protein çok onda ama spor yaparken yeniyor. yani sağlıklı bişihatta direk şu fillerin yediği fıstığı istediğin kdr istediğin zaman ye kan şekerini yükseltmiyor vs karatay çok öneriyor.
yani protein niyetine yiyiyorumama nutella bitti bitecek ufak paketti zaten
180 gr lık paket hepsi toplam 979,2 kaloriymiş 2 haftada bitmiş olacakgünde 70 kalori
yani bir eti karam gurme 55 gr 295 kalori. her gün yerdimbu günlere de şükür
ben adetimin ağrısı bitsin şu koşu bandıma yerleşeyim en iyisi
Naz sana bayilmaya devsm ediyorum.kafan nelere cslisiyo:)
Cok mantikli ben de mnutella alsam ki:) alamam ama benim ufakliklar kac kilo oldugu fark etmex 1kg.yu 1gunde yerler.buyuk oğlum seker cukulata axcik yer kalanini anne bunu sakla diye getirirdi.
"Düsmanda İmkan Vardı,MEHMETÇİKDE İman İşte Buydu Çanakkale'yi Geçilmez Kılan..."
18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ
ya bence de ne o suntalarla yiyosun??madem yicen al çıtır ekmek mmmmm mis gibi ye günaha girdiğine değsin :) ben de ya hep ya hiç öyle koklayım bırakayım yok...ben olsam onu bir günde yer içim rahat devam ederdim sonra :)
Haklısınız kızlar ya sunta evet ve ben de yedimmi tam yerim hiiç öle uğraşmam, kafa kızlarsınız vesselamE ama sunta gibi değil miiii
Tatlım sporunu neden hastalandım diye ihmal ediyorsun, daha iyi ya söktürür bir an önce, hafif bi şekilde yap en azından tabii sancılı olmuyorsan..Bu arada menümü de yazayım yemek planı yapmadım henüz ama.
Kahvaltı 1 kase ballı sütlü yulafv ezmesi.
Birazdan yeşil çay demleyeceğim yine tarçınlı ve bol limonlu.
Kitap olarak da Sipehsalar Risalesi diye bir kitap okuyorum Hz. Mevlana ile ilgili.
Bu sabah hastalandım o yüzden spora başlamayı yine erteliyorum nasıl çözeceğim bu spor işini bilmiyorum((
Ayy evet alma alma..Ben de evde varsa yiyorum ne yaramaz bi bünyem varsa artık, o cıss şey bitince rahatlıyorum, yok anacım bana bayağı askeri bi disiplin şart oldu.Aynennnnn!!!! O yüzden bu ay alışverişte hiç abur cubur almadım. Eşim akşamları aranıyor evde bir şey yokmu diye ama yoook almam bir süre. Yoksa yerim biliyorum. En azından bünyem bu düzene alışana kadar.
yağ kas olmaz amayediğin hiçbir protein de vucudda yağ a dönüşmez. vucud proteini sindirmek için o proteinden aldığın kalorinin %30 unu kullanıyormuş. 100 kalori aldın 30 kalorisi onu sindirmeye çalışırken gidiyor. ztn squattır basit hareketleri gün içinde hallediyorum kas çalışsın diye.
tabi yağ için koşu bandına geçmem lazım. iyi gibiyim esasında bugün akşamleyin randevulaşabilirim koşu bandımla
sağlık sorunu varsa diyetisyeni tavsiye ediyorum. bebekliğinden beri yuvarlak olan arkadaşım diyetisyenle 6 ayda 36 bedene indi. tabi kendine göre beslenmeye alıştığı için de geri almadı. ben yemek düzenim ve azmim o kadar olmadığı için gitmedim ama annem de diyetisyenle güzel kilo vermişti.
Bu konuda nedense çeşitli görüşler var. Değişik şeyler okuduğum için söylüyorum. Ayrıca yine bazı uzmanlar kabul etmese de bazı uzmanlar proteinin vücutta depolanma olanağı olmadığı için yağa dönüşerek depolandığını söylüyor. Burda önemli olan depolayacak kadar protein, yağ, karbonhidrat vb. şeyler almamak. Yağların kasa dönüşmesinden kastettiğim şey "kas oluşumu için vücut yağların enerjisini kullanır"dı. Bu yüzden sporcular önce kilo alır sonra o enerjiyi kullanarak kas yaparlar. Bu arada kas oluşumunu desteklemek için pol protein ve hatta protein tozu kullanırlar. Ayrıca kas ağırlığı yağ ağırlığından fazladır. O yüzden ağırlık kaybetmek istiyorsan fazla kas yapmamalısın demek istemiştim. :26:
spor da takıntı gibi bir şey ya herkes kendi bildiğini uyguluyor. ama ben proteinden zarar gelmez görüşündeyim. tabi ki fıstık ezmesi sırf protein değil
sporcular spor öncesi de karbonhidrat alıyor vs. ben de kendime uydurduğum kadar denge kurmaya çalışıyorum. bekleyip sonucu göreceğim.
bu arada kalça ve bacağım incelmiş bel simit aynı. önce kalçadan kg vermek ne kötü
bir de kas olursa kg olarak ağır da bassam çok üzerinde durmam. kas malum yer kaplamıyor. cm ölçüyorum bir yandan.
Annesi nerde saklıyordu peki midesindemiNaz sana bayilmaya devsm ediyorum.kafan nelere cslisiyo:)
Cok mantikli ben de mnutella alsam ki:) alamam ama benim ufakliklar kac kilo oldugu fark etmex 1 paketi 1gunde yerler.buyuk oğlum seker cukulata axcik yer kalanini anne bunu sakla diye getirirdi.
Ahh evet 18 mart, ben de bugün yedim de yedim.Şimdi de beşi bi yerde çayımı içiyorum telafi eder düşüncesi ile18 mart sebebiyle bugün menüde buğday çorbası üzüm hoşafı su ekmek vardı ama benim canım hiçbir şey istemiyor
bugünkü menü
sabah iyi bir kahvaltı yaptım
yumurta zeytin peynir çay ballı süt ekmek
arada bol su çay
öğlen
4 tane eti burçak 1 adet portakal
akşam çorba yaparım ama ne çorbası yapıcam bilmiyorum
hemen geçsin şu grip bebeğime de bulaştı iyi olmam lazım
yağ kas olmaz amayediğin hiçbir protein de vucudda yağ a dönüşmez. vucud proteini sindirmek için o proteinden aldığın kalorinin %30 unu kullanıyormuş. 100 kalori aldın 30 kalorisi onu sindirmeye çalışırken gidiyor. ztn squattır basit hareketleri gün içinde hallediyorum kas çalışsın diye.
tabi yağ için koşu bandına geçmem lazım. iyi gibiyim esasında bugün akşamleyin randevulaşabilirim koşu bandımla
sağlık sorunu varsa diyetisyeni tavsiye ediyorum. bebekliğinden beri yuvarlak olan arkadaşım diyetisyenle 6 ayda 36 bedene indi. tabi kendine göre beslenmeye alıştığı için de geri almadı. ben yemek düzenim ve azmim o kadar olmadığı için gitmedim ama annem de diyetisyenle güzel kilo vermişti.
Çok tatlısın yaHassasiyetin için çok teşekkürler canım.
Ah tatlım arkadaş şeker derken hastalıktan değil, beyaz şekerden bahsetmiş, şekerli yediğimiz herşey karın ve bel çevresinde birikiyor yani bunu demek istemiş..
spor da takıntı gibi bir şey ya herkes kendi bildiğini uyguluyor. ama ben proteinden zarar gelmez görüşündeyim. tabi ki fıstık ezmesi sırf protein değil
sporcular spor öncesi de karbonhidrat alıyor vs. ben de kendime uydurduğum kadar denge kurmaya çalışıyorum. bekleyip sonucu göreceğim.
bu arada kalça ve bacağım incelmiş bel simit aynı. önce kalçadan kg vermek ne kötü
bir de kas olursa kg olarak ağır da bassam çok üzerinde durmam. kas malum yer kaplamıyor. cm ölçüyorum bir yandan.
Kızlar bi fikrim geldi
Şimdi bende saat sınırlaması olursa kilo verme konusunda yol alabiliyorum..Durum böyleyken kendime sınırlama getiriyorum ama her hafta farklı şekilde..
Şöyleki :
Bu hafta akşam 7 ye kadar,
Diğer hafta akşam 6 ya kadar
sonraki hafta akşam 5 e kadar
Diğer sonraki hafta akşam 4 olucak son yeme sınırı..
Bir ay 4 hafta ve her haftası farklı bir saate kadar. Sonra tekrar başa yani akşam 7 ye dönücem tabi yanında spor da olucak..
Nasıl ama
Bu hafta 7 haftası olsun hemen bugün başlıyorum uygulamaya..
gecen hafta kilomuz aynıymıs,senin 71,3 benim 71,2 ne olucak bakalım sonumuz, ben de cozuttum haftasonu, hala da devam, bogazım durmuyor bir yemeye baslayınca....Ayyy ne cene varmis sizde.oku oku bitmedi yaaaa.yoruldum.hepinize cevaplar yazdim ama kafamdan:)
Benden haberler.haftadonu cozuttum deli gibi yedim.dun tekrar basladim.iyiyim.musafirler bugun gitti.vee kimse merak etmemis ama yaziyim regl oldum cok sukur.cocuklarun ikisi de atesli hastalar cumadan bu yana.perisanoldum.
gecen hafta kilomuz aynıymıs,senin 71,3 benim 71,2 ne olucak bakalım sonumuz, ben de cozuttum haftasonu, hala da devam, bogazım durmuyor bir yemeye baslayınca....
gecmis olsun, bır de ikisi birden hasta olmus. dikkat et kendine sen de hastalanma.
Ambu ile aramizda yarisimiz var kim daha once 69,9 olcak yarismasi.haftalardir devam ediyor.ikimizde de axim ve kararlilik pek yok.sen de katil.katilirsan yemeye devam et olur mu:)) ki once ben olayim:)
Kızlar yazdıklarımızı okudum kafam karman corman oldu...ya az ve sağlıklı ye becerebiliyorsan yürü..işte bu :) profesyonel sporcu mu olcez biz :/ protein kas yok şu bu ay ben tadına bakiyorum kasmis yagmis bunye düşünsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?