Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yooo görünüyor, çizelgen olmuş demek ki.burada bahire diye bi arkadaş vardı ne kadaaaaa da ona benziyorsun

noldu o arkadaşa başarıya ulaşabildi mi bari :) ayrıca ben çizelgemi neden göremiyorum

cep telefonundan giriyorsan göremiyor olabilirsin.
o arkadaş bir müddetliğine takımdan ayrıldı sonra verdiği kiloları geri aldı daha da gelemedi diye biliyorum
sonumuz hayrola vallaaa

cep telefonundan giriyorsan göremiyor olabilirsin.
o arkadaş bir müddetliğine takımdan ayrıldı sonra verdiği kiloları geri aldı daha da gelemedi diye biliyorum
sonumuz hayrola vallaaa

yok pcden giriyorum ama hala görmüyorum neyse siz görüyosanız sorun yok. öyle takılmak ayrılmak olamaz benim. yeter bu kiloları vermem lazım bıktım artık. insan kendinden sogur mu valla kendimden sogudum. bir ara 70 e kadar indiim sonra hoppp geri geldi.ama anacım bende yemeye başladımı kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum neyse hayırlısı olsun bakalım. acele etmeden vermem lazım ki geri almayım

Kızlar kusura bakmayın yazamıyorum bir kac gündür çok yoğundum :) ama bitti çok şükür :) 1-2 haftadır dpor yapmıyordum yoğunluktan :) Bugün yeniden başlıyorum inşallah bu hafta çizelge ne olmuş ya :-/ bi girdim kimse kilo bildirmemis . Neyse inşaallah hayırlısı ile bu haftayı atlatırız :) hepinize kolay gelsin bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normalde ayda 7-8 kg vermek gibi bir gaflete giriiyorum sonra anlıyorum ki böyle verdiğim kilolar geri kolayca geliyor. şimdi daha mantıklı olanını yapmaya çalışacam. kendime hedef koydum tam 3 ayda 68 kg olmalıyım. ayda 4 kg iyidir. hem saglıklı hem kalıcı olur. bundan sonra düzenli beslenip yürüyüşümü yapacam. inşallah bu sefer başarıya ulaşacam zor degil ya ayda 4 kg verilmez mi aslında insanoğlu isterse neler yapar. Hadi bakalım Allah yolumuzu açık etsin...

merhaba arkadaşlar gurubunuzda yer var mı :)) bende katılabilir miyimmm

hosgeldiniz kizlar.saglikli kilo veriir kisa zamanda zayiflarsiniz Insaallah

Anam kızlar bugün ugradim ama pek okuyup yyazamadim sizde amma konuşmuşsunuz he!!! Yeni arkadaşlar hosgelmisler :)

Bugün çoook yoğundu biliyorsunuz teog vardı toplantı sınav vs derken hiç firsatim olmadı..menüyü bile sabahtan hazirlayamadim veeeee biraz kaçırmış olabilirim :)

Sabah : 1 simit
Domates salatalık

Öğle : 2 minik tuzlu kurabiye
1 ev pogacasi
1 reçelli kurabiye
Bol yeşillik domates
Ayran

Akşam : 5 yk yağsız sossuz kepek makarna
150 gr tavuk göğsü
Bol salata

Hep dışarıda idim ve malum tuvalet takıntım nedeniyle su hiiiiic icemedim eve zor düştüm suuuuu diye :) ama tabi ancak 1 lt olur bugün

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Kızlar diş problemimi doktora giderek çözdüm sayılır. antibiyotik verdi. aslında kullanmak istemedim ama kan testinde enfeksiyon çıkınca korktum bebeğe geçecek diye. kadın doğumcumdan randevu alamadım 12 mayısa kadar dolu. Sabırsızlanıyorum bebeğimi görmek için. İnşallah bir problem yoktur. keseyi görmeden kalp atışlarını göreceğiz ilk kez sanırım. Hayırlısı olsun. Bu gün çok duygusallaştım her izlediğim programda ağlamaya başlıyorum. Şimdiden böyleyse ben doğuma kadar sürekli salya sümük o halde

Oyyyy kiyamam :) şimdiden aglama doğduktan sonraya sakla uyumadi ağla, yemedi ağla, ağladı ağla yürüdü ağla, dişi çıktı ağla, gak dedi ağla guk dedi ağla ağlayacak çok şeyin olacak şimdiden harcama :)

yooo görünüyor, çizelgen olmuş demek ki.burada bahire diye bi arkadaş vardı ne kadaaaaa da ona benziyorsun
Evet bende çok benzettim..
noldu o arkadaşa başarıya ulaşabildi mi bari :) ayrıca ben çizelgemi neden göremiyorum
Hoşgeldin arkadaşım..

Ayy güldürdün beni

kızlarrr bende aranıza yeni katıldım alahın ziniyle kilolara artık elveda deme vakti geldi henüz forum kullanmayı çok çok iyi bilmiyorum şimd telefonuma indiricem ve birbirimze destekle biticek inşalahh şuanda şimdi tartıldım tam 79.5 yürüyş bandı aldım her gn 1 saat yürüyorum bakalımm ne olucak

Sunnet telasindayim ancak simdi girebildim sabah cay yarim poca oglen galete cinsi bisey hastanedeki en masum seydi aksam nohut bol salata yogurt arada cikolata oglusumun ve minicik 2 adet ekler 3 lt su inanilmaz tempo bittim gelen gidende cabasi....

E hadi geçmiş olsun :) oldu da bitti maşallah :)

Bugünkü menüm,

Sabah : 1 yumurta
3 siyah+2 yeşil zeytin
2 dlm peynir
Domates salatalık
2 dlm ekmek

Öğle : 1 kupa mercimek çorbası
1 zeytinyağlı enginar dolması

Ara : 1 kase diyabetik sutlaç

Akşam : 1 kupa mercimek çorbası
1 zeytinyağlı enginar dolması

Ara : 10 çilek+erik

2 lt su

Amerikanyadan bissuru diyabetik ürünüm geldi bir müddet tatlı çukuruna düşebilirim :) spor bu ara yok niyeyse :/ haftasonu yüzme var sadece

Nasıl geçti sinavlar?? Motivasyon yüksek geldiğine göre iyi geçmiş belliki :)

ah canıııııım ben 2. hamileliğimi duygusallaşmamdan anlamıştım. cuma günü ufak bir şeyi kafaya takıp salıya kadar ağlamaıştım. sonra sarı kantaron çayı falan almıştım psk. bozuldu herhalde rahatlatır diye, baktım ki hamilelik

hoşgeldin esra kendini tanıtır mısın?
kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…