Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

haftasonu diye sanırım hepimiz kalorili şeyleri çok tüketmişiz neyse çuma ya daha çok toparlarız inşallah

-seldom öğrt. günün kutlu olsun

kızlar azıcık işlerim var gelmeye çalışıcam....

çok teşekkür ederim canım...aslında ne çok öğretmendik sonra bir ben kaldım :) en şişko bendim galiba :)

ben dünden itibaren 6 gün muhtemelen oruç değilim, inşallah verdiklerimi geri almam...oruç değilim diye bütün davetleri bu araya sıkıştırıyorum genelde :) ama bugün 1 saat yürüdüm sabah...akşam da 40 dk kadar yürücem inşallah..

haftasonu diye sanırım hepimiz kalorili şeyleri çok tüketmişiz neyse çuma ya daha çok toparlarız inşallah
insallah canim.ama seninkiler kacamak olmamis bence.seninkilere kacamak dersek benimkiler ne olur acaba.

tabaktaki herşeyi yemezsen yürüyüşle farkı kapatırsın hocam.bende bugun ve onumuzdeki iki gun oruc olacagim.sahurda bir elma yedim.dünki yediklerimin pismanligi ile.ama emzirdigimden midir nedir aciktim.

kızlar ben geçen hafta kilo aldım ve hala beslenmemi toparlayamadım.Bu gün öğlen dahil.
nerde ne yediğim belli değil
akşama fırında tavuk ve z. yağlı taze fasulye yapıcam. bu gün öğlen yediğim tostu düşününce akşamki tavuk bile fazla.
ama tavuk da yiyecem

baharatlarımı yapıyorum çoğu zaman yoğurt yemeye üşenip yutuyorum baharatları.
çok hatalar işledim çooook...

Kitap olarak meal okumaya başladım. sınavda 44 sure mealinden soru çıkacakmış onlara çalışıyorum.

spor... haftasonu ikizleri arabaya attım 4,5 km yürüdüm onlarda arabalarında uyudu. sıkı diyet + spor yapmam şart yoksa böööyle çook zaman geçiyor

Merhaba kizlar takimin hizina yetisemiyorum maalesef bugün daha duEnli bi menü oldu benim için

Sabah full kahvalti
2 dlm ekmek

Öğlen 1 kase beyaz lahana yemeği

Ara türk kahvesi

Aksam
1 tabak beyaz lahana
Salata
3 dlm ekmek
Muz
1 isirik çikolata biliyorum son yediklerim yanlis ama regli oldum dayanamadim(

Telfi etmeye calistim ama basarili oldummi bilemiyoruz.

Allah kabul etsin canim ben yardim edemedim ama hayirlara vesile olsun inşallah es problemleri zordur allah insal sabir yardim etsin sana

Hedeeefffff boğazına hakim ol hedf, cumaya kilo veripde gel olurmu
Akşamki ekmek az diimi canım hani bi kaç dilim dha yeseydin ya

Hayır canım yanlış anlamışsın ben sana kızmadım sadece kendimle karşılaştırdım

amiin

sahur
1 elma
iftar 2 kase mercimek çorbası
salata,4 yağsız köfte,yoğurt karışımı ,küçük bir kase muhallebi( yedikten sonra çok.pişman oldum .ama yedim

yürüyüş yapamadım .ewde 60 yarim mekik,20 yarim sınav,5 dk kızımla ankara havası oynadım :)
3 bardak.yeşil cay .

ewet yarindan.itibaren menü bekliyoruz.yarın bir toparlanma olsun.dikkat etmemiz laxim.zaman geçiyor dediğin gibi.aralık hedeflerimizi bulmamız lazım.
toparlan hedef lutfeeennn.

Günaydın canlar...bugün yavaştan dikkat edicem inşallah..iki gün çok çıktım çizgiden :/ inşallah artı olmaz cumartesi dr kontrolü de var :/

dün akşam : bolca z. yağlı taze fasulye
Bolca salata
3 tavuk kanat
1 kare zannedersem 10g. çukulata

yarım çay bardağı sütle neskafe

dün spor: 20 dk. yürüyüş
Kitap: meal

Bu sabah: Z. yağlı fasulyeyanlış görmediniz
tavada bir yumurta
2 dilim tb. ekmeği
10 zeytin
1 çay kaşığı bal

araöğün: çok tokum vallaaaa yiyemicem

1 yeşil çay
1 sade kahve

Menümü önce yazayım cevaplardan sonraya ırakınca yazamıyorum zamanım kalmıyor..

Sabah kalk saati: 05:00

5:30 gibi yoğurt karışımı ve yürüyüşe çıkış, tam 50 k yüksek tempolu yürüyüş

Sirkeli ballı sıcak su

Kahvaltı:
Antep peyniri, kahvaltı sosu, zeytin, zahter ve zeytinyağı, ekmek, maydanoz, nane,roka, bitki çayı(ıhlamur,kauk tarçn ve birkaç tane karbiber)

Öğle:
Okulda yedim,öğretmenlere yemek verdik, ben koordine ediyordum ve dün çook yoruldum çook ama değdi
1 tantuni, bol yeşillik, salata, süsbibri turşusu, acılı şalgam, turp.

Akşam:
2 kaşık şehriya çorbası, bir kaçtane yaprak ve lhana sarma,1 er tane biber ve patlican kuru dolması, süsbiberi turşusu.

Kitap: Vitaminlerin faydaları
Spor:50 dk tempolu yürüyüş ama toplamda epey yürüdüm..Sonra yürüyşden eve döndüğümde evi süpürüp sildim kahvaltıya kadar ve toz aldım..Ütü yaptım..
Su:3 litre (dışarda olunca çok içemiyorum ama unutmamaya özen gösteriyorum)

Bncede yeme zaten

Şimdi kalkmam lazım, kahvaltıya geç kaldım ve okul için hazırlanmam lazım kuzular

gunaydin herkese.bu gune kötü bir baslanguc oldu benim icin.kirilan kalpler,kacan huzur,bozulan sinirler,akan gizyaslari nasil yerine gelir duzeltilir mi.bu kadar fedakarlik yapılmışken sabretmisken,hersey nasil yerle bi olunur gormezden gelinir.butun bunlar sonun geldigi mi yoksa yeni bir hayatın başlangici mi .gurbet elde yalnizlik,dertlesememek,herseyden kotusu kapana sikismis gibi hissetmek,iki kucuk kuyrukla hareket edememek...kimin kotu duasini aldim ben.kader kaderimde neler var.neyse daha kotusu ise bilmek istemiyorum..sadece huzurla yasamak istiyorum.

SABAH: limonlu su yoğurt karışımı acıka mısır ekmeği semizotlu domatesli salata peynir yeşil-siyah zeytin bal
ARA: top kek
ÖĞLEN: yarım salçalı tost ayran yoğurt karışımı
ARA: nar
AKŞAM: yoğurt karışımı karnabahar yemeği(kıymalı) yoğurt domates çorbası bir dilim mısır ekmeği
ARA: çay bir tane patatesli poğaça (kendim yapacağım eve gidince mayaladım hamurumu)çay
SPOR: hava yağmurlu olduğu için sadece bir saat plates
KİTAP: kuran-ı kerim sözler çevşen 20 defa vakıa suresi
SIVI: 4 litre su 3 kupa yeşil çay 3 kupa tarçınlı adaçayı 3 kupa beşi bir yerde bitki çayı 1 kupa neskafe çay ve yatarken 1fincan türk kahvesi

slm çanım ne üzdü seni bu kadar yapabileceğim bir şey var mı bazen söylemesi kolay gelir insana ama sakın isyan etme rabbine sığın benimde sıkıntılarım var ama isyan etmeden dualara namaza sarılıyorum rabbimden başka kimse yardımcı olamaz bize ama anlatmak istersen yardımcı olmamı istersen dinlerim yardımda edebilirim elimden geldiğince üzülme allah büyüktür ne sıkıntın varsa rabbim yar ve yardımcın olsun

sagol cnm .cok anlatmayi bexerebilen biri degilimdir.
ewet o inanmak zaten insani ayakta tutan.ne gelirse gelsin O ndan gelsin..

kiml
iğini çok açık etmeden anlatabilirsin. bi de bilgisayarın veya telefondan giriyorsan güvenlik ayarlarına dikkat et senden sonra okumaması gereken kişiler bu mesajları okumasın. anlatmaya hazır olunca anlat.
sen nerdeydin? gurbet dedin de...aslında eş dost bulunmayan her yer insana gurbet.
Ben eşinle ilgili olduğunu düşündüm durumun. karısına can boğazdan çıkar kitabını hediye eden bi erkekten herşeyi beklerim

sen ağırlığından taviz verme. sağlıklı beslenmeye devam...

40 dk yürüyüşümü yaptım.
Öğlen: 1 kase paça çorba
1 elma
1 yeşil çay

( malesef pilanda olmayan 1 kibrit kutusu kadar kabaklı bisküvili bir tatlı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…