Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydin
Dun sabah 72,5 dum.bugunn 71,7.bu liste su atuci bir liste.aryik ne kadar su varsa vucutta.kendimi sis hissediyorum zaten.neysem.dun borek kacurmis olsam da bugun hic kacamak olmaz da persembe 69,9 olurum,insallah:))ambuma duyrulur.

Uhs artik kilo gundemim olmasin istiyorum.bi 60 olsam.58 e de k en dili gi mden inerim diyorum.benim boyum 160.58 iyidir iki b ebeli bir hanim icin.

Herkese gunaydin.tartim gene ayni ama hala tuvalet isini cozemedim.yardim talebimi yeniliyorum.varsa ise yarayan bisey paylasin lutfen.suanada yumurtam haslaniyo.yanina nesfit yada tost var karar veremedim :))))
Aksamada kumpir yapicam.bizim pis bogazlar dun yiyemediler akillari kaldi bugun evde yapicaz.

Bide Artik bu durgunluk bitse diyorum.5 msj kurali kaynadi gitti

katılıyorum şekerim. valla canım sıkılmaya başladıu. geliyorum gidiyorum kimse yok. yinede yazıyorum ama kendi kendime konuşuyo gibi hissediyorum kendimi. nolur toparlanalım azıcık

ben sadece haftada 1 tartılıyorum artık. oda perşembe günleri. dün bende kaçırdım biraz. ve korktum artı çıkacam diye. neysem perşembeye kadar dikkat edeyim. erkek arkadaşımla ve bir arkadaşımla daha iddeaya girdim hedefime ulaşmalıyım

günaydın kızlar hafta sonu izmirdeydim nişan vardı biliyorsunuz yoğun ve yorucu geçti iyide oldu hiç bişey düşünmedim
ipin ucunu kaçırdım ama çok fena yedim hep abur cubur feastfood türü şeyler kilo almış döndüm

kızım dün akşam eve gelinceye kadar babasını hiç sormadı eve gelince babamda babam diye tutturdu
perşembeden ayrıldık bir kez olsun çocuklartı aramadı kzıım ağladı dün akşam babam diye ve ben ilşk kez beddua ettim
yavrumu yiğenleri için böyle ağlatan adam rabbim onuda ağlatsın her ağladığında çocuklarının hakkına girdiğini hatırlasın dahada ağlasın inş.

Elif_merve 62.5 kg Insaallah
ambuyanbu 71.9 Insaallah
Hedefvebasari 74.5 insallah
Siyahbeyaz 71
hedef52 65:2valla bu sabah 67yi göründe 65 bile olsam sevinicem)

Vereceklermis canım 500-600 soru içinden sorucaklarmis kızlar sınav zor oluyor mu ben derslerden birsey anlamıyorum çünkü

BİZ DE ANLAMADIK GENELDE YARDIMCI OLUYORLAR

Pazartesi görünümlü bir pazar...22 hazirana kadar hafta tatilim yok kızlar...ühüüüü
öyle güçlü görünen her işin üstesinden gelen bir kadın görünümü ....işte sırf bu yüzden işler güçler gelir seni bulur ammmmaaaaan boşver değil mi, veren el alan elden üstündür, sen gene güçlü güçlü hem kendine hem başkasına hayrı dokunan bu arada yorulan seldom olarak hayatına devam edersin...

3 kayısı,3 erik, 3hurma, 3incir, 10 dut kurusu, bunları üstünü örtecek kadar su ile ıslat sabah robotton geçir her sabah 2 yk ye. bu mudur acep? elma sirkesi içmiyor musun?

günaydın kızlar bende bugün kalori diyeti ile start veriyorum inş olacak

hadi ben de başladım. dün misafirimi yıolcu ettim ve regl oldum. reglin de şişkinliği ile herhalde 67 olmuşum:2: cts 65,4 idim şişkinliktir yawwww. henüz bir listeye başlamdım. evden çukarken öğlen ve akşam yiyeceğim lahanalı pazılı çorbamı fulll otomatik tencereme hazırladımöğlen eve gidince onu yicem. öğlen neden eve gidicem : koşu bandını ayarlamak için. yuok böyle olmuyor. o koşu bandına çıkılacak mecburen:26:
son zamanlarda yürümeye bile üşeniyorum.bir de her tarafım tutuluyor resmen yaşlanıyorum!!! öfff....kendime bakmam lazım.

56.7den 57.1 çıktım ama bu hafta çok sıkıcam kendimi spor yapıcam sinirlerimede iyi gelir hem
ruhum sıkılıyor içim daralıyor bu panik atakmı acaba sanki bişey olcakmış gibi içim titriyor

deme öyle lütfen insanların canı yandığında beddu ederken bilemiyor ki o ağladığında kendisi de ağlayacak. eşin ağladığında sen mutlu olur musun?'' her ağladığında çocuklarının hakkına girdiğini hatırlasın daha da ağlasın'' demek bir yandan da eşim çocuklarının hakkına boool booll girmeye devam etsin demektir!!!bak o kurduğun cümle bu anlama da geliyor ve Allah sana bunu da öğretir ve çok üzülürsün.
Ama şunu diyebilirsin ''Allahım eşimin çocuklara ve bana haksızlık yaptığını fark etsin, bunu ben ona anlatamıyorum lütfen sen yardımcı ol'' bırak bunu Allah ne şekilde yapacaksa o şekide yapsın.
sakin olmaya çalış lütfen...
şimdi evine geldin, eşin yok mu evde?

56.7den 57.1 çıktım ama bu hafta çok sıkıcam kendimi spor yapıcam sinirlerimede iyi gelir hem
ruhum sıkılıyor içim daralıyor bu panik atakmı acaba sanki bişey olcakmış gibi içim titriyor
can sıkıntısı işte ....bunu biz bilemeyiz çok rahatsız olursan psikiyatristine gitmelisn, belki de ilaçın yan etkisi olabilir mi?

ilaç kullanmıyo olsan doğadan relax çay, yok papatya yol lavanta melisa çayı falan önericem ama ilaçla etkileşir mi bilemedim. deriiiiin deriiiiinnefes almaya çalış. nefesini derince alıp bir 10-15 saniye de tutmaya çalış. bunu açık havada yaparsan bol oksijen alırsın. bazen bana da olur. acele etme. dua et. bir de ayetel kürsü yü oku.

hu huuuuuuu kııııızlar
eve gittim koşu bandında 15 dk yürüdüm, az ama olsun
2 kase de ödem atıcı karabuğdaylı karalahana ve maydanozlu çorbamı içtim
beklediğim bir kargo vardı arasam da saat 1e doğru ben evdeyken gelse mi diyordum, mevlam beni hiç zahmete sokmadan tam da istediğim dakika ve saatte kargo işimi halletti

yürüyüş yapmadan önce kiloma da baktım sabat 67y, görmüştüm ya he he 66 olmuş. ödemmiş demek ki
ben gene de yürüyüm ve işleri sıkı tutayım. ha 66 ha a67 kilo almışım nihayetinde.

menüm:
sabah elma sirkesi çörek otu yağı,
1 haşlanmış 1 tavada yumurta, 3 zeytin

ara.1 yeşil çay

öğlen 1yk yoğurt ile 1yk zerdeçal
2kase sebze çorba, 1 kase yoğurt

ara:1şekerli türk kahvesi

amanın heycan bastı. bende bu hafta hedefimi tutturamayacam gibi. dikkat ediyorum ama ne bileyim. spor yapmıyorum kaç gündür ondan böyle hissediyorum herhalde. valla benimde koşu bantı duruyo ama dışarda yürümek daha iyi geliyo bana. evde sıkılıyorum tv bile izlesem.hadi toparlayalım kendimizi ve hızlı yola devam edelim

o bende de oluyor canım. sıkıntı yapınca oluyo. ama dikkat et ilerlerse sıkıntı. ben kalp çarpıntısı ile gece yarısı çok uyandığımı bilirim.Allah şifa versin canım. bol bol yürü gerçekten iyi geliyo.

kızlar çok acele duaya ihtiyacımız var.
Dayımın gelini 2defa üst üste kalp krizi geçirmiş acilen ameliyat almışlar. ameliyat çok kötü geçmiş ve şu ana uyutuluyor, doktor herşeye hazırlıklı olsun diyor.
4444 tefriciyeden okuyabildiğiniz kadar okuyun lütfen. namazlarınızdan sonra da dua etdin. 5 ve zannediyorum 10 yaşlarında çocukları var, Allahım çocuklarına bağışlasın

Hedefin geldigi hemen belli oluyo.sayfalar ilerlemis.hedefcin sen bizi bos birakma olurmu.
Sabah bir top yumurta bir dilim ekmek 7 zeytin form cayi
oglen tavuklu bezelye bir kase yogurt(daha simdi yedim)
ara yarim nescafe (belki muz yerim demincek pazardan aldim canim istedi)
Aksama kumpir yapicam ama. ben nesfit bir yumurta yiycem Insaallah

canım ben reglim. böyle okunur mu ki eğer okunursa okurum

O ağlarsa en çok senin canın yanar canım ya...

Rabbi yesir velatu asir rabbi temmim bilhayr...bolca oku

Hazırda 700 tefriciyem var...bugün 1000e tamamlarim inşallah...allah safi ismi hürmetine kolaylaştirsin

Sabah : 1 yumurta
2 yeşil zeytin
peynir
domates salatalık biber
50 gr ekmek

ara : 2 top dondurma

öğle : 2 kase tavuklu sehriye çorbası
salata

ara : 50 gr ekmek ile tost

akşam : 5 yk taze fasulye

bol su + 1 fincan çay

tüm gün ayaktayim yürüyecek halim yok

sabah
1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi özü
ara 1 fincan yeşil kahve
öğle
50 gr lor
1 çeviz
5 siyah zeytin
ara 1 fincan yeşil kahve
akşam
250 gr bakla( yag yok denecek kadar az)
150 gr ev yogurdu
5-6 cin biber acı
1 saat hızlı tempo yürüyüş
4 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…