Sabah: biber roka semizotu domates salatalık havuç peynir zeytinli salata çay Limonlu su yoğurt kürü elma. Ara : portakal Öğlen: yoğurt karışımı patates oturtması elma yoğurt marul salatası. Ara: top kek. Akşam: yoğurt karışımı un çorbası lahana sarması yoğurt salatalık ve fasulye turşusu turp salatasıelma. Ara: siyah üzümlü cevizli yoğurt. Sıvı: 4 litre su yeşil çay çay bitki çayı adaçayı Spor: yürüyüş plates sabah akşam 25 tane mekik Kitap : Kuran'ı Kerim cevşen sözler 100 salavat fetih ve haşr süreleri
Canım menülerini alt alta yazarsan daha okunaklı olur böyle çok karışık gibi görünüyor şekercik
**2. TAKIM 338. ETAP**
akrep33 ( 63.2 / / / %)
Seldom ( 84,5 /// %)
trabzonspor( 88 / 83,8 / 4.2 / 2.1 / 2.39%)
hedef52 ( 64,7/// %)
gamzeerdi (63,7/ / / %)
selennnnnnnn ( 63, 3 / / / %)
siyahbeyaz06(72.9 / // %)
2. takım ortalaması= %
Ayyy yaptığım hesaba bakarmısınız yaaanasılda sevindirik olmuştum yüzdeyi görünce taakiii seldomun verdiği kiloyu trabzona hesapladığımı farkedinceye kadar
ayy gamzem topkek yemis:)sana cok ozeniyorum xanim.senin gibi iradeli olabilsem keske.
bu arsda ben kilo aldim;(
ah ah bugün çok aç kalamadım agızımı tutamadım
Yaş kiskaniyorum sizi ne guzl muhabbet ediyorsunuz ben çok göremiyorum annemde ameliyat olacak biraz sikintiliyi bu aralar elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ama tutamiyorun kendimi
Sabah2 dlm ekmek domates salatalik
Peynir
Yumurta haslamasi
Öğle 1 katmer salata
Peynir
Ara sufle türk kahvesi
Aksam yoğurt ve taze fasulye olacak insalah yavaş yavaş azaltmak iyi geliyor bana 1 kerede kisamiyorum bugün biraz yürüdüm iste..bakakim ne olur???
5 Kilo Verme Diyeti
Haşlanmış beyaz etten destek alalım.
Semiz otu salatasının içine tavuk eti didikleyelim veya balık eti tüketelim.
Çayımızı ve kahvemizi şekersiz tüketelim ve şeker ihtiyacımızı sadece meyve ile karşılayalım.
Vücut normal olarak şekere ihtiyaç duyacaktır ve 1 elmanın içinde almamız gereken şeker zaten vardır.
Hazır gıdalardan, asitli içecekler ve hazır meyve sularından uzak duralım.
Sadece 5 günde 5 kilo vermek hemen şimdi harekete geçelim ve akşam veya sabah bulduğumuz her fırsatta ip atlayalım.
Aç kalarak sadece vücuttaki suyu atarız.
Fakat sık sık sebze ve meyve ağırlıklı beslenerek 5 günde 5 kilo çok kolaydır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?