O zaman sana sarı kantaron çayı ikram edelim canım
ne güzel
Takım kaptanı olduğunu biliyorum canım :) ben biraz özel olacak istemezsen cevaplamayabilirsin ama yaşını adını filan merak etmiştim..
Hiç içmedim tadı nasılki acabaa
İsim vermiyorum burdan canım, malum site herkese açık ve ben acıcıkdan siyasi ve sosyal çevresi olan biriyim..Yaşımsa hissettiğim yaşımdayımbu durum an itibari ile değişgenlik gösterebiliyor..
Fiziki olaraksa uzun bir süredir istediğim kiloya ulaşmaya çalışan şişkonun tekiyim..Aslında istediğim kiloya daha kısa sürede ulaşabilirim ancak engellerim var, engellerimmi ne ehh tatlı ve tatlıı şekerimmm
Güzel, dinlendirir, uyku verir ve ağrıları dindirir canım..
Pazar günü bim de değişik bitki çayları gördüm çok hoşuma gitti ama evde bitki çayı stoğum bitmediğinden alamadım önce evdekiler bitsin ama dimi
Ah aslında şeker gibi hatunlarız şekerim, tatlıya ve şekere hiiiç ihtiyacımız yo daaa işte bu duru tatlıyı silip süpürdükten sonra geliyor aklımızaGerçekten cevaplar çok etkileyici hele yaş konusu super olmuş ama kadınların yaş takıntısı olayını sevmiyoırum kadın her yaşta güzeldir demi ama
Şekere bende bayılırım şeker şukulatabunları yiye yiye şeker ve insulin direnci çıktı bendee
Bende bimden yeşil çay almıştım arada içiyorumya aslında çay konusunda sıkıntım var normal siyah çayı kahvaltıda bile içemem malum yeşil çay zayıflatıyomuş d,ye duydum (tadı kötü) o yüzden içiyorum yoksa çay filan içmem
Ah aslında şeker gibi hatunlarız şekerim, tatlıya ve şekere hiiiç ihtiyacımız yo daaa işte bu duru tatlıyı silip süpürdükten sonra geliyor aklımıza
İç şekerim faydalı olur, ben bazen kendim yapıyorum evde, sedece bitki çayına özel demliğim var içine ıhlamur kabuktarçın ve tüm karabiber atıyorum, bi kaç gün su ekleyere içiyorum kahvaltıdanefis oluyor..
Denicem canım kabuki tarçın var bende kan şekerini düzenliyo diye almıştım
Bu arada ben kilo çizelgeme hedefimi 65 yazdım ama hedefim 55 kaptan
Evet tatlı isteğini köreltir, yoğurt karışımını da öneririm sana, o da güzel tok tutuyor..
Neyse ben kalkıyorum az daha kalırsam kök salıcam pc başında..kalkıp kendime yeşil çay yapayım önce sonrada namaz kuran tesbih yapıp günün son randevusu ile çakraları açma işlemini de tamamlıyayım
Görüşürüz canım iyi gecelerr
Dimp ve irem hoşgeldiniz...
Seldom ne zamanki ben 52 kilo oldum işte o zaman bi mucize bulduğumu düşünebilirsin, araştırmalarım haaaala devam ediyor
Akrep bana bugün bir arkadaş ev yapımı elma sirkesi getirdi. 1,5 litre ama üzüm ile karışık yine de yapaylardan kat kat iyidir.
selennnnn geçmiş olsun....
Trabzon da benim gibi düşe kalka
gamze aynen devam
siyah beyaz nerdesin tatil bitti ama nerdesin. sahi sen 2 çocukla nasıl gittin o tatile
......................
Kızlar yeni bir şeyi öğrendim veya daha iyi anladım diyebilirim
Probiyotikler-prebiyotikler iyidir sağlıklıdır falan biliyoruz. bağırsaklardaki yararlı bakteriler işte zararlılarla savaşırlar bizi hastalıklardan korurlar, b vitamini üretirler, kanserden kabızlıktan korurlar...bunları zaten biliyorduk. e peki zayıflamak için neden önemli? bunun cevabını anladım
e sağlığı olumlu etkiler sağlıklı olursan da kilo verirsin.... e ama nasıl
Şöyle: Bağırsaklardaki bu yararlı bakteriler aslında bizim aldığımız enerjinin ortakları. bazı besinleri onlar sindiriyorlar, resmen bizim yediğimizi onlar da yiyorlar... bu şekilde porsiyonumuzu onlarla paylaşmış oluyoruz. aslında bir nevi asalaklar gibi, hani bazğırsaklarında kurt olan bazıları kilo alamaz ve kansız kalır ya...aradaki fark yararlı bakterilerin enerjiye ortak olurken bazı vitamin ve yararlı öğeleri üretmesi ve vücuda zarar vermemesi....
bu enerji tüketme işi sanayiciler tarafından o kadar ciddiye alınmış ki tavuklar daha çabuk büyüsün diye antibiyotik kullanmılması bu yüzdenmiş. yani hastalık sebebi ile değil prob. bakterileri öldürüp tavuk daha hızlı büyüsün diye antibiyotik kullanılıyormuş.
O tavukları biz yiyoruz, hoooop o antibiyotikler bize geliyor ve bağırsaklarımızdaki bakteriler ölüyor.
e zaten biz kendimiz de antibiyotkik kullanıyoruz.
Şimdiiiiiiiiiiii gelelim doğal mikroflorayı düzeltme yollarına. nedir bu probiyotik besinler
-Ev yapımı yoğurt
-Kefir (hem pro hem prebiyotik)
-Ev yapımı sirke ve dolayısı ile turşu
Ev yapımı sirke 15-25 derecelerde mayalanarak oluyor. fabrikada yapılanlar yüksek ısıya maruz kalıp tyapay olarak fermente edilince içinde yararlı mikroplar olmuyor bizim de çok işimize yaramıyor.
Bu arada elmanın ve elma sirkesinin içinde malik asit denilen bir öğe var, enerji yakımına bakarsanız krebs siklusunun içinde malik asite rastlarsınız.
artık bağırsaklarımızdaki yararlı bakterileri arttıralım ve yemeğimizi onlarla paylaşalım
a
aaa genic gelmiş. ben de kim o hazıra konacak diye bi baktım genic miş...sen gene işini muciye bırakmavalla baktık böyle olmuyo mucize arıyoruz...
Arkadaşın babası elma sirkesi içerek 10 kilo vermişti.her sabah 1 çay bardağı ev yapımı elma sirkesi.
Eşi de armut sirkesi içmiş, ev yapımı armut sirkesi...kilo almış
eğer dün yediğim gibi yersem bu kür bana da kilo aldırır. kaldı 14 gün, hakiki kür 17 aralıkta olgunlaşmış olacak.
bu arada elma sirkesini evde yapayım desem doğal elmayı nerden bulucam, yapmaya kalksam 2 ayımı alacak bi aktarlara sorayım diyorum
Genic hoşgelmişsin :) inşallah herşey yolundadır..
Hedef bir an önce o mucizeyi bulsan artık :) yoksa tombik hatun olarak gidicem bu alemden :/
Selen nerelerdesin?? Ağrıların nasıl oldu?
Gamzecik son durumlar nedir?? Dava başladı mi?
Kaptancim motivasyon ihtiyacım var:/SOS :/
Et anacıı bizi takip et deee biz kilo verene kadar sen bebişi doğurur tekrar aramıza katılırsın gibime geliyor
Bende bu akşam yaptım canım..Yarm litre ile..18 aralıkda da benimkisi hazır olucak..Bakalım işe yararsa hemen yedekleriz bi yarım litre daha..Eee 15 gün napıcaz pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?