- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
akrep33 ( 66,8 / / / %)
hedef52 ( 64.0 / / / % )
Siyahbeyaz0066( 71 / 71,5/-0,5 /-0.70 % )
Ambuyanbu (73/ 72.3 /0.7 / %0.9)
uhs ( 66,6 / / / %)
fatmabol( 80,7 / / / %)
citlenbikbesyo( 57,1/56,7 /0,4 / % )
Elif_merve( 63.8 / 64.0 / / %)
HedefVeBaşari( 77 / 75,3 /1,7 / 2,2%)
Kilo verenlerden çok özür dilerim. Şu 3 hafta çok yoğundum. Ama bu hafta rahatım. Spor yapabilirim. Yapacağım da.
Haftaya hedef : 62.5
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun uzun bir aradan sonra 40 dk kadar yurudum.80 de mekik cektim mi tamamdir.
Seldom vallahi cok hossun stresten sistigim kabizlik yasadigim dogru hatta yarin kadin dogumdan randevu aldigim polikistik hastasi olarak bu cektiklerimin arastirilmasini istiycek kadar tirstim vallahi haklisin tartilmadim inanki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla süpersin canım devam ben de gaza geliyorum senlesagol canımm. valla çabalıyorum çok şükür tekrar düzenime kavuştum. özellikle bu hafta hergün 3,5-4 lt su ve her gün en az 1 saat yürüyüş yaptım birde akşamları hiç agzıma bişey koymadım
canım benim her şeyin hayırlısı olur inş bol bol dua et ve sakin ol bencegünaydın kızlar kilomu listeye ekledim 56.7 moralim yine çok kötü dün kayınvalidemi aradım nasılsın falan diye
büyük eltimin kızı g.antepte okuyordu bu yıl mezun oluyor ne zaman gidiyorsunuz mezuniyete diye sordum
eşimde onlarla beraber antebe gidiyormuş uçak biletleri alınmış haberim yok şok oldum okuldan eve nasıl geldim bilmiyorum
benim bu son durumlardan sonra çıkardığım sonuç adam boşanmak istemiyor ee adam gibi evlilik yaşamıyor herkes kendi hayatını yaşasın kimse kimseye bağımlı kalmasın gibi bir sonuç çıkıyor ama şu bi gerçek yıllardır kavgamız anlaşmazlığımız devam ediyordu zaten ama
kızgınlık gürültülü,kırgınlık çok sessizmiş
yaklaşık 2 aydır hiç öfkelenip bağırıp çağırıp durumu konuşmaya çalışmıyorum çok kırgınım çoook
sağol canım evet onlar hasta olmasın canım benim dün akşam baktım üsten 4 tane diş birden çıkmış ben hiç birden çıkaran duymamıştım canım yavrum nasıl acıyor kim bilirçok geçmiş olsun canım yaaa...bebitoların hastalığı da hiç dayanılası değil..dün bir bebek görmeye gittim 7 günlük anneeeeeem minnacık kurabiye kadar :) sürekli kedi gibi miyavlıyordu gazdan...yine de çok özendim..özlemişim ben bebek yaaaa :/ tez elden ikinci kuzuya kavuşmam lazım benim bildiğin aşerdim dün :)
Hedefvebasari seni kutlarim canim.cok iyi gidiyosun.bide merak ettim kac yasindaydin ve boyun kac canim.mutlaka onceden okumusumdur ama unutkanligim sagolsun :))))
valla süpersin canım devam ben de gaza geliyorum senle
akşam türlünün içindeki sebzeleri seçtim yedim, et kavurma biraz fazla oldu 3-4 köfte kadar, çorba yoktu, meyve yemedim ekmek değil 1 grisini yedimaha da bu sabahki menümü yazayım
sabah:az şekerli türk kahvesi,2 bayram çukulatası
3 yumurta kadar hamur kızartması, 1 dilim peynir
Öğlen (diyete başlama kararı)
1 kase paça çorba
3500 adım yürüyüş
ara: 2 hurma, 1 türk kahvesi
2 yeşil çay
ara: 150 ml yarım yağlı süt
akşama yemem gerekenler: 8yk sebze, 1 kase yoğurt, 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 2 köfte kadar et, 1 küçük meyve
tişkürler canıııım sana da günaydınHerkese gunaydinnnnnn.bugun az kalorili cok hareketli bir gun olur Insaallah
kızlar bu aralar az giriyorum forma rektörlüğe gidiyoruz her gün 13 de asalet almak için ders alıyoruz 19 haziranda da sınavımız var
benim için dua edin daha sonrasında bol bol girerim inş şimdilik böyle bilgi vereyim dedim
kendim için bir şeyler yapmaya karar verdim hayatım birşeyleri çıkarmaya birşeyleri dahil etmeye ama öncesinde sizlere anlatmayacam mazur görün anlatınca büyüsü kaçıyo sanki yaptıkça yazarım görüşürüz
kızlar bu aralar az giriyorum forma rektörlüğe gidiyoruz her gün 13 de asalet almak için ders alıyoruz 19 haziranda da sınavımız var
benim için dua edin daha sonrasında bol bol girerim inş şimdilik böyle bilgi vereyim dedim
kendim için bir şeyler yapmaya karar verdim hayatım birşeyleri çıkarmaya birşeyleri dahil etmeye ama öncesinde sizlere anlatmayacam mazur görün anlatınca büyüsü kaçıyo sanki yaptıkça yazarım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?