Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Eşini Allah islah eylesin cnım.. Seni çok üzmüş belli ama lütfen sen üzülme verdiğin tavizlerle sen insanlığını gösterdin, o da kendi insanlığını gösteriyor..Rabbime sığın, dualarına sığın..
Rabbim sana en kocamanından huzur versin bir ömür boyu inş..

Canım allah yar ve yardımcınız olsun inşallah...gelir geçer dertler olsun...bugün bir arkadaşla konuştuk da annen baban ailen arkadaşın kim olursa olsun yalnizsin...bazen kendimi uçsuz bucaksiz bir boşlukta yapayalnız hissederim..allah isyan ettirmesin inşallah...çok şükür ki meleklerimiz var..birde senin iki tane..bu güç neye yetmez ki??

Arkadaşlar, bu hafta siradisi şekilde yoğunum...dava sürecini hızlandırmaya çalışıyorum...shcek adliye avukat arasında mekik dokuyorum...o yüzden ne düzenli bir menü var ne de düzenli yazacak vakit..birkaç gün beni idare ederseniz sevinirim

amin.tesekkur ederim.hepimize.

tesekkur ederim.

Iyi sabahlar,

Sayfamiza girip menumu yazamadim icime dert oldu. Boyle geceleri uyanir oldum. Allah dermansiz dert vermesin.

Tum gun sadece 6 kofte yemisim. Sabah ogle bir sey yenmedi. Neyse yarin kararliyim spora gidecegim. Dinlenerek gecmiyor cunku. Bari kosturayim agrimi unutayim.

Slm disardayim
Menulr berbat
Sksam kerrviz lshana yaptim yedim salata da varfi
Cebviz
Sonrasinda makarna da yedim
Bu sabah yumurts tavsda
1dilim ekme5zeytin
Kaymak

dün ki yediklerim
sahur 10badem,yogurt karışımı,iki dilim balli ekmek
iftar çorba,eriste pilavı,salata,4 köfte ,yogurt karışımı
ara 1 elma,3 ceviz

20 dk yürüyüş ,2 lt su,3 fincan bitki çayı

Tunaydin kizlar

Bugun spora baslayayim dedim hoca hastalanmis. Bende arkadasimin annesine bilgisayar ogretmeye gittim ve bugun biraz daha iyi gibiyim bol bol yuruyus yapacagim. Doktora da gidip su tahlillerimi kahvaltidan once halletseydim iyiydi..
Sabah musli
Oglen zeytinyagli dolma.

Merhaba canlar

Sabah çeyrek ekmek arasi kasar
1 avuç cakil çikolata yedim...iyi halt ettim(

dün ki yediklerim
sahur 10badem,yogurt karışımı,iki dilim balli ekmek
iftar çorba,eriste pilavı,salata,4 köfte ,yogurt karışımı
ara 1 elma,3 ceviz

20 dk yürüyüş ,2 lt su,3 fincan bitki çayı

Slm disardayim
Menulr berbat
Sksam kerrviz lshana yaptim yedim salata da varfi
Cebviz
Sonrasinda makarna da yedim
Bu sabah yumurts tavsda
1dilim ekme5zeytin
Kaymak

Aksam telafi edersin canim. 62 ye az kaldi bak tekrar spora basliyorum haberin olsun.
of
ya kızlar bize noluyo böyle...ballar kaymaklar çeyrek ekmek arası vs.
selennn ben gittim sen 62yi bu hafta görürsün inşallah. ben de spora yazılsam mı diye düşünüyorum da ne zaman gidicem:44:
100 m ilerimizde olimpik yüzme havuzu ders veren hocası var çok da istiyorum ama zaman yok...
Gene bize Jillian iyi. bu arada son hafta kilo alsam da bir kaç kişi iyi kilo verdin dedi. herhalde diyorum geçen haftaki jillianların etkisiydi bu.
Dua edin benim için. derdim filan bildikleriniz çoluk çocuk haaa bi de ülke meseleleri (dersane mevzuları, farklı tarafların yorumlarını okudukça strese giriyorum Allah bana akıl versin, sterese girince de yiyorum galiba:18:Allah ülkemize birlik dirlik versin, hayırlı bir çıkış yolu nasip etsin, gençlerimiz ve ülkemiz için en hayırlısı ne ise o olsun. amin

Sorma canım ya benim de canım çok skılıyor son oluşan durumlara ama dediğin gibi bakalım neler olucak..
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..
Dualarımız bol olsun..

Kızlar hadi hep birlikte sporlarımızı çoğaltalım hareket halinde olalım her an

Neden bu kadar uzun ve şiddetle devam ettiki ağrıların?? Stres kaynağı mı var nedir??

Sabah : beyaz peynirli tost

öğle : 4 yk taze fasulye
4 yk tavuklu pilav
domates

ara : 1 çikolatalı gofret
biberiye çayı

akşam : 5 yk taze fasulye
5 yk tavuklu pilav
domates

2 lt su

kitap : hesaplaşma

Oglen fena seylr yedim gene
Aksam:8kasik kerreviz lahana
1 kase yogurt*1ykrecel
4ceviz
........
Umarm baska seylr yemem
Hadi soz olsun 100 mekik 200zipzip
1bitki cayi
5syf kitap
......
Optum hrpinixi sevirem

Bugünkü menüm:

Sabah:
Elma sirkeli sıcak su

Yoğurt karışımı, peynir, zeytin, tereyağı, şeftali reçeli, tereyağında yumurta, zahter zeytinyağı, ekmek, karışık ıhlamur çayı.

Öğle:
Yoğurt karışımı, 1 porsiyon menemen, bol yeşillik(roka,tere,nane,maydanoz),ekmek.

Akşam:
1 porsiyon çürük, bol yeşillik, ekmek, kuru soğan

Spor:
20 dk yürüyüş, 100 mekik ve 100 zıplama yapıcam

Bugün kendimi kutluyorummm spor yaoabildim bismillah dedimm Aferin bana

Ama yemekleri kacirdim çok

Sabah çeyrek ekmek kasar

Öğlen simit
Pazi kavurma
1 dlm ekmek

Aksam
Salata
2 köfte
Pazi kavurma
1 dlm ekmek yedimm

Bugünlerde tayin olaylarim gündemde hadi hayrı si diyelm

çürük ne ki? :/ adı bile iştah kapatır bunun :)

inşallah hayırlısıyla gidersin evine canım ya...kızın da artık düzenli bir aile görür inşallah

Grce saat 9 ve ben makarna yapyom ama covuklsra
Kitap hsric dediklerimi yaptm
Tatlii icin kivrsndm bahsrstli yogurt ile halletim indallsh
......
Cepten naklen yayin

Sabah: Limonlu su yoğurt karışımı lorlu biberli yumurta ekmek Öğlen: yarım pide yoğurt karışımı. Akşam : mantar yemeği yoğurt karışımı ARa: elma nar Spor; yürüyüş plates Sıvı: 4 litre su ada çayı yeşil çay Türk kahvesi çay. Kitap: Kuran'ı Kerim sözler cevşen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…