*2. TAKIM 336. ETAP**
akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit/ 14. takıma transfer
Seldom ( 84,9/84,5 /0,4 /0,47 %).
trabzonspor( 88,7 / 88/ 0,7 / 0,79%)
hedef52 ( 63,5 /64,7/-1,2 /-1,89 %)
gamzeerdi (71,2 /67,5/3,7 /5,20 %)
selennnnnnnn ( 63,8 /63, 3 / 0, 5/0,79%)
siyahbeyaz06(77 /73 / 4,0/2,0/2,60 %)Yeni üye,kilo farkı ikiye bölündü, hedef kilo:58
2. takım ortalaması= %1,14
kızlar listeyi kontrol edin de paylaşalım
ben hep bi sonraki rakam 5 ve yukarı ise yukarı yuvarlama yapıyorum bilmiyorum doğru mu yapıyorum. matemetiksel olarak doğru ama forumun kuralı buna aykırımıdır bilemedim. ve bu hafta bütün rakamlar yukarı yuvarlandı şansımıza
en son takım ortalaması da 1,137 gibi biş çıktı o da 1,14 oldu
takımda bi ben kilo aldım. ban arağmen bu ortalama pes doğrusu
söz haftaya telafi edicem inşallah
ben görevimin başına gelene kadar, her işe yetişen maşallahlık anne hedefimiz işleri halletmiş bile...çok teşekkür ederim..allah razı olsun :) gamzenin sayesinde süperiz yine maşallah bize :) ama gamzecim bu hızla ayda 12 kilo olacak neredeyse kesinlikle çok sağlıksız bir durum lütfen dikkat et kendine...
şimdilik herşey yolunda gözüküyor. gelecek için de endişelenip sabrımızı geleceğe dağıtmayalım. kim öle kim kala diyorlar ya, Allh bilir gelecekte ne olacağını,kızın 10 yaşına gelesiye belki eski kocan ölecek, belki iflas edecek, belki de Allah gecinden versin de sen veya kızın...ya da sen daha güzel bir işe gireceksin. zengin cicci baba da ihtimaller dahilindeSen zaten çok güzel bir yoldasın bu tarz endişeler için bolca dua ediyorsun. yapman gereken ne varsa da yapıyorsun Allah da muhakkak hayısrlısnı sana verecektir.
*Maddi sıkıntı çekmemek için Vakıa suresi
*ummadık yerden rızk gelmesi için Saffat suresi (Yasinden sonraki sure) (Bu sureyi okuyanların rızkı çoğalır, darlık çekmez ve şeytan o kimseden uzaklaşır.)
Saffat suresinin bu faziletini anneme Yasin sohbetine gittiği bir yerde arkadaşı anlatmış. kendisi maddi darlık çekiyormuş. evde artık nerdeyse yiyecek sıkıntısı da çekmeye başlamışlar. kadın darlanmış oturmuş Saffat suresini okımuş bu niyetle, Kuranı kapatmış kapı çalmış, kapıda kadının babası sırtında bir çuval un... aynı gün bir akrabası gelmiş elinde pazar poşetleriyle, kadının ihtiyacı vardır diye onun için pazar görüp gelmiş...
okumaya devam, inşallah herşey güzel olacak...
Gamzecigim tesekkur ederim. Aslinda spor suresince su icme konusunda bir derdim olmuyordu bu aralar bas agrilarim keyfimi kaciriyor her seyi bosveriyorum. Allah baska dert vermesin. Hamdusenalar olsun. Dua paylasimi icin tesekkurler akrep duanin ismini yazinca internetten baktim cok uzun bir dua saniyordum, degilmis. Az da olsa bende okuyup sana bildirecegim.
Inan ki bünyemle alakalı bir ayda 23 kilo vermişliğim bile var sıkıntıdan oluyor bir de çok yemek yemeyip çok hareket edince sabahın 6 sından akşam 1 e kadar durmak yok sürekli hareket halindeyim ondan oluyor biraz da
gamze o zaman sana düşen kendine biraz daha iyi bakmaya çalışmak. geçirdiğin dönem çok sıkıntılı. belki sen diyet yapmasan bile haftada 2 kilo verecektin. bize göre hava hoş sen kilo verdikçe biz birinci oluyoruz. ama senin sağlığından olmanı istemiyoruz. yada kilolarını (ki bunların büyük çoğunluğu emin ol kas ve su ) geri aldığında çok mutsuz olacksın. biraz yavaşlat kilo vermeni. bu hızla devam edersen devreye biz girip sana baklava yedireces ona göre
gamze o zaman sana düşen kendine biraz daha iyi bakmaya çalışmak. geçirdiğin dönem çok sıkıntılı. belki sen diyet yapmasan bile haftada 2 kilo verecektin. bize göre hava hoş sen kilo verdikçe biz birinci oluyoruz. ama senin sağlığından olmanı istemiyoruz. yada kilolarını (ki bunların büyük çoğunluğu emin ol kas ve su ) geri aldığında çok mutsuz olacksın. biraz yavaşlat kilo vermeni. bu hızla devam edersen devreye biz girip sana baklava yedireces ona göre
Sabah: çay kızarmış ekmek domates salatalık biber havuç peynir yeşil zeytin Limonlu su yoğurt karışımı. Ara : elma. Öğlen: yoğurt karışımı bir tane peynirli dereotlu poğaça Ara : kuru kayısıli yoğurt. Akşam: kuru fasulye pilav havuç turp salatası yoğurt karışımı. Ara: iki yemek kaşığı aşûre. Spor : yürüyüş pilates. Kitap: Kuran'ı Kerim sözler cevşen 4444 duası ( 3450 ) herkesinkini ekledim çok teşekkür ederim herkese Rabbim hepimizin okuduğunu kabul etsin inşallah
Hedefcim, gamze yemiyor olsa doğrudur ama bakıyorum menüleri de gayet güzel, her çeşit sağlıklı gıda tüketiyor, sanırım dediği gibi bol hareketden dolayı canım..
Harikasın gamzecim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 336. ETAP SONUC LİSTELERİ
8 - 15 KASIM
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................2. TAKIM
İKİNCİ .................13. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................3. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
2. takımdan.............gamzeerdi.................5.20%
İKİNCİ
13. takımdan.............masumm......................2,91%
ÜÇÜNCÜ
2. takımdan.............siyahbeyaz06 .....................2.60%
Slm,14. Takımdan misafirliğe geldimyoğurt karışımı nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?