benim bitirmeyi istedigim, cocuklara soz gecirme sanati kitabinda da benzer seyler yaziyor. Kizim okumayi ogrendigi icin yapilmasini istedigim davranislarin listesini yaptim altina da bu kurallara uyulmamasi halinde tv ve gezme hakki kullanilmayacak yazdim. Hic bir sekilde tolerans gostermedim. Cunku kizim ilgi cekmek icin bizi parmaginda oynatiyordu. 10 kez uyandiracak kadar da bahane uretme kapasitesiyle donatilmis uykusuz bir prensesti. Seninkiler bir de ikiz Allah yardimcin olsun. Ama denemeni ve bahsettigim programin videolarini izlemeni tavsiye ederim. Yine de her cocugun kullanim kilavuzu farkli ve bu kilavuzu yazacak olan sensin. Eminim icinde bir yerlerde bunun cozum yolu var. Ikiz anneleri cennetlik diyorum daha ne diyeyim
canim senin kizinkac yaşında idi.benimki 26 aylik.anlattigin a4 kâğıtlı cozumu denesem aanlarmi yoksa kucuk mu daha.bir de benimki de geceokadar cok kalkiyor ki.bende bir de 10 aylık bebek var:) hic abartmiyorum gece en az 8-10 kez kalkıyorum.bana bi fikir ver arkadasim duami al,cok perisanim bu konuda
yazdigimi okudumda ne kadar acikli olmus.ama gercekten uyku konusunda zor durumdayim.
başlangıçtan beri fark 4 kilo. 2 haftalık bildirim olduğu için 2ye bölüyoruz. 2/77 çarpı 100= 2,60 %akrep kaptanim gelmeliyimgelmez miyim ya.kilo vermişken:)
simdi hedefcim %hesaplamayi ogrendim de benim kilom ikiye mi bolunuyor bilmem ne kismini anlamadim.
ben yazayim sen bana aciklarmisin.bu arada kilo verfim cooook mutluyum.ama henuz kimse kilo vermissin falan demiyor ,belli olmuyor mu acaba.
baslangic 77
geçen hafta 76,2
bu hafta 73,0
umarım herkes kilo vermiştir.
akrep kaptanim gelmeliyimgelmez miyim ya.kilo vermişken:)
simdi hedefcim %hesaplamayi ogrendim de benim kilom ikiye mi bolunuyor bilmem ne kismini anlamadim.
ben yazayim sen bana aciklarmisin.bu arada kilo verfim cooook mutluyum.ama henuz kimse kilo vermissin falan demiyor ,belli olmuyor mu acaba.
baslangic 77
geçen hafta 76,2
bu hafta 73,0
umarım herkes kilo vermiştir.
mesajlarını yeni gördüm kusura bakmayın. 26 aylık çocuk da bu A4 çözümündne anlar mı acaba ? deneyebilirim. daha büyük çocuklar için böyle yöntemler var, hatta belki anasınıfına giden oğlumun kendi başına giyinme yemek yeme davranışlarını geliştirmek için bu yöntemi yapabilirim ama küçükler sanki o kağıdı yırtar atar gibime geliyor
uyku saatleri dün gece gene saat 10u buldu. tek başına yatmaktan korktuğu için erkenden yatmak istese de büyük oğlan da 10dan sonra uyuyabildi. yapacaz bi şeyler bakalım.
*2. TAKIM 336. ETAP**
akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit/ 14. takıma transfer
Seldom ( 84,9/84,5 /0,4 /0,47 %).
trabzonspor( 88,7 / / /%)
hedef52 ( 63,5 /64,7/-1,2 /-1,89 %)
gamzeerdi (71,2 /67,5/3,7 /5,20 %)
selennnnnnnn ( 63,8 /63, 3 / 0, 5/0,79%)
siyahbeyaz06( / / / %)Yeni üye, hedef kilo:
2. takım ortalaması= %
başlangıçtan beri fark 4 kilo. 2 haftalık bildirim olduğu için 2ye bölüyoruz. 2/77 çarpı 100= 2,60 %
ben listeye ekliyorum
hedef kilon kaçtı?????
Siyahbeyaz cok cok ozur dilerim mesajini gormedim hedef paylasinca farkettim 26 aylik cocuk deyip gecme onlar dogustan universite mezunu oluyorlar. Her seyden anliyorlar merak etme. Tek kural istikrar. Bir kartona geceyi ve uyumayi simgeleyen bir resim yapistir yanina da sorunsuz uyursa gulen yuzleri yapistiracagini soyle 7 tane olursa istedigi bir seyi yapacagini veya alacagini soyle ve o seyi hak etmezse yapma.
olsun cnm sorun degil.
tesekkur edrim deneyim.isine gwlmeyenleri anlamiyor belki bunu sever.
Hayatim benimkisi 7.5 yasinda hala uyumamak icin 40 tane dolap ceviriyor. Yok sutumu icicem, yok tuvalete gidicem 30 dk oyalanma payi biraktik artik. Bir de sende 2 tane Allah yardimcin olsun. Super dadinin trt1 videolari internette vardi. Ben kizimla birlikte izliyordum. Orada dusunme kosesi uygulamasi var, kizim ben yaramazlik yaparsam beni de dusunme kosesine gonderir misin dedi ve uyguladik. Coook iyi sonuclar aldik. Su an dusunme kosesine gitmek zorunda kalmiyor. Bak bu son uyarim deyince bir daha ikiletmiyor. Kesinlikle izle canim. Bunlari uygulamayi unuttugumda bagiran bir anne oluyorum hos olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?