Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende sayfa sonuna gelmene yardum ediyim ambum:)

Ben yeduklerimi yazmiyim ya utanuyorum.gunde iki kez yiyoruz ama tam yiyoriz.biseyler yapmam lazum.artidayim yine

Caniiiiiim hayırlı olsun inşallah :) oyyy oyyyy döncem ben sana detaylica :) bu arada İwet artık 42 bedenim :)

Ozge hic birsey demedi ve epeydir yok ortalikta dolayisi ile listede yok.
Fatmabol evet izin istemişti ama hatirlayamadim gecen hafta da izinli yazmamisiz. Bu hafta bildirimde bulunmafigi icin "bildirimde bulunmadi, izine ayrilfi "yazilabilirdi.bu hafta yaxalim, kaptan izin vetdiydi degil mi?

-bu arada seni de listefen cikartirken teteddut ettim meeeeeezun oldun degil mi, hic karne falan gormedik

O yaziyi yazmam getektigini bilseydim izinli yazardim canim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

He yaaaa bi kep töreni bile yapmadınız aşkolsun :/

Elif_merve 62.5 kg Insaallah
ambuyanbu 71 Insaallah

bende yazalim dedim ama kimse yapmadi
Bende 65.5 benide listeye ekleyin canım

Saat 8 de biraz bezelyeli tavuk yedim.bir bardak ayran ictim.suanda evde 4 anlasamiyan 6 ve 3 yas arasi cocuk var.imdatttttttttt demek istiyorum.simdi cay demledim Insaallah birazdan oturucam
Bende çocuk sesine hiç gelemiyorum canım haftaya da Mevlüt yapıcam canım heralde evde 10 tane çocuk olur allah yardımcım olsun

Günaydınnnnnnn. sabah göreve gittim geldim şimdi yemek yapacam. temizlik yapacam ve daha mutlu olacammm

Sabah : 1 yumurta
2 dlm ekmek içi
2 zeytin
domates salatalık

öğle : 2 yk buharda biber kızartması (sosunda yağ var ama)
2 dlm ekmek içi
1 kupa mantar çorbası

ara : 1 top dondurma

akşam : 1 kupa mantar çorbası
1 tabak dala ( bulgurlu bir yemek)

Elif_merve 62.5 kg Insaallah
ambuyanbu 71.9 Insaallah
Hedefvebasari 74.5 insallah
Siyahbeyaz 71

Hedefimi 400 gr.la kisitli tuttum.cunku dun cok kacirdim.bugunde disarda yiycez.bide halen kabizlik yasiyorum.kizlar burdan bisey paylasmistiniz kabizlikla ilgili bidaha alabilirmiyim
siyahbeyazcim yanina gelemiycem galiba canim sen beni iki hafta daha sabit bekle suan 72.7 ciktim keyfim kacti.Ama abuk sabuk yemek yok daha kahvalti yapmadim simdi iki tane yumurta hasliycam

Son düzenleme:
Sabah ve aram cok super oldu.birazdan alisveris merkezine gidicez belki iki lahmacun yerim.tabii bu en iyi ihtimal.pis bogazima sahip cikmam lazim.bide unutmazsam bir kiloluk dambil alip kol calismak istiyorum.kollarim asagi dogru sarkiyo (((((

Methabalar
Bugun elifezgiuyzmanselin 1.listesunden basladimisteyenler arastirip goo gl e amcadan bakabilirler.tabi ben tam uyamiyorum.ama tatlarina bajiyorum sadece.bu bile biseydir benim icin bu aralar.Allahim insallah bozmadan devam ederim bu sefer.hdefime ulasana kadar pes etmicem bu sefer.60 kilo ya olucam.ya olucam

hadi Insaallah canim.Allah kolaylik versin

hadi bakalım canım kolay gelsin ikimiz de 60 oluruz inşallah en kısa zamanda

Malesefki karisik pide yedim ayranla.bugunu boyle bitiririm Insaallah. uc saat gezdik.epeydir ailecek gitmemistik iyi oldu
ohh iyi yapmışsınız canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…