Ben telden giriyorum google upps haricinde hicbiryerden bisey indirmiyor... bence kollarin icin ender saracin bi kac hareketi var onlari yap....limonlu su ic bol boltansiyon problemin yoksa tabiki inanilmaz sorunlu bolgeler yok oluyor...
Ben telden giriyorum google upps haricinde hicbiryerden bisey indirmiyor... bence kollarin icin ender saracin bi kac hareketi var onlari yap....limonlu su ic bol boltansiyon problemin yoksa tabiki inanilmaz sorunlu bolgeler yok oluyor...
Zaten hersey ingilizce ...
Ara.perpellali etimek (nutella niyetine:))sabah: 4etimek
1 dilim kaşar
1dilim beyaz
2 yumurta
5 zeytin
öğlen: el kadar 2 ince lavaş
1kase paça çorba
50 g. kuzu döner
salata
akşam????
Ben de yaglarimdan bahsedeyim.kendileti özellikle alt bolgede. 54 kiloyken bile 40 beden giyerdim tabi üst 34 bedendi.
Hic spor yapmadim yani hep bingil bingildim:)
Ben de yaglarimdan bahsedeyim.kendileti özellikle alt bolgede. 54 kiloyken bile 40 beden giyerdim tabi üst 34 bedendi.
Hic spor yapmadim yani hep bingil bingildim:)[/QUOTE
Bende anlatmasam catlarim.ben su anki kilomla lcw den aldigim 40 beden pantolona giriyorum.ben de kocaman gigusler ve gobek mevcut.midem kuculdu sporla.ama gobekte tik yo.k sanki.emzirme aparatlarim da 85 idi, iki beden buyudu ler 95:)
Ara.perpellali etimek (nutella niyetine:))
Aksam.
3tabak lahana yemegi
1.5 kase yogurt
2etimek
2yk pilav
öğlen kaçtı am akşam yemeği bir porsiyon börek yanına ayran maden suyu. ıspanaklı börek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hic spor yapmadim yani hep bingil bingildim:)[/QUOTE
Bende anlatmasam catlarim.ben su anki kilomla lcw den aldigim 40 beden pantolona giriyorum.ben de kocaman gigusler ve gobek mevcut.midem kuculdu sporla.ama gobekte tik yo.k sanki.emzirme aparatlarim da 85 idi, iki beden buyudu ler 95:)
Emzirme aparatlari :)))))
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Patates kızartması
1 çay bardağı süt
1 tane Burçak bisküvi
Çok az peynir
Çay
Ara
Limonlu maden suyu(64 cal)
Öğlen
3 yk pilav
5 yk nohut
Turşu
1 tane sekerpare
Ara
Meyveeli yoğurt
Muz
Akşam
1 yk bezelye
2 yk yeşil mercimek yemeği
2 tane köfte
4-5yk mantı
Salata
Akşam misafirlikteydik. Hepsinden az az almaya çalıştım :)
Spor
Leslie 1 mil
Callanetic 2/21
İyi geceler :sly::sly:
Hedef menünün tümüne bakınca bu kadar yemeye bu kiloda diye bi kere daha kiskandim heee :/ bu arada farkindamisiniz ben ekmeği çoook azalttım :) kahvaltıda yiyorum daha çok..
ben de sabaha hashasli çörek yicem diye avuttum kendimi.. Amaaaa akşam yemedim..aferin bana :)
O kadar yemeye bingil bingil kalcan bak demedi deme!! Ya da bekle beni 1 yıl sonra 60larda buluşalım :) en son lisede 60tım ben :)
Emzirme aparatlari :)))))
ne kadar çok lahana yiyosan o kadar çok kilo veriyomuşsunöyle bişey var ya hani....valla türk millleti olarak yemeli içmeli tavsiyelere bayılıyoruz ben de yiyerek kilo vermek istiyorum. sonra olmuyo niye diye soruyorum sen benim yediklerimi kıskan, ben de senin 200 gram diye küçümsediğin giden kilolarını kıskanacağım hep...öyle gösüküyor...
Kalkınca : 3 kayısı
2 ceviz
Sabah : 1 yumurta
3 s+2 y zeytin
domates
peynir
yeşillik
2 dlm ekmek
öğle : 1 kase mantar çorbası
patlican salatası
biber kızartması (buharda)
Ara : kayısı ve cevizli yoğurt karışımı
akşam : 6-7 yk patates oturtma
2 dlm ekmek
30 dk yürüyüş
kitap : family secrets
bu sabah:
2 yk meyveli müsli
1 elma
150 ml süt
9 fındık badem
1 etimek üstüne peynir sürüp yedim
**2. TAKIM 353. ETAP **
akrep33 (63 / / / %)
Seldom ( 79.8/ / / %)
hedef52 ( 63,3 / / / %)
selennnnn ( 60,3 / / / %)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %)
Ambuyanbu ( 74,9 / / / / %)
nurceng( 61,8 / / / / % )
uhs ( 67,3 / / / % )
ceydy ( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:
nazperver( takıma giriş kilosu:58,4 / şimdiki kilo:58,1 ) hedefi:55
ozgekrd ( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:
2. TAKIM ORTALAMASI:
*kilo bilidirim günümüz Perşembedir. akşam bilgisayardan liste düzeltme imkanım olmayacağı için şimdiden listeyi hazırladım. yarın sabah ilk kilo bildiren kişi bu liste üzerinde bildirsin lütfen.diğer arkadaşlar en son listeyi alıntılayarak bildirsinler. baştaki ve sondaki (Quote) yazışarını silince hata vermez, listeyi mümkün mertebe bozmayalım.
* yeni arkadaşlar sadece 3 veri girecekler;1-takıma giriş kilosu 2-şu anki kilo ve 3- hedef kilo . bu haftalık kolaylık olsun diye böyle oldu. bu hafta yüzdeleri biz hallederiz inş.
*bu gün ödem atalım bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?