senSorma canim cok kotu beslendim. Giden kas ve kemik. Hastaneden oyle zor bir ortamda kilomu bildirdim ki gorseydin gulerdin. Sira bana geldi numaram yandi ama ben hala pencereden kolumu uzatmis internetin cekmesini bekliyorum. Sorsalar 'siran geldi neden girmiyorsun?' Deseler dur kilomu bildireyim oyle doktorla gorusurum demekte komik. Kollarim delik desik valla. Neyse hepinizi optum.
Gamze yuzdemi sen mi hesapladin canim? Tesekkurler.
Sorma canim cok kotu beslendim. Giden kas ve kemik. Hastaneden oyle zor bir ortamda kilomu bildirdim ki gorseydin gulerdin. Sira bana geldi numaram yandi ama ben hala pencereden kolumu uzatmis internetin cekmesini bekliyorum. Sorsalar 'siran geldi neden girmiyorsun?' Deseler dur kilomu bildireyim oyle doktorla gorusurum demekte komik. Kollarim delik desik valla. Neyse hepinizi optum.
**2. TAKIM 338. ETAP**
akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit
Seldom ( 84,5 / 83.8 / 0.35 / 0.41%)Kilosu ikiye bölündü..
trabzonspor( 88 / 88/0 /0 %)sabit
hedef52 ( 64,7/ 64,7/0 /0 %) sabit
gamzeerdi (63,7/ 60.2/ 3.5/ 5.49%)hedef kilo 57
selennnnnnnn ( 63, 3 /62.4 / 0.9 / 1,42%)
siyahbeyaz06(72.9 /74.3 /-1.4/ -1.92%)
2. takım ortalaması: 0.77%
siyah napmışın canım ya
Kızlar liste neden bu saate kalıyor, hepimiz biliyoruz listeyi ve listemiz hala takımda...
Hadi giremeseydim siteye
Gamze bu hafta liste sorumluluğunu üstlenmişsin teşekkür ederim canım..Haftaya liste sırası selende o zaman..
Evet kalorili o dedigin yag bile en az400kalori.patates de kan sek.hizli yukseltir.1kucuk yani 100 gr.patates 1 dilim ekmek gibidir.ekmegi kkıs yagi kis.gec saatte yeme .limon ve sirkeli salata ile ye.arada olur boyle olmazsa zaten hizli kilo verirsin:)))Kızlar bişi sorcam size
Şimdi bugün canım patates kızartması istedi çok kalorili biliyorum
Ama annem 5 patatesi yarım çay bardağından az bi yağla sobada (fırınlı sobamız var) yaptı ve bende küçük bi tabakta (ama dolu yani :18: ) yedim sizce bu sağlıklımı oldu şimdi ??
Teşekkür ederim niyetlerinizi biliyorum o yüzden yanlış anlamam zaten sarılan kırılan biri değilimdir tabii ki herkes fikrini söyleyecek onaylamayan arkadaşlarında olduğunu biliyorum ayrıca tüm testlerim yapıldı bu hafta öğünlerimde arttırıldı ama ona rağmen 3.5 kilo verdim tabaklarımı bol bol tuttum ama hareket alanım o kadar çok ki sporu da çok fazla yapıyorum diyet yapmaya başladığımdan beri özellikle yoğurdu yemeye beşladığımdan beri çok rahat tuvalete çıkıyorum yemekten hemen sonra yaptığım doğru değil ama vücudum her yediğimi çok çabuk yakıyor çoğu zaman ara öğünlerini 3 değilde 5-6 defa olduğu oluyor meyva yoğurt çerkez falan tüketiyorum gece yatmaya yakın falan dua ediyorum Allah kimseyi sağlığından etmesin düşüncelerin içinde teşekkür ederim 😔
Sorma canim cok kotu beslendim. Giden kas ve kemik. Hastaneden oyle zor bir ortamda kilomu bildirdim ki gorseydin gulerdin. Sira bana geldi numaram yandi ama ben hala pencereden kolumu uzatmis internetin cekmesini bekliyorum. Sorsalar 'siran geldi neden girmiyorsun?' Deseler dur kilomu bildireyim oyle doktorla gorusurum demekte komik. Kollarim delik desik valla. Neyse hepinizi optum.
Kızlar liste neden bu saate kalıyor, hepimiz biliyoruz listeyi ve listemiz hala takımda...
Hadi giremeseydim siteye
Gamze bu hafta liste sorumluluğunu üstlenmişsin teşekkür ederim canım..Haftaya liste sırası selende o zaman..
Kızlar ebnimle neden ilgilenmiyorsunuz
Siyahcım takımın en kötüsü olarak cezalısın bu hafta.
Haftaya cuma, herkesin mesaj sayısını yazmanı istiyorum ceza olarak ve her gün 1 saat spor yapıyosun canım....
canım bişey rica edicem, menülerini liste halinde yazarsan ve miktarlarıyla birlikte iyi olur...böyle düz yazı gibi bi yerden sonra okunmuyor :) bir de eeee o kadar kalabalık menüden ne kadar yediğini de merak ediyorum ben şahsen...ben aynı anda en fazla iki çeşit yiyebilenlerdenim, yemek yerken çok karıştıramam herşeyi, o yüzden senin menülerin bana çok kalabalık geliyor e ne kadar yiyor ki bundan diye geçiyor içimden...bu isteğim her arkadaş için, lütfen ölçüde yazalım olur mu :)
canım çok geçmiş olsun...geçsin gitsin bi daha gelmesin inşallah...günahlarımıza kefaret diye düşünüp tahammülümüzü artıralım inşallah...
kaptancım, gün içerisinde benim girme şansım çok yok biliyorsun, girsem de cepten giriyorum bu seferde hareket kabiliyetim sıkıntı oluyor, bana hiç görev verildi mi haberim bile yok..aksattıysam kusura bakmayın...ama inanın elimden fazlası gelmiyor o yüzden haklarınızı helal edin lütfen :/
canım hedef cevabı gayeeeet net vermiş :) işine mi gelmedi acep hı!!! :) patates başlıbaşına glisemik indeksi yüksek bir besin, ayrıca yağda az değil yani..ama arada bir yenecek..nihayetinde ölüm orucunda değiliz..hep söylüyorum arkadaşlar ezberledi :) üç-beş kg değil ki vereceklerimiz (en azından benimki) 3-5 ay yemeyeyim de bitsin diyelim..yicez tabi ama en azından ertesi gün dengelemeye ya da daha fazla spora çalışıcaz..mesela ben bugün çikolata ile oruç açtım..sonrada poğaça muffin falan yedim ama 6 saat dersin üzerine ki ayaklarım zonkluyordu, 40 dk yürüdüm...yarında daha hafif geçiririm inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?