Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kopys mi ceksem
Hsdi ben de once bildirim yapim
Sabah:balli dirkeli su.sutlu kahve
Baharatli yogurt
Lorlu biberli yumurta
Oglen:meyveli yogurt
Ara.elma nar
Aksm.kerevix lahana.bah.yogurt.ton baligi.
Spor300 zipzip.100 mekik
Yedil csy.7li cay.kahve

SABAH: limonlu su yoğurt karışımı ekmek lor zeytin bal gül reçeli acıka
ARA: elma
ÖĞLEN: yok
ARA: nar
AKŞAM: mantar şehriye çorbası bezelye yoğurt karışımı
ARA: çeviz
spor: yürüyüş plates
kitap: kuran- kerim çevşen sözler

çürük ne ki? :/ adı bile iştah kapatır bunun :)
Paçanın bol etle yapılanı canım ama iştah kapatmıyor bilakis açıyor
Grce saat 9 ve ben makarna yapyom ama covuklsra
Kitap hsric dediklerimi yaptm
Tatlii icin kivrsndm bahsrstli yogurt ile halletim indallsh
......
Cepten naklen yayin

Zaten belli oluyor cep yayınları

Bugün sabah yoğurt karışımı yiyip, 1 saat yüksek tempolu yürüyüşümü yaptım, geldim elma sirkeli ballısıcaksuyumu içtim, evimi temizledim, duşumu aldım..
Kahvaltıya haşlanmış patates ve yumurta ve bol yeşillik ile acılı bir salata hazırladım..Taze ekmek ve karışık ıhlamur çayımla ohh miss oldu

Sonrası ütü yaptım, benimki ile tartıştım( bu da efor ) mutfağı temizledim, üstümü giyip hazırlandım az sonra okula gidicem ordan bol bol gezicem dışarda ohh sefam olsun gitsin yağlar

Aminnnnnn canim benim. Yasanan olaylar insani gazete okumaktan, haber izlemekten sogutuyor. 62 bu hafta benim icin de zor gibi. Bir de kaca boluneceksin elbette su an spora yazilman biraz zor ama yaptigin isler de bir hayli zor seyler. Bravo.

Bu sabah ayakustu peynir ve bir dilim ekmek

Oglen 1 simit burger menu yememek icin yedim yoksa dayanamayacak kizimla burgeri hupletecektim.
1 kahve

Aksam balik salata olacak. Unutmadan yazayim dedim.

Okullar persembe cuma tatilmis kizim evde diye yine gidemedim ama bol bol yuruyus var.

Kitap cocuklara soz gecirme sanati devam
Su su ana kadar 1 lt.

Ogln menume uydum dimdi cay icyom
Hastanede goz olvumu yaptrdk oglusla

merhaba kızlar...bildiğiniz üzere okullar tatil...ben de dedim ki e zaten boş boş oturcaz okulda kızı da götürürüm yanımda oh misss ne gam!! amaaaaaa sabah kalktık ki benim kuzu ateşli burnu akıyor boğazım acıyor diyor...gözünü açtı anne ben hep yatıcam bugün dedi tabi ne mümkün aldım hasta çocuğu geldim okula...Allahtan koltukları birleştirdim yatak yaptım accık yattı, ilaç falan verince nispeten iyi ama tabi perişan oldu burda biraz itiş kakış okuma yaptık, biraz pcde film seyretti resim yaptı falan ama yine de çok sıkıldı...e sanırım her yeri de ağrıyor huysuz :/ ben de gergin ister istemez...yarın ne yapcaz bakalım :/ tabi ben bu arada ne bulursa yiyen durumundayım ıvır zıvır..aslında çocukla gelince evden yemek vs de getirdim ama bi oturup yiyemedim saçma sapan bir gün geçiriyorum...

ayyyyy çocukla işe gitmek:18: geçen yıl sık sık benim oğlan kreşe gitmek istemiyordu ve ben de işe getirmek zorunda kalıyordum. aynen senin yaptığın gibi bilgisayarda çizgifilm aç, paintte resim yaptır yok efendim oyun açmak istemeler falan akşama kadar hem elimden bilgisayarı alıyordu hem de söylenip canımı sıkıyordu. bu gün bizim de okul tatildi şükür ki çocukların bakıcısına bıraktım kafam rahat o yüzden.
fırsat bu fırsat muayeneye götürdüm kreşte gözünde bozukluk tespit edilmiş gitmişken ben de ölçüm yaptırdım. bende sıkıntı yok ama oğluşta problem çıktı. ilk ölçüm bozuk çıktı bu yaşta olabilir dendi. ikinci ölçüm de bozuk çıkınca 3 ay sonraya kontrol önerildi takip edices artık.

Gunqydinnnn kizlar sabah uyandim limonlu ilik suyunu içtim bende....kahvaltıda
Lor kavurma
Pazi kavurma
2 dlm ekmek tuketecem insalhhh

ben de çoğu zaman inşallah demek istiyorum. önceden menü bildirip uyanlar nasıl uyuyorlar ki

ohhhh dünya sana güzel.
eşinle sadece tartıştınsa spordan sayılmaz ama tencere tava fırlatamak ağırlık çalışması ,oklava ile vurmak aletli jimnastik, i e karete judo box u biliyosun zaten bi de yenik düşüp kaçarsan atletizmden sayarız ama boş boş ağız dalaşı spor olmaz

Aminnnnnn canim benim. Yasanan olaylar insani gazete okumaktan, haber izlemekten sogutuyor. 62 bu hafta benim icin de zor gibi. Bir de kaca boluneceksin elbette su an spora yazilman biraz zor ama yaptigin isler de bir hayli zor seyler. Bravo.
Desteğin için sağol, hep sen beni kayırıyon zaten

simit yemek burgerden iyidir tabi.insan kendini biliyo bi şey yemezsem sonrasında fazla kaçırırım diyosa gerçekten öyle oluyo.artık simiti akşama telafi edersin.

Yemegimi yedim herşey çok çabuk gelişti.:) simdj cay içiyorum ve canım tatli çekiyor.baharat ları yuttum bekliyorum.isallah:))
Neyse eccuk spor yapaym gecer belki

Prensese çok geçmiş olsun canım..

***2. TAKIM 337. ETAP** *

Seldom ( 84,5 /// %).
trabzonspor( 88/ / / %)
hedef52 ( 64,7/64,7/0/ 0,0%) Sabit
gamzeerdi (67,5// / %)
selennnnnnnn ( 63, 3 / //%)
siyahbeyaz06(73 / // %)

2. takım ortalaması= %

Seldom ( 84,5 /// %).
trabzonspor( 88/ / / %)
gamzeerdi (67,5// / %)
siyahbeyaz06(73 / // %)

2. takım ortalaması= %

heyecanla gamzenin bildirimini bekliyorum bu hafta beni geçmiştir herhalde:18:

Seldom ( 84,5 /// %).
trabzonspor( 88/ / / %)
gamzeerdi (67,5/63.7/0.05 /5.6 %)hedef 57
siyahbeyaz06(73 / // %)

2. takım ortalaması= %

hedef kilom 60 dı fakat 57 olarak değiştirmek istiyorum mümkün mü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…