akrep33 ( 66,8 / / / %)
hedef52 ( 64.0 / / / % )
Siyahbeyaz0066( 71 / 71,5/-0,5 /-0.70 % )
Ambuyanbu (73/ 72.3 /0.7 / %0.9)
uhs ( 66,6 / / / %)
fatmabol( 80,7 / / / %)
citlenbikbesyo( 57,1/56,7 /0,4 / % )
Elif_merve( 63.8 / / / %)
HedefVeBaşari( 77 / 75,3 /1,7 / 2,2%)
Malesef hedefim tutmadi.ama hic olmazsa yaklastim :)))
günaydın kızlar kilomu listeye ekledim 56.7 moralim yine çok kötü dün kayınvalidemi aradım nasılsın falan diye
büyük eltimin kızı g.antepte okuyordu bu yıl mezun oluyor ne zaman gidiyorsunuz mezuniyete diye sordum
eşimde onlarla beraber antebe gidiyormuş uçak biletleri alınmış haberim yok şok oldum okuldan eve nasıl geldim bilmiyorum
benim bu son durumlardan sonra çıkardığım sonuç adam boşanmak istemiyor ee adam gibi evlilik yaşamıyor herkes kendi hayatını yaşasın kimse kimseye bağımlı kalmasın gibi bir sonuç çıkıyor ama şu bi gerçek yıllardır kavgamız anlaşmazlığımız devam ediyordu zaten ama
kızgınlık gürültülü,kırgınlık çok sessizmiş
yaklaşık 2 aydır hiç öfkelenip bağırıp çağırıp durumu konuşmaya çalışmıyorum çok kırgınım çoook
waowwww hedef, idolümsün tebrik ediyorum seni
su yeşili projemiz
hedefine ulaşanlar kendine su yeşili renginde kıyafet aksesuar vb. alıyor
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 362"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şuanki kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD="align: right"]63[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD="align: right"]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hedefine ulaştı***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD="align: right"]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD="align: right"]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD="align: right"]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD="align: right"]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD="align: right"]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozgekrd[/TD]
[TD="align: right"]86,5[/TD]
[TD]4,3kg[/TD]
[TD]82,2kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmabol[/TD]
[TD="align: right"]83,3[/TD]
[TD]4,2kg[/TD]
[TD]79,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çitlenbikbesyo[/TD]
[TD="align: right"]61[/TD]
[TD]3,0kg[/TD]
[TD]58,0 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]***hedefine ulaştı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif_merve[/TD]
[TD="align: right"]64,8[/TD]
[TD]3,2kg[/TD]
[TD]61,6 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HedefVeBasari[/TD]
[TD="align: right"]81,5[/TD]
[TD]4,1[/TD]
[TD]77,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]***hedefine ulaştı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım ben eklemeyi beceremem diye buraya yazsam olur muuu[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]göğüs[/TD]
[TD]bel[/TD]
[TD]kalça[/TD]
[TD]göbek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hedef52[/TD]
[TD]88-88-88[/TD]
[TD]81-81-80[/TD]
[TD]104-103-106[/TD]
[TD]92-90-90[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahbeyaz[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]103[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seldom[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatmabol[/TD]
[TD]102-102[/TD]
[TD]83-82[/TD]
[TD]106_106[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çitlenbik[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elif_merve[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]100,5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]98[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HedefVeBasari[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sağol canım inanırmısın o hasta olunca uykuyu düşünmüyorum.önceki gece 39 kadar çıktı ateşi iki defa duş aldırdık
uyuya kalırım diye saat kurdum her saat başına ateşine baktım
günaydın kızlar kilomu listeye ekledim 56.7 moralim yine çok kötü dün kayınvalidemi aradım nasılsın falan diye
büyük eltimin kızı g.antepte okuyordu bu yıl mezun oluyor ne zaman gidiyorsunuz mezuniyete diye sordum
eşimde onlarla beraber antebe gidiyormuş uçak biletleri alınmış haberim yok şok oldum okuldan eve nasıl geldim bilmiyorum
benim bu son durumlardan sonra çıkardığım sonuç adam boşanmak istemiyor ee adam gibi evlilik yaşamıyor herkes kendi hayatını yaşasın kimse kimseye bağımlı kalmasın gibi bir sonuç çıkıyor ama şu bi gerçek yıllardır kavgamız anlaşmazlığımız devam ediyordu zaten ama
kızgınlık gürültülü,kırgınlık çok sessizmiş
yaklaşık 2 aydır hiç öfkelenip bağırıp çağırıp durumu konuşmaya çalışmıyorum çok kırgınım çoook
Sa ba h ki menum
Yarim bazlama,peynir,cok az tereyag
Genelde iki ogun yiyoruz.aslinda ekmegi biraz arttirdim galiba.yoksa kacamak falan da cok olmuyor.bir de.bu.ara kardesimin bir sikinti si var ciddi biraz maddi bi sikinti.moralimiz keyfimiz yok.tatli borek yapip yiyesimiz yok yani yoksa tatlilar havada ucardi.
Neysem Allah can sagligi versin.aileler icin kotu gun boyle.biseymis demkki.Allah kimseye gostermesin.
zaten suskunluk başlamışsa tehlikeli sulardasınız demektir malesef...herkes bişey söylüyordur zaten de ben de eksik kalmayayım...önce eşin bunu seni incitmek için mi yapıyor (incineceğini bilerek) yoksa ne var ki bunda modunda mı bunu görmelisin bence..hedefin dediği gibi erkekler bizim gibi ince düşünmüyor, eğer incineceğini düşünmeden, zaten o gelmek istemez e ben gideyim dedim ne var ki bunda diyorsa, eşini senin gibi düşünmüyor diye suçlayamazsın..yaptığı gibi iki bağımsız hayat oluşturup beklentileri terbiye edip yola devam edebilirsin..
yok eğer sana inat üzülsen de kırılsan da son sözü ben söylerim ya da bak bunu da yapıyorum gibi bir tavırsa walla üzgünüm o insanla ömür geçmez..bana merhamet göstermeyen çocuğuma hiç göstermez deyip gözünü karartmalısın..ewet her kadın (kabul etsek de etmesek de) bir gölgeye sığınmak istiyor.. ama kocasız da yapılmıyor mu bal gibi oluyor walla...çocuk yıpranır mı yıpranır ama ezilen bir anneyi izleyerek büyüyen bir çocuk kadar yıpranmaz...
burada da iki seçenek çıkıyor; ayrılsam mı ayrılmasam mı? eğer ayrılmayı hiç yanaştırmıyorsan (kardeşim öyleydi mesela), bu deveyi güdeceksin...beklentiler en aza indirgenip takılmadan çocuklarına endekslenerek mutlu mesut yaşayacaksın...ayrılmak olabilir diyorsan da (ki bunu dediğin anda bence sen zaten kararını vermişsindir) daha fazla çocuklarının gözünde tükenmeden harekete geç...
boşanmak helaldir ama mevlanın yer gök titretecek kadar sevmediği bir helal...
daha önceki bir yazdığından yola çıkarak (arabayla çıkmana izin vermemesi) anladığım kadarıyla eşin son sözü ben söyleyeyim diyenlerden, sen de bunu kabul edebilirsen herşey yoluna girer, yok ben de son söze katılmalıyım dersen ömür boyu bu gelgitleri yaşarsın...ben mesela eşime teslim olmuştum ohhhh kafam rahat keyfime bakardım ama bu benim fıtratımla ilgili, uyumlu sessiz kediydim ben, gerçi eşim de benim sınırlarımda dolaşırdı belki de o yüzden hır gür çıkmazdı...
bunları neden yazdım; sen zaten düşünmüşsündür ama bazen başka bir ağızdan duymak itici gelse de işe yarayabiliyor...madem bu kadar özeline girdim şu da çok dikkatimi çekmişti, eşin bireysel yaşamayı sevebilir, senin gibi düşünmek zorunda da değil nihayetinde, ama o araba mevzusunda çocukları benimle yollamıyor ama bana karışmıyor demiştin..o zamanda demiştim bunu çocuğunu risketmezken seni nasıl riskedebiliyor?? bu ya senden vazgeçtiğinin göstergesi bence ya da hırs gözünü bürümüş zaten araba kullanmanı istemiyor, böylece seni huzursuz etmek istiyor
ya vedud çekebilirsin rahatlamak için...ya da beraber tefriciye çekebiliriz...yer gök dua üstüne sonuçta...çocuklarına şükret
Ben izinliyim diye kilo bildirimi yapmiyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bak sen şu ambuyaaaa
Sa ba h ki menum
Genelde iki ogun yiyoruz.aslinda ekmegi biraz arttirdim galiba.yoksa kacamak falan da cok olmuyor.bir de.bu.ara kardesimin bir sikinti si var ciddi biraz maddi bi sikinti.moralimiz keyfimiz yok.tatli borek yapip yiyesimiz yok yani yoksa tatlilar havada ucardi.
Neysem Allah can sagligi versin.aileler icin kotu gun boyle.biseymis demkki.Allah kimseye gostermesin.
Hu huuuuuu :)))) bir kilo olmadi ama genede mutluyum.buda benim ucin bisey.biraz once leslie 4 yaptim hemde termal esortmanla.su gibi oldum valla.
hedefcim sen ilk listeyi getirensin niye kilonu yazmadin canim merak ettim
siyahbeyazcim Allah kolaylik versin tez zamanda cikis yolu gostersin İnsaallah kardesine.kiloyuda takma sen beni bekle haftaya yanindayim :))
Kizlar ozellikle citlenbikcim ben es sorunlarina bisey yazmiyorum daha dogrusu yazamiyorum cunku ben daha kendi sorunlarimi saglikli cozemiyorum.o yuzden fikir belirtmek yalnis geliyo.bu kelin ilaci yok yani :))))
Ama tek bisey soyliyim boyle hayat gecmez evet ama cocuk varsa ben bosanmaya sicak bakmiyorum.evlilik danismanina gitmek belki yardimci olabilir.(gene duramadim.sen niye gitmiyosun derseniz gorumcemin olayindan dolayi erteledim)
Sa ba h ki menum
tırsıyorsun dimiiiiiiiiiiiii??? bak artık listede yokum ama ben bile bildirdim yani :)
Tamam canim yaris bana uyar.bak simdi biseyler yiycektim vazgectim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?