Aaa senmiydin o hastalanmadım diye kaygılanan ben uhs sandımdı :26:Ayyy ne cene varmis sizde.oku oku bitmedi yaaaa.yoruldum.hepinize cevaplar yazdim ama kafamdan:)
Benden haberler.haftadonu cozuttum deli gibi yedim.dun tekrar basladim.iyiyim.musafirler bugun gitti.vee kimse merak etmemis ama yaziyim regl oldum cok sukur.cocuklarun ikisi de atesli hastalar cumadan bu yana.perisanoldum.
Yok kuzu ben çok uçların insanıyımdır, hatta son saati 1 e kadar indirmiştim ben ama sonrdan 4 de sınırladım ehh serde kaptanlık var acıcık örnek olmak var o yüzden çok uçuk sınırlamalarda bulunmadım şekerim..Birde böyle bak şimdiBence 4'e kadar indirme sonra geç vakit çok acıkır kaçamak yapabilirsin. Hem robot muyuz yaaa bence 7 ve 6 gibi. Yine de sen bilirsin.
Ahahahaha yarışmacı şartlarına bakAmbu ile aramizda yarisimiz var kim daha once 69,9 olcak yarismasi.haftalardir devam ediyor.ikimizde de axim ve kararlilik pek yok.sen de katil.katilirsan yemeye devam et olur mu:)) ki once ben olayim:)
69,7 yi gormustum ben,aslında 2gun sonsa 70,7 oldum tekrar:-(
Aaa senmiydin o hastalanmadım diye kaygılanan ben uhs sandımdı :26:
Yok kuzu ben çok uçların insanıyımdır, hatta son saati 1 e kadar indirmiştim ben ama sonrdan 4 de sınırladım ehh serde kaptanlık var acıcık örnek olmak var o yüzden çok uçuk sınırlamalarda bulunmadım şekerim..Birde böyle bak şimdi
Ahahahaha yarışmacı şartlarına bak
İşte tamda aranılan adymışın
Aaa senmiydin o hastalanmadım diye kaygılanan ben uhs sandımdı :26:
Yok kuzu ben çok uçların insanıyımdır, hatta son saati 1 e kadar indirmiştim ben ama sonrdan 4 de sınırladım ehh serde kaptanlık var acıcık örnek olmak var o yüzden çok uçuk sınırlamalarda bulunmadım şekerim..Birde böyle bak şimdi
Ahahahaha yarışmacı şartlarına bak
İşte tamda aranılan adymışın
Bence önce kalçanın gimesi daha iyi. Kalça daha zor gidiyor çünkü. bel için en etkili ve en klassik yöntem mekik. Her gün 50 tane çek hemen farkeder. Bir de pilates gerçekten mucizevi bir şey TABİİİ YAPARSANIZ!!! Bir başlayabilsem ne güzel olcak daaaa işte hep bahane hap bahane
Canım sen hamile hamile diyet mi yapıyorsun yoksa?Yok yok bence çizelgende bir hata vardır dimiii???
diyete başlamıştım üç hafta falan oldu 2 kiloya yakın verdim işte hamile olduğumu öğrendimama arada buraya takılıyorum arkdaşlara destek olmak için
en zor giden bel bende
of o spor için hava güzel olmalı yoksa girişemiyorum o işe. çok yakında inşallah :)
ben de koşu bandımın yerini değitirip kullanmaya başlicam bu gidişleAman böyle konuştuğumuza bakma. Ben de evde her zamanki yemekleri yapıp yiyorum sadece porsiyon küçülttüm o kadar. zaten amaç diyet değil yeme düzeni oluşturmak. ama tabi bir yandan da zayıflamak olduğu için tatlılara yağlara ve karbonhidratlara dikkat etmek gerek.
Benim uzun vadedeki planım porsiyonlarımı küçük tutup her şeyden yemek ve kilo verene kadar abur cuburu en aza indirmek. Düzenli spor yapmak. Kilo verdiğim zaman da abur cubur yemeyi normal seviyeye yükseltmek ama fazla değil. Böylece kilo verdikten sonra da spora devam ettiğim müddetçe kilomu korumuş olurum. Daha önce yapmıştım ben bunu daaa işte sporu bırakınca kat kat aldım kiloları.
18 mart sebebiyle bugün menüde buğday çorbası üzüm hoşafı su ekmek vardı ama benim canım hiçbir şey istemiyor
bugünkü menü
sabah iyi bir kahvaltı yaptım
yumurta zeytin peynir çay ballı süt ekmek
arada bol su çay
öğlen
4 tane eti burçak 1 adet portakal
akşam çorba yaparım ama ne çorbası yapıcam bilmiyorum
hemen geçsin şu grip bebeğime de bulaştı iyi olmam lazım
naz bu arada boyun da uzun galiba ... çizelgene baktım da bki 20 hedfliyosun falan
Ben bu kiloda 42 yada 44 giyiyorum tuhaf ama kimse inanmiyor kiloma 73 anca diyorlar benimde sirtim genis ve kiloyu sirttan aliyorum gobegim cok az...
Kilo cizelgesi nereden yapiliyo
Ben telden giriyorum google upps haricinde hicbiryerden bisey indirmiyor... bence kollarin icin ender saracin bi kac hareketi var onlari yap....limonlu su ic bol boltansiyon problemin yoksa tabiki inanilmaz sorunlu bolgeler yok oluyor...ben de bu kiloda alt 42 üst 44-46 giyiyorum...bir de ben 18 yıl hentbol oynadım omuzlarım kollarım oldukça iri tabiiii sporu bırakınca yağa dönüşmüş bıngıl bıngıl ıyyyyyyyyyk
http://tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php? linki bu hayatım oradan yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?