Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet adaşız seninle canım şekerim biraz yüksek çıkıyor onun dışında sağlık konusunda pek etkilemiyor ama yinede zayıflamam lazım yük oluyor vücuda götüremiyo insan
Tekrar hoşgeldin aramıza dimp ( adaşım) evet bir kaç fazla kilo bile olsa insanın hareket alanını kısıtlıyor ve bir çok hastalığı da peşinden getiriyor şekerini yoğurt ve tarçınlı dengeleyebilirsin canım

Merhabaaa menumu yazayim

Sabah menemen
2dlm ekmek
Azcuk patates

Öğle yoğurt karsimi 1kase
1 sf km ek.k
Zeytin

Ara 1probis

Aksam 2dlm ekmek salata
6tanebibet kızartma

Ara sütlü türk kahvesi

Spor çocukla uğraşma)) artik spor sayiyorun ))

Derya Baykal Nasıl Zayıfladı?
Derya Baykal Nasıl 40 Kilo Verdi ?

Ekranların Sempatik ismi Derya Baykal, diyabet hastalığı nedeni le kilo veremiyor ve sürekli olarak bundan şikayet ediyordu. Ama artık Derya Baykalın kilo problemi tarihe karıştı. Çünkü karabuğday kürü ile tam 40 kilo verdi. Evet yanlış duymadınız.. 40 kilo verdi.Üstelik sadece kendisi değil kızları Derya (14 Kilo) ve Ferhan da (11 kilo) karabuğdayla zayıflama formülü sayesinde, kilo verdiler. Peki Derya Baykalın zayıflama formülü nedir?

Derya Baykal Nasıl Zayıfladı?

Ünlü isimlerin zayıflamak konusunda sıklıkla başvurdukları isim, Şeyda Coşkun ile sıkı bir çalışma içine giren Derya Baykal ve kızları disiplinli bir program sonrasında, deyim yerindeyse eridiler. Derya Baykal, kızları ile birlikte diyet yaptıklarını ve bunun da çok faydasını gördüklerini belirtiyor. Şeyda Coşkun yiyecekleri hazırlamış. Onlarda disiplinli davranarak ve karabuğday kürünü uygulayarak, istedikleri kiloya inmeyi başarmışlar.

Derya Baykal yıllardır şeker hastalığı nedeni ile kilo problemi yaşamış. Ama karabuğday ile zayıflama formülü sayesinde, hastalığına rağmen kilo vermeyi başarmış. Üstelik söyldiğine göre, 29 beden pantolonların içine bile girebiliyomuş. Evde yemek yaparak ve karabuğday kürünü uygulayarak kilo veren Derya Baykal “Karabuğday kürü nasıl yapılır?” sorusunun cevabını da veriyor hemen… Biz de sizlerle paylaşmak istedik.

Karabuğday Diyeti Nasıl Yapılır?

Karabuğdayı diri kalacak şekilde haşlayın. Sonra elmayı kabuklarıyla rendeleyin. Üzerine 1 silme çay kaşığı tarçın ilave ettikten sonra karışımı karabuğdaya ekleyin. Sabahları tüketin.

Sabah: biber roka semizotu domates salatalık havuç peynir zeytinli salata çay Limonlu su yoğurt kürü elma. Ara : portakal Öğlen: yoğurt karışımı patates oturtması elma yoğurt marul salatası. Ara: top kek. Akşam: yoğurt karışımı un çorbası lahana sarması yoğurt salatalık ve fasulye turşusu turp salatasıelma. Ara: siyah üzümlü cevizli yoğurt. Sıvı: 4 litre su yeşil çay çay bitki çayı adaçayı Spor: yürüyüş plates sabah akşam 25 tane mekik Kitap : Kuran'ı Kerim cevşen sözler 100 salavat fetih ve haşr süreleri

evet temelde yatan psikoloji demek ki kilo vermeyeceğim yönünde yaklaşık 2 kilo oldu evet. dün akşam bütün mesaimi sarmısak soymaya ayırdım. sirkenin içine sarmısakları atıp blendırdan geçirdim, koyu renk bir poşete kavanozu koydum , şimdi ışık almadan 15 gün duracak . artık orjinal turşum ayın 20 simnde açılacak.

-seçim çalışmalarında fikrimi kullannacaksın demeeeeeekhemen patentimi alayım
-ev yapımı sirke aslında çok zor değil ama 2 ayda oluyor ya insan o yüzden üşeniyor. bi de doğal elma bulmak lazım. Misket elmalar pahalı ve eciş bücüş onlar doğal elma mı oluyor ki? Seldom? hı?

hmmm artık eve süt getiren mandıralar açılmaya başlandı. rize de var mesela. evlere 3 ve 5 kiloluk süt dağıtılıyor. adam su-süt dağıtır gibi süt dağıtıyor . ben de şimdilik iş yerine sütçü getiriyor ondan alıyorum. bir kaç defa da mandıradan aldım.
İnternetten aratıp böyle çalışan bi mandıra var mı bulmaya çalış, bazen olduğu halde bilinmiyor.

evet temelde yatan psikoloji demek ki kilo vermeyeceğim yönünde yaklaşık 2 kilo oldu evet. dün akşam bütün mesaimi sarmısak soymaya ayırdım. sirkenin içine sarmısakları atıp blendırdan geçirdim, koyu renk bir poşete kavanozu koydum , şimdi ışık almadan 15 gün duracak . artık orjinal turşum ayın 20 simnde açılacak.

-seçim çalışmalarında fikrimi kullannacaksın demeeeeeekhemen patentimi alayım
-ev yapımı sirke aslında çok zor değil ama 2 ayda oluyor ya insan o yüzden üşeniyor. bi de doğal elma bulmak lazım. Misket elmalar pahalı ve eciş bücüş onlar doğal elma mı oluyor ki? Seldom? hı?

--güneş aramıza goş geldin kuzeninle beraber zayıflamana şahir olacağımı düşünüyorum
- 2. gamze bence elindeki diyete uy. zaten diyetisyenlerin verdiği lidteler 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. bir listen olursa daha disipllinli olur hele ki bu listeye güveniyorsan...
-akrep paylaştığın püf noktalar çok güzel. aslında zayıflamak için ne de çok yol olduğunu görüyor insan. acaba bu çeşitlilik yüzünden 'amaaaaa soğan kürü ile zayıflayamazsam bi de turp kürünü denerim ' diye düşünüp oyalanıyor muyuz. veya benim yaptığım gibi yarım greyfurt zayıflatıyorsa 1 tanesi daha çok zayıflatır diyip fazla mı yeneiliyor? bak greyfurt yiyen gruplar greyfurtun zayıfalatacağını bilmeden yediler, biz zayıfalatacağını biliyoruz ya nasıl olsa zayıflatıyor diye porsiyonları en baştan büyütüuoruz ve o yüzden killo veremiyoruz belki de. daha önceden bi dönem greyfurtu da booool booool yemiştim ama gram oynammıştı kilomda

İftar: 2 şekerli çay
2 küçük pizza dilimi
1 tatlı kaşığı elma sirkesi

istavrit .2dlim ekmek. 1kk tahin helva
Spor.200 zipzip.30dak yuruyus
Sahur.kahve.yogurt.yulaf ezmesi.elma
Zencefil.zerdecal.bal.

gece kalkınca çeyrek bardak süt ile nescafe, 1 tane beşi 1 yerde çay

spor:200 zıp zıp+30 dk yürüyüş
Kitap: gerçek tıp

Canım kuzenimle benim mesajlarımı karıştırıyorsunuz Benim elimde Diyet listesi yok diyetisyene gittim ama herhangi bi liste vermedi.

SAbah 2 haşlanmış yumurta maydonoz ve biber ( yumurta protein maydanoz ödem attırıcı ve biberde metabolizma hızlandırıcı old. için yararlı buluyorum çok mükemmel bi karışım bence) 1 dilim ekmek
Öğlem yok zaten çünkü sabahı 11.5 ta yedim
Ara: 1 elma 5 ceviz
Akşamatates sulusunun etlerinden yedim patatesinden yemedim hiç azıcıkda suyundan içtim 4 kaşıkta pirinç pilavı yedim
Ara: 1 mandalin (8:30 da)
Bu Sabah bi tartilim dedim kıyafetlerle aç karnına 79.4 geldim

Sporu yazmayı unutmuşum 40 dk yürüyüş 3.5 tan 4.10 a kadar akşam 9 gibide 20 dk oryantal.

Son düzenleme:

bence olabilir. daha önce kilo verdiğim dönemde ara öğün olarak genelde elma yiyordum.

bu da mantıklı zaten Jillian Michael hareketleri arasında bundan da var.

daha önce dediğim gibi belki de ben fazla yediğim için greyfurtla kilo vermedim.

bu da mantıklı bunu 1 öğün olarak yiyoruz diye biliyorum. burada spor salonundakji hıoca bu tarifi verip duruyordu, e kadınlar spor da yaptıkları için kilo veriyordu

haaaa karabuğdaya gelince. araştırma gazetici ruhumla onu da denedimhatta buralarda bulamadım internetten getirttim. 50 milyonun üstüne kargo bedava kampanyası sayesinde tam 5 paket aldımsonuç: karabuğday iğğğğğğğrenç... dibi tutmuş bulgur pilavını kaç gün yiyebilirsiniz? tadı işte aynen öyle yanıksı bi tadı var. yiyemediğim için kilo da veremedim.
bu arada karabuğday enginardan sonra karaciğer için en fazydalı şeymiş. rus erkekler çok alkol içiyor karaciğer temizliği için kadınlar da güzelliği için kullanıyormuş. sırf bunu duydunuz diye karabuğday yemeye karar verdiniz değil mi evde 1-2 kilo daha var. kurtlananları tavuklara göndermiştim. bi de elma rendeleyerek deneyelim...böğk.. olmazsa tavuklar karaciğer temizliği yapar

++++ şeyda cosşkunun spor eğitmeni olduğunu unutmamak lazım muhakkak spor yaptırmıştır onlara, öyle sadece karabuğdayla olacak iş değil...

Son düzenleme:
Yazmadan edemicem :) az önce lcwdan 40 beden pantolon aldım :) 84 kg ve 40 beden pantolon :) orantisizligi siz düşünün :) olsun 40 beden ya pehhh :)

ayy gamzem topkek yemis:)sana cok ozeniyorum xanim.senin gibi iradeli olabilsem keske.

bu arsda ben kilo aldim;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…