Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bizde biraz yogunluk var giremedim.kayinvalidemler mezarliktan bize. geldiler.cay filan derken bu saat oldu daha yemek yemedim.simdi bebeyi uyutup yiycem.daha mutfak duruyo.aksama yemege ek yapilicak.anliycaginiz cok calismam lazim

Hedefcim yeni uye cagirirsan citir birini degil kilosu 70 den asagi olmayan birini cagir mumkunse.60 kilo olup rejim yapan bide bizden cok veren birini bunyem kaldirmaz :)))

gercekten grupta durgunluk var.son yararli bilgi olarakta salatalikta kalmistik.yokmu yeni biseyler? Bide kaptanimiz diger gruplara giriyoda bizemi ugramiyo yoksa tumdenmi gitti merak ettim

Tamam bu istegini goz onunde bulundurucam 70 uzeri olacak

kızlar malum sene sonu ve malum 20 gün raporluydum acaip yoğun ve yorgunum arada bir baksam da yazacak durumum olmuyor genelde...artık katı beslenmeye geçtim sayılır ama en fazla 10 lokma falan yiyebiliyorum...iyi bişey şimdilik :) bu koşturmacada verdiğim kiloyu almam almasına da sonrasında gelirse tam gelir allah muhafaza...neyse akrebim neden yok gerçekten...bir de fatmabol izinliydi bildiğim kadarıyla bildirimde bulunmadı yazmışsın hedefcan...bir de özge neden yok çıktı mı ben raporluyken?? çok hızlı gidiyordu verdi mi yoksa hepiciğini kiloların? ay walla kıskanır orta yerimden çatlarım he :)

1
Bugün çok diyet gibi olmadı. Ama oglen baya hafif yedim inş. spor yapabilirim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2
Herkes haftaya olan hedefini yazsın mı?
Ben yazıcam isteyen altına eklesin o zaman :)
Elif_merve 62.5 kg inşallah

Hedefvebasari seni çok içten tebrik ediyorum :)
Çok istikrarlı gidiyorsun. Böyle devam eder İnşallah

Kendi kendime konuşuyorum gibi oluyo

Hedef gerçekten çok zayıf biri olmasın ben de veremiyorum zaten. Uffff yaa

Saat 8 de biraz bezelyeli tavuk yedim.bir bardak ayran ictim.suanda evde 4 anlasamiyan 6 ve 3 yas arasi cocuk var.imdatttttttttt demek istiyorum.simdi cay demledim Insaallah birazdan oturucam

Elif_merve 62.5 kg Insaallah
ambuyanbu 71 Insaallah
Hedefvebasari 74.5 inşallah (gerçi bugün tartıda 1 kg fazla çıktım ama regl oldum inşallah ondandır)

Hedefvebasari seni çok içten tebrik ediyorum :)
Çok istikrarlı gidiyorsun. Böyle devam eder İnşallah

Sağol canımm. ama bu akşam doymak bilmedim. kendimi tutmasam oturup 1 ekmek yiyecem. regl den

Kendi kendime konuşuyorum gibi oluyo

malesef bende bu duyguyu sık sık yaşıyorum. hele haftasonu kimsecikler olmuyo

Heeeee bu saat olmus ben cayin altini yeni kapattim.birazdan misir patlaticam daha iki cocuk uyuycak.benim uyku saatim kac olucak cok merak ediyorum
iki adet minik kurabiye yedim.bugunu guzel kapattim aferin bana

Ahh caniiiiiim mimkin değil o saatte baylir kalırım yerlerde :) ama bak 4 buçukta da ayaktayım...tavuklar yatmadan uyur kargalar kalkmadan uyanirim :)

Elif_merve 62.5 kg Insaallah
ambuyanbu 71 Insaallah
Hedefvebasari 74.5 insallah
Siyahbeyaz 71

Seni bekluyorym ambum.sozumde durdum bak

Son düzenleme:
sabah erken kalktım ama sınavda görevliydim kahvaltı yapmadım şimdi yaptım oh misss

yarım kırmızı biber
1 yumurta yagsız kavurdum
taze nane maydonoz dereotu
yarım yulaflı krep
1 yk kadar şekersiz çilek marmelatı
1 domates
1 salatalık

Bak bu saat olmuş ben uyumamisim!!! cık cık cık...

Merhaba canim nasıl sin ben bebisime kavuştum Rabbim herkese tatirsin bu duyguyu ... ben yokken harikalar yaratmışsin maşallah sana doğum yapali 26 gün oldu tekrar dönmek istiyorum ama kaptanimiz izin vermedi daha lohusa yım diye😢😢😢kızın nasıl 1 sınıf başarıyla bitmiştir eminim😊

Ooooo gene herkes burda :)))) biraz once disardayken bir avuctan fazla findik .gelincede bir yumurta bir kase nesfit yedim.yediklerimde bisey yok ama zamani cok gec oluyo.bide halen bagirsaklarimi sok edemedim nasil olucak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…