16-perş
Sabah: 2 kuru kayısı, 1 incir, 3yk kaymak
Ara: 2 lokma börek
Öğ: yarım lavaş, 50g. Döner, yarım paça çorba, yağlı salata
Yürüyüş:7500 adım
Ara: 5g. Çukulata, 200 ml ayran
Ara: 1 meyveli aktivia
Akş: 2 tabak lahana püre, 1,5 kase yoğurt, 2 iri ızgara köfte
kitap:sayarak zayıfla 5333, Dr. ayça kaya
17-Cuma:
Sabah: 1 küçük portakal, 1 sb süt, 1 haş. Yumurta, 4 zeytin, 5fındık, 5 fıstık
..........................
bu hfata akşamları lahana çorbaya taktım. biraz kıvamlı yapıp robottan geçirdim çünkü eskiden içine barbunya mısır gibi şeyler katardım, onşların eksikliğini fark etmemek için kıvam versin diye kabak ve dediğim gibi robotton geçirme işlemi yaptım. e 3 gün yedim çok sevsem de yeter , başka bi sebze çorba yapmayı düşünüyorum. kereviz mmmmmmmmmmm ona da bayılırım. bu akşama da kereviz+kabak+maydanozdan yapıcam çorbamı inşallah.üstüne de 1 tatlı kaşığı tereyağı cosssss diye dökücemlezzetten taviz vermeden gitsin kilolar
Lahana corbasini nasıl yaptın? Ben netten bi tarifle yaptım korkunçtuyazarsan sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
7 adet kocaman kara lahana yaprağı (beyaz lahana da olabilir)
1adet kabak (kabuğu dahil)
1 domates
1tutam maydanoz
2 diş sarmısak
cin biber
tuz
ceviz büyüklüğünde iç yağı (karadenizliler bunu bilir ve kesinlikle kara lahanaya tadını bu veriyor, et suyu tablet gibi mübarek yemeğe et tadı veriyor)
hepsini iri iri doğrayıp, kıvamlı olacak şekilde haşladım.robotton geçirdim. püre ile çorba arası bişey oldu. yanında yoğurtla mmmmmm, acı da çok yakışıyor valla, bir de hem acı hem de lahana olunca bağırsakları müthiş çalıştırıyor.
* iç yağını sevmeyeceğini düşünüyorum , tabağına aldıktan sonra 1-2 çay kaşığı kadar baharatlı tereyağ kızdırıp üstüne dökebilirsin. bu akşam kereviz çorbasını bu şekilde mantı muamelesi yaparak hazırlamayı düşünüyorum.
Yarın denicem inşallah...icyagi yerine bi bardak tavuksuyu koysam acep?? O da hayvan :) acı yedirir zaten..ödem de işe yarıyor mu? Dün fibrokist muayene için gittim dr çok ödem var dedi gerçi elle muayenede...bi de sanırım 5 kez göğüs yapınız irice, iri ya, büyüklüğünden gibi terimlerle gerçekleri cemkirdi yüzüme :/ gördüğü en irisi bendim herhalde deli mi ne!?! Zaten en son söylerken ' tabi göğüsler olagandan...' dedi ve ben tamamladım 'irice anladım hatta anlamakla kalmayıp kaydettim' :) accik bozuldu ama sinir yaaa
bu tarif tam sana göre işte. yalnız mısır ekmeği yoooook, laz böreği yok içine de ne bulursan koymak yokbir karadenizli üstüne birde laz olunca iç yağlı lahana ezmesi çekti canım ufffff yanına mısır ekmeği ve laz böreği olacak
tavuk suyu olmaz mı olur tabiiiii. içinde maydanoz ve lahana olduğu için ödem de attırır. tavuk suyu koyuyorsun madem bi de içine limon sıkarak tüket tam olsun. o da ödem attırır.Yarın denicem inşallah...icyagi yerine bi bardak tavuksuyu koysam acep?? O da hayvan :) acı yedirir zaten..ödem de işe yarıyor mu? Dün fibrokist muayene için gittim dr çok ödem var dedi gerçi elle muayenede...bi de sanırım 5 kez göğüs yapınız irice, iri ya, büyüklüğünden gibi terimlerle gerçekleri cemkirdi yüzüme :/ gördüğü en irisi bendim herhalde deli mi ne!?! Zaten en son söylerken ' tabi göğüsler olagandan...' dedi ve ben tamamladım 'irice anladım hatta anlamakla kalmayıp kaydettim' :) accik bozuldu ama sinir yaaa
bu tarif tam sana göre işte. yalnız mısır ekmeği yoooook, laz böreği yok içine de ne bulursan koymak yokbir karadenizli üstüne birde laz olunca iç yağlı lahana ezmesi çekti canım ufffff yanına mısır ekmeği ve laz böreği olacak
menü bildirimi konusunda bizebir dönem bildirimesen de kendine bir defter tut lütfen.bence en önemlisi kendi menülerimizi görmemiz.
listeyi hallediyorum inşallah
Yarın denicem inşallah...icyagi yerine bi bardak tavuksuyu koysam acep?? O da hayvan :) acı yedirir zaten..ödem de işe yarıyor mu? Dün fibrokist muayene için gittim dr çok ödem var dedi gerçi elle muayenede...bi de sanırım 5 kez göğüs yapınız irice, iri ya, büyüklüğünden gibi terimlerle gerçekleri cemkirdi yüzüme :/ gördüğü en irisi bendim herhalde deli mi ne!?! Zaten en son söylerken ' tabi göğüsler olagandan...' dedi ve ben tamamladım 'irice anladım hatta anlamakla kalmayıp kaydettim' :) accik bozuldu ama sinir yaaa
bir karadenizli üstüne birde laz olunca iç yağlı lahana ezmesi çekti canım ufffff yanına mısır ekmeği ve laz böreği olacak
Ne yarışması ben bişiimi kaçırdım :26:kızlar yarışma sonuçları ne zaman belli oluyor
Ben de oyle birini istiyorum ambuyanbu :) biri beni iteklesin.
Cunku bugun ben de tozuttum. 60 sinirindan asagi bir turlu inemedim. Is bitti. Iki gundur pestilim cikti alnimin akiyla 2 aylik projemi yuzlerce insan deneyimledi. Gerci baskalari biz yaptik diye basariyi sahiplenmeye kalktilar. Ev kadinligina geri dondugum icin biraz uzgunum diye mi bilmem bugun otelin hic bir ikramini geri cevirmedimHalbuki dun acik bufedeki tatlilara yuz vermemistim. Hic bir zararli yiyecegi tabagima eklememistim. Kus kadar yiyorsun iradene hayranim demisti arkadaslarim. Bugun irade zincirlerim paramparca oldu Bu saatten sonra Hedef bile yener beni
Yine ise baslasam da psikolojim duzelse.
kizlar persembe tartildim ve sacma sapan yemeye geri dondum.bugun tartilamadim kesin birazini geri aldim.bana beni siyahbeyaz gibi beni gaza getiricek hatta senden rakip bile olmaz muamelesi yapicak bir rakip araniyo.varmi talip?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?