Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Allah yardim etsin canim.Rabbim yaklasan kandil hurmerine hastamiza sifa versin.hic hastalanmamis gibi olsun

allah şifa versin yavrularına bağışlasın rabbim

güzel dilekleriniz için teşekkürler. çitlenbik senin de gelecek doğum günün şimdiden kutlu olsun

ya ben onu remen baklava diye okudum. belki de kaşık hesabı değil de gram hesabı yazdığından şaşırdım
bir de atalarımız ne güzel demişler dervişin fikri neyse zikri de odur diye

kalkınca: bardak ılık su, 1tk çörek otu yağı, 1 yk elma sirkesi
kahvaltı: 3 dilim sucuk ile 1 sucuklu yumurta, 3 kep. grisini, 3 kiraz, çocuklardan kalan yarım muz ve 1 sarelleli çay kaşığı bulaşık makinesine konur hale getirldi

........
ara: 1 yeşil çay
öğlen: 1 dolu tabak ödem atıcı çorba, 1yk zerdeçal, 6 yk yoğurt
spor : 17 dk. koşu bandında yürüyüş (süreye dikkat tammmm 17dk )
ara: şekersiz türk kahvesi, 1 yeşil çay

Diyet arkadaşlarım nasıl gidiyor kilo verme işleri sizler veriyorken ben hızlı birşekilde kilo alıyorum beş kilo almışım

Hepinize kolay gelsin doğumdan sonra bende sizlere katılıcam artıkın

Diyet arkadaşlarım nasıl gidiyor kilo verme işleri sizler veriyorken ben hızlı birşekilde kilo alıyorum beş kilo almışım

Hepinize kolay gelsin doğumdan sonra bende sizlere katılıcam artıkın

bekleriz canımay zaten öyle 55 kiloyla da ne çiiiiiirkiiiin hamile olunurdu, az biraz hamileye benzemişsindir. hamileliği yarılamışsın 5 kilo da fena değil. hadi bakalım 10-12 kiloyla da kapatırsan belki buraya uğramana bile gerek kalmaz.biz de bıraktığın gibiyiz

diyet sürecinde KARAR VERMEK en önemli şeydir.
mesela yemek ya da yememk değil sadece KARAR VERMEKTEDİR.

Beck diyet çözümü kitabında böyle bir mevzu vardı. insanı stersi sokan şey yiyememk değil yemek ile yememek arasında kalmakmış, aklımızın bir ucunda kalsın.

Düzenli menü, spor, su ve kitap paylaşımı görmek istiyorum kızlar hadi bakalım yarın ve sonrası daha güzel olsun

evetttt sonunda burası biraz canlanacakk :)) çok sevindirik oldum şimcik

ya ben onu remen baklava diye okudum. belki de kaşık hesabı değil de gram hesabı yazdığından şaşırdım
bir de atalarımız ne güzel demişler dervişin fikri neyse zikri de odur diye

amanınnn ben şaka yapıyosun sandım ne baklavasıı. o baklavayı yersem bunca çaba boşuna gider.

evet haklısın. ben tolgahan özsevenin kitabını aldım geçen hafta okudum. asıl mesele diyet degil diyo. bize zarar veren işlenmiş şeylerden uzak durmak. bunu tuttum. kitabı okudugumdan beri bisküvi çikolata canım istemiyo bile geçenlerde yedim ama çok az. diyorum bunu yiyeceğime karnımı doyuracak bişey yerim daha iyi .

2 baş parmagı kadar zencefil (rendele)
1 salatalık
1 limon
12 yaprak taze nane
2 lt su
hepsini dogra suya koy 1 gece dolapta beklet ertesi gün suyu süz o suyu iç :)) işe yarıyomuş deneyenlerden bilgi aldım

sabah 6.30 uyanış
0.5 lt su
1 saat tempılu yürüyüş
kahvaltı
2 yumurta
ara 1 fincan yeşil kahve
1 sade türk kahve
öğle
350 gr bakla
200 gr ev yogurdu
3-4 tane küçük acı biber
1 top dondurmanın yarısı
ara 1 fincan yeşil kahve
çeyrekten az probis

1,5 lite yukarda yazdıgım sudan olmak üzre3,5 litre su
akşam 1 saat de bisikletle gezecem

2 baş parmagı kadar zencefil (rendele)
1 salatalık
1 limon
12 yaprak taze nane
2 lt su
heprsini dogra suya koy 1 gece dolapta beklet ertesi gün suyu süz o suyu iç :)) işe yarıyomuş deneyenlerden bilgi aldım
1-bir gunde o kadar zencefil cok olmadin hep findik buyuklugunde taze zencefil duyardim
2-mutfak tartisi mı kullaniyorsun?
3-bisiklet falan hayat sana guzel valla.ben acik havafa anca bebek arabasi surebiliyorum

Eve gelince.1muz.1cb süt
Spor.bir 16 dk. Daha kosu bandinda yürüyüş
Aksam.8yk etli yesil mercimek.2kâse pazi corbasi.1yk zerdecal.6yk yogurt
Kitap.sinav motivasyonu ile ilgili bisey.adini okumadim:)

1-bir gunde o kadar zencefil cok olmadin hep findik buyuklugunde taze zencefil duyardim

2-mutfak tartisi mı kullaniyorsun?
3-bisiklet falan hayat sana guzel valla.ben acik havafa anca bebek arabasi surebiliyorum

1. valla tarifte öyle yazıyo ama süzüyorsun sonuçta yemiyorsun onu
2. evet annem vermişti bende bir köşeye atmıştım şimdi onu kullanıyorum iyi de oluyo
3. ee bekar ve yanlız olunca kendime ugraş buluyorum napayım
4. akşam yemek yemeyecektim eve geldim gözüm döndü resmen neden anlamadımkoca kase kiraz 4 tane dolma yedim (bulgurlu kıymalı 2 patlıcan 2 kabak )

ama ceza olarak yarım saat bisiklet 1 saat tempolu yürüyüş yaptım

Iyi geceler kizlar yazılarınızı okudum kıskaniyorum sizi lütfen devsm edin bende gaza geliyorum haftaya sınav var ama ben hiç calismiyorum zaman kalmıyor cok yoruldum ev işlerinden ayaklarım şişti cok uykum geldi ben yatıyorum iyi geceler

Sabah
1 kaşık sirke ve 1 bardak sıcak su

Kahvaltı
1 kase kırmızı meyveli special-k ve tarçın ve süt

ara:
Yarım yumurta, iki lokma ekmek

Ara:
1 fincan türk kahvesi

Öğle:
sucuklu yumurta, ekmek, dom-sal-bib, şalgam..

Ara:
1 fincantürk kahvesi

Akşam:
dövmeli nohutlu sarmısaklı naneli biberli yoğurt , ev yapımı hamburger

Ara:
1 fincan türk kahvesi, 5 minik kare çukulata

Su: 3 litre

Spor:
30 dk zumba,
50 dk yürüyüş,
100 e kadar ip atlama

Kitap: Krallık
6 sayfa 17. cüz, 4 sayfa 18. cüz,
vakıasuresi,
esmaül-hüsna

Seldom' un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Nisan / 2,2
Mayıs / 3,9
Haziran / 1,6
Temmuz / 0,9
Ağustos / -0,8
Eylül / 1,4
Ekim / 0,6
Kasım / 1,7
Aralık / 1,7
2013 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,2 KİLO

Ocak / 1,2
Şubat / -1,3
Mart / 3,5
Nisan / 1
Mayıs / 4,6
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 9 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu (304. Etap) ( 96,0 )
Bitiş Kilosu (363. Etap) ( 73,8 )
Verilen Toplam Kilo ( 22,2 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 23,13% )
Toplam Süre ( 59 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,39% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 376 )

Yorum : Sevgili Seldom, 29 Mart 2013 (304. Etap) ve 96 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 30 Mayıs 2014 (363. Etap) tarihinde toplam 22,2 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 75 dir. Hedefini %106 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 2.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Tebrik ederim :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyyyy akrebim teşekkür ederim :) kupam bilene var wayyyy be :) darısı başınıza inşallah...ve istikrarin gücünü bir kez daha gördüm haftada ortalama 370 gr ile 22 kg gitmiş ışte...

Bu arada dün bir velim geldi 4 aylık bebeği var ve bu sürede tam 28 kg vermiş...ev yapımı sirke ve sarımsak kuruyle hiç diyet yapmamış emzirdigi için sadece düzenli içmiş o kürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…