Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Anammmmm benim ensede şimdii :18:

Maşallah arkadaşıma yok gamze haftaya görcen bak bendeki atağıı seni çokkk kısskandımmm bennnnn

inşallah kaptanım her hafta hemen hemen ortalama 4 kilo verdim aslında çok ama spor dışında hareketimde çok 5 de kalktım daha oturmadım kaptanım

tabi iki hafta sonra 57ye düşecen di mi
Süpersin gamze

***2. TAKIM 337. ETAP** *

Seldom ( 84,5 /// %).
trabzonspor( 88/ / / %)
hedef52 ( 64,7/64,7/0/ 0,0%) Sabit
gamzeerdi (67,5/ 63,7 / 3.8 / 5,63%)
selennnnnnnn ( 63, 3 / 63,3 / 0 / 0,00%)
siyahbeyaz06(73 / // %)

2. takım ortalaması= %

siyahbeyaz, trabzon ve seldom nerdesiniz bakiim

Son düzenleme:
inşallah kaptanım her hafta hemen hemen ortalama 4 kilo verdim aslında çok ama spor dışında hareketimde çok 5 de kalktım daha oturmadım kaptanım

Tamaaaammm not al akrep bu hafta hep 5 te kalkılıcak ve daimii hareket halinde olunacak :126:

Merhaba ben komsu takımdan
Gamze arkadasım tebrik ederim seni herhafta cok güzel sonuçlar almışsın
Bu haftada süpersin özenmemek elde degil
Acaba özel bir diyet mi uyguluyorsun
Yada hangi sporu yapıyorsun
Bitki çayları vs
Açıkcası cok merak ettim
Bnmde hedefim 55 kılo inş
Sende hedef kılona cabucacık ulasırsın

gamze bende tebrik ediyorum seni maşallah metabolizmana hayran kaldım
evet evet bende çok merak ediyorum 3 haftadır sabit kaldım

Son düzenleme:
akrebim ben 15 gunlugune tatildeyim.zaten tel ile giriyeorum diye sorun olmaz diye dusundum.ama paxara kadar oteldeyiz sonra aileme gececegim.ben girip bakiyorum arada.pazartesiye kadar beni idare etseniz.
bu arada kilom 72,9 .
tatilde kendimi kaybetmeyim diye izin istemedim.ama pazartesiye kadar biraz idare eder misiniz.
bu hafta yuruyuslerimi yapamadigim icin az kilo verdim.haftaya daha iyi olur ins.

çörek otu-zerdeçal-zencefil-tarçından birer çay kaşığı alıp yoğurda ekliyor 3 öğün yemekten önce o karışım yeniliyor.
biz de araara veya devamlı yapanımız da oldu yapıyos ama aynı etki olmuyo bizde.
galiba o yemeklerden 1 tabaktan fazla yemiyo biz yiyoruz
pek geç saatte de yemiyo
Hergün pilates yapıyo
:44:biz ghergün bu kadar uyamadığımız için mi kilo vermeiyoruz....ya da metabolizması çok hızlı

merhaba hedefçim evet yemeklerden bir tabak ve tabağımda küçük en genç akşam yemeğimi de 6 da yiyorum hergün plates ve yürüyüş yapıyorum sabah 5 de kalkıp akşam bire kadar yatmıyorum hep hareket halindeyim ve metabolizmam da evet hızlı diyetisyenimde çok iyi olduğumu söylüyor makarna pilav çeşitlerini bir yemek kaşığından fazla yemeyin ve onlar varsa kesinlikle ekmek yeme :)))))))))))

gülersin tabi ağzın kulaklarında bööööööölee :))))))))))))))))))))))))))))))
evet ben makarna yersem 10-15 kaşıktan aşağısı beni kesmiyor. 1 yemek kaşığı derken bildiğimiz çorba kaşığını diyorsun değil mi?
Akşam saat 6dan sonra yemek yememek....ahhhhh ahhhh... 6dan sonra meyve de mi yememiştin?
sabah ben de iki gündür 5te kalkıyorum ama gece saat 10 olduğunda uyuyamamışsam cinnet geçiriyorum ki biraz daha erken yatayaım da canım yiyecek bişeyler çekmesin diye uğraşıyorum.
hoffff
spor da 300 zıplama 100 mekik o kadar.
sen şu sorularıma cevap ver bakayım ona göre kendimize çeki düzen verelim.
Geçmişe dönüp mnülerine bi daja bakıcam senin.
Bu arada bu gidişle çok kısa bir sürede hem mezun olacaksın hem de başarı öykülerinde senin başarını okuyacağız inşallah

***2. TAKIM 337. ETAP** *

Seldom ( 84,5 /// %).
trabzonspor( 88/88 /0 / 0%)
hedef52 ( 64,7/64,7/0/ 0,0%) Sabit
gamzeerdi (67,5/ 63,7 / 3.8 / 5,63%)
selennnnnnnn ( 63, 3 / 63,3 / 0 / 0,00%)
siyahbeyaz06(73 /72,9 /0,1/ 0,14%)

2. takım ortalaması= %
seeeeeeldom:44:

Helal olsun walla
Annem derdi kızım fazla yatma kabakta yata yata şişer
Gercekten sabah erkn kalkmk çok işe yarıyor metabolizmanın erkn calışması demk oluyo
Bak japonlara )
Adamlar kürdan gibi
Birtane obez japon görmdim

Kız hedef güldürdün bni
Bende senin gibiyim
O kasık o makarnaya yha hiç girmicek yada tabak bitene kadar
Gelde kılo ver arkadaşş

Sonra diyorum ki neden kilo veremiyorum

Sabah: sirkeli ballı ılık su
melemen, 3 dilim ekmek

ara: 1 çokoprens

öğlen: köfte dürüm

şimdi neskafe
.........
akşama mantar pişiricem.

sopamı yiyim de gideyim:18:

spor ödevi: 400 zıp zıp+100 mekik

Kızlar çok özür dilerim...kızım çok hasta tüm gece hastanedeydik...sabah da çocuğu arkadaşa bırakıp savcılıkta koşturdum...sonra kızı alıp okula gittim ikimizde perisan olduk...bende hasta oluyorum galiba tartilmak aklıma bile gelmedi...

Olsun canım kızın ve senin sağlığın yerinde olsun da hepsi olur gider nasıl şimdi kızın neyi varmış grip mi çok geçmiş olsun canım uzaklık ama dua edeceğim çabuk iyileşin diye canım

Geçmiş sayfalara bakın görürsünüz ve lütfen maşallahsız okumayın olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…