Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Teşekkürler canım ama birinci olamadım maaleseff :26: Aslında ben 85 le başladım 82 81 80 şuandada 77.6 yım inşallah bu hafta daha çok gider durakladım sanırım
biliyorum canim 2.oldun.yuzde 3 kilo vermek buyuk basari

En buyyuk sansin yasin ve dogal beenmen.bu sekilde liste devam ederse bu hafta da kilo verirsin

biliyorum canim 2.oldun.yuzde 3 kilo vermek buyuk basari

En buyyuk sansin yasin ve dogal beenmen.bu sekilde liste devam ederse bu hafta da kilo verirsin

inşAllah veririm kalori hesabıda yapıyorum 600 kaloriyi geçmiyo yediklerim bide spor o zaman 400 lere iniyor.. :44:

Canim benim, cocuklarin ates gibi hastalik durumlari icin dua etmemi istiyorsun degil mi? Onlara etmistm canim yine ederim.Yoksa gozden kacirdigim bir sey mi var?

selennn gecmis olsun canim yaa.iyi sabrediyorsun yine kardesim masallah.

seldomcum sen ne zamandir kilo veriyorsun.hedefin kacti.cizelgene gore az kaldi galiba.c ok iyi gidiyorsun masallah.bu arada iyilestin mi canim.

dimp ilk haftalar vucut odem atiyor birden 2-3 kilo veriliyor.sonra dikkat etmezsen malesef gitmiyor.bi seyler yapalim.ben pazartesi yeni bir baslangicolsun istiyorum.pazar evdeyim ya pazartesi yeni baslangiic bu yizden.pazartesi olfugu icin degil yani:)
oruca ara verdim bir hafta malum sebepten.bu onumuzdeki haftayi iyi degerlendirmeliyim.brnim 1 ocak hedefim 69 du.gorunen durumda mumkun fegil.bu hedefimi 15 ocaga cektim.ama tutacak hedefim bu defa insallah

3 erkek çocuk zor allah yardimcin olsun..benimki de aslında düz duvara tırmanan kızlardan...sürekli harele gurele oyunlar oynuyoruz..bana da spor oluyor :)

inşAllah veririm kalori hesabıda yapıyorum 600 kaloriyi geçmiyo yediklerim bide spor o zaman 400 lere iniyor.. :44:

Canım ben de tam sana bugün onu söyleyecektim, çok az yiyorsun yani suan kastan kaybediyorsun..sen saglikcisin daha iyi bilirsin mutlaka ama diyet uzun sürsün ve kalıcı kilo vereyim istiyorsan minimum 1200 kalori alman lazım..sağlığından olma sonra..

Canım ben 18 şubat 2013ten beri yapıyorum.104 ile başladım..18 şubat 2014te hedef 80 olmak..ayda 2 kg ile senede 24 kg vermiş olcam inşallah..ama tabi ki hedef yeniden belirlicez sonrasında..ama benim kafamdaki hedef 72 falan olsam yeter...o da 2014 temmuzu falan yapıyor galiba...

İtinayla hamur mayaladim ama bir avuç :) serbest diye yoldan çıkmamak lazım :) pazili ve patlicanli iki çeşit iç hazirladim...iftara tavada annemin bazlamasindan yapmaya caliscam :) çok zor oldu karar kılmak :) insan nefsi ne garip :) 3 lokmada da doyariz...akşam da kına gecesine gidicem eritip gelme niyetindeyim :)

Valla ben diyete hiç ara vermeden devam ediyorum siyahcım bu hafta 75 I görücem inşAllah

Evet ilk başlarda biraz kaslardan gidiyor hızlı olduğu için ama zamanla spor ve bu beslenme şekliyle toparlayacağım spor yapmasam hep kastan gidecek ama spor kas hareketleride yapıyorum ve illa yediklerimin içinde protein türevi birşey oluyor seldom

Haklısıncanım yaa..Ben hiç bakmadım ki canım sarımsaklaraa bu arada sarımsakmıııı, sarmısakmıııııııı
Tv ne buyuk nimetmis 3 gündür okullar tatil ama kar yuzunden çanak anten cekmiyordu.nihayet bu gün çekiyor hepsi oturdu çizgifilm izliyor:)
pc de sana kalmış anlaşılan
Aaa evet bende sendenim yalnız bizim tvnin açma kapama düğmesi bozuldu ve öylece kaldı, ohh ev daha huzurlu ama işte pc sayısı 1 e düşünce, diğeri kaplumbağa gibi, ben zorda kalıyorum ama çözüm bulucam bu durumada inş.
Diyetisyen de ıstikrarı görüp bu akşamı serbest birakmis..aslında dünü birakmis da ben maili sabah gördüm..sabahtan beri akşam hayalleri kuruyor ne yesem karar veremiyorum :)

ayy çok güldüm buna yahuu

Ohhh oh ohh ne güzel aile boyu spor
hedefcim şimdi baktım evet yeşermiş iksirimiz, kuzu ben tırsdım biraz, hani yeşermesi iyimidrki acep
Kesin eritir gelirsin canım

Dünkü menüm
Sabah yok
Öğlen: Bir dilim ekmek fırında patates ( kardeşim patates kızartması diye tutturunca annemin bana acımasından sonar ortaya çıkan yiyecek ) çok yemedim 2-3 çatal 5 zeytin
Ara: 5 kuru erik
Akşam: Dünden kalan pırasam ( benm babam kardeşim sebze yemekleri yemez piştiği gün illaki bşka şeyler hazılanır annemde o yemeğği çok pişirirki iki gün yiyelim) 5 zeytin dediğim gibi babama ve jardeşime kahvaltı sabahtan kalan patatesten 4-5 çatal aldım
Spor: bugün çokyediğim için 45 dk ya çıkardım hareketleri uzatarak

Canim benim, cocuklarin ates gibi hastalik durumlari icin dua etmemi istiyorsun degil mi? Onlara etmistm canim yine ederim.Yoksa gozden kacirdigim bir sey mi var?
Manevi olarak ihtiyscim var.pek iyi degilim su aralar.
Sen hala hastanede misin.durumun nedir?
Gamzerdi,
Trapzonspor
Hedef52 hepinize ve sevdiklerinize gecmis olsun.
Tesekkurler

Son donem her dakika ne bulursam yedigim icin bunu yasaklayan karatay diyetine basliyorum (insallah) ay kendime bu konuda fena yitirdim
Bu sabah3 ceviz, 4-5 kuru üzüm
1dilim tulum pey, 3yk lor pirasa ve maydonoz ile 2.5 yumurtadan tereyağlı omlet
Ara.yarım hazır turk kahvesi
Simdi disardayiz hamursuz bisiler yemek lazim ya da kuruyemis

Canım karatay maratay ne derse desin ekmekte çok gerekli vücudun için özelliklede bağısakların için

kızlar bugün acaip yoruldum :/ sabah 1 saat koşu bandında düşük tempoda yürüdüm (susamış uyanmıştım daha fazla susamaktan korktum)..sonra derneğin ufak tefek işlerine koşturdum..sonra suriyenin yardım kampanyası için evden bişeyler hazırlamaya kalktım sonra ne oldu bilin bakalım?? o dolap bu dolap derken ben kendimi kaybedip akşama kadar dolap içlerini düzenledim, çamaşır yıkadım ütü yaptım vs vs vs...arada bir işe girişince içinden çıkamıyosun tabi :) yardımcı ablamız sağolsun kendi düzenini kuruyor evde bi bakıyorum ki herşey yer değiştirmiş! muhtemelen gelince yeniden sil baştan yapacak herşeyi...ama ben bir susadım bir acıktım gözüm döndü :) o yüzden çok kaçtı bugün :/ olsun napiiiim yarın telafi ederim artıkın...

iftar : kocaaaa bir porsiyon tavuklu pilav
bol domatesli brokoli salatası
ayran

sahur : 1 kivi
1 mandalina
biberiyeli yeşilçay ve 2 adet dokuzkat (bu ara favorim)

2 lt su

kitap : 7. cüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…