Kopys mi ceksemSabah: Limonlu su yoğurt karışımı lorlu biberli yumurta ekmek Öğlen: yarım pide yoğurt karışımı. Akşam : mantar yemeği yoğurt karışımı ARa: elma nar Spor; yürüyüş plates Sıvı: 4 litre su ada çayı yeşil çay Türk kahvesi çay. Kitap: Kuran'ı Kerim sözler cevşen
Paçanın bol etle yapılanı canımçürük ne ki? :/ adı bile iştah kapatır bunun :)
Grce saat 9 ve ben makarna yapyom ama covuklsra
Kitap hsric dediklerimi yaptm
Tatlii icin kivrsndm bahsrstli yogurt ile halletim indallsh
......
Cepten naklen yayin
of
ya kızlar bize noluyo böyle...ballar kaymaklar çeyrek ekmek arası vs.
selennn ben gittim sen 62yi bu hafta görürsün inşallah. ben de spora yazılsam mı diye düşünüyorum da ne zaman gidicem:44:
100 m ilerimizde olimpik yüzme havuzu ders veren hocası var çok da istiyorum ama zaman yok...
Gene bize Jillian iyi. bu arada son hafta kilo alsam da bir kaç kişi iyi kilo verdin dedi. herhalde diyorum geçen haftaki jillianların etkisiydi bu.
Dua edin benim için. derdim filan bildikleriniz çoluk çocuk haaa bi de ülke meseleleri(dersane mevzuları , farklı tarafların yorumlarını okudukça strese giriyorum Allah bana akıl versin, sterese girince de yiyorum galiba:18:Allah ülkemize birlik dirlik versin, hayırlı bir çıkış yolu nasip etsin, gençlerimiz ve ülkemiz için en hayırlısı ne ise o olsun. amin
Neden bu kadar uzun ve şiddetle devam ettiki ağrıların?? Stres kaynağı mı var nedir??
merhaba kızlar...bildiğiniz üzere okullar tatil...ben de dedim ki e zaten boş boş oturcaz okulda kızı da götürürüm yanımda oh misss ne gam!! amaaaaaa sabah kalktık ki benim kuzu ateşli burnu akıyor boğazım acıyor diyor...gözünü açtı anne ben hep yatıcam bugün dedi tabi ne mümkün aldım hasta çocuğu geldim okula...Allahtan koltukları birleştirdim yatak yaptım accık yattı, ilaç falan verince nispeten iyi ama tabi perişan oldu burdabiraz itiş kakış okuma yaptık, biraz pcde film seyretti resim yaptı falan ama yine de çok sıkıldı...e sanırım her yeri de ağrıyor huysuz :/ ben de gergin ister istemez...yarın ne yapcaz bakalım :/ tabi ben bu arada ne bulursa yiyen durumundayım ıvır zıvır..aslında çocukla gelince evden yemek vs de getirdim ama bi oturup yiyemedim saçma sapan bir gün geçiriyorum...
Gunqydinnnn kizlar sabah uyandim limonlu ilik suyunu içtim bende....kahvaltıda
Lor kavurma
Pazi kavurma
2 dlm ekmek tuketecem insalhhh
Bugün sabah yoğurt karışımı yiyip, 1 saat yüksek tempolu yürüyüşümü yaptım, geldim elma sirkeli ballısıcaksuyumu içtim, evimi temizledim, duşumu aldım..
Kahvaltıya haşlanmış patates ve yumurta ve bol yeşillik ile acılı bir salata hazırladım..Taze ekmek ve karışık ıhlamur çayımla ohh miss oldu
Sonrası ütü yaptım, benimki ile tartıştım( bu da efor) mutfağı temizledim, üstümü giyip hazırlandım az sonra okula gidicem ordan bol bol gezicem dışarda ohh sefam olsun gitsin yağlar
Desteğin için sağol, hep sen beni kayırıyon zatenAminnnnnn canim benim. Yasanan olaylar insani gazete okumaktan, haber izlemekten sogutuyor. 62 bu hafta benim icin de zor gibi. Bir de kaca boluneceksin elbette su an spora yazilman biraz zor ama yaptigin isler de bir hayli zor seyler. Bravo.
Bu sabah ayakustu peynir ve bir dilim ekmek
Oglen 1 simit burger menu yememek icin yedim yoksa dayanamayacak kizimla burgeri hupletecektim.
1 kahve
Aksam balik salata olacak. Unutmadan yazayim dedim.
Okullar persembe cuma tatilmis kizim evde diye yine gidemedim ama bol bol yuruyus var.
Kitap cocuklara soz gecirme sanati devam
Su su ana kadar 1 lt.
ohhhh dünya sana güzel.
eşinle sadece tartıştınsa spordan sayılmaz ama tencere tava fırlatamak ağırlık çalışması ,oklava ile vurmak aletli jimnastik, i e karete judo box u biliyosun zaten bi de yenik düşüp kaçarsan atletizmden sayarız ama boş boş ağız dalaşı spor olmaz
Desteğin için sağol, hep sen beni kayırıyon zaten
simit yemek burgerden iyidir tabi.insan kendini biliyo bi şey yemezsem sonrasında fazla kaçırırım diyosa gerçekten öyle oluyo.artık simiti akşama telafi edersin.
merhaba kızlar...bildiğiniz üzere okullar tatil...ben de dedim ki e zaten boş boş oturcaz okulda kızı da götürürüm yanımda oh misss ne gam!! amaaaaaa sabah kalktık ki benim kuzu ateşli burnu akıyor boğazım acıyor diyor...gözünü açtı anne ben hep yatıcam bugün dedi tabi ne mümkün aldım hasta çocuğu geldim okula...Allahtan koltukları birleştirdim yatak yaptım accık yattı, ilaç falan verince nispeten iyi ama tabi perişan oldu burdabiraz itiş kakış okuma yaptık, biraz pcde film seyretti resim yaptı falan ama yine de çok sıkıldı...e sanırım her yeri de ağrıyor huysuz :/ ben de gergin ister istemez...yarın ne yapcaz bakalım :/ tabi ben bu arada ne bulursa yiyen durumundayım ıvır zıvır..aslında çocukla gelince evden yemek vs de getirdim ama bi oturup yiyemedim saçma sapan bir gün geçiriyorum...
***2. TAKIM 337. ETAP** *
Seldom ( 84,5 /// %).
trabzonspor( 88/ / / %)
hedef52 ( 64,7/64,7/0/ 0,0%) Sabit
gamzeerdi (67,5// / %)
selennnnnnnn ( 63, 3 / //%)
siyahbeyaz06(73 / // %)
2. takım ortalaması= %
heyecanla gamzenin bildirimini bekliyorum bu hafta beni geçmiştir herhalde:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?