Tamam canım idare ederiz sen merak etme..akrebim ben 15 gunlugune tatildeyim.zaten tel ile giriyeorum diye sorun olmaz diye dusundum.ama paxara kadar oteldeyiz sonra aileme gececegim.ben girip bakiyorum arada.pazartesiye kadar beni idare etseniz.
bu arada kilom 72,9 .
tatilde kendimi kaybetmeyim diye izin istemedim.ama pazartesiye kadar biraz idare eder misiniz.
bu hafta yuruyuslerimi yapamadigim icin az kilo verdim.haftaya daha iyi olur ins.
Kızlar çok özür dilerim...kızım çok hasta tüm gece hastanedeydik...sabah da çocuğu arkadaşa bırakıp savcılıkta koşturdum...sonra kızı alıp okula gittim ikimizde perisan olduk...bende hasta oluyorum galibatartilmak aklıma bile gelmedi...
Kızlar çok özür dilerim...kızım çok hasta tüm gece hastanedeydik...sabah da çocuğu arkadaşa bırakıp savcılıkta koşturdum...sonra kızı alıp okula gittim ikimizde perisan olduk...bende hasta oluyorum galibatartilmak aklıma bile gelmedi...
Geçmiş olsun. balla soğanı sulandirip suyunu kizina ver.guclu bir antibiyotik biz en son oğlanın atesli öksürük ünü oyle geçir dik.Kızlar çok özür dilerim...kızım çok hasta tüm gece hastanedeydik...sabah da çocuğu arkadaşa bırakıp savcılıkta koşturdum...sonra kızı alıp okula gittim ikimizde perisan olduk...bende hasta oluyorum galibatartilmak aklıma bile gelmedi...
Maşallah gene. Pirasa köftesi nasil bişey?Sabah:Limonlu su yoğurt kürü lor tereyağında yumurta domatesli semizotu. Öğlen: mantar bezelye yoğurt kürü Akşam: pırasa köftesi domatesli pilav yoğurt kürü marul salatası ayran Ara: elma nar ceviz kırmızı üzüm. Spor: plates yürüyüş Kitap: Kuran'ı Kerim cevşen sözler
Günaydın kızlar
Akrep' cim bişey merak ettim, sen nerelisin? Bir ara zahter gördüm mesajlarında, çürükte demişsin? Bunlar Adana, Antakya taraflarının bildiği yiyeceklerÖzellikle bir çok şehir gezmiş ve insan tanımış birisi olarak zahteri çoğu kişinin bilmediğini biliyorum. O nedenle merak ettim.
Dun aksam 6ys kadar yemek yiyip sonra bişey yemedim. 2şişe maden suyu limon ilavesiyle iiçtim. Neskafe falan idare ettim.
Sabah erken den kalkıp kahvaltı ettim.
Limonlu balli su.tavuk.yumurta.ekmek.bal zeytin
Tavuk ve yumurta
Akşam 6 dan sonra yememişsin, süpersin. Bugün ben de öyle yapıciimmm ama nasıl bilemiyorum, akşam annemde olma ihtimalim var ve anneler hep ye derler
Daha kışlıklarımı çıkartmadım demenden anlamıştım zaten. Ama dediğin gibi süper bir karışım olmuşsun.Hayatım ben Mersinliyim, babam Adanalı, eşim Antep,Urfa,Suriye karışık..
Nasıl karışım ama
Olsun canım kızın ve senin sağlığın yerinde olsun da hepsi olur gider nasıl şimdi kızın neyi varmış grip mi çok geçmiş olsun canım uzaklık ama dua edeceğim çabuk iyileşin diye canım
Tamam canım idare ederiz sen merak etme..
Geçmiş olsun canım ya ben de şaşırdım böyle gecikmişliğin olmazdı..Şimdi nasıl peki çocuk??
Ya seldom valla uzuluyorum keske yakinimda olsaydin. Cok gecmis olsun canim.
Kilo gitmis gene..70lere ax kaldi.sabah aksam 1 kg farkını diyetisyen mi dedi?Sabah kontrolüm vardı...84.2 geldim..yağ oranım oldukça azalmış ama bu sefer suyum da azalmış...icemiyorum farkındayım aslında...1 ocak hedefimiz 82.9u görmek...ama üç gün üstüste aynı kiloyu görmek...bu ay her sabah ve akşam tartilcam.sabah kilosu ile yatmadan önce kilosu arasında maksimum 1 kg olacak..daha fazla olursa ertesi gün akşam ogünü bir çorba ve salata olacak...yarın oruca geri başlıyorum..bugün serbest bıraktı...isabet oldu misafirlerim gelecek birazdan heeeer bisey yicem :) cizelgemi pcden yazınca duzeltirim cepten zor :)
Dun aksam tavuk pisirdim ama ben yemedim sebze yedim ahd ettim sabah tavuk yiyecem diye:)) yedim
6dan sonra bir nevi sıvı orucuna niyetlnmk lazım. Bunu deniyorum
Kilo gitmis gene..70lere ax kaldi.sabah aksam 1 kg farkını diyetisyen mi dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?