Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben bugun orucum sahur da yaptim.
kilomu ogleden sonra bildirecegim.ne kadar az ciksam takimim icin o kadar ii olur.
simdiden kilo aldigim icin hepunizden ozur dilerim

**2. TAKIM 338. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / / / %)
Seldom ( 84,5 / 83.8 / 0.35 / 0.41%)Kilosu ikiye bölündü..
trabzonspor( 88 / / / %)
hedef52 ( 64,7/ 64,7/0 /0 %) sabit
gamzeerdi (63,7/ 60.2/ 3.5/ 5.4%)hedef kilo 57
selennnnnnnn ( 63, 3 / / / %)
siyahbeyaz06(72.9 / // %)

2. takım ortalaması: %

Teşekkür ederim canım kilo almaya çok müsait biriyim ama dikkat ediyorum hedefime ulaştıktan sonrada aaaa tamam zayıfladım herşeyden yiyeceğim yapmayacağım yine dikkat edeceğim ben ekmeksiz yemek yenileceğini öğrendim bol hareketin daha çok kilo verdirdiğini öğrendim yanlız İnan Karadenizli değilim aslen sakaryalıyım ama 1999 depreminden sonra Fethiye'ye taşındık yemek ayırt etmem kara lahanayı falan çok severim et değilde ot olsun her türlüsünü yerim

*2. TAKIM 338. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / / / %)
trabzonspor( 88 / / / %)
selennnnnnnn ( 63, 3 /62.4 / / %)

2. takım ortalaması:

Arkadaslar hastanedeyim. Benim kilomun yuzdesini hesaplayabilir misiniz?

ben yüzde filan yazmicam sanırım daha listed değilim :44:
Dünkü korkunç menümü açıklayayım
SAbah yani öğlen 2 yumurta maydonoz biber ekmek
Akşam bool salata salatalık turşusu ve ve 6 kaşık dolusu kısır (kısırki ne kısır hala midem ağrıyor bi acı bi acı ben hayatmda öle acı görmedim) ayran 2 bardak
Buraya kadar yine idare ederde bi sure sonar ağzımın acısı geçmiyo artık kuru pasta ikram edilice ( sadesinden) 4 tane yedim
8 gibi de 6 ceviz yedim toplamda 1228 kalori almışım
Çay: gül çayı içtim
Spor 250 tane ip atladım hızlı hızlı
Kitap konusunda da kızlar kpss'Ye hazırlanıyorum okumaya pek vaktm yok sorn olmaz dimi

ben bugun orucum sahur da yaptim.
kilomu ogleden sonra bildirecegim.ne kadar az ciksam takimim icin o kadar ii olur.
simdiden kilo aldigim icin hepunizden ozur dilerim

Canım ne öğleden sonrası bildirim zamanı sabah, dün oruç olsaydın iftar öncesiydi..Liste beklemez

*2. TAKIM 338. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / / / %)
trabzonspor( 88 / / / %)
selennnnnnnn ( 63, 3 /62.4 /0.9 /1.4 %)

2. takım ortalaması:

*2. TAKIM 338. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit
trabzonspor( 88 / / / %)
selennnnnnnn ( 63, 3 /62.4 / 0.9 / 1,42%)

2. takım ortalaması:

Gamzecim tebrik ederim canım
Yine beklenen sonuç gelmiş
Ama ben bir anne olarak ilk önce daha sonra kılo verme arkadası olarak senin için endişeleniyorum
Her hafta bu kadar kılo ne kadar harekett edersen et bılmuyorum ama cok zor canm
İlk baslarda ewet wermn normal ama 84 ile baslamıssın
En fazla 1 ayda 10 kılo verebilirsin
Sen bi 100 kılo 130 kılo olsan eminim bu verdigin kıloların hepsi senin için iyi olacaktır
Ama cok cabuk kılo verıyosun
Troıd bezlerine baktırdınmı
Hormon tahlıllerı vs guatr tahlili
Anlamadıgım diyetisyenin haftalarca 3. 5 ortalamada kılo vermene nasıl müsade ediyor ben rahatsızlıgımdan dolayı bi kac diyetisyen önerisi aldım bana ayda 3 veya 4 dedi ki ben 95 kılolardayken
Canm bi annesin allah korusun hızlı kılo verdiğin için seni tebrik ediyoruz ama işin gerçek yüzü bu
Sakın ama sakın bni yanlış anlama canım
Bnm arkadasım var 25 yasında oda haftada 3 kılo veriyodu 2 ay sonra bi bayıldı direk yoğun bakıma aldılar
Tamamen sindirim ve sinir sistemi çökmüş
Sadece 2 ay sonra düşün 6 ay sonra kendine geldi
Bn çok üzülüyorum
Bence artık yawas yawas kılo ver
Sindirim sistemini bole alıstırma dogal halıyle kalaın
Sen zaten cok hareketlısın
Masaallah yediklerinede zaten artık dıkkat ediyosun
Yawas yawas ver canm hiçbirimiz kımsenin saglıgından olmasını istemeyiz
Tekrar soyluyorum bni sakın yanlış anlama canm bnm

hastalık mastalık derken çaktırmadan 62yi de görmüşsün

Son düzenleme:
*2. TAKIM 338. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit
trabzonspor( 88 / / / %)
selennnnnnnn ( 63, 3 /62.4 / 0.9 / 1,42%)
siyahbeyaz06(72.9 /74.30 /-1.4/ -1.9%)

2. takım ortalaması:

gamzecim.tebrikler.
kilo veren tum arkadadlari tebrik ederim

Teşekkür ederim niyetlerinizi biliyorum o yüzden yanlış anlamam zaten sarılan kırılan biri değilimdir tabii ki herkes fikrini söyleyecek onaylamayan arkadaşlarında olduğunu biliyorum ayrıca tüm testlerim yapıldı bu hafta öğünlerimde arttırıldı ama ona rağmen 3.5 kilo verdim tabaklarımı bol bol tuttum ama hareket alanım o kadar çok ki sporu da çok fazla yapıyorum diyet yapmaya başladığımdan beri özellikle yoğurdu yemeye beşladığımdan beri çok rahat tuvalete çıkıyorum yemekten hemen sonra yaptığım doğru değil ama vücudum her yediğimi çok çabuk yakıyor çoğu zaman ara öğünlerini 3 değilde 5-6 defa olduğu oluyor meyva yoğurt çerkez falan tüketiyorum gece yatmaya yakın falan dua ediyorum Allah kimseyi sağlığından etmesin düşüncelerin içinde teşekkür ederim 😔

hastalık mastalık derken çaktırmadan 62yi de görmüşsün

Sorma canim cok kotu beslendim. Giden kas ve kemik. Hastaneden oyle zor bir ortamda kilomu bildirdim ki gorseydin gulerdin. Sira bana geldi numaram yandi ama ben hala pencereden kolumu uzatmis internetin cekmesini bekliyorum. Sorsalar 'siran geldi neden girmiyorsun?' Deseler dur kilomu bildireyim oyle doktorla gorusurum demekte komik. Kollarim delik desik valla. Neyse hepinizi optum.

Gamze yuzdemi sen mi hesapladin canim? Tesekkurler.

Rica ederim canım birbirimize her zaman elimizden geldiğince yardımcı olacağız bu ara bu hafta liste düzenleme bende galiba tam bilmiyorum ama kilo belirten arkadaşlarımızın yüzdelerini hesaplaşıyor yazdım şimdi de toplam gurubun yüzdesini hesaplamam lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…