Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hmm evet hatırladım canım, ilginç yöntemleri varmış demekki araştırmak lazım faydası olur

İftar : (okulda) 1 lokmalik pogaca
3 yk yoğurt karışım

(evde) 1 kupa brokoli çorbası
6 lokmalik pogaca

ara : portakal

sahur : 1 kupa brokoli çorbası
1 lokmalik pogaca

2 lt su

Yeni hatim başlıcam inşallah

Teşekkür ederim bende çok mutlu oldum Gamzeyle rakip olmamak iyi oldu :13: Hedefim sağlıklı kalıcı kilo vermek sonrada ameliyatımı olmak.

Hoşgeldin canım...kilo heeeeep dert şekerim :/ inşallah çıtır hatun olur sağlığına kavusursun :)

Turunçgil ailesinden gelen bu meyvenin kilo vermeye yardımcı olduğu, yapılan bir araştırma sonucunda keşfedilmiş: Her öğünde yarım greyfurt yiyen insanların yaklaşık iki kilo, günde üç kez bir bardak greyfurt suyu içenlerin ise 1,5 kilo kaybettiği görülmüş.
Araştırmaya katılan pek çok kişi toplamda beş kilo vermiş, hem de diyetinde başka hiçbir değişiklik yapmadan!

Teşekkür ederim bende çok mutlu oldum Gamzeyle rakip olmamak iyi oldu :13: Hedefim sağlıklı kalıcı kilo vermek sonrada ameliyatımı olmak.

Gamze dimpin adı sanırım ben de görünce bizim takımdaki gamze sandım önce

Hedef bunu görmesin yarın çarşı pazarda bize greyfurt kalmaz :) hmmmm denenebilir :)

Basenleri Forma Sokan Mucizevi Karışım

MALZEMELER
2 fincan yulaf tanesi,
2 fincan kırılmış fındık,
1 fincan buğday,
1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm,
1 fincan ayçiçek tohumu,
1 fincan badem,
1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı

YAPILIŞI
Hepsini karıştırın ve blenderdan geçirin. 12 olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Bir bardak soğuk diyet süte bunu ilave ederek hergün yiyin. Kalçalarınızın basenlerinizin daraldığını göreceksiniz. Altı hafta uygulamanız yeterli olacaktır.

3 elma diyeti bir grup eğitimi uzmanı diyetisyen olan Tammi Flynn tarafından geliştirilmiştir. Flynn danışmanlığını yaptığı kişilerden birinin her yemekten önce bir elma yediğini farkederek bu diyeti hazırlamış. Bu diyetle 4 ayda 17 kilo verilebildiğini kaydediyor.

İşte tokluk hissinizi arttıracak '3 elma diyeti'.

Sabah: 1 elma – peynirli omlet- 1 fincan yulaf ezmesi
Ara öğün: Yağsız yoğurt ve peynirden birer porsiyon
Öğle: 1 elma – 2 fincan sebze yemeği, 1 ızgara tavuk göğsü ve 1 kase pilav
Ara öğün: Kremalı kahve çeşitlerinden biri ya da meyveli süt
Akşam: 1 elma – Izgara ya da fırında pişirilmiş bir orta boy balık ve yeşil salata

Diyetin egzersiz önerisi hergün düzenli olarak spor yapılmasıdır...

Evet canım :) ben diyetisyene gitmiştim nisanda doktorun tayini çıktı yarıda kaldı diyetim bide duygusal bi dönemden geçtim o diyeti uygulasam olurmu yoksa sizing belli bi diyet programınız varmı?

Uygulayabilirsin tabiki canım sağlıklı olduktan sonra bizim içi sorun yok

Soğan Suyu Zayıflama Kürü

1 adet kuru soğanı kabuğu ve kökleriyle birlikte yıkayalım. Daha sonra sirkeli suyun içinde bekletelim. 1 bardak suyun içinde 3 taşım kaynatalım. Kabuğunu soymadan ve köklerini temizlemeden uygulayalım kürümüzü. Bir bardağın içine bir kaç damla limon suyu sıkalım ve içelim.

Özellikle sabah aç karnına içilmesi tavsiye edilir ve metabolizmayı çalıştırıcı özelliği vardır. Son derece faydalıdır ve vücuttan toksinleri atar. Kısa sürede kilo verdiğinizi göreceksiniz ve soğan suyunun belinizi ne kadar incelttiğine inanamayacaksınız.

Göbek bölgesi yağlarınızı eritmenin yolları:

Mekik hareketi
Dizlerimiz bitişik ve ayaklarımız birbirine paralel şekilde tabanları yeri gösterirken iki elimizi enseye koyup hızlı hızlı, sık sık ve kesik kesik hareketlerle karnımız acıyana kadar sabah ve akşam ellişer kez bu hareketi yapıyoruz. Bu hareket özellikle karın bölgesindeki kasları kuvvetlendirir, yağ dokusunu harekete geçirir ve yağların yanmasına
yardımcı olur.

Bel kasları için mekik
Bir taraftaki kolumuzu, bükülmüş olan diğer taraftaki dizimize doğru hafifçe, sık sık
ve seri hareketlerle yakınlaştırmaya çalışıyoruz. Bu hareketi de birkaç dakika dayanabildiğimiz kadar yapmaya gayret ediyoruz. Daha sonra diğer taraftaki ayağımızı ve kolumuzu değiştiriyoruz. Bu hareket karnın yan tarafına doğru olan kasları çalıştırmak için yararlıdır.

Hoş geldin canım ayrıca geçmiş olsun inşallah biran önce zayıflar sağlığına da kavuşursun çok geçmiş oldun Rabbim sıkıntıda olan herkesin sesini duysun ve bizleri zor durumda bırakmasın azmet sadece onun dışında gerisi gelir

En sağlıklı çiçek

Ayyyyyy kaptanım çok güzel bilgiler vermişsiniz hepsini uygulayacağım ama soğandan şüpheliyim migrenim olduğu için soğan sarımsak dokunuyor onları yemem yasak onu yapmayabilirim birde tam greyfurtun göbeğinde oturuyorum caddelerde bile ağacı var kopar kopar ye kimse bir şey demez biraz toplayımda bir gün suyunu içerim birgün ara öğün olarak tüketirim millet ona para verirken biz burda yüzüne bile bakmıyoruz

Ben bu akşam ne kadar çok şey olmuş bir Gamze bir Gamze ortalarda dönüp duruyor ama o Gamze ben değilim ama o gamzeyide çok merak ettim adaşım ya o yüzden inşallah arkadaşımız zayıflar sağlığına çobuk kavuşur

Evet canım ben de sen sanmıştım ama dün gelen dimp miş gamze

Evet adaşız seninle canım şekerim biraz yüksek çıkıyor onun dışında sağlık konusunda pek etkilemiyor ama yinede zayıflamam lazım yük oluyor vücuda götüremiyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…