Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aaa senmiydin o hastalanmadım diye kaygılanan ben uhs sandımdı :26:
Bence 4'e kadar indirme sonra geç vakit çok acıkır kaçamak yapabilirsin. Hem robot muyuz yaaa bence 7 ve 6 gibi. Yine de sen bilirsin.
Yok kuzu ben çok uçların insanıyımdır, hatta son saati 1 e kadar indirmiştim ben ama sonrdan 4 de sınırladım ehh serde kaptanlık var acıcık örnek olmak var o yüzden çok uçuk sınırlamalarda bulunmadım şekerim..Birde böyle bak şimdi
Ambu ile aramizda yarisimiz var kim daha once 69,9 olcak yarismasi.haftalardir devam ediyor.ikimizde de axim ve kararlilik pek yok.sen de katil.katilirsan yemeye devam et olur mu:)) ki once ben olayim:)
Ahahahaha yarışmacı şartlarına bak
69,7 yi gormustum ben,aslında 2gun sonsa 70,7 oldum tekrar:-(

İşte tamda aranılan adymışın

aynen oyleyım,ilk diyete basladıgımda 62 kıloydum bir geri iki ileri boyle oldu..

1 miiiii????! Ben hiç öyle şeyler yapamam yaaa mümkün değil.

en zor giden bel bende

of o spor için hava güzel olmalı yoksa girişemiyorum o işe. çok yakında inşallah :)

sabah: 4etimek
1 dilim kaşar
1dilim beyaz
2 yumurta
5 zeytin

öğlen: el kadar 2 ince lavaş
1kase paça çorba
50 g. kuzu döner
salata

akşam????

ben de koşu bandımın yerini değitirip kullanmaya başlicam bu gidişle

geçmiş olsun. takım sayfaları çok hızlı ilerliyor gerçekten takip etmek zor en azından böyle gelip menünü paylaşırsın sen de...

naz bu arada boyun da uzun galiba ... çizelgene baktım da bki 20 hedfliyosun falan

yok ya 163 üm vücut tipinden dolayı. kemiklerim ince. bide kalçada değil belde birikince olması gereken kilo düşüyor.

yani arkadaşım var ikimizde 57 kilo iken ben işte zorla 36 giyiyordum o 34 beden giyiyordu. bende bıldır bıldır yağ oluyor

öğle yemeğini unutmuşum yoğunluktan. akşam yemeğe kaptırmamaya dikkat edeyim malum börek duruyor

en kötü erkenden yatayım yemeğe saldırmamak için karşılığında sabah börekten götürürüm. azcıcık ince hamur bol ıspanak sonuçta sebze yani

Kahvaltida 1 dilim ekmek 1 dilim pwynir vw cay oglen kizlarla disarda yiycez diye konusmustuk ve iskender ayran pidelerini yememeye gayret ettim....bol su bitki cayi aksama kabak yemegi bol derrotlu....bence guzel oldu boyle....

Ben bu kiloda 42 yada 44 giyiyorum tuhaf ama kimse inanmiyor kiloma 73 anca diyorlar benimde sirtim genis ve kiloyu sirttan aliyorum gobegim cok az...

Bugün öğlen yemeği yemedim onun yerine 2 saat arayla 1 hurma ve 1 elma yedim 4 fincan da tarçınlı yeşil çay içtim. akşam canım yemek istemedi 3 kk peynir ve çok az zeytin yağında pişirdiğim yumurtayı yedim 1,5 dilim tam buğday ekmeğiyle birlikte. günü akşam 6'da yemek yiyerek noktalıyorum su dışında hiçbir şey yok bugün :))

25 dk internetten herhangi biseyler bulup yaptim bu nasil biseyse heryerim agridi sanki tum gun evi temizlemisim gibi....ben senelerdir limonlu su iciyorum ve herkese siddetle tavsiye ediyorum kesinlikle kilo kontrolu sagliyor bana guvenin kizlar....

Ben bu kiloda 42 yada 44 giyiyorum tuhaf ama kimse inanmiyor kiloma 73 anca diyorlar benimde sirtim genis ve kiloyu sirttan aliyorum gobegim cok az...

ben de bu kiloda alt 42 üst 44-46 giyiyorum...bir de ben 18 yıl hentbol oynadım omuzlarım kollarım oldukça iri tabiiii sporu bırakınca yağa dönüşmüş bıngıl bıngıl ıyyyyyyyyyk

Kilo cizelgesi nereden yapiliyo

http://tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php? linki bu hayatım oradan yapıyoruz

Herkase merhabalar :)
Bugün yoğunum anca girebildim nete
Spor yaptıktan sonra menümü yazarım

Esim evde tartiyi sakladi bu arada ve cok kiziyor bana kilo konusunda ye benimle karsilikli herseyden diyor....uffff destek degil hic

Ben telden giriyorum google upps haricinde hicbiryerden bisey indirmiyor... bence kollarin icin ender saracin bi kac hareketi var onlari yap....limonlu su ic bol boltansiyon problemin yoksa tabiki inanilmaz sorunlu bolgeler yok oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…