Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Arkadaslar mechurrrrrrrr yogurt kürünüzdeki yogurt miktari onemlimi
Cok sayfa gecmis zähmet olmassa bir baskida Ben alabilirmiyim

Teşekkür ederim canım

Merhaba kk ya ve 2. takıma yeni katılıyorum, adım İrem, 15 yaşındayım. 79 kiloyum, 1.62 boyundayım, hedefim 60 kilo olmak :) yeni katıldığım için şu bölümü anlamadım, bazı mesajların altında o üyenin sanırım kilosu,hedefi,verdiği kilo falan yazıyor resim şeklinde, onu anlamadım nereden yapmam gerek? Teşekkür ederim, hepinize iyi akşamlar :)

Ne güzel yaa imrendim sebze yemeklerine, sana yakın olmak varmış, ortak olurdum seve seve o minik tencerelere

ya bizim evde pek sebze pişmez çünkü sevilmez ama ben çok seviyorum yaa, işte yeşillik felan doldurmaya çalışıyorum yerini..

cınımmmm anlamadım ben hemen yemeye nasıl yaptınki, 15 gün beklemesi gerekiyormuş yaa, ayy iyice aklım karıştı
Arkadaslar mechurrrrrrrr yogurt kürünüzdeki yogurt miktari onemlimi
Cok sayfa gecmis zähmet olmassa bir baskida Ben alabilirmiyim
Tatlım 14. takımda yazmıştım ben..
2 yemek kaşığı yoğurt, 1er çay kaşığı, zerdeçal, zencefil ve tarçın, ben tüm keten tohumu da ekliyorum..

hoş geldin canım..O gördüğün kilo çizelgesi...Kilo çizelgesi nasıl yapılır topiğine girersen seni yönlendiriyor zaten..

canim 5 i biryerdeyi kesinlikle aktardan ayri ayri.alip yapmak laxim.ben emzirdigim icin.sute bi.zarari olur mu.diye.tedirginim.o yuxden yapmak istemiyorum ehil birine.sormadan.

Tamm kamtanim

Men u
Sabah
4 yk patlıcan musakka 3 dL ekmek

Öğle 3 yk pilav
1 yk musakka

Ara türk kahvesi

Aksam
Salata
Musakka
3 dlm ekmek
Spor ANTRENMNDA ESLİK ETTİM COCUKLARA ama ehh iste

Kitap yok buara
Akşam 3 dilim ekmek yerine bir kase yoğurt daha iyi olurdu trabzon, akşam ekmeklerini bitir artık yerine yoğurt ye

canim 5 i biryerdeyi kesinlikle aktardan ayri ayri.alip yapmak laxim.ben emzirdigim icin.sute bi.zarari olur mu.diye.tedirginim.o yuxden yapmak istemiyorum ehil birine.sormadan.

Evet canım içinde yeşil çay var, emzirirken içme..

Menumu yazicam kusura bakmayin
Yarindan itibarın duzeltiyorum insallah
Iftar. 1KIYMAli pide.borek.az simit.ayran
Eve gidince cocuklar dan kalan yarim pide sarmisakli sirke esliginde
1dilim koz helva
Kahve
Kitap.aidin salih

Hedeeeff online olmana çok sevindim, anlatırmısın hemen yemeye nasıl yapılıyor..benim anladığım 15 gün bekliyosun doğrumudur??

Hedeeeff online olmana çok sevindim, anlatırmısın hemen yemeye nasıl yapılıyor..benim anladığım 15 gün bekliyosun doğrumudur??
ya kusura bakma gece yatmadan yazıp çıktım
evet 15 gün bekliyorsun.
ben bi tane 15 gün bekleyecek turşu yaptım. bi gazete kağıdına sardım ışık almasın diye kaldırdım.
bi tane de merak ettiğim için sarmısaklı elma sirkesi hazırladım. dün akşam sarmısaklı sirkeden 1 tatlı kaşığını su ile yuttum.. çok lezsetliydi dedim ya sonradan pideyi içine bandıra bandıra yedimsanırım elma sirkeli sarmısak kürünü icat eden kişi bu ihtimali hüç düşünmedi... çeyrek kase yemişimdir
Günaydın..hastayım ühüüü :/

geçmiş olsun...koştırmacadan kendine iyi bakamadın. Şu an yoğurt kürünü de geçip hit olmaya aday olan 'sarmısak turşusu'nun kış hastalıklarına da iyi geldiği söyleniyor sen de bize katıl

Aaaaa canım o şekilde yapma bence..15 gün bekleyince keskinleşip etkisini gösteriyor demekki hemen üstüne su için deniliyor..
Ben de akşam heryeri okudum acaba gözümden kaçan bişiler varmıydı diye yaa

prensesine çokkk geçmiş olsun tatlım ve tabii sana da sen de hastalanmışsın..

kız bana gönder bana o zeytinyağlı sebze yemeklerini bayıla bayıla yerim.
bende pişiriyorum benden başka kimse yemiyor (eş ve çocuk) hadi çocuk neyse ama eş de yemeyince sinir oluyorum

bu arada herkeslere selam..

hepinizden haberim var hedefciğim ben gelene kadar zayıflama mucizesini keşfedecek ve bende hazıra konacağım için sizi takipteyim

a
aaa genic gelmiş. ben de kim o hazıra konacak diye bi baktım genic miş...sen gene işini muciye bırakmavalla baktık böyle olmuyo mucize arıyoruz...
Arkadaşın babası elma sirkesi içerek 10 kilo vermişti.her sabah 1 çay bardağı ev yapımı elma sirkesi.
Eşi de armut sirkesi içmiş, ev yapımı armut sirkesi...kilo almış
eğer dün yediğim gibi yersem bu kür bana da kilo aldırır. kaldı 14 gün, hakiki kür 17 aralıkta olgunlaşmış olacak.
bu arada elma sirkesini evde yapayım desem doğal elmayı nerden bulucam, yapmaya kalksam 2 ayımı alacak bi aktarlara sorayım diyorum

Sabah : Limonlu su yoğurt kürü kızarmış ekmek peynir 7 yeşil zeytin bir çay kaşığı bal semizotu domates Limonlu roka biber salatalık. Ara: tatlı Limonlu yoğurt Öğlen: bulgur pilavı patates yemeği ( kardeşin yanına gitmiştim orada yedim). Ara: yoğurt karışımı. Akşam: yoğurt karışımı karnıbahar domatesli makarna domates çorbası (dün biraz fazla yapmışımda ) marul salatası Ara: mandalina Sıvı: 4 litre su çay Türk kahvesi tarçınlı adaçayı 5i1 yerde yeşil çay Spor: market alışverişi plates yürüyüş. Kitap: Kuran'ı Kerim cevşen söZler fetih saffat süreleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…