Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

*2. TAKIM 336. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit/ 14. takıma transfer
Seldom ( 84,9/84,5 /0,4 /0,47 %).
trabzonspor( 88,7 / 88/ 0,7 / 0,79%)
hedef52 ( 63,5 /64,7/-1,2 /-1,89 %)
gamzeerdi (71,2 /67,5/3,7 /5,20 %)
selennnnnnnn ( 63,8 /63, 3 / 0, 5/0,79%)
siyahbeyaz06(77 /73 / 4,0/2,0/2,60 %)Yeni üye,kilo farkı ikiye bölündü, hedef kilo:58

2. takım ortalaması= %1,14

kızlar listeyi kontrol edin de paylaşalım

ben hep bi sonraki rakam 5 ve yukarı ise yukarı yuvarlama yapıyorum bilmiyorum doğru mu yapıyorum. matemetiksel olarak doğru ama forumun kuralı buna aykırımıdır bilemedim. ve bu hafta bütün rakamlar yukarı yuvarlandı şansımıza
en son takım ortalaması da 1,137 gibi biş çıktı o da 1,14 oldu

takımda bi ben kilo aldım. ban arağmen bu ortalama pes doğrusu
söz haftaya telafi edicem inşallah

Son düzenleme:
ben görevimin başına gelene kadar, her işe yetişen maşallahlık anne hedefimiz işleri halletmiş bile...çok teşekkür ederim..allah razı olsun :) gamzenin sayesinde süperiz yine maşallah bize :) ama gamzecim bu hızla ayda 12 kilo olacak neredeyse kesinlikle çok sağlıksız bir durum lütfen dikkat et kendine...

Canım doğru olan bu zaten, hesaplama tamam canım, telden giriyorum liste götüremiyorum canım.Kızlar bu hafta da harikasınız.

Inan ki bünyemle alakalı bir ayda 23 kilo vermişliğim bile var sıkıntıdan oluyor bir de çok yemek yemeyip çok hareket edince sabahın 6 sından akşam 1 e kadar durmak yok sürekli hareket halindeyim ondan oluyor biraz da

Çok teşekkür ederim dualara çok inanırım yardımcı olduğun için de çok mutlu oldum duayı öğrenip hemen okuyacağım Allah'ın izniyle inşallah Rabbim dualarımı kabul eysin

Çok geçmiş olsun migrenin mi var yoksa başka bir şey mi baktırdın mı hiç bende de vardı işimi engelliyordu resmen hergün iğne yaptırmaya başlamıştım sonra başka Antalya Akdeniz Üniversitesi hastanesine gittim çok ayrıntılı araştırdılar beynim de damar dıkanıklığı varmış ilaç vermişlerdi 3 yıl düzenli kullandım şimdi daha iyimim ara ara oluyor yine ama eskisi kadar değil

gamze o zaman sana düşen kendine biraz daha iyi bakmaya çalışmak. geçirdiğin dönem çok sıkıntılı. belki sen diyet yapmasan bile haftada 2 kilo verecektin. bize göre hava hoş sen kilo verdikçe biz birinci oluyoruz. ama senin sağlığından olmanı istemiyoruz. yada kilolarını (ki bunların büyük çoğunluğu emin ol kas ve su ) geri aldığında çok mutsuz olacksın. biraz yavaşlat kilo vermeni. bu hızla devam edersen devreye biz girip sana baklava yedireces ona göre

Sabah: çay kızarmış ekmek domates salatalık biber havuç peynir yeşil zeytin Limonlu su yoğurt karışımı. Ara : elma. Öğlen: yoğurt karışımı bir tane peynirli dereotlu poğaça Ara : kuru kayısıli yoğurt. Akşam: kuru fasulye pilav havuç turp salatası yoğurt karışımı. Ara: iki yemek kaşığı aşûre. Spor : yürüyüş pilates. Kitap: Kuran'ı Kerim sözler cevşen 4444 duası ( 3450 ) herkesinkini ekledim çok teşekkür ederim herkese Rabbim hepimizin okuduğunu kabul etsin inşallah

Teşekkür ederim baklava için kızımla ikimiz çok severiz başka tatlılarla da aramız iyi değil diyetisyene gidiyorum canım orada kontrol ediliyor bir çoğu yağ ama kas ve sudan da gidiyor gitmiyor değil mağlesef

İftar : 5 yk asure
1 yufkadan boş gözleme (evet cinsim :)
bol salata

sahur bunun üzerine yok tabi :) yoğurt karisimi yeyip yatarım

2 lt su

kitap : hoca

spor : yardıma gelen ablanin batirdigi mutfağı 1.5 saattir temizleme :/

Hedefcim, gamze yemiyor olsa doğrudur ama bakıyorum menüleri de gayet güzel, her çeşit sağlıklı gıda tüketiyor, sanırım dediği gibi bol hareketden dolayı canım..
Harikasın gamzecim

dünki yediklerim
sahur yogurt karışımı,iki dilim balli ekmek
iftar 1 tabak tarhana çorbası,sonrasinda misafire hatırladıklarım ikramlardan ve bir elma yedim

spor yapamadım,su içemedim.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 336. ETAP SONUC LİSTELERİ
8 - 15 KASIM

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................2. TAKIM

İKİNCİ .................13. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................3. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
2. takımdan.............gamzeerdi.................5.20%
İKİNCİ
13. takımdan.............masumm......................2,91%
ÜÇÜNCÜ
2. takımdan.............siyahbeyaz06 .....................2.60%

Son düzenleme:

Tebrik ediyorum kızlar ve özellikle gamze harikasın ve seni paylaşıma alalım olurmu şekerim

Slm,14. Takımdan misafirliğe geldim yoğurt karışımı nedir acaba?

hosgeldin.bu soruya xcevap vermek benim haddim degil belki ama kimsecikler gelmemiş daha
.rform arkadaasim yogurtun icine 1 er cay kaşığı tarcın,zencefil,çörekotu,zerdeçal koyuyorsun.yemeklerden yarim saat önce yiyorsun.günde uc kez yiyebilirsin

Bugün sürpriz misafirler gelince biraz fazla kaçırdım sanırım neyse 3 haftanın ödülü olsun bu da bari saat 11 de misafir geleceğini öğrenince bir saat içinde kısır kek un kurabiyesi tuzlu kurabiye çubuklar ve simit yaptım ama hepsinden birer lokma aldım tadımlık kısır bir kase yedim ama bu yediklerim hem kahvaltı hem öğle yemeği hemde akşam yemeği olmuş oldu bugün başka birşey yemek yok yoğurdun dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…