sabah
1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi özü
ara 1 fincan yeşil kahve
öğle
50 gr lor
1 çeviz
5 siyah zeytin
ara 1 fincan yeşil kahve
akşam
250 gr bakla( yag yok denecek kadar az)
150 gr ev yogurdu
5-6 cin biber acı
1 saat hızlı tempo yürüyüş
4 lt su
Hedefin geldigi hemen belli oluyo.sayfalar ilerlemis.hedefcin sen bizi bos birakma olurmu.
Sabah bir top yumurta bir dilim ekmek 7 zeytin form cayi
oglen tavuklu bezelye bir kase yogurt(daha simdi yedim)
ara yarim nescafe (belki muz yerim demincek pazardan aldim canim istedi)
Aksama kumpir yapicam ama. ben nesfit bir yumurta yiycem Insaallah
Bu nasil liste bacim gunboyu benim kahvaltim kadar yemissin
Merhaba canim nasıl sin ben bebisime kavuştum Rabbim herkese tatirsin bu duyguyu ... ben yokken harikalar yaratmışsin maşallah sana doğum yapali 26 gün oldu tekrar dönmek istiyorum ama kaptanimiz izin vermedi daha lohusa yım diye😢😢😢kızın nasıl 1 sınıf başarıyla bitmiştir eminim😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fatma izinliydi evet..Ozge hic birsey demedi ve epeydir yok ortalikta dolayisi ile listede yok.
Fatmabol evet izin istemişti ama hatirlayamadim gecen hafta da izinli yazmamisiz. Bu hafta bildirimde bulunmafigi icin "bildirimde bulunmadi, izine ayrilfi "yazilabilirdi.bu hafta yaxalim, kaptan izin vetdiydi degil mi?
-bu arada seni de listefen cikartirken teteddut ettim meeeeeezun oldun degil mi, hic karne falan gormedik
He yaaaa bi kep töreni bile yapmadınız aşkolsun :/
1-Canım sabahları elma sirkesi ve sıcak su, düzenli kullanırsan çok işe yarıyor..Herkese gunaydin.tartim gene ayni ama hala tuvalet isini cozemedim.yardim talebimi yeniliyorum.varsa ise yarayan bisey paylasin lutfen.suanada yumurtam haslaniyo.yanina nesfit yada tost var karar veremedim :))))
Aksamada kumpir yapicam.bizim pis bogazlar dun yiyemediler akillari kaldi bugun evde yapicaz.
Bide Artik bu durgunluk bitse diyorum.5 msj kurali kaynadi gitti
Beddua etmene çok kızdım canım, sana hiç yakışmadıgünaydın kızlar hafta sonu izmirdeydim nişan vardı biliyorsunuz yoğun ve yorucu geçti iyide oldu hiç bişey düşünmedim
ipin ucunu kaçırdım ama çok fena yedim hep abur cubur feastfood türü şeyler kilo almış döndüm
kızım dün akşam eve gelinceye kadar babasını hiç sormadı eve gelince babamda babam diye tutturdu
perşembeden ayrıldık bir kez olsun çocuklartı aramadı kzıım ağladı dün akşam babam diye ve ben ilşk kez beddua ettim
yavrumu yiğenleri için böyle ağlatan adam rabbim onuda ağlatsın her ağladığında çocuklarının hakkına girdiğini hatırlasın dahada ağlasın inş.
İstersen özelden irtibata geçebiliriz canım, umarım bi faydam dokunur..56.7den 57.1 çıktım ama bu hafta çok sıkıcam kendimi spor yapıcam sinirlerimede iyi gelir hem
ruhum sıkılıyor içim daralıyor bu panik atakmı acaba sanki bişey olcakmış gibi içim titriyor
Rabbim acil şifalar nasip etsin canım, hakkında, hakkınızda ne hayırlıysa o olsun inş.kızlar çok acele duaya ihtiyacımız var.
Dayımın gelini 2defa üst üste kalp krizi geçirmiş acilen ameliyat almışlar. ameliyat çok kötü geçmiş ve şu ana uyutuluyor, doktor herşeye hazırlıklı olsun diyor.
4444 tefriciyeden okuyabildiğiniz kadar okuyun lütfen. namazlarınızdan sonra da dua etdin. 5 ve zannediyorum 10 yaşlarında çocukları var, Allahım çocuklarına bağışlasın
sabah
1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi özü
ara 1 fincan yeşil kahve
öğle
50 gr lor
1 çeviz
5 siyah zeytin
ara 1 fincan yeşil kahve
akşam
250 gr bakla( yag yok denecek kadar az)
150 gr ev yogurdu
5-6 cin biber acı
1 saat hızlı tempo yürüyüş
4 lt su
Bu nasil liste bacim gunboyu benim kahvaltim kadar yemissin
diyetine dikkat etmeye başlamış amma velakinb arada kaçamak yapan bir akrep görüyorumSabah:
1 haşlanmış yumurta, 1 çay bardağı süt, az ekmek..
Öğle:
1 kase special-K, süt, tarçın karışımı..
Akşam:
2 küçük kase yoğurt, nohut ve dövme karışımı soğuk çorba, 1hamburger(ev yapımı) 1 bardak kola
Ara:
1 fincan türk kahvesi, 4 minik kare çukulata
Spor:
1 saat yüksek tempolu aerobik, 40 dk yürüyüş..
Kitap:
Krallık/Clive Cussler
17. cüz 2 sayfa,
Vakıa suresi,
Esma'ül-Hüsna..
Su:
3 litre (limonlu)
Bugun tum gun fisaridaydim.hic dikkat edemedim.su bile icemedim.bu arada hala ev bulamadik
bol bol yürüyüş yap tatlım evde kalma arkadaşlarınla görüş rahatlarsın inş56.7den 57.1 çıktım ama bu hafta çok sıkıcam kendimi spor yapıcam sinirlerimede iyi gelir hem
ruhum sıkılıyor içim daralıyor bu panik atakmı acaba sanki bişey olcakmış gibi içim titriyor
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin bol bol dua edicemkızlar çok acele duaya ihtiyacımız var.
Dayımın gelini 2defa üst üste kalp krizi geçirmiş acilen ameliyat almışlar. ameliyat çok kötü geçmiş ve şu ana uyutuluyor, doktor herşeye hazırlıklı olsun diyor.
4444 tefriciyeden okuyabildiğiniz kadar okuyun lütfen. namazlarınızdan sonra da dua etdin. 5 ve zannediyorum 10 yaşlarında çocukları var, Allahım çocuklarına bağışlasın
Allah razı olsun dua eden herkesten.bol bol yürüyüş yap tatlım evde kalma arkadaşlarınla görüş rahatlarsın inş
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin bol bol dua edicem
hastamızın durumu baya ağır dünkü bilgiden sonra yeni bir bilgilendirme olmamış ama hasta uyutuluyor. enfeksiyon, akciğer karaciğer böbrek dalak ve kalp hepsinde de problem varHerkese gunaydin.
Hedefcim hedefvebadari bakla yemis baklava degil.hos evde olsa nen onuda yerim:))) gecen gun anneme kardesim bir kutu fistikli durum getirmis.uc tane yedim annem sevdigimi bildiginden israrla kutuyu vermek istedi.amaaaa ben beni seviyosan verme dedim.tabii eve gelince pisman oldum ama neyse :)))
Hastaniz nasil oldu hedefcim?
hastamızın durumu baya ağır dünkü bilgiden sonra yeni bir bilgilendirme olmamış ama hasta uyutuluyor. enfeksiyon,e akciğer karaciğer böbrek dalak ve kalp hepsinde de problem varilginç...mucize bekleniyor. ha şimdi ölmedi o kadar hasarlı bir kalp ile 1ay belki 1yıl sonra bile risk geçmiş sayılmayacak...
offf yaaaa....sigara içmyein kızlar. sigara yüzünden hep bunlar. 40 yaş ama kalp 70 yaşından beter...
hastamızın durumu baya ağır dünkü bilgiden sonra yeni bir bilgilendirme olmamış ama hasta uyutuluyor. enfeksiyon, akciğer karaciğer böbrek dalak ve kalp hepsinde de problem varilginç...mucize bekleniyor. ha şimdi ölmedi o kadar hasarlı bir kalp ile 1ay belki 1yıl sonra bile risk geçmiş sayılmayacak...
offf yaaaa....sigara içmyein kızlar. sigara yüzünden hep bunlar. 40 yaş ama kalp 70 yaşından beter...
İyide kızcağız bakla yemiş, baklavayı nerden çıkardınsen kahvaltıda 250 gr. baklava yememişsindir ama
Hmmm şu yoğurt karışımına da başlayalım o zaman, ben de sabah 30 dk zumba yaptım, bakalım akşama neler yapılacak toptan yazarım artık..selaaaaam
2 gündür günde 1yk zerdeçalı yoğurdun içine katıp yutuyordum sanki iştahıma iyi geliyordu bir de iş yeri de yoğun arada yiyip içmek pek aklıma gelmedi belki o yüzden daha dayanıklı oldujm açlığa. zerdeçalımı bu sabah unuttum.
biliyorsunuz zerdeçal-zencefil-tarçın hatta+ çörek otu baharatlarını yoğurda karıştırıp yiyorduk böyle bir zayıflama kürümüz var idi. tarçın intoleransım var diye tarçın kullanmıyorum, çörek otunun her sabah yağını içiyorum onu da kullanmama gerek yok, zencefil de adet kanamasını arttırdığı için bu dönemde kullanmıyorum geriye bi tek zerdeçal kaldı ben de onu kullanayım bari dedimevde normalde zencefil ile zerdeçalı bir kavanoza karıştırmıştım, sırf bu dönem için sade zerdeçal aldım bu hafta zayıfarsam eğer mucizenin adı zerdeçal+ ödem attırıcı çorba
gelellim menüyeeeee
kalkınca: bardak ılık su, 1tk çörek otu yağı, 1 yk elma sirkesi
kahvaltı: 3 dilim sucuk ile 1 sucuklu yumurta, 3 kep. grisini, 3 kiraz, çocuklardan kalan yarım muz ve 1 sarelleli çay kaşığı bulaşık makinesine konur hale getirldi
........
1:ful otomatik) tencereye pazı, soğan, domates, maydanoz, 1,5 yk karabuğday konuldu öğleye çorbam hazır olacak inşallah
gene eve gidip koşu bandında 15-20 dakika yürüyesim var. ha bu arada dün koşu bandında 15 dakikada 2200 adım oldu, çok az yaaaa. sadece dışarıda yürürken o kadar terlemem koşu bandında terledim, ve evde olduğum için duş alma şansım oldu, şimdilik benim için değişik oluyor...
günaydın kızlar herkes kızdı bana ama ilk kez böyle kötü dilekte buluundum bi dahada olmayacak
daha iyiym ama 2 gündür menü paylaşayım
sabah
1 simit peynir ayran
ara yok
öğlen
1 kase çorba 1 dilim kepek ekmek
ara
1 avuç çiğdem
ara
5 fındık
akşam
salata pilav patatesli et yemeği
ha bu arada cuma günü doğum günüm buaradaki çok yakın zaten tek bir arkadaşım var paylaşımda bulunduğum o gününü şaşırdı dün doğum günümü kutladı yani azcık pasta yidimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?