Tekrar hoşgeldin aramıza dimp ( adaşım) evet bir kaç fazla kilo bile olsa insanın hareket alanını kısıtlıyor ve bir çok hastalığı da peşinden getiriyor şekerini yoğurt ve tarçınlı dengeleyebilirsin canımEvet adaşız seninle canımşekerim biraz yüksek çıkıyor onun dışında sağlık konusunda pek etkilemiyor ama yinede zayıflamam lazım yük oluyor vücuda götüremiyo insan
Evet canım ben de sen sanmıştım ama dün gelen dimp miş gamze[/ Evet kaptanım bu hafta çok sık giremedim işten ayrıldım iş bulmam lazım biran önce o yüzden sıkıntım çok vakit ayıramıyordum ama daha çok girmem gerektiğini frkettim
Tekrar hoşgeldin aramıza dimp ( adaşım) evet bir kaç fazla kilo bile olsa insanın hareket alanını kısıtlıyor ve bir çok hastalığı da peşinden getiriyor şekerini yoğurt ve tarçınlı dengeleyebilirsin canım
Evet canım ben de sen sanmıştım ama dün gelen dimp miş gamze[/ Evet kaptanım bu hafta çok sık giremedim işten ayrıldım iş bulmam lazım biran önce o yüzden sıkıntım çok vakit ayıramıyordum ama daha çok girmem gerektiğini frkettim
Bu iş konusuna kalıcı ve kesin bir çözüm bulmak için sivil toplum örgütlerinden yardım isteyebilirsin durumunu anlatirsan yardımcı olacaklardır..yada bulunduğun yerin mülki amirliği...belediyesi kaymakamligi falan...
Tekrar hoşgeldin aramıza dimp ( adaşım) evet bir kaç fazla kilo bile olsa insanın hareket alanını kısıtlıyor ve bir çok hastalığı da peşinden getiriyor şekerini yoğurt ve tarçınlı dengeleyebilirsin canım
Bu iş konusuna kalıcı ve kesin bir çözüm bulmak için sivil toplum örgütlerinden yardım isteyebilirsin durumunu anlatirsan yardımcı olacaklardır..yada bulunduğun yerin mülki amirliği...belediyesi kaymakamligi falan...
Doğru söylüyorsun canım ama ben zaten bir çok kez başkana ve kaymakama çıktım cv verdim ama buralı olmadığım için torpilimde olmadığı için oralara çıkmak çok fayda etmedi bana burası küçük bir yer ve herkes kendini tanıdığına eşine dostuna yapıyor o iyiliği yani biz iş bulma kurumu değiliz diyorlar
Doğru söylüyorsun canım ama ben zaten bir çok kez başkana ve kaymakama çıktım cv verdim ama buralı olmadığım için torpilimde olmadığı için oralara çıkmak çok fayda etmedi bana burası küçük bir yer ve herkes kendini tanıdığına eşine dostuna yapıyor o iyiliği yani biz iş bulma kurumu değiliz diyorlar
Ne büyük haksızlık :/ partiler falan olabilir mi acaba?? Yani beyin firtinasi yapiyorum kendimce kusura bakma zaten düşünmussundur bunları...inşallah tez elden halledersin..
Yani varya hiç bu kadar güzel anlatılamazdı bu durumŞimdiii kefir iğrenç yaa ama arada almalı içmeli artık, ev turşum var, ev yapımı yoğurtda yapamıyorum bu ara çünkü sütçüm yok artık bi çözüm bulmalı bu duruma:44:
Son cümleyi anlayamadım, hedefin okuduğu kitabın yazarımı senin dr.???
canım o yediğin ekmek en sağlıklısı, sporun da güzelmiş harikasın şekerim
Canım kilo verdirdiği için bebeği de etkiler diye..Sanada geçmiş olsun canım çocuklara da..
Tatlım yoğurt kürünü yemeklerden yarım saat önce değil, hemen öncesi yiyoruz sona yemeğe geçiyoruz..
Yaa hedef çözümlerden sorumlu bakanımız sensin hadi bakalıım
Aaaa hedef süper bir fikir verdin banaa işte buuu
Benim için seçim çalışmalarında, süper bir seçim vaadi ve iksirimizde gün yüzüne çıkmayı bekliyor
Ya öyle deme yaa bende hazır sirke var el yapımı yokki ühüüüüüüüüüüüü hem amasyalıda değilim ühüüüüü nerden bulcam ben ev yapımınıı ühüüüüüü
Kız sen evdede yaptın 1 kilo edicek 2,5 kiloben yaptığım yaım litre ile işi bitimeyi düşünüyorum
Neseee seçimi kazanırsam sizden sipariş alırım o fıçıları bu tarafa gönderirsiniz ehh takım kaptanınıza kıyak geçersiniz artıkım:118:
ben de beyin fırtınasına eşlik edeyim. işkurun 5-6 aylık ücretli stajları oluyor en sonuncusu 9 aylıktı galiba hiç başvurdun mu? bir defalık hakkın o0luyor staj için ve staj yaptığın yerde kalma amaçlı oluyor. adam sana işi öğretiyor (maaşını devlet veriyor) haliyle staj bitiminde de seni ellerinde tutmak istiyorlar. kardeşim çeko mezunu bu şekilde mali müşavir yanında çalışmaya başladı. 6 ay staj boyunca devlet 600 civarı maaş verdi, sigorta da vardı. iş yerinde kaldı 700+sigortayla devam ediyor.Doğru söylüyorsun canım ama ben zaten bir çok kez başkana ve kaymakama çıktım cv verdim ama buralı olmadığım için torpilimde olmadığı için oralara çıkmak çok fayda etmedi bana burası küçük bir yer ve herkes kendini tanıdığına eşine dostuna yapıyor o iyiliği yani biz iş bulma kurumu değiliz diyorlar
Yani varya hiç bu kadar güzel anlatılamazdı bu durumŞimdiii kefir iğrenç yaa ama arada almalı içmeli artık, ev turşum var, ev yapımı yoğurtda yapamıyorum bu ara çünkü sütçüm yok artık bi çözüm bulmalı bu duruma:44:
Son cümleyi anlayamadım, hedefin okuduğu kitabın yazarımı senin dr.???
canım o yediğin ekmek en sağlıklısı, sporun da güzelmiş harikasın şekerim
Canım kilo verdirdiği için bebeği de etkiler diye..Sanada geçmiş olsun canım çocuklara da..
Tatlım yoğurt kürünü yemeklerden yarım saat önce değil, hemen öncesi yiyoruz sona yemeğe geçiyoruz..
Yaa hedef çözümlerden sorumlu bakanımız sensin hadi bakalıım
Aaaa hedef süper bir fikir verdin banaa işte buuu
Benim için seçim çalışmalarında, süper bir seçim vaadi ve iksirimizde gün yüzüne çıkmayı bekliyor
Ya öyle deme yaa bende hazır sirke var el yapımı yokki ühüüüüüüüüüüüü hem amasyalıda değilim ühüüüüü nerden bulcam ben ev yapımınıı ühüüüüüü
Kız sen evdede yaptın 1 kilo edicek 2,5 kiloben yaptığım yaım litre ile işi bitimeyi düşünüyorum
Neseee seçimi kazanırsam sizden sipariş alırım o fıçıları bu tarafa gönderirsiniz ehh takım kaptanınıza kıyak geçersiniz artıkım:118:
ben de beyin fırtınasına eşlik edeyim. işkurun 5-6 aylık ücretli stajları oluyor en sonuncusu 9 aylıktı galiba hiç başvurdun mu? bir defalık hakkın o0luyor staj için ve staj yaptığın yerde kalma amaçlı oluyor. adam sana işi öğretiyor (maaşını devlet veriyor) haliyle staj bitiminde de seni ellerinde tutmak istiyorlar. kardeşim çeko mezunu bu şekilde mali müşavir yanında çalışmaya başladı. 6 ay staj boyunca devlet 600 civarı maaş verdi, sigorta da vardı. iş yerinde kaldı 700+sigortayla devam ediyor.Doğru söylüyorsun canım ama ben zaten bir çok kez başkana ve kaymakama çıktım cv verdim ama buralı olmadığım için torpilimde olmadığı için oralara çıkmak çok fayda etmedi bana burası küçük bir yer ve herkes kendini tanıdığına eşine dostuna yapıyor o iyiliği yani biz iş bulma kurumu değiliz diyorlar
--güneş aramıza goş geldin kuzeninle beraber zayıflamana şahir olacağımı düşünüyorum
- 2. gamze bence elindeki diyete uy. zaten diyetisyenlerin verdiği lidteler 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. bir listen olursa daha disipllinli olur hele ki bu listeye güveniyorsan...
-akrep paylaştığın püf noktalar çok güzel. aslında zayıflamak için ne de çok yol olduğunu görüyor insan. acaba bu çeşitlilik yüzünden 'amaaaaa soğan kürü ile zayıflayamazsam bi de turp kürünü denerim ' diye düşünüp oyalanıyor muyuz. veya benim yaptığım gibi yarım greyfurt zayıflatıyorsa 1 tanesi daha çok zayıflatır diyip fazla mı yeneiliyor? bak greyfurt yiyen gruplar greyfurtun zayıfalatacağını bilmeden yediler, biz zayıfalatacağını biliyoruz ya nasıl olsa zayıflatıyor diye porsiyonları en baştan büyütüuoruz ve o yüzden killo veremiyoruz belki de. daha önceden bi dönem greyfurtu da booool booool yemiştim ama gram oynammıştı kilomda
hepinize hayırlı günler kızlar vede saglıklı zayıflamalar
hmmm artık eve süt getiren mandıralar açılmaya başlandı. rize de var mesela. evlere 3 ve 5 kiloluk süt dağıtılıyor. adam su-süt dağıtır gibi süt dağıtıyor . ben de şimdilik iş yerine sütçü getiriyor ondan alıyorum. bir kaç defa da mandıradan aldım.
İnternetten aratıp böyle çalışan bi mandıra var mı bulmaya çalış, bazen olduğu halde bilinmiyor.
evet temelde yatan psikoloji demek ki kilo vermeyeceğim yönündeyaklaşık 2 kilo oldu evet. dün akşam bütün mesaimi sarmısak soymaya ayırdım. sirkenin içine sarmısakları atıp blendırdan geçirdim, koyu renk bir poşete kavanozu koydum , şimdi ışık almadan 15 gün duracak . artık orjinal turşum ayın 20 simnde açılacak.
-seçim çalışmalarında fikrimi kullannacaksın demeeeeeekhemen patentimi alayım
-ev yapımı sirke aslında çok zor değil ama 2 ayda oluyor ya insan o yüzden üşeniyor. bi de doğal elma bulmak lazım. Misket elmalar pahalı ve eciş bücüş onlar doğal elma mı oluyor ki? Seldom? hı?
ben de beyin fırtınasına eşlik edeyim. işkurun 5-6 aylık ücretli stajları oluyor en sonuncusu 9 aylıktı galiba hiç başvurdun mu? bir defalık hakkın o0luyor staj için ve staj yaptığın yerde kalma amaçlı oluyor. adam sana işi öğretiyor (maaşını devlet veriyor) haliyle staj bitiminde de seni ellerinde tutmak istiyorlar. kardeşim çeko mezunu bu şekilde mali müşavir yanında çalışmaya başladı. 6 ay staj boyunca devlet 600 civarı maaş verdi, sigorta da vardı. iş yerinde kaldı 700+sigortayla devam ediyor.
Teşekkür ederim canım 2 sene önce burada da öyle bir kurs başladı fakat iş kur kontenjanı düşük tuttuğu için torpilliler girebildi şimdi ise yapılmıyor burada artık o kurslar yine de bekliyor ve araştırıyorum iş kurun sayfasından
Ne büyük haksızlık :/ partiler falan olabilir mi acaba?? Yani beyin firtinasi yapiyorum kendimce kusura bakma zaten düşünmussundur bunları...inşallah tez elden halledersin..
Maalesef ama Türkiye'nin genelinde hemen hemen böyle esnaf odalarına belediye kaymakamlık ticaret ve şöförler odalarına buradaki her yere başvurdum durumumu açıkladım ama burası turizm yeri olduğu için sadece yazın iş var ondada en az 15 saat çalıştırıyorlar sabah 7-8 arsı çalışmaya bir başlıyorsun gece 1-2 bazen daha fazla annem kilolu kızla bu kadar süre ilgilenmedi çok zor saatli bir iş olsun istiyorum diyorum şartlar bunlar istiyorsan çalış üstelik 2 haftaya bir izin veriyorlar iyi para verseler bu kadar çalışmaya ama neyse o da yok 700 liraya sigortayı da yarım yapıyorlar öyle olunca çalışasım gelmiyor
3 elma diyeti bir grup eğitimi uzmanı diyetisyen olan Tammi Flynn tarafından geliştirilmiştir. Flynn danışmanlığını yaptığı kişilerden birinin her yemekten önce bir elma yediğini farkederek bu diyeti hazırlamış. Bu diyetle 4 ayda 17 kilo verilebildiğini kaydediyor.
İşte tokluk hissinizi arttıracak '3 elma diyeti'.
Sabah: 1 elma – peynirli omlet- 1 fincan yulaf ezmesi
Ara öğün: Yağsız yoğurt ve peynirden birer porsiyon
Öğle: 1 elma – 2 fincan sebze yemeği, 1 ızgara tavuk göğsü ve 1 kase pilav
Ara öğün: Kremalı kahve çeşitlerinden biri ya da meyveli süt
Akşam: 1 elma – Izgara ya da fırında pişirilmiş bir orta boy balık ve yeşil salata
Diyetin egzersiz önerisi hergün düzenli olarak spor yapılmasıdır...
bu da mantıklı zaten Jillian Michael hareketleri arasında bundan da var.Göbek bölgesi yağlarınızı eritmenin yolları:
Mekik hareketi
Dizlerimiz bitişik ve ayaklarımız birbirine paralel şekilde tabanları yeri gösterirken iki elimizi enseye koyup hızlı hızlı, sık sık ve kesik kesik hareketlerle karnımız acıyana kadar sabah ve akşam ellişer kez bu hareketi yapıyoruz. Bu hareket özellikle karın bölgesindeki kasları kuvvetlendirir, yağ dokusunu harekete geçirir ve yağların yanmasına
yardımcı olur.
Bel kasları için mekik
Bir taraftaki kolumuzu, bükülmüş olan diğer taraftaki dizimize doğru hafifçe, sık sık
ve seri hareketlerle yakınlaştırmaya çalışıyoruz. Bu hareketi de birkaç dakika dayanabildiğimiz kadar yapmaya gayret ediyoruz. Daha sonra diğer taraftaki ayağımızı ve kolumuzu değiştiriyoruz. Bu hareket karnın yan tarafına doğru olan kasları çalıştırmak için yararlıdır.
daha önce dediğim gibi belki de ben fazla yediğim için greyfurtla kilo vermedim.Turunçgil ailesinden gelen bu meyvenin kilo vermeye yardımcı olduğu, yapılan bir araştırma sonucunda keşfedilmiş: Her öğünde yarım greyfurt yiyen insanların yaklaşık iki kilo, günde üç kez bir bardak greyfurt suyu içenlerin ise 1,5 kilo kaybettiği görülmüş.
Araştırmaya katılan pek çok kişi toplamda beş kilo vermiş, hem de diyetinde başka hiçbir değişiklik yapmadan!
bu da mantıklı bunu 1 öğün olarak yiyoruz diye biliyorum. burada spor salonundakji hıoca bu tarifi verip duruyordu, e kadınlar spor da yaptıkları için kilo veriyordu
Basenleri Forma Sokan Mucizevi Karışım
MALZEMELER
2 fincan yulaf tanesi,
2 fincan kırılmış fındık,
1 fincan buğday,
1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm,
1 fincan ayçiçek tohumu,
1 fincan badem,
1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı
YAPILIŞI
Hepsini karıştırın ve blenderdan geçirin. 12 olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Bir bardak soğuk diyet süte bunu ilave ederek hergün yiyin. Kalçalarınızın basenlerinizin daraldığını göreceksiniz. Altı hafta uygulamanız yeterli olacaktır.
Derya Baykal Nasıl Zayıfladı?
Derya Baykal Nasıl 40 Kilo Verdi ?
Ekranların Sempatik ismi Derya Baykal, diyabet hastalığı nedeni le kilo veremiyor ve sürekli olarak bundan şikayet ediyordu. Ama artık Derya Baykalın kilo problemi tarihe karıştı. Çünkü karabuğday kürü ile tam 40 kilo verdi. Evet yanlış duymadınız.. 40 kilo verdi.Üstelik sadece kendisi değil kızları Derya (14 Kilo) ve Ferhan da (11 kilo) karabuğdayla zayıflama formülü sayesinde, kilo verdiler. Peki Derya Baykalın zayıflama formülü nedir?
Derya Baykal Nasıl Zayıfladı?
Ünlü isimlerin zayıflamak konusunda sıklıkla başvurdukları isim, Şeyda Coşkun ile sıkı bir çalışma içine giren Derya Baykal ve kızları disiplinli bir program sonrasında, deyim yerindeyse eridiler. Derya Baykal, kızları ile birlikte diyet yaptıklarını ve bunun da çok faydasını gördüklerini belirtiyor. Şeyda Coşkun yiyecekleri hazırlamış. Onlarda disiplinli davranarak ve karabuğday kürünü uygulayarak, istedikleri kiloya inmeyi başarmışlar.
Derya Baykal yıllardır şeker hastalığı nedeni ile kilo problemi yaşamış. Ama karabuğday ile zayıflama formülü sayesinde, hastalığına rağmen kilo vermeyi başarmış. Üstelik söyldiğine göre, 29 beden pantolonların içine bile girebiliyomuş. Evde yemek yaparak ve karabuğday kürünü uygulayarak kilo veren Derya Baykal “Karabuğday kürü nasıl yapılır?” sorusunun cevabını da veriyor hemen… Biz de sizlerle paylaşmak istedik.
Karabuğday Diyeti Nasıl Yapılır?
Karabuğdayı diri kalacak şekilde haşlayın. Sonra elmayı kabuklarıyla rendeleyin. Üzerine 1 silme çay kaşığı tarçın ilave ettikten sonra karışımı karabuğdaya ekleyin. Sabahları tüketin.
Sabah: biber roka semizotu domates salatalık havuç peynir zeytinli salata çay Limonlu su yoğurt kürü elma. Ara : portakal Öğlen: yoğurt karışımı patates oturtması elma yoğurt marul salatası. Ara: top kek. Akşam: yoğurt karışımı un çorbası lahana sarması yoğurt salatalık ve fasulye turşusu turp salatasıelma. Ara: siyah üzümlü cevizli yoğurt. Sıvı: 4 litre su yeşil çay çay bitki çayı adaçayı Spor: yürüyüş plates sabah akşam 25 tane mekik Kitap : Kuran'ı Kerim cevşen sözler 100 salavat fetih ve haşr süreleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?