Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dün diyet yapmadım ama yinede yedklerimi paylayaşaym
sabah 1 dilim ekmek patates kızartması (1 porsiyon)
2 gofret 4 tane ceviz 2 elma
akşam 1 porsiyon patates sulusu 9 kaşık pirinç pilavı
ara mandalin elma
çook yemişiim çook :44:
Gecede bir bardak sarımsak çayı
Spor olarak 40 dk yürüyüş gecede 50 tane ip atladım
Bu ara kendimi mutfak faresi gibi hissediyorum sürekli yemek canım istiyorr :26:

Son düzenleme:

Canım menülerini alt alta yazarsan daha okunaklı olur böyle çok karışık gibi görünüyor şekercik

Yaş kiskaniyorum sizi ne guzl muhabbet ediyorsunuz ben çok göremiyorum annemde ameliyat olacak biraz sikintiliyi bu aralar elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ama tutamiyorun kendimi

Sabah2 dlm ekmek domates salatalik
Peynir
Yumurta haslamasi

Öğle 1 katmer salata
Peynir

Ara sufle türk kahvesi

Aksam yoğurt ve taze fasulye olacak insalah yavaş yavaş azaltmak iyi geliyor bana 1 kerede kisamiyorum bugün biraz yürüdüm iste..bakakim ne olur???

İftar : (okulda) 2 lokmalik pogaca
1 minik cezerye

(evde) 1 porsiyon yumurtalı patates
1 dlm ekmek
2 kupa Biberiyeli yeşil çay
2 yk yoğurt karışım

ara : portakal

sahur : 1 kupa brokoli çorbası

2 lt su

Kitap : 1. cüz

Akrepcim şimdiden yazayim dedim kilomu...malum gün içinde girebilirmiyim bilemiyorum..ama geçen hafta bildiremedigimden 2ye mi bölünecek bilemedim..

İki hafta önce : 84.5
Bugün iftar öncesi (aslında okulda açtım orucu ondan sonra tartildim) 83.8

***2. TAKIM 337. ETAP** *BİRİNCİSİ

Seldom ( 84,5 /// %).bildirimde bulunmadı
trabzonspor( 88/88 /0 / 0%)
hedef52 ( 64,7/64,7/0/ 0,0%) Sabit
gamzeerdi (67,5/ 63,7 / 3.8 / 5,63%)
selennnnnnnn ( 63, 3 / 63,3 / 0 / 0,00%)
siyahbeyaz06(73 /72,9 /0,1/ 0,14%)

2. takım ortalaması= %0,96

Bu geçen haftakilistemiz

**2. TAKIM 338. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / / / %)
Seldom ( 84,5 /// %)
trabzonspor( 88 / 83,8 / 4.2 / 2.1 / 2.39%)
hedef52 ( 64,7/// %)
gamzeerdi (63,7/ / / %)
selennnnnnnn ( 63, 3 / / / %)
siyahbeyaz06(72.9 / // %)

2. takım ortalaması= %

Ayyy yaptığım hesaba bakarmısınız yaaa nasılda sevindirik olmuştum yüzdeyi görünce taakiii seldomun verdiği kiloyu trabzona hesapladığımı farkedinceye kadar

**2. TAKIM 338. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / / / %)
Seldom ( 84,5 / 83.8 / 0.35 / 0.41%)Kilosu ikiye bölündü..
trabzonspor( 88 / / / %)
hedef52 ( 64,7/// %)
gamzeerdi (63,7/ / / %)

2. takım ortalaması: %

ben de aşağıyı görmeden bi şok geçirdim Trabzon sürekli yemekten şikayetçi nasıl vermiş süper diye :) inşallah o günleri de görür arkadaşım ya o da bi darda canım benim...

ayy gamzem topkek yemis:)sana cok ozeniyorum xanim.senin gibi iradeli olabilsem keske.

bu arsda ben kilo aldim;(

Olsun canım bir daha ki hafta daha çok dikkat edersin veremiyorum diyenler kafalarındada alıyorum ama veremiyorum dedikleri için olmuyor önce kendine söz ver canım kafana koy ve başarıyorsun o zaman bana görede aslında isteyen herkes başarabilir düzenli bol bol spor yap hareket et hiç durma daha esnek oluyorsun hemde selilüt de olmuyor

Gül Çayı

Gül yapraklarının kurutulmasıyla elde edilen gül çayı; vücudu toksinlerden arındırır, insanı rahatlatır ve ferahlatır. Stresi ve vücudun gerginliğini alır.Terlemeye karşı etkilidir. Gül çayı ayrıca, bağırsakları rahatlatır ve bulantıyı keser. Gül yapraklarının kaynatılmasıyla elde edilen karışımla göze banyo yaptırılırsa göz kanlanmasını ve göz nezlesini giderir. Gargara yapılırsa ağız yaralarına ve diş ağrılarına faydalıdır. Gül yağı ve gül suyu cildi gerginleştirir ve canlılık verir. Hafif müshil etkisine de sahiptir.

Boğaz, ağız iltihapları, sindirim sistemi iltihapları, ishal, sebore (saç kepeklenmesi), eklem iltihaplarında, göğüs hastalıkları, cilt temizliği, küçük cilt yaraları, burun akıntıları, kesikler, bereler, bademcik gibi sorunlara karşı etkilidir. Burkulma ve ezikler, ergenlik sivilceleri, siyah noktalara, kırışıklıkların önlenmesi ayrıca rahatlatıcı ve sakinleştirici etkilere de sahiptir. Göz nezlesi ve çabuk kızaran gözlerde de haricen, kompres olarak da kullanılır.

Yengemden aldım evde yapılmış onu içicem artık

Slm kızlar
3. Takımdan bn merve
Menülerinize bakıyordum özellikle gamzecim seni ayrı takip ediyorum
Karadenizlisin herhalde un corbası lahana sarması bende cok sewerim giresunluyum canm
Bu hafta senin kılonu cok merak ediyorum
Takıp ettigim kadarıyla düzenli yogurt kürün dewam
Spor eksıksız
Masallahın var yanı

HERKES İNŞ İSTEDİGİ KILOYA ULASIR
İSTEDİGİMİZ BEDENE CUP DİYE GİRERİZ

Bütün arkadaslara BU YOLDA KOLAYLIKLAR DİLİYORUM
KADIN İSTERSE HERŞEY KOLAYLIKLA OLUR

~~~~iYİ AKSAMLAR~~~~

5 Kilo Verme Diyeti

Haşlanmış beyaz etten destek alalım.

Semiz otu salatasının içine tavuk eti didikleyelim veya balık eti tüketelim.

Çayımızı ve kahvemizi şekersiz tüketelim ve şeker ihtiyacımızı sadece meyve ile karşılayalım.

Vücut normal olarak şekere ihtiyaç duyacaktır ve 1 elmanın içinde almamız gereken şeker zaten vardır.

Hazır gıdalardan, asitli içecekler ve hazır meyve sularından uzak duralım.

Sadece 5 günde 5 kilo vermek hemen şimdi harekete geçelim ve akşam veya sabah bulduğumuz her fırsatta ip atlayalım.

Aç kalarak sadece vücuttaki suyu atarız.

Fakat sık sık sebze ve meyve ağırlıklı beslenerek 5 günde 5 kilo çok kolaydır.

Yeşil çayın zayıflaytıcı etkisi tüm dünyada bilinmekte ve uygulanmaktadır. Yeşil çay kalori yakmaya yardımcı olur.

geçmiş olsun. annen ne ameliyatı olacaktı?
Bu dönemde çok diyet yapamazsın ama dikkat edebilirsen yanına kar kalır inşallah.

bana güzel bir fikir verdin. iftara ne yesem diye düşünüyordum. iş yerinde dışarıdan getiritilecek diyete uygun tek şey tabakta tavuk döner. semizotu-ton balığı, semizotu-tavuk şeçeneğini de ekleyeyim listeme

**2. TAKIM 338. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / / / %)
Seldom ( 84,5 / 83.8 / 0.35 / 0.41%)Kilosu ikiye bölündü..
trabzonspor( 88 / / / %)
hedef52 ( 64,7/ 64,7/0 /0 %) sabit
gamzeerdi (63,7/ / / %)

2. takım ortalaması: %

dün iftar (miktarları yazmaya yüreğim el vermiyor:18:)
full tost, ayran, ev yapımı 1 dilim hamur işi, kola, pestil,
Fındık, üzüm, makarna, roka, yoğurt, elma,muhlama,kep.ekmek,
gece: 2 kuru kayısı
spor: 100 zıpzıp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…