Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tamam canım idare ederiz sen merak etme..

Geçmiş olsun canım ya ben de şaşırdım böyle gecikmişliğin olmazdı..Şimdi nasıl peki çocuk??

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 337. ETAP SONUÇ LİSTELERİ

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ:.............2. TAKIM

İKİNCİ:.............13. TAKIM

ÜÇÜNCÜ:.............3.TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ:............gamzeerdi::5.63 2.takım

İKİNCİ:.............selduş::2.43 9.takım

ÜÇÜNCÜ:..........masumm::2 13.takım

Sabah:Limonlu su yoğurt kürü lor tereyağında yumurta domatesli semizotu. Öğlen: mantar bezelye yoğurt kürü Akşam: pırasa köftesi domatesli pilav yoğurt kürü marul salatası ayran Ara: elma nar ceviz kırmızı üzüm. Spor: plates yürüyüş Kitap: Kuran'ı Kerim cevşen sözler

Ya seldom valla uzuluyorum keske yakinimda olsaydin. Cok gecmis olsun canim.

Geçmiş olsun. balla soğanı sulandirip suyunu kizina ver.guclu bir antibiyotik biz en son oğlanın atesli öksürük ünü oyle geçir dik.
Maşallah gene. Pirasa köftesi nasil bişey?

Bugün gamzeyi takibimin ilk günü ama sabah 6:30 da uyanabildim yaa..
Olsun yinede bu saate kadar duş alındı, elma sirkeli ballı sıcak su içildi, kızım okula kursa götürüldü ve tempolu yürüyerek dönüldü, kızımın odası toparlandı ve kahvaltı hazırlığı başlandı, havada buuzzz gibi yahuu ben bugün kışlıklarımı çıkarayım artık zamanı gelmiş

Dun aksam 6ys kadar yemek yiyip sonra bişey yemedim. 2şişe maden suyu limon ilavesiyle iiçtim. Neskafe falan idare ettim.
Sabah erken den kalkıp kahvaltı ettim.
Limonlu balli su.tavuk.yumurta.ekmek.bal zeytin

Günaydın kızlar

Akrep' cim bişey merak ettim, sen nerelisin? Bir ara zahter gördüm mesajlarında, çürükte demişsin? Bunlar Adana, Antakya taraflarının bildiği yiyecekler Özellikle bir çok şehir gezmiş ve insan tanımış birisi olarak zahteri çoğu kişinin bilmediğini biliyorum. O nedenle merak ettim.

Hayatım ben Mersinliyim, babam Adanalı, eşim Antep,Urfa,Suriye karışık..
Nasıl karışım ama

Dun aksam 6ys kadar yemek yiyip sonra bişey yemedim. 2şişe maden suyu limon ilavesiyle iiçtim. Neskafe falan idare ettim.
Sabah erken den kalkıp kahvaltı ettim.
Limonlu balli su.tavuk.yumurta.ekmek.bal zeytin

Tavuk ve yumurta
Akşam 6 dan sonra yememişsin, süpersin. Bugün ben de öyle yapıciimmm ama nasıl bilemiyorum, akşam annemde olma ihtimalim var ve anneler hep ye derler

Tavuk ve yumurta
Akşam 6 dan sonra yememişsin, süpersin. Bugün ben de öyle yapıciimmm ama nasıl bilemiyorum, akşam annemde olma ihtimalim var ve anneler hep ye derler

Dun aksam tavuk pisirdim ama ben yemedim sebze yedim ahd ettim sabah tavuk yiyecem diye:)) yedim
6dan sonra bir nevi sıvı orucuna niyetlnmk lazım. Bunu deniyorum

Hayatım ben Mersinliyim, babam Adanalı, eşim Antep,Urfa,Suriye karışık..
Nasıl karışım ama
Daha kışlıklarımı çıkartmadım demenden anlamıştım zaten. Ama dediğin gibi süper bir karışım olmuşsun. Uzun süre Adana' da yaşadım. Adana' yı ve Adana' lıları çok severim. Oralarda yaşayıp da yememek olmaz ki Allah kolaylık versin sana canım

Olsun canım kızın ve senin sağlığın yerinde olsun da hepsi olur gider nasıl şimdi kızın neyi varmış grip mi çok geçmiş olsun canım uzaklık ama dua edeceğim çabuk iyileşin diye canım

Tamam canım idare ederiz sen merak etme..

Geçmiş olsun canım ya ben de şaşırdım böyle gecikmişliğin olmazdı..Şimdi nasıl peki çocuk??

Ya seldom valla uzuluyorum keske yakinimda olsaydin. Cok gecmis olsun canim.

Sağolun kızlar...bu gece 2den sonra rahatladı şükür...bugün de daha iyi...antibiyotik kullanmicam yine..büyük risk ama üç yıldır kullanmadık...soğan suyu, zencefil bal, falan filan gecircez inşallah..benim de boğazıma çok fena

Sabah kontrolüm vardı...84.2 geldim..yağ oranım oldukça azalmış ama bu sefer suyum da azalmış...icemiyorum farkındayım aslında...1 ocak hedefimiz 82.9u görmek...ama üç gün üstüste aynı kiloyu görmek...bu ay her sabah ve akşam tartilcam.sabah kilosu ile yatmadan önce kilosu arasında maksimum 1 kg olacak..daha fazla olursa ertesi gün akşam ogünü bir çorba ve salata olacak...yarın oruca geri başlıyorum..bugün serbest bıraktı...isabet oldu misafirlerim gelecek birazdan heeeer bisey yicem :) cizelgemi pcden yazınca duzeltirim cepten zor :)

Kilo gitmis gene..70lere ax kaldi.sabah aksam 1 kg farkını diyetisyen mi dedi?

Dun aksam tavuk pisirdim ama ben yemedim sebze yedim ahd ettim sabah tavuk yiyecem diye:)) yedim
6dan sonra bir nevi sıvı orucuna niyetlnmk lazım. Bunu deniyorum

Evet evet evet sıvı orucu. Annemdeyim şu an, cepten giriyorum ve inş sıvı orucu tutucam:)))

Sabahtan beri sürekli tüketim halindeydim. 6da son lokmayı koydum yarın da oruca devam inşallah..

1 dlm etimek salatası
2 dlm ıspanaklı börek
1 patatesli muffin
2 minik pogaca
3 kremalı kurabiye
domates salatalık
10-20-30 bilemicem zeytinyagli sarma
birkaç kupa bitki çayları

spor : evsahipliği iyi bir spor bence :)

merhaba arkadaşlar pırasa köftesi tarifi pırasa yemeyenler için ideal birde lif oranı yüksek olduğu için tok tutuyor diyetisyenim verdi tarifi
2 tane pırasa sapı
yarım kilo kıyma
bir yumuırta
karabiber
pul biber
tuzot
pırasaları önce küçük küçük doğrayın ve sıçak su da 5dk kadar bekleyin sonra sıkıp hepsini harmanlayın ister ızgara ister fırın ister kızartma yapın yemeyenler için ideal benim kız kardeşler pırasayı yemezlerdi öylelikle yiyorlar hemde hafif oluyor ben fırında yaptım

SABAH: limonlu su, yoğurt kürü, lor oturtması, zeytin, bal, reçel, bazlama,
ARA: narlı çevizli yoğurt
ÖĞLEN: yoğurt karışımı, pırasa köftesi, tarhana çorbası,
ARA: incirli kek (misafirliğe gitmiştim)
AKŞAM: yoğurt kürü, ıspanak oturtma, tarhana çorbası
ARA: biskrem 3 tane, çay
SPOR: yürüyüş, plates
KİTAP: kuran-ı kerim, çevşen, sözler
SIVI: 4litre su, 3 fincan yeşil çay, sınırsız çay, türk kahvesi, nesçafe, 3 fincan 5i1yerde (bitki çayı), maden suyu sade

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…