gunaydin herkese.bu gune kötü bir baslanguc oldu benim icin.kirilan kalpler,kacan huzur,bozulan sinirler,akan gizyaslari nasil yerine gelir duzeltilir mi.bu kadar fedakarlik yapılmışken sabretmisken,hersey nasil yerle bi olunur gormezden gelinir.butun bunlar sonun geldigi mi yoksa yeni bir hayatın başlangici mi .gurbet elde yalnizlik,dertlesememek,herseyden kotusu kapana sikismis gibi hissetmek,iki kucuk kuyrukla hareket edememek...kimin kotu duasini aldim ben.kader kaderimde neler var.neyse daha kotusu ise bilmek istemiyorum..sadece huzurla yasamak istiyorum.
gunaydin herkese.bu gune kötü bir baslanguc oldu benim icin.kirilan kalpler,kacan huzur,bozulan sinirler,akan gizyaslari nasil yerine gelir duzeltilir mi.bu kadar fedakarlik yapılmışken sabretmisken,hersey nasil yerle bi olunur gormezden gelinir.butun bunlar sonun geldigi mi yoksa yeni bir hayatın başlangici mi .gurbet elde yalnizlik,dertlesememek,herseyden kotusu kapana sikismis gibi hissetmek,iki kucuk kuyrukla hareket edememek...kimin kotu duasini aldim ben.kader kaderimde neler var.neyse daha kotusu ise bilmek istemiyorum..sadece huzurla yasamak istiyorum.
Eşini Allah islah eylesin cnım.. Seni çok üzmüş belli ama lütfen sen üzülme verdiğin tavizlerle sen insanlığını gösterdin, o da kendi insanlığını gösteriyor..Rabbime sığın, dualarına sığın..
Rabbim sana en kocamanından huzur versin bir ömür boyu inş..
Canım allah yar ve yardımcınız olsun inşallah...gelir geçer dertler olsun...bugün bir arkadaşla konuştuk da annen baban ailen arkadaşın kim olursa olsun yalnizsin...bazen kendimi uçsuz bucaksiz bir boşlukta yapayalnız hissederim..allah isyan ettirmesin inşallah...çok şükür ki meleklerimiz var..birde senin iki tane..bu güç neye yetmez ki??
Slm disardayim
Menulr berbat
Sksam kerrviz lshana yaptim yedim salata da varfi
Cebviz
Sonrasinda makarna da yedim
Bu sabah yumurts tavsda
1dilim ekme5zeytin
Kaymak
Merhaba canlar
Sabah çeyrek ekmek arasi kasar
1 avuç cakil çikolata yedim...iyi halt ettim(
dün ki yediklerim
sahur 10badem,yogurt karışımı,iki dilim balli ekmek
iftar çorba,eriste pilavı,salata,4 köfte ,yogurt karışımı
ara 1 elma,3 ceviz
20 dk yürüyüş ,2 lt su,3 fincan bitki çayı
Slm disardayim
Menulr berbat
Sksam kerrviz lshana yaptim yedim salata da varfi
Cebviz
Sonrasinda makarna da yedim
Bu sabah yumurts tavsda
1dilim ekme5zeytin
Kaymak
ofAksam telafi edersin canim. 62 ye az kaldi bak tekrar spora basliyorum haberin olsun.
of
ya kızlar bize noluyo böyle...ballar kaymaklar çeyrek ekmek arası vs.
selennn ben gittim sen 62yi bu hafta görürsün inşallah. ben de spora yazılsam mı diye düşünüyorum da ne zaman gidicem:44:
100 m ilerimizde olimpik yüzme havuzu ders veren hocası var çok da istiyorum ama zaman yok...
Gene bize Jillian iyi. bu arada son hafta kilo alsam da bir kaç kişi iyi kilo verdin dedi. herhalde diyorum geçen haftaki jillianların etkisiydi bu.
Dua edin benim için. derdim filan bildikleriniz çoluk çocuk haaa bi de ülke meseleleri(dersane mevzuları , farklı tarafların yorumlarını okudukça strese giriyorum Allah bana akıl versin, sterese girince de yiyorum galiba:18:Allah ülkemize birlik dirlik versin, hayırlı bir çıkış yolu nasip etsin, gençlerimiz ve ülkemiz için en hayırlısı ne ise o olsun. amin
Iyi sabahlar,
Sayfamiza girip menumu yazamadim icime dert oldu. Boyle geceleri uyanir oldum. Allah dermansiz dert vermesin.
Tum gun sadece 6 kofte yemisim. Sabah ogle bir sey yenmedi. Neyse yarin kararliyim spora gidecegim. Dinlenerek gecmiyor cunku. Bari kosturayim agrimi unutayim.
Bugünkü menüm:
Sabah:
Elma sirkeli sıcak su
Yoğurt karışımı, peynir, zeytin, tereyağı, şeftali reçeli, tereyağında yumurta, zahter zeytinyağı, ekmek, karışık ıhlamur çayı.
Öğle:
Yoğurt karışımı, 1 porsiyon menemen, bol yeşillik(roka,tere,nane,maydanoz),ekmek.
Akşam:
1 porsiyon çürük, bol yeşillik, ekmek, kuru soğan
Spor:
20 dk yürüyüş, 100 mekik ve 100 zıplama yapıcam
Bugün kendimi kutluyorummm spor yaoabildim bismillah dedimm Aferin bana
Ama yemekleri kacirdim çok
Sabah çeyrek ekmek kasar
Öğlen simit
Pazi kavurma
1 dlm ekmek
Aksam
Salata
2 köfte
Pazi kavurma
1 dlm ekmek yedimm
Bugünlerde tayin olaylarim gündemde hadi hayrı si diyelm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?