Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Naz sana bayilmaya devsm ediyorum.kafan nelere cslisiyo:)
Cok mantikli ben de mnutella alsam ki:) alamam ama benim ufakliklar kac kilo oldugu fark etmex 1 paketi 1gunde yerler.buyuk oğlum seker cukulata axcik yer kalanini anne bunu sakla diye getirirdi.

Son düzenleme:

vicdanımı rahatlatmak için teselli arıyorum

ama normalde resmen çok yediğim için çok fazla kısıtlamak istemiyorum.

normal menüm sbh 3 poça susamlı kaşarlı
öğlen pide veya pizza
arada çikolata vs
akşam evde artık ne bulursam ki bol ekmekli

şimdi diyetten sonra bunlara dönünce bünye şaşırmasın hamur işi seviyorum ne yazık ki

ama yapı çok şükür üstteki menü ile 2 yılda ala ala 4 kg almışım.

"Düsmanda İmkan Vardı,MEHMETÇİKDE İman İşte Buydu Çanakkale'yi Geçilmez Kılan..."
18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ

18 mart sebebiyle bugün menüde buğday çorbası üzüm hoşafı su ekmek vardı ama benim canım hiçbir şey istemiyor
bugünkü menü
sabah iyi bir kahvaltı yaptım
yumurta zeytin peynir çay ballı süt ekmek
arada bol su çay
öğlen
4 tane eti burçak 1 adet portakal

akşam çorba yaparım ama ne çorbası yapıcam bilmiyorum
hemen geçsin şu grip bebeğime de bulaştı iyi olmam lazım

E ama sunta gibi değil miiii
Haklısınız kızlar ya sunta evet ve ben de yedimmi tam yerim hiiç öle uğraşmam, kafa kızlarsınız vesselam
Tatlım sporunu neden hastalandım diye ihmal ediyorsun, daha iyi ya söktürür bir an önce, hafif bi şekilde yap en azından tabii sancılı olmuyorsan..
Menünü de tam alalım canım.
Ayy evet alma alma..Ben de evde varsa yiyorum ne yaramaz bi bünyem varsa artık, o cıss şey bitince rahatlıyorum, yok anacım bana bayağı askeri bi disiplin şart oldu.

Waovvvv bilgilere bakın, süpersiniz kızlar

benim vucut yapım da aynı senin gibi göbek mide sırta alıyorum,kalcadan veriyorum. zayıflayayım bir spor salonuna gidicem ust bedenimi sekle soksunlar. kendi cabamla bir yere kadar sekilleniyorum.

Annesi nerde saklıyordu peki midesindemi Oğluşun çok tatlıymış ama şimdiki küçükler çok fena oluyorlar, büyüklerden daha fena oluyorlar..
Ahh evet 18 mart, ben de bugün yedim de yedim.Şimdi de beşi bi yerde çayımı içiyorum telafi eder düşüncesi ile

Zaten bir yıldır diyetisyen kontrolundeyim yoksa bu kadar kg mümkün değil veremezdim

Canım diyabette karın bölgesi yağlanması yapıyor o yüzden çok tehlikeli bir sorun zaten..

Kızlar bi fikrim geldi

Şimdi bende saat sınırlaması olursa kilo verme konusunda yol alabiliyorum..Durum böyleyken kendime sınırlama getiriyorum ama her hafta farklı şekilde..

Şöyleki :

Bu hafta akşam 7 ye kadar,

Diğer hafta akşam 6 ya kadar

sonraki hafta akşam 5 e kadar

Diğer sonraki hafta akşam 4 olucak son yeme sınırı..

Bir ay 4 hafta ve her haftası farklı bir saate kadar. Sonra tekrar başa yani akşam 7 ye dönücem tabi yanında spor da olucak..

Nasıl ama

Bu hafta 7 haftası olsun hemen bugün başlıyorum uygulamaya..

Hatta ismimin altına da yazıcam saatimi

Kızlar yazdıklarımızı okudum kafam karman corman oldu...ya az ve sağlıklı ye becerebiliyorsan yürü..işte bu :) profesyonel sporcu mu olcez biz :/ protein kas yok şu bu ay ben tadına bakiyorum kasmis yagmis bunye düşünsün :)

bugunki menüm
kahvaltı: 2 ince dlm ekmekle az sucuklu kasarlı tost,15 fındık
ara: 2 tane profiterol
ögle: yarım havuc,ceyrek patates,karnabahar ve pırasayı az kavurdum,yanında da 1 kase yogurt
ara: 1 cb sut ve az dut kurusu
ara: 2 ince dlm ekmekle kasarlı maydanozlu tost
aksam: ızgara kırmızı et ve bol marul salata

Bence önce kalçanın gimesi daha iyi. Kalça daha zor gidiyor çünkü. bel için en etkili ve en klassik yöntem mekik. Her gün 50 tane çek hemen farkeder. Bir de pilates gerçekten mucizevi bir şey TABİİİ YAPARSANIZ!!! Bir başlayabilsem ne güzel olcak daaaa işte hep bahane hap bahane

Ayyy ne cene varmis sizde.oku oku bitmedi yaaaa.yoruldum.hepinize cevaplar yazdim ama kafamdan:)

Benden haberler.haftadonu cozuttum deli gibi yedim.dun tekrar basladim.iyiyim.musafirler bugun gitti.vee kimse merak etmemis ama yaziyim regl oldum cok sukur.cocuklarun ikisi de atesli hastalar cumadan bu yana.perisanoldum.

Bence 4'e kadar indirme sonra geç vakit çok acıkır kaçamak yapabilirsin. Hem robot muyuz yaaa bence 7 ve 6 gibi. Yine de sen bilirsin.

gecen hafta kilomuz aynıymıs,senin 71,3 benim 71,2 ne olucak bakalım sonumuz, ben de cozuttum haftasonu, hala da devam, bogazım durmuyor bir yemeye baslayınca....
gecmis olsun, bır de ikisi birden hasta olmus. dikkat et kendine sen de hastalanma.

Son düzenleme:
Dun yediklerim
Kahvalti
1 kivi,1 kk peynir,# 1 ceviz
Ara
3 ditet biskuvi
Oglen
Peynirli salata
Ara
1 etimek,1 kk peynir
Ara
2 yk yogurt
Aksam
Etli karnabahar,salata,yogurt

25 dk yuruyus

Bugun
Sabah 1 yumurtadan omlet
Ara 7 -8 b adem
Ogle peynirli salata
Ara coj tahilli ekmekle tost
Ara yarim elma,3 yk yogurt
Aksam etli karnabahar,yogurt,salata

Ambu ile aramizda yarisimiz var kim daha once 69,9 olcak yarismasi.haftalardir devam ediyor.ikimizde de axim ve kararlilik pek yok.sen de katil.katilirsan yemeye devam et olur mu:)) ki once ben olayim:)

Aman böyle konuştuğumuza bakma. Ben de evde her zamanki yemekleri yapıp yiyorum sadece porsiyon küçülttüm o kadar. zaten amaç diyet değil yeme düzeni oluşturmak. ama tabi bir yandan da zayıflamak olduğu için tatlılara yağlara ve karbonhidratlara dikkat etmek gerek.

Benim uzun vadedeki planım porsiyonlarımı küçük tutup her şeyden yemek ve kilo verene kadar abur cuburu en aza indirmek. Düzenli spor yapmak. Kilo verdiğim zaman da abur cubur yemeyi normal seviyeye yükseltmek ama fazla değil. Böylece kilo verdikten sonra da spora devam ettiğim müddetçe kilomu korumuş olurum. Daha önce yapmıştım ben bunu daaa işte sporu bırakınca kat kat aldım kiloları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…