herkese günaydın
haftasonu yemek yeme adina kötü geçti.az yedim ama kalorili yedim.düzgün şeyler yiyemedim.o yuzden burada yazıp da can çektirmek istemiyorum.dün 25 dk yurudym.parktaki aletlerle 10 dk çalıştım .ve bebeklerle 2_3 saat yrudum.baya haraketli idi.en az iki lt su ictim.
-seldom öğrt. günün kutlu olsun
kızlar azıcık işlerim var gelmeye çalışıcam....
insallah canim.ama seninkiler kacamak olmamis bence.seninkilere kacamak dersek benimkiler ne olur acaba.haftasonu diye sanırım hepimiz kalorili şeyleri çok tüketmişiz neyse çuma ya daha çok toparlarız inşallah
çok teşekkür ederim canım...aslında ne çok öğretmendik sonra bir ben kaldım :) en şişko bendim galiba :)
ben dünden itibaren 6 gün muhtemelen oruç değilim, inşallah verdiklerimi geri almam...oruç değilim diye bütün davetleri bu araya sıkıştırıyorum genelde :) ama bugün 1 saat yürüdüm sabah...akşam da 40 dk kadar yürücem inşallah..
Telfi etmeye calistim ama basarili oldummi bilemiyoruz.Dünde ben kaçıranlardandım canım hoş kaptanım biraz kızdı ama fazla kaçırdığım için değil yediklerimden sadece bir lokma alıp yediğim için ama hepsi hamur işi olunca o yüzden bana o lokmalarda çok geldi 5 çeşit ve bir kase kısırdı o yüzden bana çok gelmişti olsun yarın telafi edersin canım 😉
Çok teşekkür ederim sizin sayenizde bugün duamı bitirmiş oldum yardımlarınızı Rabbim görüp size cennetinde en güzel yerleri ayırsın çok sağolun dualarınız ve dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun
Hedeeefffffkızlar ben geçen hafta kilo aldım ve hala beslenmemi toparlayamadım.Bu gün öğlen dahil.
nerde ne yediğim belli değil
akşama fırında tavuk ve z. yağlı taze fasulye yapıcam. bu gün öğlen yediğim tostu düşününce akşamki tavuk bile fazla.
ama tavuk da yiyecem
baharatlarımı yapıyorum çoğu zaman yoğurt yemeye üşenip yutuyorum baharatları.
çok hatalar işledim çooook...
Kitap olarak meal okumaya başladım. sınavda 44 sure mealinden soru çıkacakmış onlara çalışıyorum.
spor... haftasonu ikizleri arabaya attım 4,5 km yürüdüm onlarda arabalarında uyudu. sıkı diyet + spor yapmam şart yoksa böööyle çook zaman geçiyor
Akşamki ekmek az diimi canım hani bi kaç dilim dha yeseydin yaMerhaba kizlar takimin hizina yetisemiyorum maalesef bugün daha duEnli bi menü oldu benim için
Sabah full kahvalti
2 dlm ekmek
Öğlen 1 kase beyaz lahana yemeği
Ara türk kahvesi
Aksam
1 tabak beyaz lahana
Salata
3 dlm ekmek
Muz
1 isirik çikolata biliyorum son yediklerim yanlis ama regli oldum dayanamadim(
Hayır canım yanlış anlamışsın ben sana kızmadım sadece kendimle karşılaştırdımDünde ben kaçıranlardandım canım hoş kaptanım biraz kızdı ama fazla kaçırdığım için değil yediklerimden sadece bir lokma alıp yediğim için ama hepsi hamur işi olunca o yüzden bana o lokmalarda çok geldi 5 çeşit ve bir kase kısırdı o yüzden bana çok gelmişti olsun yarın telafi edersin canım 😉
Çok teşekkür ederim sizin sayenizde bugün duamı bitirmiş oldum yardımlarınızı Rabbim görüp size cennetinde en güzel yerleri ayırsın çok sağolun dualarınız ve dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun
kızlar ben geçen hafta kilo aldım ve hala beslenmemi toparlayamadım.Bu gün öğlen dahil.
nerde ne yediğim belli değil
akşama fırında tavuk ve z. yağlı taze fasulye yapıcam. bu gün öğlen yediğim tostu düşününce akşamki tavuk bile fazla.
ama tavuk da yiyecem
baharatlarımı yapıyorum çoğu zaman yoğurt yemeye üşenip yutuyorum baharatları.
çok hatalar işledim çooook...
Kitap olarak meal okumaya başladım. sınavda 44 sure mealinden soru çıkacakmış onlara çalışıyorum.
spor... haftasonu ikizleri arabaya attım 4,5 km yürüdüm onlarda arabalarında uyudu. sıkı diyet + spor yapmam şart yoksa böööyle çook zaman geçiyor
Bncede yeme zatendün akşam : bolca z. yağlı taze fasulye
Bolca salata
3 tavuk kanat
1 kare zannedersem 10g. çukulata
yarım çay bardağı sütle neskafe
dün spor: 20 dk. yürüyüş
Kitap: meal
Bu sabah: Z. yağlı fasulyeyanlış görmediniz
tavada bir yumurta
2 dilim tb. ekmeği
10 zeytin
1 çay kaşığı bal
araöğün: çok tokum vallaaaa yiyemicem
1 yeşil çay
1 sade kahve
gunaydin herkese.bu gune kötü bir baslanguc oldu benim icin.kirilan kalpler,kacan huzur,bozulan sinirler,akan gizyaslari nasil yerine gelir duzeltilir mi.bu kadar fedakarlik yapılmışken sabretmisken,hersey nasil yerle bi olunur gormezden gelinir.butun bunlar sonun geldigi mi yoksa yeni bir hayatın başlangici mi .gurbet elde yalnizlik,dertlesememek,herseyden kotusu kapana sikismis gibi hissetmek,iki kucuk kuyrukla hareket edememek...kimin kotu duasini aldim ben.kader kaderimde neler var.neyse daha kotusu ise bilmek istemiyorum..sadece huzurla yasamak istiyorum.
slm çanım ne üzdü seni bu kadar yapabileceğim bir şey var mı bazen söylemesi kolay gelir insana ama sakın isyan etme rabbine sığın benimde sıkıntılarım var ama isyan etmeden dualara namaza sarılıyorum rabbimden başka kimse yardımcı olamaz bize ama anlatmak istersen yardımcı olmamı istersen dinlerim yardımda edebilirim elimden geldiğince üzülme allah büyüktür ne sıkıntın varsa rabbim yar ve yardımcın olsun
kimlgunaydin herkese.bu gune kötü bir baslanguc oldu benim icin.kirilan kalpler,kacan huzur,bozulan sinirler,akan gizyaslari nasil yerine gelir duzeltilir mi.bu kadar fedakarlik yapılmışken sabretmisken,hersey nasil yerle bi olunur gormezden gelinir.butun bunlar sonun geldigi mi yoksa yeni bir hayatın başlangici mi .gurbet elde yalnizlik,dertlesememek,herseyden kotusu kapana sikismis gibi hissetmek,iki kucuk kuyrukla hareket edememek...kimin kotu duasini aldim ben.kader kaderimde neler var.neyse daha kotusu ise bilmek istemiyorum..sadece huzurla yasamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?