Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sen

sen iyileş gel sana çok iyi bakacas

arkadaşlar evet gördünüz girdiğimiz iddiayı selennnnn kazandı. bir kahvesine idiiaya girmiştik o kazandı.

Annenin sütü gibi helaldir, afiyet olsun

*2. TAKIM 338. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit
Seldom ( 84,5 / 83.8 / 0.35 / 0.41%)Kilosu ikiye bölündü..
trabzonspor( 88 / 88/0 /0 %)sabit maalesef
hedef52 ( 64,7/ 64,7/0 /0 %) sabit
gamzeerdi (63,7/ 60.2/ 3.5/ 5.4%)hedef kilo 57
selennnnnnnn ( 63, 3 /62.4 / 0.9 / 1,42%)
siyahbeyaz06(72.9 /74.30 /-1.4/ -1.9%)

2. takım ortalaması:[/QUOTE]

**2. TAKIM 338. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit
Seldom ( 84,5 / 83.8 / 0.35 / 0.41%)Kilosu ikiye bölündü..
trabzonspor( 88 / 88/0 /0 %)sabit
hedef52 ( 64,7/ 64,7/0 /0 %) sabit
gamzeerdi (63,7/ 60.2/ 3.5/ 5.49%)hedef kilo 57
selennnnnnnn ( 63, 3 /62.4 / 0.9 / 1,42%)
siyahbeyaz06(72.9 /74.3 /-1.4/ -1.92%)

2. takım ortalaması: 0.77%

siyah napmışın canım ya

Ben hesapladım cınııııııımmmm

Kızlar liste neden bu saate kalıyor, hepimiz biliyoruz listeyi ve listemiz hala takımda...
Hadi giremeseydim siteye

Gamze bu hafta liste sorumluluğunu üstlenmişsin teşekkür ederim canım..Haftaya liste sırası selende o zaman..

Siyahcım takımın en kötüsü olarak cezalısın bu hafta.
Haftaya cuma, herkesin mesaj sayısını yazmanı istiyorum ceza olarak ve her gün 1 saat spor yapıyosun canım....

Sıranın kimde olduğunu bilmiyorfum sanırım bende diye düşündüm yüzdelerini yazamayan arkadaşların kini yapıp tamamlayım paylaşayım diyordum Trabzon'u beklerken işim çıktı o zamana kadar yazar bende hemen hazırlarım diyordum siz yapmışsınız kaptanım teşekkür ederim yardımlarınız için

İftar menüm: 2 yumurta, semizotu salatası, 2 galeta, 1 trab. hurması

Kızlar bişi sorcam size
Şimdi bugün canım patates kızartması istedi çok kalorili biliyorum
Ama annem 5 patatesi yarım çay bardağından az bi yağla sobada (fırınlı sobamız var) yaptı ve bende küçük bi tabakta (ama dolu yani :18: ) yedim sizce bu sağlıklımı oldu şimdi ??

Kaptanim geç kaldim ben galiba kusura baknayin ev is çocuklar ben oturarak calismiyorum salona git gel evde çocuk küçükpPC yi birakmiyor telden gidiyorum kusura bakmayın

Evet kalorili o dedigin yag bile en az400kalori.patates de kan sek.hizli yukseltir.1kucuk yani 100 gr.patates 1 dilim ekmek gibidir.ekmegi kkıs yagi kis.gec saatte yeme .limon ve sirkeli salata ile ye.arada olur boyle olmazsa zaten hizli kilo verirsin:)))

Ben gene nefsime yenik düştüm.
Eve grlince turşu kavurma. Yogurt.galeta.elma ve 6-7 yk etli pilsv yedim js bi de 10gr.gofrt(

İftar : (okulda) 1 cikolatali gofret

(evde) 2 pogaca
1 sebzeli muffin
4 dlm ev peyniri ( kendim yaptım alkış :)
Domates salatalık biber
3 yk yoğurt karışım
çay
1 çk reçel

sahur : lahana sarması (ah bu komşular :)

2 lt su

40 dk yürüyüş

canım bişey rica edicem, menülerini liste halinde yazarsan ve miktarlarıyla birlikte iyi olur...böyle düz yazı gibi bi yerden sonra okunmuyor :) bir de eeee o kadar kalabalık menüden ne kadar yediğini de merak ediyorum ben şahsen...ben aynı anda en fazla iki çeşit yiyebilenlerdenim, yemek yerken çok karıştıramam herşeyi, o yüzden senin menülerin bana çok kalabalık geliyor e ne kadar yiyor ki bundan diye geçiyor içimden...bu isteğim her arkadaş için, lütfen ölçüde yazalım olur mu :)

canım çok geçmiş olsun...geçsin gitsin bi daha gelmesin inşallah...günahlarımıza kefaret diye düşünüp tahammülümüzü artıralım inşallah...

kaptancım, gün içerisinde benim girme şansım çok yok biliyorsun, girsem de cepten giriyorum bu seferde hareket kabiliyetim sıkıntı oluyor, bana hiç görev verildi mi haberim bile yok..aksattıysam kusura bakmayın...ama inanın elimden fazlası gelmiyor o yüzden haklarınızı helal edin lütfen :/

Kızlar ebnimle neden ilgilenmiyorsunuz

canım hedef cevabı gayeeeet net vermiş :) işine mi gelmedi acep hı!!! :) patates başlıbaşına glisemik indeksi yüksek bir besin, ayrıca yağda az değil yani..ama arada bir yenecek..nihayetinde ölüm orucunda değiliz..hep söylüyorum arkadaşlar ezberledi :) üç-beş kg değil ki vereceklerimiz (en azından benimki) 3-5 ay yemeyeyim de bitsin diyelim..yicez tabi ama en azından ertesi gün dengelemeye ya da daha fazla spora çalışıcaz..mesela ben bugün çikolata ile oruç açtım..sonrada poğaça muffin falan yedim ama 6 saat dersin üzerine ki ayaklarım zonkluyordu, 40 dk yürüdüm...yarında daha hafif geçiririm inşallah...

Siyahcım takımın en kötüsü olarak cezalısın bu hafta.
Haftaya cuma, herkesin mesaj sayısını yazmanı istiyorum ceza olarak ve her gün 1 saat spor yapıyosun canım....

valla takimin ortalamasuni dusurdugum icin ne deseniz haklidiniz gunun basinda ozrumu diledim .
bi de merak efiyorum canim.sen nasil haftalardir ayni kilondasin.insan 100 gr bile mi alip vermez.sirrini merak ediyorum.

her turlu cezsyi hakettigimi biliyorum.yanliz biliyorsun benim iki kucuk bebek var.telden giriyorum tum mesajlari okuyorum.ama dikkatim daginik oluyor surekli cocuklar cekistiriyor falan.ayrica bu hafta spor.yaoamadim hic zaten.cunku annem cocuklara bakmak istemiyor ben de cikamiyorum..sartlari zirlarim tabiki ama verdigin cezalari yerine getirebilecegimi sanmiyorum malesef.bende cok istiyorum cikip saatlerce yuruyeyim,pilatesi cok oxledim ,yuzmeye gitmek istiyorum.neyseee.tekrar soylecegim takimin ortalamasini dusurdugim icin kilo veren tum arkadaslarimdan tek tek ozur dilerim.

Tamam canım daha ayrıntılı net yazmaya çalışırım telefondan girdiğim için alt alta yazmamıyorum onun içindi düzeltirim canım

çorba : 1 kase
ekmek: fırında dilimlenmiş bir dilim ekmek
makarna,pilav çeşitleri: 1 yemek kaşığı
sulu yemekler : en küçük yemek tabağına tahta kaşıklarla 2 kaşık
meyve:1 tane
çerez türü şeyler :bir avuç kadar
salata:büyük yuvarlak kase içinde
yemeğimi yavaş yerim yarım saatten önce kalkmam
1 litrelik şişem var onunla günde 4 defa su içiyorum çayı çok severim yeşil çayları çay fincanlarında içerim büyük bardakları sevmem o bile benim iç.in gayet büyük

SABAH: 1 dilim ekmek, kibrit kutusundan biraz büyük peynir, 5 yeşil zeytin, 3 siyah zeytin, 2 domates, 1 demet semizotu, 5 bardak ıhlamur
ARA: 1elma
ÖĞLEN: 1 yumurta, peynir, 1 kase çoban salatası, çay, zeytin, 2 yemek kaşığı kırmızı biber kavurması(havuçlu)
ARA: 1 kase yoğurt içine 1 tatlı limon ve bir çay kaşığı pul biber
AKŞAM: 1 kase yayla çorbası, iki yemek kaşığı bulgur pilavı, 3 tahta kaşık etli nohut yemeği
ARA:1 greyfurt
SIVI: 4 litre su, çay, yeşil çay, ıhlamur, bitki çayı
SPOR: bu hafta spor yok evde hareket ettiğim için
KİTAP: Kur'an-ı kerim, cevşen, sözler, 40 gün günde 1000 tane ayetel kürsi(bugün1.gün)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…