Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ayyy valla telefon akilli degil tam gerizekali.okadar agirki on saatte bir yere giriyo.neysem gene paylasim az olmus benin telin isi kolaylasti :))))). Bugun cok karisik yedim amaaaaa buhaftaki hedefim İnsaallah tammmmmmmmm 1 kocaman kilo :))))) hadi bakalim bu sefer basaricammi

Hedefvebasari seni kutlarim canim.cok iyi gidiyosun.bide merak ettim kac yasindaydin ve boyun kac canim.mutlaka onceden okumusumdur ama unutkanligim sagolsun :))))

Son düzenleme:

Polikistik over için soğan kürü denedinmi hiç?? Ben denemedim ama herkes çok memnun...ben sanırım pes ettim artık pko konusunda..allah can sagligi versin..böyle zamanlarda kilo falan hikaye tabi...hayirla dugunu atlat biraz rahatlarsin inşallah...stresten de olabilir hepsi...

valla süpersin canım devam ben de gaza geliyorum senle

canım benim her şeyin hayırlısı olur inş bol bol dua et ve sakin ol bence
inanır mısın en kötü gecenin bile güzel bir sabahı vardır.

sağol canım evet onlar hasta olmasın canım benim dün akşam baktım üsten 4 tane diş birden çıkmış ben hiç birden çıkaran duymamıştım canım yavrum nasıl acıyor kim bilir
bende oğluşumun kardeşi olsun istiyorum ama daha çok erken

Hedefvebasari seni kutlarim canim.cok iyi gidiyosun.bide merak ettim kac yasindaydin ve boyun kac canim.mutlaka onceden okumusumdur ama unutkanligim sagolsun :))))

bende öyleyim tatlım . hatta keşke haftalık kilo listesinde bu bilgiler olsa diyorum kendime :))) 169 boyundayım 26 yaşındayım 75,3 kg çıktım dün sabah yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

valla süpersin canım devam ben de gaza geliyorum senle

ooo süper o zaman hep beraber gaza gelelim bitsin şu kilo derdi

akşam türlünün içindeki sebzeleri seçtim yedim, et kavurma biraz fazla oldu 3-4 köfte kadar, çorba yoktu, meyve yemedim ekmek değil 1 grisini yedim
araöğün: süt 150 ml

......
çarşamba öğlen diyet olsun diye içinde malt (arpa) olduğunu bile bile kfleks yedim. üstüne arkadaş mercimek köftesi getirmiş onu yedim. misafir geldi geleli patlıcan ve patates gibi şeyler de yemeklere dahil oluyor. veeee artık mercimek köftesinden mi yoksa intoleransım olan gıdalar yüzünden midir bilmiyorum feci gaz sorunu yaşıyorum, bağırsaklarım sökülüyor sanki. en son epidural sezaryandan sonra bu kadar kötü olmuştum
dün akşam 2 doğadan form çay içtim , kimyon biberiye yuttum, bu sabah çörek otu yağı elma sirkesi anca wcye çıktım ama bağırsaklarımdaki 3. köprü inşaatı hala devam ediyor

akrep33 ( 66,8 / / / %) bildirimde bulunmadı
hedef52 ( 64.0 / / / % )bildirimde bulunmadı
Siyahbeyaz0066( 71 / 71,5/-0,5 /-0.70 % )
Ambuyanbu (73/ 72.3 /0.7 / %0.96)
uhs ( 66,6 /66,5 / 0,1/ 0,15%)
fatmabol( 80,7 / / / %)bildirimde bulunmadı
citlenbikbesyo( 57,1/56,7 /0,4 /0,7 % )
Elif_merve( 63.8 / 64.0 /0,2 / -0,31%)
HedefVeBaşari( 77 / 75,3 /1,7 / 2,2%)

2. takım ortalaması:3/

Herkese gunaydinnnnnn.bugun az kalorili cok hareketli bir gun olur Insaallah
tişkürler canıııım sana da günaydın

Son düzenleme:
akrep33 ( 66,8 / / / %) bildirimde bulunmadı
hedef52 ( 64.0 / / / % )bildirimde bulunmadı
Siyahbeyaz0066( 71 / 71,5/-0,5 /-0.70 % )
Ambuyanbu (73/ 72.3 /0.7 / %0.96)
uhs ( 66,6 /66,5 / 0,1/ 0,15%)
fatmabol( 80,7 / / / %)bildirimde bulunmadı
citlenbikbesyo( 57,1/56,7 /0,4 /0,7 % )
Elif_merve( 63.8 / 64.0 /0,2 / -0,31%)
HedefVeBaşari( 77 / 75,3 /1,7 / 2,2%)

2. takım ortalaması: 0,33 %

Bu günkü menüm
Sabah: 1tk çörek otu yağı, 1yk elma sirkesi, yarım portakal
sucuklu yumurta, 1 grisini, 1çk kaymak, 1 çk reçel

ara: hazır şekerisz türk kahvesi (25kal), 1 hurma

kızlar bu aralar az giriyorum forma rektörlüğe gidiyoruz her gün 13 de asalet almak için ders alıyoruz 19 haziranda da sınavımız var
benim için dua edin daha sonrasında bol bol girerim inş şimdilik böyle bilgi vereyim dedim
kendim için bir şeyler yapmaya karar verdim hayatım birşeyleri çıkarmaya birşeyleri dahil etmeye ama öncesinde sizlere anlatmayacam mazur görün anlatınca büyüsü kaçıyo sanki yaptıkça yazarım görüşürüz

kolay gelsin canım. ayy ne sıkıcı o dersler ben uyumamak için zor tutuyordum kendimi. sınavda tam bir saçmalık zaten. neyse Allah yardımcın olsun. sıkıntı yapma. gelişmelerinide sabırsızlıkla bekliyoruz

sınav sorularını vermediler mi
bizimkilere 300 soru vermişler 200ü çıkacak demişler

ayyy kimsecikler yok gene....
bakın haberiniz ola yani üye arayışlarındayım yakışıklı, uzun boylu, metabolizması hızlı yaşı genç ve istikrarlı olsun değil mi

neysem ben kendi kendime konişiiiiiiiim
şimcikin öğlen canım dışarı çıkmak istemedi gittim marketten kepekli ekmek dilimli kaşar aldım tost yaptım. ayran+tost oldu öğlen yemeğim.
bağırsaklarlar çalışsın diye 1 yeşil çay +form çay içtim.

sebze falan olmayınca 2 dilim ekmek tostla doymadım veeee az önce çayımın yanında 2 form püskevit yedim.az biraz doydum sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…