Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugün bir arkadaşa gittim..bunun güzelliği neydi oruçtum ve hiçbirşeyden yiyemedim :) peki ne oldu tabi ki eve paket yaptı ben de oturdum hepsini yedim :) pişmanmıyım?? biraz :) yemesem olurmuydu?? olurdu tabi!! niye yedim o zaman?? ne bileyim çok duygusaldım ağlaya zırlaya yedim hepsini :) işin garibi mutluluktan ağlıyordum ama yine de yedim..vesselam mazeret çok :)

iftar : 5 yk tavuk çorbası
1 tabak baklalı yaprak sarma
koçça bir dilim muhallebili incir tatlısı
1 minik poğaça

sahur tabiki yok..3 yk yoğurt yenilip bu akşam unutulmaya çalışılacak :)

Neden haddin olmasın canım..Bilgi paylaşımı asla hadsizlik olamaz..Sen artık 2. takımın üyesisin, gelen misafiri de karşılarsın, ikramnı da yaparsın

Aman Allahım birer lokmacık yedikleri ile fazla kaçırdığını yazmış tamam ben hiiç yazmiim yediklerimi bugün
Amaa telafi edicem söz
Teşekkür ederim kaptanım bu gece yada en geç yarın paylaşımda bulanacağım
Tamam canım

Kuzu merak ettim neye duygulanıp ağladın..Evet yeaaaa yemek için o kadar çok mazeretimiz varkiii

yarın öğretmenler günü biliyorsun, benim de ankaradan ilk öğrencilerim tek tek video çekip öğretmenler günümü kutlamışlar..koca koca insanlar artık...kimisi amerikada kimisi dubaide avustralyada türkiyenin dörtbir yanında...ve bir de birçoğunun yanında çocukları eşleri :) bak şimdi yine ağlıcam :) nasıl irtibata geçmişler nasıl kotarmışlar inanamadım...teknoloji güzel şey :)

Çok teşekkür ederim dualara çok inanırım yardımcı olduğun için de çok mutlu oldum duayı öğrenip hemen okuyacağım Allah'ın izniyle inşallah Rabbim dualarımı kabul eysin

Amin. Amin.

Gamze benim de corbada tuzum olsun istedim. 10 dua okuyabildim 4444 e bir sey kalmamisti. Allah dualarimizi kabul etsin. Goremedigin yollar ve kapilar acilsin. Amin

Teşekkür ederim canım sende hiç fena değilsin bende seni tebrik ederim canım başarılarının ve azminin devamını diliyorum canım
tesekkur ederim cnm.insallah basarabilirim

Neden haddin olmasın canım..Bilgi paylaşımı asla hadsizlik olamaz..Sen artık 2. takımın üyesisin, gelen misafiri de karşılarsın, ikramnı da yaparsın
tesekkurler kaptanim:)

cookguzel bisey yapmışlar nasıl sevindim anlatamam.cook guzel .

bu arada baska hangi arkadaşlarım ogretmen bilmiyorum ama seldom ve diger tum ogretmenlerimizin ogretmenler gununu kutlarim.

Nasilsiniz şekerler bende bugün kaciranlardanim yaaa çok çok ne yapsakji

Dünde ben kaçıranlardandım canım hoş kaptanım biraz kızdı ama fazla kaçırdığım için değil yediklerimden sadece bir lokma alıp yediğim için ama hepsi hamur işi olunca o yüzden bana o lokmalarda çok geldi 5 çeşit ve bir kase kısırdı o yüzden bana çok gelmişti olsun yarın telafi edersin canım 😉

Amin. Amin.

Gamze benim de corbada tuzum olsun istedim. 10 dua okuyabildim 4444 e bir sey kalmamisti. Allah dualarimizi kabul etsin. Goremedigin yollar ve kapilar acilsin. Amin

Çok teşekkür ederim sizin sayenizde bugün duamı bitirmiş oldum yardımlarınızı Rabbim görüp size cennetinde en güzel yerleri ayırsın çok sağolun dualarınız ve dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun

Bugün biraz geciktim ama tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun iyi varsınız öğretmenlerimiz çocuklarımıza doğruyu iyiyi öğretmekten asla vazgeçmeyin çok kutsal bir görev yapıyorsunuz bu günü fazlasıyla hakediyorsunuz öğretmenlerim öğretmenler gününüz kutlu olsun 💐💐💐

Sabah : çay peynir kuru domatesli melemen ekmek Limonlu su yoğurt karışımı zeytin bal. Ara: 2 tane kuru kayısı. Öğlen : kuru fasulye pîlav yoğurt karışımı. Ara: elma. Akşam : ızgara tavuk salata yoğurt karışımı. Spor : evi dipten temizledim yabancı arkadaşımla hava güzeldi denize gittik orada hem yürüyüş yaptım hemde yarım saat yüzdüm gece de plates yapacağım. Kitap: Kuran'ı Kerim sözler cevşen. Su : 4.5 litre oldu şuana kadar çay ve yeşil çay içtim

sabahtan beri devam eden kutlama merasimlerinden, bugün oruç olmamam nedeniyle mağlup çıktığımı yediğimi içtiğimi ve şiştiğimi itiraf edip kaçıyorum hemen :) ama mazeretim vardı bugün öğretmenler günü şımarma hakkımı kullandım sayalım lütfen :)

Sabah: çay yumurta peynir zeytin domates Limonlu su yoğurt karışımı. Ara: nar. Öğlen: yarım tost ayran yoğurt karışımı. Ara: elma. Akşam : bezelye yoğurt karışımı bulgur pilavı salata. Ara: kuru ceviz ve incir. Spor: yürüyüş ve plates. Kitap: Kuran'ı Kerim cevşen sözler. 4 litre su yeşil çay çay nescafe içilecek

herkese günaydın
haftasonu yemek yeme adina kötü geçti.az yedim ama kalorili yedim.düzgün şeyler yiyemedim.o yuzden burada yazıp da can çektirmek istemiyorum.dün 25 dk yurudym.parktaki aletlerle 10 dk çalıştım .ve bebeklerle 2_3 saat yrudum.baya haraketli idi.en az iki lt su ictim.

-seldom öğrt. günün kutlu olsun

kızlar azıcık işlerim var gelmeye çalışıcam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…