Herkese gunaydin.tartim gene ayni ama hala tuvalet isini cozemedim.yardim talebimi yeniliyorum.varsa ise yarayan bisey paylasin lutfen.suanada yumurtam haslaniyo.yanina nesfit yada tost var karar veremedim :))))
Aksamada kumpir yapicam.bizim pis bogazlar dun yiyemediler akillari kaldi bugun evde yapicaz.
Bide Artik bu durgunluk bitse diyorum.5 msj kurali kaynadi gitti
Gunaydin
Dun sabah 72,5 dum.bugunn 71,7.bu liste su atuci bir liste.aryik ne kadar su varsa vucutta.kendimi sis hissediyorum zaten.neysem.dun borek kacurmis olsam da bugun hic kacamak olmaz da persembe 69,9 olurum,insallah:))ambuma duyrulur.
Uhs artik kilo gundemim olmasin istiyorum.bi 60 olsam.58 e de k en dili gi mden inerim diyorum.benim boyum 160.58 iyidir iki b ebeli bir hanim icin.
Vereceklermis canım 500-600 soru içinden sorucaklarmis kızlar sınav zor oluyor mu ben derslerden birsey anlamıyorum çünkü
öyle güçlü görünen her işin üstesinden gelen bir kadın görünümü ....işte sırf bu yüzden işler güçler gelir seni bulurPazartesi görünümlü bir pazar...22 hazirana kadar hafta tatilim yok kızlar...ühüüüü
3 kayısı,3 erik, 3hurma, 3incir, 10 dut kurusu, bunları üstünü örtecek kadar su ile ıslat sabah robotton geçir her sabah 2 yk ye. bu mudur acep? elma sirkesi içmiyor musun?Hedefimi 400 gr.la kisitli tuttum.cunku dun cok kacirdim.bugunde disarda yiycez.bide halen kabizlik yasiyorum.kizlar burdan bisey paylasmistiniz kabizlikla ilgili bidaha alabilirmiyim
siyahbeyazcim yanina gelemiycem galiba canim sen beni iki hafta daha sabit bekle suan 72.7 ciktim keyfim kacti.Ama abuk sabuk yemek yok daha kahvalti yapmadim simdi iki tane yumurta hasliycam
Methabalar
Bugun elifezgiuyzmanselin 1.listesunden basladimisteyenler arastirip goo gl e amcadan bakabilirler.tabi ben tam uyamiyorum.ama tatlarina bajiyorum sadece.bu bile biseydir benim icin bu aralar.Allahim insallah bozmadan devam ederim bu sefer.hdefime ulasana kadar pes etmicem bu sefer.60 kilo ya olucam.ya olucam
günaydın kızlar bende bugün kalori diyeti ile start veriyorum inş olacak
günaydın kızlar hafta sonu izmirdeydim nişan vardı biliyorsunuz yoğun ve yorucu geçti iyide oldu hiç bişey düşünmedim
ipin ucunu kaçırdım ama çok fena yedim hep abur cubur feastfood türü şeyler kilo almış döndüm
kızım dün akşam eve gelinceye kadar babasını hiç sormadı eve gelince babamda babam diye tutturdu
perşembeden ayrıldık bir kez olsun çocuklartı aramadı kzıım ağladı dün akşam babam diye ve ben ilşk kez beddua ettim
yavrumu yiğenleri için böyle ağlatan adam rabbim onuda ağlatsın her ağladığında çocuklarının hakkına girdiğini hatırlasın dahada ağlasın inş.
can sıkıntısı işte ....bunu biz bilemeyiz çok rahatsız olursan psikiyatristine gitmelisn, belki de ilaçın yan etkisi olabilir mi?56.7den 57.1 çıktım ama bu hafta çok sıkıcam kendimi spor yapıcam sinirlerimede iyi gelir hem
ruhum sıkılıyor içim daralıyor bu panik atakmı acaba sanki bişey olcakmış gibi içim titriyor
Elif_merve 62.5 kg Insaallah
ambuyanbu 71.9 Insaallah
Hedefvebasari 74.5 insallah
Siyahbeyaz 71
hedef52 65:2valla bu sabah 67yi göründe 65 bile olsam sevinicem)
hadi ben de başladım. dün misafirimi yıolcu ettim ve regl oldum. reglin de şişkinliği ile herhalde 67 olmuşum:2: cts 65,4 idim şişkinliktir yawwww. henüz bir listeye başlamdım. evden çukarken öğlen ve akşam yiyeceğim lahanalı pazılı çorbamı fulll otomatik tencereme hazırladımöğlen eve gidince onu yicem. öğlen neden eve gidicem : koşu bandını ayarlamak için. yuok böyle olmuyor. o koşu bandına çıkılacak mecburen:26:
son zamanlarda yürümeye bile üşeniyorum.bir de her tarafım tutuluyor resmen yaşlanıyorum!!! öfff....kendime bakmam lazım.
hu huuuuuuu kııııızlar
eve gittim koşu bandında 15 dk yürüdüm, az ama olsun
2 kase de ödem atıcı karabuğdaylı karalahana ve maydanozlu çorbamı içtim
beklediğim bir kargo vardı arasam da saat 1e doğru ben evdeyken gelse mi diyordum, mevlam beni hiç zahmete sokmadan tam da istediğim dakika ve saatte kargo işimi halletti
yürüyüş yapmadan önce kiloma da baktım sabat 67y, görmüştüm ya he he 66 olmuş. ödemmiş demek ki
ben gene de yürüyüm ve işleri sıkı tutayım. ha 66 ha a67 kilo almışım nihayetinde.
menüm:
sabah elma sirkesi çörek otu yağı,
1 haşlanmış 1 tavada yumurta, 3 zeytin
ara.1 yeşil çay
öğlen 1yk yoğurt ile 1yk zerdeçal
2kase sebze çorba, 1 kase yoğurt
ara:1şekerli türk kahvesi
56.7den 57.1 çıktım ama bu hafta çok sıkıcam kendimi spor yapıcam sinirlerimede iyi gelir hem
ruhum sıkılıyor içim daralıyor bu panik atakmı acaba sanki bişey olcakmış gibi içim titriyor
kızlar çok acele duaya ihtiyacımız var.
Dayımın gelini 2defa üst üste kalp krizi geçirmiş acilen ameliyat almışlar. ameliyat çok kötü geçmiş ve şu ana uyutuluyor, doktor herşeye hazırlıklı olsun diyor.
4444 tefriciyeden okuyabildiğiniz kadar okuyun lütfen. namazlarınızdan sonra da dua etdin. 5 ve zannediyorum 10 yaşlarında çocukları var, Allahım çocuklarına bağışlasın[v/QUOTE]
Allah acil sifalar versin canim.Rabbim cocuklarina sevdiklerine bagislasin
Dayımın gelini 2defa üst üste kalp krizi geçirmiş acilen ameliyat almışlar. ameliyat çok kötü geçmiş ve şu ana uyutuluyor, doktor herşeye hazırlıklı olsun diyor.
4444 tefriciyeden okuyabildiğiniz kadar okuyun lütfen. namazlarınızdan sonra da dua etdin. 5 ve zannediyorum 10 yaşlarında çocukları var, Allahım çocuklarına bağışlasın
ben de öyleyim. salavat okunur canım, okuyacaz mecburen. dua nihayetinde...canım ben reglim. böyle okunur mu ki eğer okunursa okurum
günaydın kızlar hafta sonu izmirdeydim nişan vardı biliyorsunuz yoğun ve yorucu geçti iyide oldu hiç bişey düşünmedim
ipin ucunu kaçırdım ama çok fena yedim hep abur cubur feastfood türü şeyler kilo almış döndüm
kızım dün akşam eve gelinceye kadar babasını hiç sormadı eve gelince babamda babam diye tutturdu
perşembeden ayrıldık bir kez olsun çocuklartı aramadı kzıım ağladı dün akşam babam diye ve ben ilşk kez beddua ettim
yavrumu yiğenleri için böyle ağlatan adam rabbim onuda ağlatsın her ağladığında çocuklarının hakkına girdiğini hatırlasın dahada ağlasın inş.
56.7den 57.1 çıktım ama bu hafta çok sıkıcam kendimi spor yapıcam sinirlerimede iyi gelir hem
4444 tefriciyeden okuyabildiğiniz kadar okuyun lütfen. namazlarınızdan sonra da dua etdin. 5 ve zannediyorum 10 yaşlarında çocukları var, Allahım çocuklarına bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?