tebrikler gamze
Tebrik ediyorum kızlar ve özellikle gamze harikasınve seni paylaşıma alalım olurmu şekerim
hosgeldin.bu soruya xcevap vermek benim haddim degil belki ama kimsecikler gelmemiş daha
.rform arkadaasim yogurtun icine 1 er cay kaşığı tarcın,zencefil,çörekotu,zerdeçal koyuyorsun.yemeklerden yarim saat önce yiyorsun.günde uc kez yiyebilirsin
Aman Allahım birer lokmacık yedikleri ile fazla kaçırdığını yazmışBugün sürpriz misafirler gelince biraz fazla kaçırdım sanırım neyse 3 haftanın ödülü olsun bu da bari saat 11 de misafir geleceğini öğrenince bir saat içinde kısır kek un kurabiyesi tuzlu kurabiye çubuklar ve simit yaptım ama hepsinden birer lokma aldım tadımlık kısır bir kase yedim ama bu yediklerim hem kahvaltı hem öğle yemeği hemde akşam yemeği olmuş oldu bugün başka birşey yemek yok yoğurdun dışında
Tamam canımTeşekkür ederim kaptanım bu gece yada en geç yarın paylaşımda bulanacağım
bugün bir arkadaşa gittim..bunun güzelliği neydi oruçtum ve hiçbirşeyden yiyemedim :) peki ne oldu tabi ki eve paket yaptı ben de oturdum hepsini yedim :) pişmanmıyım?? biraz :) yemesem olurmuydu?? olurdu tabi!! niye yedim o zaman?? ne bileyim çok duygusaldım ağlaya zırlaya yedim hepsini :) işin garibi mutluluktan ağlıyordum ama yine de yedim..vesselam mazeret çok :)
iftar : 5 yk tavuk çorbası
1 tabak baklalı yaprak sarma
koçça bir dilim muhallebili incir tatlısı
1 minik poğaça
sahur tabiki yok..3 yk yoğurt yenilip bu akşam unutulmaya çalışılacak :)
Aman Allahım birer lokmacık yedikleri ile fazla kaçırdığını yazmıştamam ben hiiç yazmiim yediklerimi bugün
Amaa telafi edicem söz
Tamam canım
Kuzu merak ettim neye duygulanıp ağladın..Evet yeaaaa yemek için o kadar çok mazeretimiz varkiii
Çok teşekkür ederim dualara çok inanırım yardımcı olduğun için de çok mutlu oldum duayı öğrenip hemen okuyacağım Allah'ın izniyle inşallah Rabbim dualarımı kabul eysin
tesekkur ederim cnm.insallah basarabilirimTeşekkür ederim canım sende hiç fena değilsin bende seni tebrik ederim canım başarılarının ve azminin devamını diliyorum canım
tesekkurler kaptanim:)Neden haddin olmasın canım..Bilgi paylaşımı asla hadsizlik olamaz..Sen artık 2. takımın üyesisin, gelen misafiri de karşılarsın, ikramnı da yaparsın
cookguzel bisey yapmışlar nasıl sevindim anlatamam.cook guzel .yarın öğretmenler günü biliyorsun, benim de ankaradan ilk öğrencilerim tek tek video çekip öğretmenler günümü kutlamışlar..koca koca insanlar artık...kimisi amerikada kimisi dubaide avustralyada türkiyenin dörtbir yanında...ve bir de birçoğunun yanında çocukları eşleri :) bak şimdi yine ağlıcam :) nasıl irtibata geçmişler nasıl kotarmışlar inanamadım...teknoloji güzel şey :)
Nasilsiniz şekerler bende bugün kaciranlardanim yaaa çok çok ne yapsakji
Amin. Amin.
Gamze benim de corbada tuzum olsun istedim. 10 dua okuyabildim 4444 e bir sey kalmamisti. Allah dualarimizi kabul etsin. Goremedigin yollar ve kapilar acilsin. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?