Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet canım içinde yeşil çay var, emzirirken içme..

canim.ben hergun yesilcay iciyorum.ne gibi bi zarari var biliyormusun.icmemeli miyim hic.

selen,seldom,trabzonspor gwcmisler olsun.ben ve.cocuklar da hastayiz.

hedefim burdayim annemdeyim.giriyorum ama cok yazamadimburada biraz kacirdigim icin menulerimi

Kızlar bu yediğiniz yoğut kürü ne :44:

dimp ve iremclskn hosgeldiniz arkadaslar,bol kilo vermeler dilerim

canim bu yogurtkurunu ilk kim buldu bize duyurdu bilmiyorum.yogurdun icinebirercay kasigi tarcin,zencefil,zerdeca ve corekotu koyup yemeklerden yarim saat once yiyorsun.gamzeerdi basta olmak uzere ise yaradigi test edildi.
insallah hedefcim yakinda cok cok daha etkili bir formul bulacak hepimizi kurtaracak kilolarimizdan:)

bu arada hedefcimbenim iki kucuk.bebegimvar amahic biseyden de eksik kalmayiz ailecek.gezmelerimizz tatillerimiz bitmez.cocuklar yollarda buyudu.

evet gerçekten ilginç önerileri var, okumak lazım, diyet konsunda her bakış açısını okumaya çalışıyorum,işime en çok geleni tercih edeceğim

yok bi yere gitmiyoruz sen gel

bak sabah kahvaltını muhakkak yap hiç bir şey yiyemezsen bir bardak süt iç, ya da sütlü kahve bile olur ama muhakkak kalk kahvaltı yap ki bünye çalışmaya başlasın

gamze diyetini tık tık yapıyor

Kızlar bu yediğiniz yoğut kürü ne :44:
sır

ay ben ne büyük laf etmişim mucize formül bulucam derken herkişler bana ümüt bağlamış valla seçim vaadi olarak ' zayıflatan mucize formülü açıklayacağım'' diyen lider kazanırşuraya yazıyorum başbakan değil cumhurbaşkanı bile olur

Canım uyanabilsem emin ol bir şeyler yerim gece geç yatıyorum ders çalışıyorum Sabah erken uyanamıyorum maalesef ama bundan sonar en azından 11 yerine 9.30 ta kalkmayı denicem

Çocuklar sınavda ter dökerken net takılan öğretmenden herkeslere selam :) sarımsak olayına ben de gircem hemen..eksik kalmiiiim bireyden...amasyaliyim ya malum elma sirkesi annemin elinden :) o hazirlarla olmaz o kür :) ben yapiiim siz bakın :)

Çocuklar sınavda ter dökerken net takılan öğretmenden herkeslere selam :) sarımsak olayına ben de gircem hemen..eksik kalmiiiim bireyden...amasyaliyim ya malum elma sirkesi annemin elinden :) o hazirlarla olmaz o kür :) ben yapiiim siz bakın :)

canım bende 1,5 litre sirke var, sağolsun arkadaş getirdi hatta şu an tam da masamın üstünde eve götürmeyi unutmayayım diye.
Birazdan sarmısak almak üzere markete gidicem ve bu iş bu akşam bitecek inşallah:) öğlen de 1 litrelik ve 3 litrelik cam kavanoz aldım
haaaaaa 1,5 litre sarmısak kürü ile kilo veremez amma velakin elma sirkemiz biterse devamını senden isterük fıçı fıçı sirke bitiyormuş bizim yağlar yerinde duruyormuş

ay hedef beni de gulduruyorsun gercekten.sen de hep gul emi:)

Yani varya hiç bu kadar güzel anlatılamazdı bu durum Şimdiii kefir iğrenç yaa ama arada almalı içmeli artık, ev turşum var, ev yapımı yoğurtda yapamıyorum bu ara çünkü sütçüm yok artıkbi çözüm bulmalı bu duruma:44:
Son cümleyi anlayamadım, hedefin okuduğu kitabın yazarımı senin dr.???
canım o yediğin ekmek en sağlıklısı, sporun da güzelmiş harikasın şekerim

Canım kilo verdirdiği için bebeği de etkiler diye..Sanada geçmiş olsun canım çocuklara da..
Tatlım yoğurt kürünü yemeklerden yarım saat önce değil, hemen öncesi yiyoruz sona yemeğe geçiyoruz..
Yaa hedef çözümlerden sorumlu bakanımız sensin hadi bakalıım

Aaaa hedef süper bir fikir verdin banaa işte buuu
Benim için seçim çalışmalarında, süper bir seçim vaadi ve iksirimizde gün yüzüne çıkmayı bekliyor
Ya öyle deme yaa bende hazır sirke var el yapımı yokki ühüüüüüüüüüüüü hem amasyalıda değilim ühüüüüü nerden bulcam ben ev yapımınıı ühüüüüüü

Kız sen evdede yaptın 1 kilo edicek 2,5 kilo ben yaptığım yaım litre ile işi bitimeyi düşünüyorum

Neseee seçimi kazanırsam sizden sipariş alırım o fıçıları bu tarafa gönderirsiniz ehh takım kaptanınıza kıyak geçersiniz artıkım:118:

Yarın kuzenime misafirliğe gitcez oda öğlene kısır yapıcak azıcık yesem bişi olurmuki?
Kısır kaçamağa girmiyo demi? :44:

Yarın kuzenime misafirliğe gitcez oda öğlene kısır yapıcak azıcık yesem bişi olurmuki?
Kısır kaçamağa girmiyo demi? :44:

Hayır canım, kısır sağlıklı yemeklerden..Yanında bool yeşillik, turşu ile harika bir öğle menüsü olur

Hayır canım, kısır sağlıklı yemeklerden..Yanında bool yeşillik, turşu ile harika bir öğle menüsü olur

O zaman 4 kaşık yiyebilirim kaptanım
Bu arada yarın gidicem kuzenim şuan yanımda onuda buraya üye yaptım oda zayıflamak istiyor umarım bizim grupta olur

O zaman 4 kaşık yiyebilirim kaptanım
Bu arada yarın gidicem kuzenim şuan yanımda onuda buraya üye yaptım oda zayıflamak istiyor umarım bizim grupta olur

Gelsin canım oda bizim takıma onuda alalım deneme süremize

Meraba Ben Güneş gamzenin kuzeniyim onun tavsiyesiyle üye oldum sonrada buraya davet edildim
Yürürken aksıyorum ameliyat olmam lazım kalça çıkıklığı var bu yüzden terk edildim Açık öğretim ilahiyat okuyorum 2. sınıfım.ayriyetten ömss'ye hazırlanıyorum. Hedefim 50 kiloya düşmek. Hem kalça çıkılığı olup hemde kilolu olmak çok kötü bi durum kızlar birbirimize yardım edelim

Seneye isteyene memlekete gidince gönderirim walla...zayiflayin bana dua edin anacim :)

Evet benim dr aidin salih...asistanları takibi kontrolü o yapıyor...ama herşeyi uygulayamiyorum malesef..hani hacamat falan da yaptırmıştı bana da ilginç gelmişti size

Aaaa ben seni davet etmiştim zaten ama seni önce 14. takıma davet ediyordum, baktım dimp altta beğenmiş çağrı mesajını, o anda içsesim seni 2. takıma çağırırsam dimpi çok sevindireceğimi söyledi ve fikrimi değiştirdim seni 2. takıma çağırdım şekerim
İç sesimi seviyorum, her alanda yardımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…