Bende sayfa sonuna gelmene yardum ediyim ambum:)
Ben yeduklerimi yazmiyim ya utanuyorum.gunde iki kez yiyoruz ama tam yiyoriz.biseyler yapmam lazum.artidayim yine
Merhaba canim nasıl sin ben bebisime kavuştum Rabbim herkese tatirsin bu duyguyu ... ben yokken harikalar yaratmışsin maşallah sana doğum yapali 26 gün oldu tekrar dönmek istiyorum ama kaptanimiz izin vermedi daha lohusa yım diye😢😢😢kızın nasıl 1 sınıf başarıyla bitmiştir eminim😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar malum sene sonu ve malum 20 gün raporluydum acaip yoğun ve yorgunum arada bir baksam da yazacak durumum olmuyor genelde...artık katı beslenmeye geçtim sayılır ama en fazla 10 lokma falan yiyebiliyorum...iyi bişey şimdilik :) bu koşturmacada verdiğim kiloyu almam almasına da sonrasında gelirse tam gelir allah muhafaza...neyse akrebim neden yok gerçekten...bir de fatmabol izinliydi bildiğim kadarıyla bildirimde bulunmadı yazmışsın hedefcan...bir de özge neden yok çıktı mı ben raporluyken?? çok hızlı gidiyordu verdi mi yoksa hepiciğini kiloların? ay walla kıskanır orta yerimden çatlarım he :)
Ozge hic birsey demedi ve epeydir yok ortalikta dolayisi ile listede yok.
Fatmabol evet izin istemişti ama hatirlayamadim gecen hafta da izinli yazmamisiz. Bu hafta bildirimde bulunmafigi icin "bildirimde bulunmadi, izine ayrilfi "yazilabilirdi.bu hafta yaxalim, kaptan izin vetdiydi degil mi?
-bu arada seni de listefen cikartirken teteddut ettim meeeeeezun oldun degil mi, hic karne falan gormedik
Ozge hic birsey demedi ve epeydir yok ortalikta dolayisi ile listede yok.
Fatmabol evet izin istemişti ama hatirlayamadim gecen hafta da izinli yazmamisiz. Bu hafta bildirimde bulunmafigi icin "bildirimde bulunmadi, izine ayrilfi "yazilabilirdi.bu hafta yaxalim, kaptan izin vetdiydi degil mi?
-bu arada seni de listefen cikartirken teteddut ettim meeeeeezun oldun degil mi, hic karne falan gormedik
sınav sorularını vermediler mi
bizimkilere 300 soru vermişler 200ü çıkacak demişler
Bende 65.5 benide listeye ekleyin canımElif_merve 62.5 kg Insaallah
ambuyanbu 71 Insaallah
bende yazalim dedim ama kimse yapmadi
Bende çocuk sesine hiç gelemiyorum canım haftaya da Mevlüt yapıcam canım heralde evde 10 tane çocuk olur allah yardımcım olsunSaat 8 de biraz bezelyeli tavuk yedim.bir bardak ayran ictim.suanda evde 4 anlasamiyan 6 ve 3 yas arasi cocuk var.imdatttttttttt demek istiyorum.simdi cay demledim Insaallah birazdan oturucam
Methabalar
Bugun elifezgiuyzmanselin 1.listesunden basladimisteyenler arastirip goo gl e amcadan bakabilirler.tabi ben tam uyamiyorum.ama tatlarina bajiyorum sadece.bu bile biseydir benim icin bu aralar.Allahim insallah bozmadan devam ederim bu sefer.hdefime ulasana kadar pes etmicem bu sefer.60 kilo ya olucam.ya olucam
hadi bakalım canım kolay gelsin ikimiz de 60 oluruz inşallah en kısa zamandaMethabalar
Bugun elifezgiuyzmanselin 1.listesunden basladimisteyenler arastirip goo gl e amcadan bakabilirler.tabi ben tam uyamiyorum.ama tatlarina bajiyorum sadece.bu bile biseydir benim icin bu aralar.Allahim insallah bozmadan devam ederim bu sefer.hdefime ulasana kadar pes etmicem bu sefer.60 kilo ya olucam.ya olucam
ohh iyi yapmışsınız canım afiyet olsunMalesefki karisik pide yedim ayranla.bugunu boyle bitiririm Insaallah. uc saat gezdik.epeydir ailecek gitmemistik iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?