Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben telden giriyorum google upps haricinde hicbiryerden bisey indirmiyor... bence kollarin icin ender saracin bi kac hareketi var onlari yap....limonlu su ic bol boltansiyon problemin yoksa tabiki inanilmaz sorunlu bolgeler yok oluyor...

Zaten hersey ingilizce ...

Ben telden giriyorum google upps haricinde hicbiryerden bisey indirmiyor... bence kollarin icin ender saracin bi kac hareketi var onlari yap....limonlu su ic bol boltansiyon problemin yoksa tabiki inanilmaz sorunlu bolgeler yok oluyor...

Zaten hersey ingilizce ...

ewet cepten zor olabilir...ama dili anlamasan bile biriki denemeye halledersin

sabah: 4etimek
1 dilim kaşar
1dilim beyaz
2 yumurta
5 zeytin

öğlen: el kadar 2 ince lavaş
1kase paça çorba
50 g. kuzu döner
salata

akşam????
Ara.perpellali etimek (nutella niyetine:))
Aksam.
3tabak lahana yemegi
1.5 kase yogurt
2etimek
2yk pilav

öğlen kaçtı am akşam yemeği bir porsiyon börek yanına ayran maden suyu. ıspanaklı börek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de yaglarimdan bahsedeyim.kendileti özellikle alt bolgede. 54 kiloyken bile 40 beden giyerdim tabi üst 34 bedendi.
Hic spor yapmadim yani hep bingil bingildim:)

Ben de yaglarimdan bahsedeyim.kendileti özellikle alt bolgede. 54 kiloyken bile 40 beden giyerdim tabi üst 34 bedendi.

orantılı gözüküyor öyle o şekilde vucut tipim olsa hiç rejim yapmazdım valla.

anammmmmmm oku oku bitmedi.once siyahbeyazcim gercekten senin hastalik isini unuttum kusura bakma bende senin cocuklarla ayniyim cok gecmis olsun canim.kucugum iyilesti ben hasta oldum.bide yedim diye uzulme buhafta bende ne haldeyim bilmiyorum hic tartilmadim.yeni gelen arkadaslar superler.diyet hareket cok iyi.
ben bugunde menu yazmiyim hem duzensiz hemde hersey var icinde.yarin ayran detoksu yapicam hayatimda ilk defa bakalim evde sutlac varken yapabilicekmiyim?

ayni ben :))) benim kalcam cok buyuk degildi ama ablami cok kinadim heralde zayifla su popodan kurtul diyodum ona kilo alinca birebir ayni sekli aldim.kinadigin basina gelmeden olmezsin lafinin ben cok orneklerini yasiyorum

Ara.perpellali etimek (nutella niyetine:))
Aksam.
3tabak lahana yemegi
1.5 kase yogurt
2etimek
2yk pilav

Hedef menünün tümüne bakınca bu kadar yemeye bu kiloda diye bi kere daha kiskandim heee :/ bu arada farkindamisiniz ben ekmeği çoook azalttım :) kahvaltıda yiyorum daha çok..

öğlen kaçtı am akşam yemeği bir porsiyon börek yanına ayran maden suyu. ıspanaklı börek.

ben de sabaha hashasli çörek yicem diye avuttum kendimi.. Amaaaa akşam yemedim..aferin bana :)

O kadar yemeye bingil bingil kalcan bak demedi deme!! Ya da bekle beni 1 yıl sonra 60larda buluşalım :) en son lisede 60tım ben :)

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Patates kızartması
1 çay bardağı süt
1 tane Burçak bisküvi
Çok az peynir
Çay

Ara
Limonlu maden suyu(64 cal)

Öğlen
3 yk pilav
5 yk nohut
Turşu
1 tane sekerpare

Ara
Meyveeli yoğurt
Muz

Akşam
1 yk bezelye
2 yk yeşil mercimek yemeği
2 tane köfte
4-5yk mantı
Salata
Akşam misafirlikteydik. Hepsinden az az almaya çalıştım :)

Spor
Leslie 1 mil
Callanetic 2/21

İyi geceler :sly::sly:

maden suyunu sade al. meyveliler sade gb değil. limonu kendin sık hem daha güzel olur.
bence meyve üzeri yoğurt uda kendin yap belki üzerine bal.
ve ben yeşil mercimeği yiyebildiğim kadar yerdim protein ve ve ve çooooook güzel

karnın doymayıp bisküvi yiyorsan bence her menüde marul da olsa yeşillik ye karnın daha iyi doyar.

yedim böreği akıl veriyom

yatayım ben de kızlar iyi geceler

Kalkınca : 3 kayısı
2 ceviz

Sabah : 1 yumurta
3 s+2 y zeytin
domates
peynir
yeşillik
2 dlm ekmek

öğle : 1 kase mantar çorbası
patlican salatası
biber kızartması (buharda)

Ara : kayısı ve cevizli yoğurt karışımı

akşam : 6-7 yk patates oturtma
2 dlm ekmek

30 dk yürüyüş

kitap : family secrets

günaydın kızlar ben hala hastayım oğluma da bulaştı gece o yatmadı beni de yatırmadı.dinlenmek istiyorum yatmak uyumak istiyorum ama nerdeee
dün acile gittim iğne ilaç falan iyi olacam inş bu arada diyet falan iptal çok ta yemiyorum ama dikkatte etmiyorum yediklerime

**2. TAKIM 353. ETAP **

akrep33 (63 / / / %)
Seldom ( 79.8/ / / %)
hedef52 ( 63,3 / / / %)
selennnnn ( 60,3 / / / %)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %)
Ambuyanbu ( 74,9 / / / / %)
nurceng( 61,8 / / / / % )
uhs ( 67,3 / / / % )
ceydy ( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:
nazperver
( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:
ozgekrd
( takıma giriş kilosu: / şimdiki kilo: ) hedefi:

2. TAKIM ORTALAMASI:

*kilo bilidirim günümüz Perşembedir. akşam bilgisayardan liste düzeltme imkanım olmayacağı için şimdiden listeyi hazırladım. yarın sabah ilk kilo bildiren kişi bu liste üzerinde bildirsin lütfen.diğer arkadaşlar en son listeyi alıntılayarak bildirsinler. baştaki ve sondaki (Quote) yazışarını silince hata vermez, listeyi mümkün mertebe bozmayalım.

* yeni arkadaşlar sadece 3 veri girecekler;1-takıma giriş kilosu 2-şu anki kilo ve 3- hedef kilo . bu haftalık kolaylık olsun diye böyle oldu. bu hafta yüzdeleri biz hallederiz inş.

*bu gün ödem atalım bol bol

bu sabah:
2 yk meyveli müsli
1 elma
150 ml süt
9 fındık badem
1 etimek üstüne peynir sürüp yedim

ouuu kitaplar falan da yazılmış maşallah maşallah

ben sabah tembel işi oldu biraz yorgunum

5 altınbaşak sunta üzeri labne peyniri ve pulbiber
10 siyah zeytin yağsız

kuruyemişleri ara öğün için bıraktım.
10 ar badem fındık antep fıstığı
1 ceviz

gene ara öğüne bıraktığım çok uğraşsam bi tatlı kaşığını doldurmayacak fıstık ezmem bugün nutella ya dokunmayacağım

dünkü gibi yoğun olmazsam akşamadoğru ton balığı salatamı yapacağım inş.

kitabımı yazmayı unutmuşum cemil meriç Jurnal 1 i okuyorum ve değişik bunalımlı bir ruh haline girdim
spor a başlayamadım adama sinir olarak- sinir yoluyla zayıflamayı deniyorum

bu sabah:
2 yk meyveli müsli
1 elma
150 ml süt
9 fındık badem
1 etimek üstüne peynir sürüp yedim

çok hoşuma gitti menün canım süt ve meyveli müsli çekti başka zaman yerim artık

Son düzenleme:

bu sabahki kilomu yazdım değişirse yarın düzeltirim :)

efendiiiiiiiiiiiiim gittim salacak sahilde (bugün öğlene kadar boşum ilk kez :) 1 saat yürüdüm geldim duşumu aldım gazetelerimi yaydım öğlene kadar yayılmayı planlıyorum :) tabiiii kızıma kek yaptım akşama pişiyor fırında!! patates oturtmayı güvece koydum akşam pişecek..öğlen salatalarım da hazır...ay ne güzel ev hanımı olmak yaaaaaaaaaaaa :/ sakın ev hanımları söylenmesin (ambuuuuuuu sana bu taş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…