evet deneyebilirim bu tarifi. ben de acaba pırasaların içini boru gibi boşaltıp içine kıyma mı koyuyorsun diye düşünmüştümama öyle de denenebilir
1 kaşık arttırmaya sen arttırmak mı diyorsun
ooooof offfff efkarlandım ben de öyleydim çünkü
yediklerine içtiklerine okuduklarına ve tabi ki verdiğin kilolara topluca maşallah.
Ne güzel yaa imrendim sebze yemeklerine, sana yakın olmak varmış, ortak olurdum seve seve o minik tencerelereiftar : okulda oruç açtım doğal olarak; 1/3 çiğköfte dürüm
evde; 5 yk zeytinyağlı kereviz
1 dlm ekmek
2 yk yoğurt karışımı
ara : biberiyeli yeşilçay
2 üzümlü kıtır
sahur : bol limonlu zeytinyağlı sarma (bugünde bitmezse ziyan olacak!! ne yani olsun muuuu??
2 lt su
20 dk yürüyüş
kitap : gün olur asra bedel
haftasonu isyan edip, hep çocuğa göre menü hazırladığımdan, bolca sebze kereviz brokoli vs aldım..dün 1 kereviz 1 havuçtan zeytinyağlı kereviz yaptım, dün yedim, bugün yedim yarına da var :) allahım ne bereketli elim var :) hani bu eeeen küçük çelik tencereler vardır ya kalan yemekleri koyduğumuz, ben onlarda yemek yapıyorum evcilik oynar gibi, yine sürünüyor sürünüyor sürünüyor günlerce...haftasonları yine gelen giden falan yeniyor da hafta içi 1,5 adam yaşayınca evde bitmek bilmiyor..ben de kalmasın diye yiyorum :/ mazerete bak
dünden beri sabah ve akşam tartılıp yazıyorum her pazartesi dr.a mail atıcam...bakalım ne işe yarayacak
Tatlım yürüyüşlerine başla o zaman, yapamıyosn evde spor yap ama illaki yap..
cınımmmm anlamadım ben hemen yemeye nasıl yaptınki, 15 gün beklemesi gerekiyormuş yaa, ayy iyice aklım karıştıBen dogadanin 5i1 cayini iciyom tik yok
8 bas 250 gram etti
Ben de elimdrkilerle orantilsyp yaptm
15 gun bekleyrcek olani ayirdm
Bi de hen yemeye ysptm.valla cok lezzetli ydi.1tatli kasigi beni kesmedi:))))))))))
Akrep bak seldoma durum bile yese olculu.gsmxe de oyle aslinda.
Siyah bryaza katiloyorum yuruyud olvulu yemek lazim brnde deyok.
Tatlım 14. takımda yazmıştım ben..Arkadaslar mechurrrrrrrr yogurt kürünüzdeki yogurt miktari onemlimi
Cok sayfa gecmis zähmet olmassa bir baskida Ben alabilirmiyim
Merhaba kk ya ve 2. takıma yeni katılıyorum, adım İrem, 15 yaşındayım. 79 kiloyum, 1.62 boyundayım, hedefim 60 kilo olmak :) yeni katıldığım için şu bölümü anlamadım, bazı mesajların altında o üyenin sanırım kilosu,hedefi,verdiği kilo falan yazıyor resim şeklinde, onu anlamadım nereden yapmam gerek? Teşekkür ederim, hepinize iyi akşamlar :)
Ben dogadanin 5i1 cayini iciyom tik yok
8 bas 250 gram etti
Bi de hen yemeye ysptm.valla cok lezzetli ydi.1tatli kasigi beni kesmedi:))))))))))
Akşam 3 dilim ekmek yerine bir kase yoğurt daha iyi olurdu trabzon, akşam ekmeklerini bitir artık yerine yoğurt yeTamm kamtanim
Men u
Sabah
4 yk patlıcan musakka 3 dL ekmek
Öğle 3 yk pilav
1 yk musakka
Ara türk kahvesi
Aksam
Salata
Musakka
3 dlm ekmek
Spor ANTRENMNDA ESLİK ETTİM COCUKLARA ama ehh iste
Kitap yok buara
canim 5 i biryerdeyi kesinlikle aktardan ayri ayri.alip yapmak laxim.ben emzirdigim icin.sute bi.zarari olur mu.diye.tedirginim.o yuxden yapmak istemiyorum ehil birine.sormadan.
Ben dogadanin 5i1 cayini iciyom tik yok
8 bas 250 gram etti
ya kusura bakma gece yatmadan yazıp çıktımHedeeeff online olmana çok sevindim, anlatırmısın hemen yemeye nasıl yapılıyor..benim anladığım 15 gün bekliyosun doğrumudur??
Günaydın..hastayım ühüüü :/
Aaaaa canım o şekilde yapma bence..15 gün bekleyince keskinleşip etkisini gösteriyor demekki hemen üstüne su için deniliyor..ya kusura bakma gece yatmadan yazıp çıktım
evet 15 gün bekliyorsun.
ben bi tane 15 gün bekleyecek turşu yaptım. bi gazete kağıdına sardım ışık almasın diye kaldırdım.
bi tane de merak ettiğim için sarmısaklı elma sirkesi hazırladım. dün akşam sarmısaklı sirkeden 1 tatlı kaşığını su ile yuttum.. çok lezsetliydi dedim ya sonradan pideyi içine bandıra bandıra yedimsanırım elma sirkeli sarmısak kürünü icat eden kişi bu ihtimali hüç düşünmedi... çeyrek kase yemişimdir
geçmiş olsun...koştırmacadan kendine iyi bakamadın. Şu an yoğurt kürünü de geçip hit olmaya aday olan 'sarmısak turşusu'nun kış hastalıklarına da iyi geldiği söyleniyorsen de bize katıl
kılzar bu siteyi keşfettim
Bahsettiğim sarmısak turşusu tarifi var ve bir başarı öyküsü de var
Zayıflıyoruz: 3 Ayda 24 Kilo Verdiren Mucize Formül!!!
diğer konuları da okumayı ihmal etmeyin. zayıflamak için her yöntemi denedim, yürüyüş yaparak kilo vermek , twister....bu konular da güzel
iftar : okulda oruç açtım doğal olarak; 1/3 çiğköfte dürüm
evde; 5 yk zeytinyağlı kereviz
1 dlm ekmek
2 yk yoğurt karışımı
ara : biberiyeli yeşilçay
2 üzümlü kıtır
sahur : bol limonlu zeytinyağlı sarma (bugünde bitmezse ziyan olacak!! ne yani olsun muuuu??
2 lt su
20 dk yürüyüş
kitap : gün olur asra bedel
haftasonu isyan edip, hep çocuğa göre menü hazırladığımdan, bolca sebze kereviz brokoli vs aldım..dün 1 kereviz 1 havuçtan zeytinyağlı kereviz yaptım, dün yedim, bugün yedim yarına da var :) allahım ne bereketli elim var :) hani bu eeeen küçük çelik tencereler vardır ya kalan yemekleri koyduğumuz, ben onlarda yemek yapıyorum evcilik oynar gibi, yine sürünüyor sürünüyor sürünüyor günlerce...haftasonları yine gelen giden falan yeniyor da hafta içi 1,5 adam yaşayınca evde bitmek bilmiyor..ben de kalmasın diye yiyorum :/ mazerete bak
dünden beri sabah ve akşam tartılıp yazıyorum her pazartesi dr.a mail atıcam...bakalım ne işe yarayacak
aprensesine çokkk geçmiş olsun tatlım ve tabii sana da sen de hastalanmışsın..
kız bana gönder bana o zeytinyağlı sebze yemeklerini bayıla bayıla yerim.
bende pişiriyorum benden başka kimse yemiyor (eş ve çocuk) hadi çocuk neyse ama eş de yemeyince sinir oluyorum
bu arada herkeslere selam..
hepinizden haberim var hedefciğim ben gelene kadar zayıflama mucizesini keşfedecek ve bende hazıra konacağım için sizi takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?