Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

su yeşili projemiz

hedefine ulaşanlar kendine su yeşili renginde kıyafet aksesuar vb. alıyor
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 362"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şuanki kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD="align: right"]63[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD="align: right"]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hedefine ulaştı***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD="align: right"]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD="align: right"]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD="align: right"]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD="align: right"]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD="align: right"]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozgekrd[/TD]
[TD="align: right"]86,5[/TD]
[TD]4,3kg[/TD]
[TD]82,2kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmabol[/TD]
[TD="align: right"]83,3[/TD]
[TD]4,2kg[/TD]
[TD]79,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çitlenbikbesyo[/TD]
[TD="align: right"]61[/TD]
[TD]3,0kg[/TD]
[TD]58,0 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]***hedefine ulaştı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif_merve[/TD]
[TD="align: right"]64,8[/TD]
[TD]3,2kg[/TD]
[TD]61,6 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HedefVeBasari[/TD]
[TD="align: right"]81,5[/TD]
[TD]4,1[/TD]
[TD]77,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]***hedefine ulaştı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]göğüs[/TD]
[TD]bel[/TD]
[TD]kalça[/TD]
[TD]göbek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hedef52[/TD]
[TD]88-88-88[/TD]
[TD]81-81-80[/TD]
[TD]104-103-106[/TD]
[TD]92-90-90[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahbeyaz[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]103[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seldom[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatmabol[/TD]
[TD]102-102[/TD]
[TD]83-82[/TD]
[TD]106_106[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çitlenbik[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elif_merve[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]100,5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]98[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HedefVeBasari[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

akrep33 ( 66,8 / / / %)
hedef52 ( 64.0 / / / % )
Siyahbeyaz0066( 71 / 71,5/-0,5 /-0.70 % )
Ambuyanbu (73/ / / / %)
uhs ( 66,6 / / / %)
fatmabol( 80,7 / / / %)
citlenbikbesyo( 57,1/56,7 /0,4 / % )
Elif_merve( 63.8 / / / %)
HedefVeBaşari( 77 / 75,3 /1,7 / 2,2%)

Kilo veren arkadaslarimdan ozur dilerim.haftaya telafi edicem.

akrep33 ( 66,8 / / / %)
hedef52 ( 64.0 / / / % )
Siyahbeyaz0066( 71 / 71,5/-0,5 /-0.70 % )
Ambuyanbu (73/ 72.3 /0.7 / %0.9)
uhs ( 66,6 / / / %)
fatmabol( 80,7 / / / %)
citlenbikbesyo( 57,1/56,7 /0,4 / % )
Elif_merve( 63.8 / / / %)
HedefVeBaşari( 77 / 75,3 /1,7 / 2,2%)

Malesef hedefim tutmadi.ama hic olmazsa yaklastim :)))

bak sen şu ambuyaaaa

Ben evli degilim ama erkek arkadaşımla benzer şeyler oluyo bende onun davrandıgı gibi davranmaya çalışıyorum. biz bayanblar biraz daha ince düşünceli ve daha bilinçliyiz ama erkekler evliliklerinin ilişkilerinin sorumluluklarını anlayamıyor. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kısa zamanda herşey yoluna girer ve eşin hata yaptığınıanlar

waowwww hedef, idolümsün tebrik ediyorum seni

Teşekkür ederimmmmm

bu 1 aylık çalışma mı yenisi olacak mı

canım ben eklemeyi beceremem diye buraya yazsam olur muuu

23 Nisan
Göğüs 100
Bel 90
Kalça 116

3 Haziran
Göğüs 100
Bel 85
Kalça 112

Son düzenleme:
sağol canım inanırmısın o hasta olunca uykuyu düşünmüyorum.önceki gece 39 kadar çıktı ateşi iki defa duş aldırdık
uyuya kalırım diye saat kurdum her saat başına ateşine baktım

çok geçmiş olsun canım yaaa...bebitoların hastalığı da hiç dayanılası değil..dün bir bebek görmeye gittim 7 günlük anneeeeeem minnacık kurabiye kadar :) sürekli kedi gibi miyavlıyordu gazdan...yine de çok özendim..özlemişim ben bebek yaaaa :/ tez elden ikinci kuzuya kavuşmam lazım benim bildiğin aşerdim dün :)

Sa ba h ki menum
Yarim bazlama,peynir,cok az tereyag

Genelde iki ogun yiyoruz.aslinda ekmegi biraz arttirdim galiba.yoksa kacamak falan da cok olmuyor.bir de.bu.ara kardesimin bir sikinti si var ciddi biraz maddi bi sikinti.moralimiz keyfimiz yok.tatli borek yapip yiyesimiz yok yani yoksa tatlilar havada ucardi.
Neysem Allah can sagligi versin.aileler icin kotu gun boyle.biseymis demkki.Allah kimseye gostermesin.

zaten suskunluk başlamışsa tehlikeli sulardasınız demektir malesef...herkes bişey söylüyordur zaten de ben de eksik kalmayayım...önce eşin bunu seni incitmek için mi yapıyor (incineceğini bilerek) yoksa ne var ki bunda modunda mı bunu görmelisin bence..hedefin dediği gibi erkekler bizim gibi ince düşünmüyor, eğer incineceğini düşünmeden, zaten o gelmek istemez e ben gideyim dedim ne var ki bunda diyorsa, eşini senin gibi düşünmüyor diye suçlayamazsın..yaptığı gibi iki bağımsız hayat oluşturup beklentileri terbiye edip yola devam edebilirsin..

yok eğer sana inat üzülsen de kırılsan da son sözü ben söylerim ya da bak bunu da yapıyorum gibi bir tavırsa walla üzgünüm o insanla ömür geçmez..bana merhamet göstermeyen çocuğuma hiç göstermez deyip gözünü karartmalısın..ewet her kadın (kabul etsek de etmesek de) bir gölgeye sığınmak istiyor.. ama kocasız da yapılmıyor mu bal gibi oluyor walla...çocuk yıpranır mı yıpranır ama ezilen bir anneyi izleyerek büyüyen bir çocuk kadar yıpranmaz...

burada da iki seçenek çıkıyor; ayrılsam mı ayrılmasam mı? eğer ayrılmayı hiç yanaştırmıyorsan (kardeşim öyleydi mesela), bu deveyi güdeceksin...beklentiler en aza indirgenip takılmadan çocuklarına endekslenerek mutlu mesut yaşayacaksın...ayrılmak olabilir diyorsan da (ki bunu dediğin anda bence sen zaten kararını vermişsindir) daha fazla çocuklarının gözünde tükenmeden harekete geç...

boşanmak helaldir ama mevlanın yer gök titretecek kadar sevmediği bir helal...

daha önceki bir yazdığından yola çıkarak (arabayla çıkmana izin vermemesi) anladığım kadarıyla eşin son sözü ben söyleyeyim diyenlerden, sen de bunu kabul edebilirsen herşey yoluna girer, yok ben de son söze katılmalıyım dersen ömür boyu bu gelgitleri yaşarsın...ben mesela eşime teslim olmuştum ohhhh kafam rahat keyfime bakardım ama bu benim fıtratımla ilgili, uyumlu sessiz kediydim ben, gerçi eşim de benim sınırlarımda dolaşırdı belki de o yüzden hır gür çıkmazdı...

bunları neden yazdım; sen zaten düşünmüşsündür ama bazen başka bir ağızdan duymak itici gelse de işe yarayabiliyor...madem bu kadar özeline girdim şu da çok dikkatimi çekmişti, eşin bireysel yaşamayı sevebilir, senin gibi düşünmek zorunda da değil nihayetinde, ama o araba mevzusunda çocukları benimle yollamıyor ama bana karışmıyor demiştin..o zamanda demiştim bunu çocuğunu risketmezken seni nasıl riskedebiliyor?? bu ya senden vazgeçtiğinin göstergesi bence ya da hırs gözünü bürümüş zaten araba kullanmanı istemiyor, böylece seni huzursuz etmek istiyor

ya vedud çekebilirsin rahatlamak için...ya da beraber tefriciye çekebiliriz...yer gök dua üstüne sonuçta...çocuklarına şükret

ewet allah can sağlığı versin...geçer gider inşallah

Sonuna kadar seldoma katiliyorum ve oncelikle kendini sorgula bi yerde esinin beklentilerini karsilayamadigini dusunuyorum.. yok boylede bi sorun fatma diyorsan kocani incele surekli hal hareketlerini aldatiliyor olabilirsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben izinliyim diye kilo bildirimi yapmiyorum...

bak sen şu ambuyaaaa

Hu huuuuuu :)))) bir kilo olmadi ama genede mutluyum.buda benim ucin bisey.biraz once leslie 4 yaptim hemde termal esortmanla.su gibi oldum valla.

hedefcim sen ilk listeyi getirensin niye kilonu yazmadin canim merak ettim

siyahbeyazcim Allah kolaylik versin tez zamanda cikis yolu gostersin İnsaallah kardesine.kiloyuda takma sen beni bekle haftaya yanindayim :))

Kizlar ozellikle citlenbikcim ben es sorunlarina bisey yazmiyorum daha dogrusu yazamiyorum cunku ben daha kendi sorunlarimi saglikli cozemiyorum.o yuzden fikir belirtmek yalnis geliyo.bu kelin ilaci yok yani :))))
Ama tek bisey soyliyim boyle hayat gecmez evet ama cocuk varsa ben bosanmaya sicak bakmiyorum.evlilik danismanina gitmek belki yardimci olabilir.(gene duramadim.sen niye gitmiyosun derseniz gorumcemin olayindan dolayi erteledim)

Ambucum bekliyorum canim.69,9 yarisimiz tekrar bsslasin lutfen.

Citlenbik valla bende busey diyemiyorum canim.cunku ben de sorunlar yasiyorum.kelin ilaci olsa misali.arkadaslar guzel demusler.Allah cikis yolu gostersin.ama kimse 4 4 luk degil.elimizden fazlasi gelse keske

ben listeyi getirince ismimin yanına kilo bildiriminde bulunmadı diye yazdım ama alıntılama doğru yapılmadığı için silinmiş.
Bu hafata bildirim yapmak istemiyorum o yüzden de bakmadım kilomakaptan yardımcısıyız diye takıma gelmemezlik yok, kaçmak yok ama kilo bildirmemenin rahatlığını bir defacık olsun kullanmak istiyorum. bu hafta hazır değilim. var sayalım 1 hafta izin kullandım (kaptanım:26:)
cumartesi bakarım kiloma. lütfen kaptanım yaz filan deme, psikolojim bozulur sonra 2 tabak makarna yiyerek intihar ederim

Allahım tüm sıkıntılarınızı gidersin. bazen daralıyoruz ama sonra diyoruz bunlar da ebedi yaşamımız için kefaret. bu dünyada ne kadar sıkıntı çekersen inşallah öbür dünyamızda mükafatını fazlasıyla verecek Rabbim. Allahım sınavımızı kolay geçirsin.

tırsıyorsun dimiiiiiiiiiiiii??? bak artık listede yokum ama ben bile bildirdim yani :)

Listede seldom yok ama ben geldim

Tamam canim yaris bana uyar.bak simdi biseyler yiycektim vazgectim :))

bende istiyorum yaaaaa

aha da bu sabahki menümü yazayım

sabah:az şekerli türk kahvesi,2 bayram çukulatası
3 yumurta kadar hamur kızartması, 1 dilim peynir

Öğlen (diyete başlama kararı)
1 kase paça çorba
3500 adım yürüyüş

ara: 2 hurma, 1 türk kahvesi
2 yeşil çay

ara: 150 ml yarım yağlı süt

akşama yemem gerekenler: 8yk sebze, 1 kase yoğurt, 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 2 köfte kadar et, 1 küçük meyve

Seldom vallahi cok hossun stresten sistigim kabizlik yasadigim dogru hatta yarin kadin dogumdan randevu aldigim polikistik hastasi olarak bu cektiklerimin arastirilmasini istiycek kadar tirstim vallahi haklisin tartilmadim inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…