biliyorum canim 2.oldun.yuzde 3 kilo vermek buyuk basariTeşekkürler canım ama birinci olamadım maaleseff :26: Aslında ben 85 le başladım 82 81 80 şuandada 77.6 yım inşallah bu hafta daha çok gider durakladım sanırım
En buyyuk sansin yasin ve dogal beenmen.bu sekilde liste devam ederse bu hafta da kilo verirsinDünkü menüm;
Sabah (çok erken yemek zorunda kaldım) 1 küçük lavas ekmek yumurta 6 yeşil zeytin çok çok az ayva reçeli (elde yapılmış hazır değil ondan yedim)
öğlen yok
Ara: 1 küçük ceviz 3 adet kuru kayısı
Akşam: 1 Tabak pırasa yemeği
Spor 30 dk Su desen bol bol her dk sn içiyorum çay yok ama sevemiyorum çayları bi türlü
biliyorum canim 2.oldun.yuzde 3 kilo vermek buyuk basari
En buyyuk sansin yasin ve dogal beenmen.bu sekilde liste devam ederse bu hafta da kilo verirsin
Dimp tebrikler
Gamze bildirim yapmayinca birinciligi baskalari tatti:)
Selennnngecmis olsun noooluyo yaw sana, dedigin gibi duymaxdan geldigimiz seyleri bilinc aslinda kaydediyor. benim icin dua eder misin hastanin duasi kabul olur
Trabzonspor annen eve geldigine gore biraz daha rahatsinizdir insallah.
Akrep laptopunu ev hslkindan devral seni aramizda daha sı k gormk istiyoruz bu arada senin sarmisaklarda yesil renk mi oldu?
Seldom senin menuleri kopya etmeli, istikrarli arkadasim benim
yeniden çok geçmiş olsun canım..inşallah bir huzura ereriz hep beraber..allah can sağlığı versin herşey yol alıyor gerçekten...
Dimp tebrikler canım
Sen de ki de dert mi beaaa:))
Tvye ihtiyac duymamak ne guzel, kizinla ne guzel ilgileniyorsun. Bizimkiler birbirleriyle kisa sure oynuyor sonra biseylerden kavga cikiyo.kiz cocugu degil ki evcilik oynadin sessizce...en sessiz oyunlari oyuncak arabarla arabacilik o da maksimum 20dk. Bu 3 gunde makasla kagit kesmece oynattim.evin ici kirpik kagit dolu.arada kagitlara arada da duvarlara resim yapiyorlar bir ara buyuk kartonlari duvara yapistirip onlara resim yaptiricam duvara resim yapmanin tadi baska.ortaokulda resim ogretmenimiz onermisti.ha bi de bu aralar evde yuruyus yaptik hep brraber.adim sayar aldim ya odadan odaya yuruyorum buyuk oglan kosmayi seviyo anne bugun yurumicrk misin diyor o benle kosuyot, bakiyorum digerleri de pesimde:)
inşAllah veririm kalori hesabıda yapıyorum 600 kaloriyi geçmiyo yediklerim bide spor o zaman 400 lere iniyor.. :44:
selennn gecmis olsun canim yaa.iyi sabrediyorsun yine kardesim masallah.
seldomcum sen ne zamandir kilo veriyorsun.hedefin kacti.cizelgene gore az kaldi galiba.c ok iyi gidiyorsun masallah.bu arada iyilestin mi canim.
dimp ilk haftalar vucut odem atiyor birden 2-3 kilo veriliyor.sonra dikkat etmezsen malesef gitmiyor.bi seyler yapalim.ben pazartesi yeni bir baslangicolsun istiyorum.pazar evdeyim ya pazartesi yeni baslangiic bu yizden.pazartesi olfugu icin degil yani:)
oruca ara verdim bir hafta malum sebepten.bu onumuzdeki haftayi iyi degerlendirmeliyim.brnim 1 ocak hedefim 69 du.gorunen durumda mumkun fegil.bu hedefimi 15 ocaga cektim.ama tutacak hedefim bu defa insallah
selennn gecmis olsun canim yaa.iyi sabrediyorsun yine kardesim masallah.
seldomcum sen ne zamandir kilo veriyorsun.hedefin kacti.cizelgene gore az kaldi galiba.c ok iyi gidiyorsun masallah.bu arada iyilestin mi canim.
dimp ilk haftalar vucut odem atiyor birden 2-3 kilo veriliyor.sonra dikkat etmezsen malesef gitmiyor.bi seyler yapalim.ben pazartesi yeni bir baslangicolsun istiyorum.pazar evdeyim ya pazartesi yeni baslangiic bu yizden.pazartesi olfugu icin degil yani:)
oruca ara verdim bir hafta malum sebepten.bu onumuzdeki haftayi iyi degerlendirmeliyim.brnim 1 ocak hedefim 69 du.gorunen durumda mumkun fegil.bu hedefimi 15 ocaga cektim.ama tutacak hedefim bu defa insallah
3 erkek çocuk zor allah yardimcin olsun..benimki de aslında düz duvara tırmanan kızlardan...sürekli harele gurele oyunlar oynuyoruz..bana da spor oluyor :)
Canım ben de tam sana bugün onu söyleyecektim, çok az yiyorsun yani suan kastan kaybediyorsun..sen saglikcisin daha iyi bilirsin mutlaka ama diyet uzun sürsün ve kalıcı kilo vereyim istiyorsan minimum 1200 kalori alman lazım..sağlığından olma sonra..
Canım ben 18 şubat 2013ten beri yapıyorum.104 ile başladım..18 şubat 2014te hedef 80 olmak..ayda 2 kg ile senede 24 kg vermiş olcam inşallah..ama tabi ki hedef yeniden belirlicez sonrasında..ama benim kafamdaki hedef 72 falan olsam yeter...o da 2014 temmuzu falan yapıyor galiba...
Haklısıncanım yaa..Ben hiç bakmadım ki canım sarımsaklaraaDimp tebrikler
Gamze bildirim yapmayinca birinciligi baskalari tatti:)
Selennnngecmis olsun noooluyo yaw sana, dedigin gibi duymaxdan geldigimiz seyleri bilinc aslinda kaydediyor. benim icin dua eder misin hastanin duasi kabul olur
Trabzonspor annen eve geldigine gore biraz daha rahatsinizdir insallah.
Akrep laptopunu ev hslkindan devral seni aramizda daha sı k gormk istiyoruz bu arada senin sarmisaklarda yesil renk mi oldu?
Seldom senin menuleri kopya etmeli, istikrarli arkadasim benim
Tv ne buyuk nimetmis 3 gündür okullar tatil ama kar yuzunden çanak anten cekmiyordu.nihayet bu gün çekiyor hepsi oturdu çizgifilm izliyor:)
Aaa evet bende sendenim yalnız bizim tvnin açma kapama düğmesi bozuldu ve öylece kaldı, ohh ev daha huzurlu ama işte pc sayısı 1 e düşünce, diğeri kaplumbağa gibi, ben zorda kalıyorum ama çözüm bulucam bu durumada inş.Bizde de tam tersi :) hafta içi tv acmiyorduk bu seferde tv ödül gibi oluyordu hiç hoşuma gitmiyordu bu durum...kurban bayramında uydunun ayarı bozuldu..o gün bu gündür evde tv yok...allahim nasıl huzur ve sükunet var!!! Tabi 3 tane olsalardi böyle düşünürmuydum :) birbirleri ile oynamıyorlar mi??
Diyetisyen de ıstikrarı görüp bu akşamı serbest birakmis..aslında dünü birakmis da ben maili sabah gördüm..sabahtan beri akşam hayalleri kuruyor ne yesem karar veremiyorum :)
Ohhh oh ohh ne güzel aile boyu sporSen de ki de dert mi beaaa:))
Tvye ihtiyac duymamak ne guzel, kizinla ne guzel ilgileniyorsun. Bizimkiler birbirleriyle kisa sure oynuyor sonra biseylerden kavga cikiyo.kiz cocugu degil ki evcilik oynadin sessizce...en sessiz oyunlari oyuncak arabarla arabacilik o da maksimum 20dk. Bu 3 gunde makasla kagit kesmece oynattim.evin ici kirpik kagit dolu.arada kagitlara arada da duvarlara resim yapiyorlar bir ara buyuk kartonlari duvara yapistirip onlara resim yaptiricam duvara resim yapmanin tadi baska.ortaokulda resim ogretmenimiz onermisti.ha bi de bu aralar evde yuruyus yaptik hep brraber.adim sayar aldim ya odadan odaya yuruyorum buyuk oglan kosmayi seviyo anne bugun yurumicrk misin diyor o benle kosuyot, bakiyorum digerleri de pesimde:)
Kesin eritir gelirsin canımİtinayla hamur mayaladim ama bir avuç :) serbest diye yoldan çıkmamak lazım :) pazili ve patlicanli iki çeşit iç hazirladim...iftara tavada annemin bazlamasindan yapmaya caliscam :) çok zor oldu karar kılmak :) insan nefsi ne garip :) 3 lokmada da doyariz...akşam da kına gecesine gidicem eritip gelme niyetindeyim :)
Manevi olarak ihtiyscim var.pek iyi degilim su aralar.Canim benim, cocuklarin ates gibi hastalik durumlari icin dua etmemi istiyorsun degil mi? Onlara etmistm canim yine ederim.Yoksa gozden kacirdigim bir sey mi var?
TesekkurlerGamzerdi,
Trapzonspor
Hedef52 hepinize ve sevdiklerinize gecmis olsun.
İtinayla hamur mayaladim ama bir avuç :) serbest diye yoldan çıkmamak lazım :) pazili ve patlicanli iki çeşit iç hazirladim...iftara tavada annemin bazlamasindan yapmaya caliscam :) çok zor oldu karar kılmak :) insan nefsi ne garip :) 3 lokmada da doyariz...akşam da kına gecesine gidicem eritip gelme niyetindeyim :)[/QUOTE
Gayet saglikli bi tercih olmus.
Benim yapay elma sirkesindeki yeserdi dogal elma*uzum sirkesindeki kirli bi renk aldi hangisi makbul ben de bilmiyorum.sarimsak miydi turk dil kurumunun kabul ettigi bi bakmak lazim en son sarımsak galiba...Ohhh oh ohh ne güzel aile boyu spor
hedefcim şimdi baktım evet yeşermiş iksirimiz, kuzu ben tırsdım biraz, hani yeşermesi iyimidrki acep
Kesin eritir gelirsin canım
Son donem her dakika ne bulursam yedigim icin bunu yasaklayan karatay diyetine basliyorum (insallah) ay kendime bu konuda fena yitirdim
Bu sabah3 ceviz, 4-5 kuru üzüm
1dilim tulum pey, 3yk lor pirasa ve maydonoz ile 2.5 yumurtadan tereyağlı omlet
Ara.yarım hazır turk kahvesi
Simdi disardayiz hamursuz bisiler yemek lazim ya da kuruyemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?